Sorozatgyártásban az iPhone 6S kijelzője, vajon Force Touch is lesz benne?

Az iPhone 6S bemutatása a következő hónapban lesz. Szinte hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elrepül a nyár, ugye?

Természetesen az elemzők és az alkatrészek kiszivárogtatói nem nyaralnak, így most is friss információkat szolgáltathatunk az Apple következő okostelefonjával kapcsolatban.

A Digitimes információi szerint az iPhone 6S Force Touch kijelzői már sorozatgyártásban vannak. Elemzésükből kiderül, hogy az Apple júniusban még csak kis mennyiségben rendelt az új kijelzőből, júliusban már fentebb tekerték a kakaót és most már gőzerővel zajlik a kijelzők gyártása.

A Taipei Times szerint az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vissza a suliba!

Az Apple minden tanévkezdetkor meghirdeti a "Back to school" akcióját – nem csak az Államokban, de itthon is. Ilyenkor diákigazolvánnyal jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni a kisebb Maceket, vagy a megvett Mac mellé az ifjú szívet megdobogtató kiegészítőt.
 
Idén a szíveket várhatóan a Beats Solo2 fejhallgató vagy a Beats Wireless Solo2 pörgeti fel. Legalábbis Észak-Amerikában ezzel a két termékkel jutalmazza az Apple a diák vásárlóit. Az akciós gépek között egyedül a Mac mini nem szerepel.
Persze az, hogy Amerikában mit kínál az Apple, az csak jelzés lehet itthonra. Amúgy is, az elmúlt
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Böngészők harca: melyik bánik legjobban az akkumulátoroddal?

A BatteryBox blogján készítettek egy felmérést, ahol az legújabb stabil Safarit, Firefoxot és Chrome-ot összehasonlították.

Az összehasonlítás alapja az volt, hogy melyik böngésző bánik a legjobban a hordozható Mac-ek akkumulátorával, vagyis hogy melyik meríti le a leglassabban géped.

Nem meglepő módon a Safari nyert, második helyezett a Firefox lett, míg a Chrome a legrosszabb mind közül, szinte eszi az akkumulátort.

Az akkumulátorok teszteléséhez a saját alkalmazásukat a BatteryOS-t használták, mely automatikusan összegyűjti a szükséges diagnosztikai adatokat.

Miután sokféle felhasználása van

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Fejlesztőknél az OS X 10.10.5 és az iOS 8.4.1 második bétája

Az Apple tegnap este 2 új bétát adott ki.

Szeptemberhez közeledve egyre sűrűbben érkeznek a béták, az Apple mérnökei felteszik az i-re a pontot, hogy büszkén állhasson az iPhone és az iMac elején. Hiszen az Apple a szoftver és a hardver egységéről szól, így a jó hardverre jó szoftver is kell.

Az iOS 8.4.1 fő célja, hogy befoltozza az iOS 8.4 jailbreaket kihasználó rést, miközben az új Zene alkalmazás hibáit is javítja.

Az új béta verziószáma 12H318, összehasonlításképp az előző 12H304 volt.

A fejlesztők letölthetik az új bétát a fejlesztői portálról vagy OTA módon frissíthetik az első bétán lévő

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 6S alkatrészek szivárogtak ki

Az új iPhone bemutatásáig már csak másfél hónap van hátra, így a kiszivárogtatások egyre gyakoribbak.

Épp ezért egyáltalán nem meglepő, hogy most újabb iPhone 6S alkatrészeket tudunk mutatni.

Az iPhone 6S előlapja és a hátlapja is kiszivárgott már, így logikus, hogy a következő kiszivárogtatás a belsőt érinti, hiszen kívülről úgysem változott semmi.

Az Apple következő telefonjának darabjait a Nowhereelse.fr francia oldalon közölték először.

Fontos eltérés lesz, hogy az Apple visszaáll egy korábbi megoldásra, mert iPhone 6S esetén a hangerőállító gombok, a némító gomb, a bekapcsológomb és a LED

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›