1242 x 2688 pixeles felbontást kap az arany színben is elérhető iPhone X Plus

A Bloomberg News oldalán érdekes információk repültek fel az idei új iPhone modellek kapcsán.

Mark Gurman a Bloomberg News oldalán friss pletykákat közölt az Apple 2018-as iPhone palettájáról.

Gurman szerint 3 új iPhone érkezik idén: egy frissített X, egy soha nem látott méretű 6,5 colos modell és egy olcsóbb változat. Ezzel a 3-mal az Apple mindenkinek nyújtana egy jó iPhone-t.

Az olcsóbb modell 6,1 colos kijelzőt kap, melynek tetején ugyanúgy ott ül majd a TrueDepth kamerarendszer, mely lehetővé teszi majd a Face ID azonosítást.

A két drágább telefont az Apple A12-es csipje hajtja meg és közülük legalább az egyik modell rozsdamentes acél váza arany színben is elérhető lesz. Az olcsóbb modellnél továbbra is alumínium házra számíthatunk.

Soha nem gondoltam volna, de 2018-ban Gurman cikke leírta a következőt:

Az Apple még nem hozta meg a végleges döntést a funkcióról és még dönthetnek úgy, hogy várnak az E-SIM technológiára, ami lehetővé tenné egy telefon számára, hogy több szolgáltatóhoz csatlakozzon eltávolítható csip nélkül. Az Apple már akarta az E-SIM technológiát, de néhány szolgáltató ellenzi az ötletet és az Apple-nek szüksége van a támogatásukra. Egy dual-SIM megoldás kompromisszumot jelenthetne.

Igen, jól olvastad! Dual-SIM-es iPhone pletyka 2018-ban!

A jelenlegi iPhone X kódneve D22 volt az Apple-ön belül, Gurman pedig úgy véli, hogy az idei frissített X D32-re hallgat, nagyobb, 6,5 colos testvére pedig a D33-ra. Utóbbi kijelzőjének felbontása 1242 x 2688 pixel lenne.

Neked hogy tetszik az eddigiek alapján az iPhone X Plus?

2 hozzászólás
tekerede
2018. 02. 27. @ 14:54
tekerede képe

Nekem tetszene az X PLUS. Az ára biztosan nem. Gondolom fél millió forint felett lesz de a közelében biztosan. Az értelmes az lenne ha mostmár végre belekerülne az ujjlenyomat olvasó ismét (most hogy a technológia már létezik és működik). Ha ezt megcsinálnák akkor a nyáron érkező frissített modellen igencsak elgondolkodnék.

Appleboy
2018. 02. 28. @ 01:31
Appleboy képe

Erre kíváncsi leszek, kicsit jó lesz ha összekapják magukat.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!