Új tendencia: kitöltetlen változások listája

A fejlesztők, mikor beküldik alkalmazásuk új változatát az App Store-ba, dönthetnek úgy, hogy mellékelik a változtatások listáját (changelog) a frissítés mellé, hogy a felhasználók tudjanak róla, mi változott.

iOS 7 előtt nem volt automatikus frissítés, így mindig kézzel kellett frissítenünk az alkalmazásokat az App Store-ban. Ekkoriban a változtatások listáját átpörgettük és ha épp egy általunk is észrevett hibát javítottak, akkor örültünk.

Az iOS 7 után azonban minden megváltozott és egyre kevesebben olvasták ezeket a listákat. Ezért aztán két

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az Apple Watch a család része

Az Apple kedd este frissítette online áruházát. Mégis csak volt egy apróság, amire akkor nem fordítottunk kellő figyelmet.

Beszámoltunk az új iPhone dokkolóról és az új Mac-ekről is, azonban az áruház címoldala nem szúrt nekünk szemet:

Lehet, hogy ennek az volt az oka, hogy a hazai áruházban az Apple Watch-nak nyoma sincs:

Ami kiderül az amerikai áruház nyitóoldaláról az az, hogy az Apple az Apple Watch-ra már most úgy tekint, hogy az iOS eszközök és a Mac-ek által kialakított ökoszisztéma szerves része.

Az iOS 8 és az OS X Yosemite két hasznos

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iOS 9 és OS X 10.11 pletykák

A 9toMac néhány érdekes információra tett szert az Apple következő operációs rendszereivel kapcsolatban.

A 9to5Mac általában eltalálja, hogy mit fog tudni a következő iOS és OS X, az iOS 8 érkezése előtt is megjósolták például az Egészség alkalmazást, így egész jó esély van rá, hogy most is igazuk lesz.

Új rendszerbetűtípus

Az iOS felhasználók 2 éve szokják a szinte olvashatatlanul vékony Helvetica-t, az OS X felhasználók pedig még mindig nem tértek magukhoz a Lucida Grande elvesztése óta, de úgy fest, hogy az Apple újra hozzányúlna a rendszerek

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Marad a TomTom adatbázis az Apple Maps mögött

Az elmúlt hónapban pletykáltak arról, hogy az Apple esetleg megvásárolhatja a Nokia HERE térképét. Az azonban, hogy tegnap megújították szerződésüket a TomTommal arra enged következtetni, hogy erre nincs túl nagy esély.

A TomTom egy komikusan rövid sajtónyilatkozatban elhelyezte honlapján, hogy az Apple-lel meghosszabbították a kapcsolatukat.

Amsterdam, 2015 május 19 - TomTom (AEX: TOM2) megújította és kiterjesztette globális térképekről és kapcsolódó információkról szóló megegyezését az Apple-lel.

A megegyezés további részleteit nem kívánjuk közzé

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Egy kis apróság is érkezett a tegnapi frissítés során

Az Apple tegnap nem csak új Mac-eket, hanem egy új kiegészítőt is dobott fel online áruházába.

A tegnapi nap legnagyobb érdekessége nem 15-ös retina MacBook Pro és az 5K iMac frissítései voltak, hanem egy másik apró frissítésé, amit sokan lehet, hogy észre sem vesznek az Apple honlapján.

És ez a termék nem más, mint az iPhone Lightning Dock!

Senki sem gondolta volna, de az Apple kiadott egy iPhone dokkolót, ami minden Lightning csatlakozós iPhone-nal működik. Az Apple csak iPhone-hoz ajánlja, de természetesen működik az 5. generációs iPod touch-csal és a 7. generációs iPod nano-val is és az iPad

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›