4 pletyka egy csomagban: iPhone SE 2 és 6,1 colos iPhone

Az idei iPhone-ok közül az iPhone X-2 és az iPhone X Plus nem rejteget túl sok érdekességet, de az iPhone SE utódja és a rejtélyes 6,1 colos iPhone kapcsán van mit elmélkedni.

Haladjunk méretben, nézzük meg, hogy mit tudunk az iPhone SE 2-ről!

A MacRumors megszerezte az Olixar tokkészítő render képeit, amiken egy széltől szélig érő kijelzős iPhone SE látható.

Ez a telefon az iPhone X és az iPhone SE szerelemgyereke… de semmiképp se gondoljuk, hogy iPhone SE X lenne a neve ;-)

Az Olixar állítólag megbízható kínai forrásokból jutott hozzá az új iPhone SE méreteihez, melyek alapján az új telefon

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új iPhone X reklám a vasútállomásról

Az Apple kiadott egy új iPhone X reklámot, mely bemutatja, hogy milyen egyszerűen készíthetsz magadról menő szelfit, miközben a vonatod megpróbálod elérni.

A videó címe “Stúdió a zsebedben” és egy nőt láthatunk benne, akit annyira lenyűgöz az iPhone X portrémegvilágítás funkciója, hogy csak kattintgat és kattintgat körbe-körbe forogva:

A portrémegvilágítás funkció az iPhone X elő- és hátlapi kameráján is elérhető, így teljesen érthető, amit csinál, de aki ismeri a funkciót, az tudja, hogy ha valaki így forogna és közben fényképezne, annak nem az lenne a végeredménye, amit a reklám szeretne velünk

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mindkét hátlapi kamera aktív lehet videofelvételnél a jövőben

Az Apple levédetett egy szabadalmat, mely azt írja le, hogy az iPhone Kamera alkalmazása videofelvételnél mindkét hátlapi szenzorral rögzítene.

Az USPTO (United States Patent and Trademark Office – Egyesült Államok szabadalmi és védjegy hivatala) múlt héten tette nyilvánossá az Apple egyik szabadalmát, melynek címe “Digitális kereső felhasználói felület több kamerához”.

A szabadalom egy több kamerás elektronikai eszközről szól, mint az iPhone 7 Plus, 8 Plus vagy X, melyeknél a hátlapon a megszokott kamera mellett egy telefotó lencse is található.

Jelenleg a kamerák közti váltásnál

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Előfizetéses TV alkalmazás?

Az Apple állítólag szeretné megoldani a TV problémát egyszer és mindenkorra.

Amikor az első Apple TV megjelent 2007-ben, az Apple-től arra számítottunk, hogy teljesen átalakítják a TV nézés világát. Aztán amikor 2010-ben megjelent a második generációs, ugyanezt hittük. Aztán még egyszer 2015-ben a negyedik generációs modell bemutatójakor és végül a TV alkalmazás bemutatásakor.

A Bloomberg információi szerint azonban az Apple megint megpróbálkozik a dologgal, ezúttal pedig az előfizetéses vonalon elindulva.

A lap úgy véli, hogy az Apple tovább bővítené jövőre a TV alkalmazást, hogy a tartalmak

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Továbbra is problémás a szövegértelmezés

Az iOS 11.3-ban találtak egy újabb hibát, ami összeomlasztja az Üzenetek alkalmazást.

A “fekete pötty” névre elkeresztelt hibát EverythingApplePro mutatta be YouTube-on, miután Androidon komoly károkat okozott a fekete pötty WhatsApp-on.

A pötty titka, hogy rengeteg rejtett Unicode karaktert tartalmaz, melyeknek a kiértékelése leterheli az iOS eszközöket és így lefagy az Üzenetek alkalmazás, ha valaki elküldi nekünk ezt az üzenetet.

A sebezhetőség sajnos a legújabb iOS 11.4 bétában is megtalálható, vagyis az Apple még nem javította a hibát.

Nem ez az első eset, hogy az iOS rosszul lesz egy kósza

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›