2018-as iPhone SE és iPhone 7s hírek

Egymásnak ellentmondó pletykák és kiszivárgott fotók? Izgalmasan indul a hétfő!

A Focus Taiwan magazin szerint az Apple összeszerelőpartnere, a Wistron már dolgozik azon, hogy hogyan bővítse indiai iPhone SE gyártósorait. Ha minden igaz, a Wistron már nem a jelenlegi, hanem a következő generációs iPhone SE-re készül.

Még előző hónapban írtunk róla, hogy nem lesz több iPhone SE, majd arról, hogy ebben a hónapban érkezik. Most azonban a Focus Taiwannak köszönhetően írhatunk arról is, hogy jövőre érkezik az iPhone SE második generációs változata. Hurrá!

Az Apple egyértelműen az árérzékeny piacokat szeretné betalálni az iPhone SE-vel, ezért is gyártatnak Indiában, ahol terveik szerint a legnagyobb lesz a kereslet a készülékre.

Emiatt érdemes lehet figyelni a helyi pletykákat is. Az indiai Tekz24 oldal szerint az új iPhone SE dizájnjában az iPhone 7-re fog hajazni, A10-es csip lesz benne 2 GB RAM-mal, kapacitása 32 vagy 128 GB lesz, kamerái megegyeznek majd az iPhone 7-ével és 1700 mAh-s akkumulátora lesz. Ki tudja, talán még igaz is lehet ez!

Most térjünk át az iPhone 7s-re! Ezeken a Sonny Dicksontól érkezett fotókon látható az iPhone 7 és 7 Plus utódja.

A legszembetűnőbb változás, hogy az új telefonok üveg hátlappal rendelkeznek. Ez igazán hasznos lehet vezeték nélküli töltéskor, amire a jelenlegi alumínium hátlapos dizájn nem lenne képes.

A jövendőmondók szerint az iPhone 7s és 7s Plus kicsit olcsóbb lesz, mint elődjeik, miközben az iPhone 8 jelentősen drágább lesz.

Így mindenki tud majd valamilyen telefont választani az Apple kínálatából.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!