szerző: Nagy Konstantin | 2014 július 23. @ 13:03

BeszeljukMacBolt AKCIÓ: STM Bags bőr sleeve 44% kedvezménnyel

Áruházunk egyik legnépszerűbb laptop sleeve-je, az STM Bags bőr sleeve-je, most minden méretben és színben akciós, ráadásul nem is kicsit: 44%-ot lecsaptunk az árából! Korábban már írtam egy összefoglalót arról, hogy miért is tök jó az STM Bags bőr laptop…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Új Samsung és Apple reklám [frissítve jobb minőségű videóval]

Tudjuk, hogy az utóbbi időben már szinte minden Samsung reklámról beszámolunk, de miután az Apple felhasználókat ekézik bennük nem tudunk elmenni mellettük. Kompenzációként most egy Apple reklámot is csapunk mellé.

Nagyobb kijelző. Sokáig csak ennyivel tudtak többet adni az androidos telefonok, mivel az operációs rendszer szaggatott és funkciókban is vitás volt még. De már nem 2011-et írunk, így a Google szívével ellátott telefonok is potens választások lehetnek rengeteg lehetőség miatt.Ennek ellenére a Samsung újra csak a nagyobb = jobb elgondoláson maradt és újra a kijelzőmérettel kampányol. A fellángolás oka az, hogy ők is olvassák az iPhone 6 pletykákat, mely szerint az
Tovább...    »

Fejlesztőknél az iOS 8 beta 4 és az OS X Yosemite DP4

A fejlesztők megkapták az új verziókat.

Érkezett egy új iOS 8 beta, ez már a negyedik változat.

skitched

A fejlesztők rátehetik mancsukat az OS X Yosemite negyedik fejlesztői előzetesére, mellyel egy új iTunes is érkezett.

skitched

A változásokról holnap érkezünk egy összefoglaló cikkel, maradjatok velünk!

Megvan az alma logó a hátlaphoz

Az iPhone 6 hátlapja megosztott és megosztó. Sokaknak nem tetszenek a vonalak, de mivel ezeken a képeken is feltűnnek, lehet jobb ha megszokjuk őket. Egyelőre viszont koncentráljunk a hátlap másik elemére, az almára.

Az almalogó az eddig kiszivárgott hátlapokon csak egy lyuk volt, melyből arra következtettünk, hogy az Apple az iPadeknél használt megoldást fogja alkalmazni az iPhone 6-nál és az alma egy külön műanyag lesz.

skitched

Az új kiszivárgott képek ezt megerősítik, az alma logó valóban egy külön darab műanyag. Annak semmi nyoma, hogy ez a műanyag fényáteresztő lenne-e, szóval valószínűbb, hogy az Apple mérnökei inkább antennát fognak helyezni mögé, ha egyáltalán lesz bármilyen
Tovább...    »

A Fehér Házból érkezik az új Apple PR főnök?

A múlt héten már felreppent a hír, aztán cáfolták, most megint hiteles forrás állítja, hogy van igazságtartalma.

Katie Cotton távozásával, aki nemrég a gyermekeire való hivatkozással elhagyta az Apple-t, megüresedett a a cégnél a PR igazgatói pozíció.

Egy mondatban még megemlékeznénk a hölgyről is még előtte. Mikor pár hónapja bejelentették a távozását, az amerikai szaksajtó újságírói, akik közvetlenül kapcsolatban voltak vele, ódákat zengtek a munkájáról. Mindenkinek volt egy kedves sztorija vele az együtt dolgozott évek során.

A beszámolók szerint zseniálisan kezelte Jobs legendás temperamentumát is, óriási türelemmel tompította a nagyfőnök kirohanásait, amit pedig az
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás: 3.990Ft, 1 órán belül!

Indul a második hét a legújabb akciónk életében. Akárcsak múlt héten, a mostanin is (egészen pontosan július 27-ig) akciós áron, mindössze 3.990Ft-ért javítjuk az iPhone 4/4s készülékek hibásan működő bekapcsoló gombjait.

Igazából sok mindent nem is lehet írni az akcióról. Rengeteg régebbi készüléket hoznak bekapcsoló gomb javításra, és sajnos a hiba az iPhone 5 készülékeket is nagy mértékben érinti. Sajnos a hiba kiküszöbölése sok időt és munkát vesz igénybe, nincs egy szinten mondjuk egy iPhone 4/4s hátlapcserével. Teljesen szét kell szedni a készüléket, és a megfelelő átvezető kábelt kell cserélni, hogy újra újszerű és hibátlan legyen a hibásan működő gomb.Július 21 és
Tovább...    »

Nem tiszta zafírkristály lesz az iPhone 6 kijelzője

Hó elején írtunk róla, hogy egy YouTube-os vlogger, Marques Brownlee, készített egy videót, ahol demonstrálta az állítólagos iPhone 6 kijelzőjének tűrőképességét.

Ahogy abban a videóban láthattuk, a kijelzőt egyáltalán nem karcolta meg se a kulcs, se a kés pengéje. Ez azonban nem véletlen.Akkor a látottak után mindenki zafírkristályt kiáltott, de úgy néz ki, hogy még sem ilyen egyszerű a dolog. Brownlee kíváncsi volt arra, hogy pontosan milyen erős a hozzá került alkatrész így további teszteket is végzett rajta.

Itt jön képbe a Mohs-féle keménységi skála, mely 1-től 10-ig osztályozza az anyagokat keménység szerint. 1-es például a zsírkő, míg 10-es a gyémánt. A tiszta zafír 9
Tovább...    »

A Google magához csábította a legendás iPhone hackert

Az első iPhone hacker ezentúl biztonsági réseket keres a keresőóriásnál.

2007-ben ismerte meg a világ, az akkor 17 éves hackert, akinek először sikerült megkerülnie az iPhone szoftveresen zárt világát.George Hotz, azaz geohot később aztán a PS3-ba is belepiszkált, be is perelte a Sony, de most átállt a jó oldalra és beállt a Google elit hackercsapatába.

A Project Zero névre keresztelt, tehetséges hackereket alkalmazó csapatnak az a feladata, hogy az összes biztonsági rést kiiktassák mniden olyan szoftverből, ami kapcsolatba kerül az internettel.

Hotz nem sokkal azután kezd el a csapatban dolgozni, hogy közzé tett jópár Android jailbreak-et, márciusban pedig egy
Tovább...    »

Új beszállítók az Apple az iPhone 6 akkumulátorához, de csodákra ne számítsunk

Ahogy a többi beszállító esetében, az Apple az akkumulátorok esetében is több partner közt szereti megosztani a megrendeléseit.

A korábbi beszállító, a Dynapack mellé, aki szinte az összes akkumulátort készítette az iPhone 5-be, most bekerül a Simplo és a Desai is – írják tajvani források.


A képen egy állítólagos iPhone 6 akkumulátor látható

Amúgy az akkumulátorok teljesítményében nagy változásokra ne számítsunk. Olyan ez mint az egyszeri mesterember felirata a műhelyében. Gyors, jó és olcsó. De egyszerre csak kettő választható belőlük.

Teljesítmény, kecses dizájn és hosszú akkumulátor idő. Az Apple eddig úgy tűnik az üzemidőt áldozta be a három jellemzőből, de persze okosan
Tovább...    »

Látványosan nő ki a földből az Apple-űrhajó

A földmunkák és a mélyépítés után feltűntek a falak.

Mivel a környéken jópár utcát lezártak és az egész építési területet kerítéssel vették körül, ahhoz, hogy láthassuk mi történik az Apple új főhadiszállásának építkezésén – légifelfételekre kell hagyatkozni

Szerencsére az egyik helyi TV csatorna riportere, aki a közekedési dugókat szokta – gondolom helikopterről – figyelni, rendszeresen csinál pár képet az építkezésről, ha már arra jár, amit aztán kiposztol a Twitterre.

Alább megmutatunk most mi is ebből párat, amin látható, hogy haladt az elmúlt pár hónapban az építkezés.Ezen a képen jól háthatók az alagutak, ebből lesz feltehetően a 2400 autót befogadó mélygarázs többek
Tovább...    »

13 megapixeles kamera jöhet az iPhone 6-ba

Egy kínai fórumban ezt írta egy hozzászóló, hogy a korábbi pletykákkal szemben mégis megnöveli a kamera felbontását az új telefonban az Apple.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy nem növeli ész nélkül a felbontást a cég, inkább a képek utólagos feldolgozására és a képstabiliizásásra koncentrál.

A hírt kiszivárogtató emberünk azt állítja, hogy Sony IMX220 típusú érzékelő kerül az új generációs készülékbe.A Sony még egy ennél jobb érzékelőt is gyárt majd, az IMX220 egy verziója 20 megapixeles lesz, de ez csak később jelenik meg, valószínűleg az Xperia Z3-ban valamikor később.

Ha igazak a fenti értesülések, akkor ez továbbra is azt jelenti, hogy az Apple a fényképezés
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)