2019-es iPhone pletykák

Miután az iPhone XS kiszivárgott, beszéljünk inkább a jövő évi iPhone-okról!

Az EE Times információi szerint a 2019-es iPhone család csipjét, az A13-at továbbra is kizárólag a TSMC fogja szállítani az Apple számára.

Amíg a TSMC képes újat mutatni és az iparág legjobb csipjeit gyártatni minden évben, addig elképzelhetőnek tartom, hogy az Apple megmarad a TSMC mellett a következő pár évre”, mondta Brett Simpson, az Arete Research elemzője az EE Times-nak adott interjújában.

A TSMC már régóta együttműködik az Apple-lel és ez a kapcsolat olyan jól megy, hogy az Apple mobil eszközeihez 2016 óta kizárólag ők gyártják a csipeket.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a TSMC a legjobb a mobil csipekben, leelőzve az Intelt és a Samsungot is.

Most térjünk át a másik 2019-es iPhone pletykánkra, melynek forrása Blayne Curtis, a Barclays elemzője.

Curtis társaival elutazott múlt héten Ázsiába, hogy olyan cégekkel tárgyaljon, akik az Apple beszállítói közt vannak. Közülük állítólag kapott néhány érdekes információ morzsát, többek közt azt, hogy a 2019-es iPhone-okban nem lesz 3D Touch.

Egészen pontosan az írása azt írja, hogy az OLED kijelzős 2019-es iPhone-okban nem lesz 3D Touch, szóval elképzelhető, hogy az LCD kijelzős “olcsó” iPhone utódjában megmarad.

Curtis szerint a 2019-es iPhone-ok mellé érkezik egy új AirPods 2 fülhallgató is Hey Siri támogatással, így könnyedén megkérdezheted majd kedvenc személyi asszisztensed, hogy miért került ki a 3D Touch a telefonodból.

Ha a 2019-es iPhone-ok nem lennének elég izgalmasak, állítólag egy olcsóbb HomePod is érkezik majd jövőre.

Te izgatott vagy a 2019-es iPhone-okkal kapcsolatban vagy inkább még az ideieket várod?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!