Idén is lesz Apple Music Festival

Az Apple folytatja az iTunes Festival tradícióját.

Tavaly az Apple átkeresztelte az iTunes Festivalt Apple Music Festivalra, de ettől még a lényeg ugyanaz maradt: a cég összehív pár híres énekest, hogy több napos zenei koncerteket adjanak.

A helyszín idén is a Londonban található Roundhouse lesz, ahol a fellépők szeptember 18 és 30 között kerülnek majd sorra.

Az Apple Music Festival 10 visszatér Londonba szeptember 10-én és 10 hihetetlen élőzenés estét hoz magával. Az Egyesült Királyság állampolgárai ingyenes jegyekre pályázhatnak. Az Apple Music előfizetők a világ minden tájáról nézhetik a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél a macOS 10.12 Sierra hetedik bétája

Az Apple kiadta a fejlesztőknek a macOS Sierra hetedik bétáját. A nyilvános tesztelőknél ugyanez a béta hatodik bétaként fut.

Pár nappal ezelőtt érkezett az iOS 10 beta 7, most pedig itt a macOS 10.12 Sierra beta 7, de sehol sincs a tvOS-ből vagy a watchOS-ből a hetedik béta.

Ebből is látszik, hogy az Apple már nagyon közel jár a rendszerek kiadásához és itt már eltérnek a hetes/kéthetes ütemtervtől.

Ha minden jól megy, az iOS 10, a macOS Sierra, a watchOS 3 és a tvOS 10 végleges változata egyaránt valamikor szeptemberben jelenik meg.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iOS és macOS tipp: Valutaárfolyamok a Részvényekben

iOS-en a Részvények alkalmazás, macOS-en pedig a Részvények widget (Dashboardon és Értesítési központban egyaránt) képes valutaárfolyamok megjelenítésére is.

Ez egy olyan tipp, amiről még 2010 januárjában olvastam Handras blogján és teljesen biztos voltam benne, hogy akkoriban mi is megírtuk, de mivel úgy néz ki, hogy nem ez a helyzet, nézzük meg ezt a régi, de igen hasznos tippet!

Nyisd meg a Részvényeket, bökj a jobb alsó sarokban található lista gombra, majd a bal felső sarokban lévő + gombra!

A lényeg az, hogy ahelyett, hogy egy cég nevére vagy rövidítésére keresnél rá, amikor úgy részvényt

RÉSZLETEK | 8 hozzászólás

Szeptember 30-án érkezik az iOS 10

Barbra Streisand színésznő kikotyogta egy interjú során, hogy mikor jön az iOS 10.

Streisand fő problémája az iOS-szel az, hogy Siri rosszul ejti ki a nevét, ezért felhívta Tim Cookot, aki állítólag azt mondta neki, hogy szeptember 30-án érkezik egy szoftverfrissítés, ami megoldja Siri kiejtésbeli problémáját.

Ez a frissítés legnagyobb valószínűséggel az iOS 10 lesz, mivel az Apple valószínűleg szeptemberben kiadja majd az iPhone 7-et és bemutatja az iOS 10 végleges változatát is.

Lehet persze, hogy csak Streisand egy kis extra hírnévre vágyott és azért fogalmazott így az interjúban, de akár

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 10 hetedik bétája

Az Apple tegnap este 7-kor meglepetésszerűen kiadta az iOS 10 hetedik bétáját.

Mindössze 4 nap telt el a hatodik és a hetedik béta közt, ráadásul macOS, watchOS és tvOS béta nem érkezett, így valószínűleg az iOS 10 beta 7 valami fontos hibát javít.

A frissítés 57,8 MB volt az iPad minimen, és bár ez eszközönként változó, jelzi, hogy nem egy óriási frissítésről van szó.

A fórumokon eddig semmilyen látványos változásról nem számoltak be, de ezt a cikket természetesen frissítjük, ha kiderül valami a bétával kapcsolatban.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›