szerző: beszmac | 2014 november 19. @ 19:53

iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért* – az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka!

Az idei karácsony alkalmával az iPhoneSzervizBuda.hu és az iPhoneTok.hu csapata egy rendkívüli ajándékkal kívánunk kedveskedni vásárlóinak, akik 2014. november 18-a és 2014. december 18-a között az iPhoneSzervizBuda.hu szervizében és a szerviz közvetlen…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Yosemite tipp: Üzenetek alkalmazás testre szabása

Az Apple sok funkciót eltávolított az egykori iChatből, amikor átnevezte Üzenetekre, de néhány apróság és beállítás megmaradt a régi alkalmazásból.

A régi iChatben volt lehetőség például a buborékok színének megváltoztatására. Ez a funkció kikerült az Üzenetek alkalmazásból, de a kód még mindig benne található, ezért egy külső alkalmazással, a Bubble Painterrel továbbra átszínezhetőek, mint a régi szép időkben.

skitched

Ha szeretnéd letölteni a Bubble Paintert, akkor látogass el a projekt GitHub oldalára.

Vannak azonban olyan beállítások is, amikért nem szükséges külső alkalmazás telepítése, mert még mindig megtalálhatóak az Üzenetek beállításai között.

Ilyen például a szövegméret (és
Tovább...    »

Megjelent az OS X 10.10.1

Az Apple tegnap este nem csak az iOS 8.1.1-gyel lepett meg bennünket, hanem a Mac felhasználók is kaptak egy kis friss és ropogós szoftvert a cupertino-i vállalattól.

Még november elején adta ki az Apple az OS X 10.10 Yosemite első hibajavításának fejlesztői előzetesét. Azóta a fejlesztők kaptak még egy változatot is, és miután a rendszer kellően stabilnak tűnt, számítottunk rá, hogy valamikor mostanában be is fut majd a rendszer.

App%20Store

Tegnap este 7 órakor ez meg is történt. Az OS X 10.10.1 az OS X Yosemite első hibajavítása és több fontos javítást is tartalmaz a rendszert illetően:

— növeli a WiFi megbízhatóságát
— növeli a Microsoft Exchange-szerverekhez való kapcsolódás
Tovább...    »

Megjelent az iOS 8.1.1

Az Apple ma este 7 órakor elérhetővé tette az iOS 8 következő verzióját.

Még november elején jelent meg az iOS 8.1.1 első és egyetlen fejlesztői előzetese, melynek aláírását az Apple később visszavonta, majd újra elérhetővé tette a múlt hét során. Ebből már sejtettük, hogy ma meg fog érkezni.

IMG_1426

Az iOS 8.1.1 több ponton is javítja az iOS 8 és az iOS 8.1 hibáit, de talán egyik legfontosabb pontja a régebbi eszközökön való teljesítmény javítása. Az Apple ezzel szeretné az A5-ös processzorral rendelkező eszközökön javítani a felhasználói élményt.

Miután én most már váltottam újabb iOS eszközre, így hozzád fordulok, amennyiben A5-ös processzor dolgozik iOS eszközödben: gyorsabb lett a
Tovább...    »

Kis váltás: iPhone 5 előlapcsere 18990Ft azonnal!

Múlt héten amikor az 5s volt soron kiderült, hogy az i5-re sokkal nagyobb igény lenne.

Mi pedig meghallgatjuk az igényeket, ezért ezen a héten az iPhone 5 előalpokat cseréljük 18990ft-os áron. Olcsóbb nincs nem kell keresgéljetek, ha az ára miatt eddig nem cseréltettétek repedt/törött, sárga foltos, nem érzékelő, vagy csak karcos kijelzőtöket most eljött az idő, nincs értelme tovább várni a javítással.Egész héten várunk benneteket tíztől este nyolcig, ez a javítás gyorsan elkészül, 1 kávé egy kis séta a WestEnd-ben, és már vihetitek is az újjávarázsolt iPhone 5-öket.

Lassan december lesz, és itt a karácsony, érdemes átnézni a szembe lévő boltunkba, ahol mindig jó áron kínálunk
Tovább...    »

BeszeljukMacBolt termékek: Kanex Lightning csatlakozós autós töltő

iOS eszközeink töltése problémás lehet utazásaink során, a Kanex elsőrangú autós töltője gyógyír lehet a Lightning csatlakozós iOS eszközök tulajainak számára.

Sokan használjuk navigációra is iPhone-unkat például, így kritikusan fontos, hogy ne merüljön le. A navigáció ráadásul még a GPS csipet is igénybe veszi, ami miatt gyorsan merülhet is az eszköz. Korábban már írtunk autós dokkolóról, most azonban a töltési oldalra kínálunk egy minőségi megoldást.

skitched

A Kanex autós töltője kiváló paraméterekkel rendelkezik ahhoz, hogy a tökéletes autós töltő legyen. 1 méteres hosszával és kicsi súlyával könnyen szállítható, mégis kellően hosszú, hogy a legtöbb autóban helyt álljon.

A töltő
Tovább...    »

Háromszor több iPhone 6 fogy, mint 6 Plus

Az Egyesült Államokban háromszor annyi iPhone 6-ot adott el a telefonok szeptemberi startja óta az Apple, mint iPhone 6 Plus-t.

Az egyik egyesült államokbeli piackutató cég, a Consumer Intelligence Research Partners (röviden CIRP) felmérése alapján a kisebb telefonból háromszor annyit adott el az Apple, mint nagyobb testvéréből.Ezt az adatot egy másik elemzőcég, a UBS egyik munkatársának, Steven Milunovich-nak, a kimutatásában publikálták, aki az iPhone/a leendő iPhone tulajok váltási szokásait is vizsgálta. Arra jutott, hogy az újdonsült iPhone felhasználók 91%-a már vásárolt egy iPhone 6-ot vagy 6 Plus-t a telefon eladásának első 4 hetében. Érdekes módon ha az első 2 hétre
Tovább...    »

Na már csak ez hiányzott: T9-es billentyűzeted is lehet már!

Hála az iOS 8-nak, már mindenféle egyedi billentyűzetekkel is ki lehet egészíteni a rendszert.

Így aztán aki akar visszatérhet, vagy ha csak most vált, ugyanott folytathatja a gépelést a régi nokiás időkből megszokott módon a Type Nine néven található billentyűzettel.Elsőre viccesnek tűnhet, de azért emlékezzünk csak vissza, milyen gyorsan tudtunk vele SMS-t írni, és mivel sokkal nagyobbak lehetnek így az egyes gombok, nehezebb is hibázni.

Egyelőre nem támogatja a magyar nyelvet, de a fejlesztők azt kérik, hogy írjatok a weblapjukra és akkor beépítik azt is.

Kell ez nekünk?

Még drágább az Apple

Az Apple értéke újabb rekordot döntött a tőzsdén. A korábbi rekord már több, mint 2 éves volt, így elmondható, hogy nagy dologról volt szó.

A tőzsde szerdai zárásakor az Apple 652 milliárd dollárt ért, ami jó felvezetés volt a csütörtöki záráskori rekorddöntéshez: az Apple értéke megdöntötte a 2012 szeptemberében felállított rekordot.Szerdán az Apple 652 milliárd dolláron állt, ami nem a legmagasabb, de jó alapot biztosított a tegnapi naphoz, ugyanis a csütörtöki záráskor az Apple értéke már 659 milliárd dollár volt. Ki tudja, hogy mit hoz a mai nap, lehet, hogy pénteken is rekordot dönt a cég, bár ez nem valószínű.

Ennek ellenére nem felejtük el a szerdai napot, ugyanis az
Tovább...    »

Samsung Flow: a legújabb másolat

A Samsungot sokszor vádolta már meg az Apple azzal, hogy termékeiket lemásolták. A Samsung új szoftvere kísértetiesen hasonlít egy nyár elején bemutatott újdonságra.

Az Apple nyáron, a WWDC-n bemutatta a Handoffot, melynek segítségével egy feladatot folytathatsz bármely iOS 8-at vagy OS X Yosemite-t futtató eszközödön, ha az egyiken elkezdted.A Samsung is arra jutott, hogy ebbe az irányba halad a számítástechnika, nyilván teljesen függetlenül az Apple-től. A szolgáltatásuk neve Flow.

A Flow alapvetően 3 részből épül fel:

— Transzfer (Transfer)
Képet, videót vagy egyéb médiát mozgathatsz egyik eszközödről a másikra. Ez inkább az AirDropra emlékeztet.
— Elhalasztás (Defer)Tovább...    »

Új Safari béta és Thunderbolt kijelző firmware érkezett

A fejlesztők és a végfelhasználók is kaptak valamit tegnap este az Apple-től.

A Safari 3 új béta változattal bővült. Az Apple még mindig támogatja a 6-os és 7-es verziókat is, ezekhez is érkezett frissítés. A verziószámok 6.2.1, 7.1.1 és 8.0.1.

skitched

A fejlesztőket és tesztelőket arra kéri az Apple, hogy koncentráljanak az alábbi területekre a böngészőben:

— Általános kompatibilitás weboldalakkal
— Kiegészítő kompatibilitás
— WebGL grafika retina kijelzőkön
— Jelszavak automatikus kitöltése amikor a jelszavak szinkronizációja több eszköz között be van kapcsolva
— Előzmények szinkronizációja eszközök között (csak OS X Yosemite alatt)
— Felhasználónevek és jelszavak importálása
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)