A Sony is kétkamerás rendszeren dolgozik

A Sony bejelentette, hogy új kétkamerás fényképezőiket 2016-ban több fő okostelefon-gyártó használni fogja. Vajon az Apple is köztük van?

Ezt a bejelentést a Sony pénzügyi vezetője, Kenchiro Yoshida tette a cég 2015 Q3-as negyedévének beszámolóján.

A Sony kameráit rengeteg cég használja okostelefonokhoz, többek közt az Apple is, de Yoshida nem nevezett meg egyetlen vállalatot sem, amelyik már elkötelezte volna magát a kétkamerás rendszerük mellett.

Kétkamerás okostelefonok már korábban is léteztek, a HTC One M8 is ilyen volt, de az nem tudta igazán népszerűvé tenni ezt a technológiát. Ezért is

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Legfrissebb iPhone 7 pletykák

Az Apple állítólag már teszteli az iPhone 7 kétkamerás rendszerét, de nem csak ez derült ki a telefonról!

Az elmúlt egy hétben már írtunk arról, hogy az Apple kétkamerás iPhone 7 modelleket is tesztel.

A DigiTimes információi szerint a tajvani Largan Technology és több japán és kínai kamerakészítő is küldött az Apple-nek mintákat saját kétkamerás rendszereikből. Ezeket teszteli jelenleg az Apple.

A forrás megjegyzi, hogy a Largan szolgáltatja jelenleg az Apple kameráinak 60 százalékát, így ha elveszítenék az Apple-t, nagy vágás lenne nekik.

A Computer Bild szerint így nézhetne ki az iPhone 7

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Felvásárlások a közelmúltban: SwiftKey, LegbaCore és Mophie

Mozgalmas nap volt a tegnapi felvásárlások szempontjából. Napvilágra került, hogy az Apple felvásárolta a LegbaCore-t, a Microsoft bezsebelte a SwiftKey-t, a Zagg pedig lecsapott a Mophie-re.

Kezdjük az Apple felvásárlásával, hiszen az áll a legközelebb a szívünkhöz.

Emlékszel, amikor tavaly augusztusban írtunk a Thunderstrike 2 sebezhetőségről, mely támadási felületet biztosított egy rakás Mac-en? Nos, annak a hibának foltozásában segített először a LegbaCore az Apple-nek és úgy tűnik, hogy az Apple-nek megtetszett a cég munkája, így felvásárolták azt.

A pletykák már tavaly november óta

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Március 15-én érkezhet az iPhone 5se, az iPad Air 3 és az új óraszíjak

Úgy tűnik, hogy az Apple következő médiaeseménye március idusán lesz. Ekkor bemutatásra kerülnek az Apple új óraszíjai, az iPad Air 3 és az iPhone 5se. Neked kéne egy új 4 colos telefon?

A 9to5Mac információi szerint az Apple március 15-ére szervezi következő médiaeseményét. Valószínűleg a cégnél senki sem tudott az 1848/49-es magyar szabadságharcról, de azért innen is köszönjük, ha tényleg aznapra kerül az új esemény.

Az ütemezett esemény még mindig másfél hónap múlva lesz csak, ezért a dátum még változhat, sőt online bemutatóvá is átalakulhat. A médiaesemény lenne az Apple elsője szeptember óta,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Év eleji kedvezményes ajánlatok a Creatools-nál!

Elkezdődött a tél utolsó hónapja. Hogy kicsit színesebbé tegyék a borongós, szürke napokat a Creatools csapata erre a hónapra összeállított nektek egy kis akciót!

 

Ennek  keretén belül most több termékükhöz is kedvezőbb áron juthattok hozzá, kizárólag február 15-ig vagy a készlet erejéig. Nézzük miből lehet válogatni!
iMac 27” Retina 5K – Late 2014 kifutó modell (1 db)

  • 3,5GHz Quad-Core i5 processzor
  • 8GB 1600MHz memória (bővíthető)
  • 1TB Fusion Drive
  • AMD Radeon R9 M290X 2GB grafikus egység
  • Magic Mouse

  • Wireless Bluetooth billentyűzet (magyar, bontatlan)
  • OS X El Capitan
  • Garancia: 3+1 hónap
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›