Szétszedték a Smart Keyboardot

Az iFixit a Smart Keyboardot sem kímélte, atomjaira aprították az iPad Pro hivatalos billentyűzetét.

Múlt héten írtunk róla, hogy az iFixit kicsi darabokra aprította az Apple Pencilt, most pedig a Smart Keyboardon van a sor.

Az iFixit sok érdekességre nem jött rá, de azért 1-2 izgalmas részlet így is kiderült.

A Smart Keyboard külső borításánál például megjegyezték, hogy egészen olyan anyagból készült, mint a széldzsekik.

Miután ezt az anyagot lehámozták a billentyűkről hozzáfértek a billentyűkhöz. Az összes gomb egyforma a szóköz billentyű kivételével, az ugyanis nem csak egy kupola kapcsolóból

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Mac-es Wordpress alkalmazás érkezett

Óriási frissítést kapott a Wordpress.com és megjelent a szolgáltató Mac-es kliense is, így mostantól nem vagy a böngészős felületre korlátozva, ha szerkesztenéd oldalad.

A Wordpress a világ legnagyobb blogmotorja, így valószínű, hogy te is olvasol olyan blogot, melyet az üzemeltet.

A Wordpress új frissítése keretében természetesen iOS alkalmazását is frissítette, de ami izgalmasabb, hogy most először Mac-es alkalmazás is érkezett.

Az alkalmazás leírása azt állítja, hogy az írás új módjait teszi lehetővé, persze valójában csak a webes funkciók érhetőek el egy félnatív felületről. Persze a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megújult az Okoslottó!

Megújult az Okoslottó, hogy igazi élmény legyen a játék: mostantól még gyorsabban, egyszerűbben és szebb felületen lottózhat. Válassza ki kedvenc játékát, jelölje be kedvenc számait és küldje el az alkalmazás által összeállított SMS-t.

Az Okoslottó az SMS-Lottó fogadást kívánja egyszerűsíteni. Segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában. Az elküldött SMS-ek megerősítése után az érvényes fogadásokról visszaigazoló SMS-t küldünk. A játékok díját fizetheti mobilegyenlegéből, vagy ha regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalunkon, akkor fizetheti belső egyenlegéből is.

Bizonyos

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új Apple TV hirdetések

Múlt héten írtunk arról, hogy az Apple milyen reklámokat sugároz a TV-ben az Apple TV-vel kapcsolatban.

Most azonban nézzük meg, hogy az Atlanti Óceán túlpartján hogy reklámozzák a való életben az új kis fekete dobozt.

A plakátok ugyanazt a színpalettát használják, amit a videókban is láthattunk. Ezzel az Apple egyszerre utal a TV-k

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Folytatódik az AKCIÓ az iSamurai-ban: iPhone 5S akkumulátorcsere 4.990 Ft!

Folytatódik az AKCIÓ az iSamurai-ban: iPhone 5S akkumulátorcsere 4.990 Ft, 20 percen belül, természetesen 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben!

Ezen a hétfőn még maradunk az akkumulátoroknál, de ugrunk 2 évet. Az iPhone 5s is nagyon sok embert érint, most kedvezőbb áron javítjuk a fent említett gondot.

Rengeteg iPhone 5S gazdi hétköznapjait keseríti meg. Mindig próbálunk meglepetést okozni nektek, ezért most közkívánatra ismét iPhone 5S akkumulátorcsere lesz terítéken.

Egy üzenetet nem tudsz az iPhone 5S-eddel megírni, mert kikapcsolgat, lemerül, csipog összevissza? Vagy a azt hitted reggel

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›