szerző: beszmac | 2014 december 16. @ 13:44

Heti iSamurai MEGHOSSZABBÍTVA! iPhone 4/4s bekapcsológomb csere 3.990 Ft-ért!

A múlt héten megkezdett akciónkat közkívánatra és a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk december 21.-ig:) Természetesen továbbra is 1 órán belül, 3 hónap garanciával. Ez a javítás is, mint minden egyéb, nagy odafigyelést igényel, de…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Díjat nyert az új török Apple Store

Az Apple Store-ok mindig is különleges üzletek voltak. A cég figyelt arra, hogy a betérő vásárló már az üzlet megközelítésekor is érezze, hogy egy nem mindennapi helyre tart.

skitched

Íme az új, Zorlu Centerben, Isztambulban található Apple Store.

Természetesen nem nyert volna díjat az üzlet, ha nem alkalmazott volna egy újszerű, egyedi megoldást. Az üzlet nagyobb része a föld alatt található meg, hasonlóan az 5. sugárúton található ikonikus kocka Apple Store-hoz, de itt az Apple az oldalsó borítóüvegeknél láthatatlan illesztéseket alkalmazott.

Az üzlet minden oldala egyetlen, 3x10 méteres üveg, a széleken pedig szilikonragasztót alkalmaztak. Gondolom felmerül benned, hogy akkor a tető
Tovább...    »

iOS 8 tipp: fényképek végleges törlése

Az Apple sok újdonságot elhelyezett az iOS 8 Fotók alkalmazásába, mivel a Fotók leváltotta az Apple másik fotós megoldását is, az iPhoto-t.

A Fotók alkalmazás és az iCloud fotókönyvtár lesz az Apple számára a képek menedzselésének jövője, így érdemes kiismerni az alkalmazásokat.

IMG_2112

Jártál már úgy, hogy véletlenül töröltél egy képet? Ha igen, akkor minden bizonnyal örülsz annak, hogy az iOS 8 nem törli alapértelmezésben a képeket, hanem áthelyezi őket egy “Nemrég törölt” névre hallgató speciális albumba.

Ebben az albumban akár 40 napig is megmaradhatnak fotóid, így értékes tárhelyet foglalva vagy egyéb aggályokat felvetve.

IMG_2113

A bélyegképek alján található számok azt jelzik, hogy
Tovább...    »

Megkezdődött az A9 gyártása

Az Apple idén két új processzort is bemutatott az iOS eszközökben, az A8-ast és az A8X-et. De a cég természetesen nem áll meg, már gyártás alatt az A9 is.

Az A8 inkább energiatakarékos volt, mindössze 25%-kal lett gyorsabb, mint a tavalyi A7-es, ezért az A9-től nagyobb teljesítményt is várunk.

skitched

A jelek szerint ezt meg is fogjuk kapni, mert az A9 már 14 nm-es gyártási technológiával fog készülni, szemben az A8-as 20 nanométeresével.

Koreai források szerint a Samsung már kis mennyiségben meg is kezdte az A9 gyártását, hogy mire az iPhone 6s tervei véglegesek lesznek már tudják nagy mennyiségben előállítani a processzorokat az Apple összeszerelő üzemei számára.

Ami az érdekes a
Tovább...    »

A dal: új Apple reklám az ünnepekhez

Az Apple minden évben több karácsonyi hangulatot felidéző reklámot készített. A legújabb címe A dal.

A reklámban egy lányt láthatunk, amint nagymamájának ajándékoz egy iPadet, melyet saját készítésű slágerével töltött fel.A számot MacBookján készítette GarageBandben és a nagymamáját emlékezteti fiatalkorára.

Habár a reklámban találhatóak Apple termékek, abszolút nem rajtuk van a hangsúly. A reklám inkább az érzéseinkre kíván hagyatkozni, ahogy az Apple reklámjai mindig is tették.

Az Apple a reklámot még az iTunes Store-ban is sugározza és még Phil Schiller is megosztotta Twitteren:


Tovább...    »

20%-os Westend kupon akció és Night Shopping az iSamurai-ban ! ! !

Minden 20% kedvezménnyel! MINDEN!

Nem kell mást tenned, mint december 15-16-án a WestEnd információs pultjánál (C&A-val szemben) WestEnd ajándékkártyát vásárolnod, melyért 20%-kal kevesebbet kell fizetned, mint annak feltüntetett értéke. Egy személy egyszerre 50 ezer Ft értékű ajándékkártyát vásárolhat, ezért 40 ezer Ft-ot kell CSAK fizetni(érdemes több embert hozni magatokkal)!Ezután ellátogatni üzletünkbe december 18-19-én este 8 és 10 óra között(ebben az időintervallumban fogadjuk el a “Night Shopping” akció keretein belül vásárolt utalványokat) majd a nálad lévő kedvezményesen megkaparintott kártyákkal fizetned .

Íme , hogy miről is van szó, ha a kuponokkal fizetsz ,
Tovább...    »

Fejlesztőknél az OS X 10.10.2 harmadik bétája

Az Apple ma este a fejlesztőknek kiadta az OS X 10.10.2 3. béta kiadását.

Az új kiadás verziószáma 14C81f, ami kicsit magasabb, mint a második béta 14C78c-je, ami a hónap elején jelent meg.

skitched

Az Apple az operációs rendszer több területét is megjelölte a tesztelők számára, hogy nézzék meg, működik-e rendesen.

A tesztelőknek a WiFi, a Mail alkalmazás és a VoiceOver funkciók működését kell ellenőriznie, de természetesen a rendszerben más apróságok is módosultak.

A kiadás 2 új ikont is hoz a Mail alkalmazás számára, melyek az eszközsoron jelenhetnek meg:Azt még nem tudjuk, hogy az OS
Tovább...    »

Frissült a Google app

A Google frissítette a Google alkalmazást az App Store-ban. Az új változat verziószáma 5.0 és nagy változásokat hozott.

skitched

A Google alkalmazás 4.0-s változata még idén májusban jelent meg, de a Google mérnökei azóta is keményen dolgoztak a kereső iOS kliensén.

Az 5.0-s Google alkalmazáson meg is látszik a befektetett energia. Nézzük is végig az újdonságokat!

A Google-nél sok új hasznos funkciót is tettek a frissítésbe, az egyik ilyen a Nemrég felkeresett nézet. Itt megnézheted, hogy milyen oldalakat látogattál meg a Google keresésből a közelmúltban.

IMG_2119

Az alkalmazás aljára került egy Androidon megszokott navigációs sáv is. A legszélső gombbal vissza lehet lépni, a középsővel
Tovább...    »

Tim Cook lett az év embere a Financial Times szerint

A Financial Times Tim Cookot, az Apple vezérigazgatóját nevezte ki 2014-ben az év emberének. A TIME magazin azonban más mellett döntött.

A héten írtunk róla, hogy a TIME magazin listájára felkerült Tim Cook, mint jelölt az év embere címre. A Financial Times-ról akkor még szó sem volt, de úgy néz ki, hogy ők is pont most választották meg az év embere cím gazdáját.Az FT így írt Cook melegségének felvállalásáról a döntést részletező cikkben:

Ez egy ritka betekintés volt a meglehetősen elzárt személyes életébe, ami az Apple márkanevét is veszélyeztette a világ kevésbé toleráns részein. Cook Alabama államban nőtt fel és az ottani élményei során olyan diszkriminációt látott, amitől

Tovább...    »

Megjelent a Safari 8.0.2

Az Apple számára a 8.0.1 egy rossz szám. Elsőre kijött az iOS 8.0.1, mely gallyra vágta az iPhone 6 és 6 Plus tulajok Touch ID szenzorát és hálózati kapcsolatát.

Múlt héten pedig kijött a Safari 8.0.1, melyet az Apple nem sokkal később vissza is vont, mert néhány felhasználó nem tudta elindítani a böngészőt a frissítés telepítése után.

skitched

Az Apple ugyanúgy orvosolta mindkét 8.0.1-es fiaskót: kiadták a 8.0.2-es változatot. A Safari 8.0.2 változásainak listája viszonylag rövid, az Apple csak azt említi meg a 8.0.1 újdonságai felett, hogy:

Megold egy ritkán jelentkező problémát, amely miatt néhány felhasználó nem tudott hozzáférni a Safarihoz a 8.0.1-es frissítés telepítése után.

Tovább...    »

Yosemite tipp: képernyőmegosztás az Üzenetekből

Az iChat már régóta rendelkezett képernyőmegosztási funkciókkal, és ezek át is lettek költöztetve az Üzenetek alkalmazásba, de mivel a funkció használatához AIM vagy Google Talk fiók kellett, iMessage kontóval nem működött, sokan nem használták.

Szerencsére az Apple úgy döntött, hogy a funkciót nem kigyomlálja az Üzenetek alkalmazásból, hanem fejleszt is rajta, így az OS X Yosemite-ben található Üzenetek alkalmazás nem csak hogy képes iMessage protokoll felett képernyőmegosztást kezdeményezni, de még 1-2 aprósággal bővítette is a funkciót.

Sajnos persze, akik már ismerik az Apple-t tudhatják, hogy amit a cupertino-i vállalat frissít, az csak a legújabb rendszerekkel fog működni.
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)