11 colos iPad Pro-t hozhat a WWDC?

Az Apple idén is új iPad kijelzőméreteket fog bevezetni, de az iPhone család frissítéséről is írtak egy picit a pletykaoldalak.

A tajvani Economic Daily News információi szerint az Apple idén egy 11 colos iPad Pro-val fog minket meglepni a WWDC-n.

A 11 col úgy jönne össze, hogy az Apple elhagyja a főgombot a 10,5 colos iPad Pro-ról és megnöveli a kijelzőt a szélekig, az eszköz fizikai méretének változása nélkül. Ez hasonló lenne az iPhone X-hez, mely alig nagyobb az iPhone 8-nál, mégis 5,8 colos a kijelzője.

A jelentésből kiderül, hogy a 11 colos iPad Pro mellett frissül a 12,9 colos modell is az idei WWDC-n, az Apple éves fejlesztői konferenciáján.

Mindkét új iPad Pro modell szerintük 8 magos A11X csippel és TrueDepth előlapi kamerával lesznek felszerelve. Az utóbbi a Face ID-t, előbbi pedig egy bámulatos teljesítményt tenné lehetővé.

A lap azt is felfedte, hogy 2018 első felében már nem érkezik új iPhone, így akik SE frissítésre vártak, csalódniuk kell. Ősszel azonban érkezik az iPhone X2, az iPhone X2 Plus és a 6,1 colos alumínium iPhone Face ID-vel.

Az új iPadek izgalmasnak tűnnek, az iPhone SE hiánya pedig szomorúnak. Te várod már a WWDC-t?

1 hozzászólás
j2smith
2018. 03. 15. @ 10:03
j2smith képe

Anno milyen büszke volt az Apple, hogy nem szabdalta szét a saját platformját, a droid halálának egyik okaként a sok kijelzőméretet nevezte meg.
Erre tessék, az Apple is erre tart.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!