Tartol az iPhone és az Apple Watch a tinik között

Az Egyesült Államokban továbbra is az iPhone és az Apple Watch a legtrendibb okostelefon és okosóra.

A Piper Jaffray friss felmérése alapján az iPhone és az Apple Watch népszerű kütyünek bizonyul az államokbeli tinédzserek között.

Idén áprilisban készítették az előző felmérést, melyről szintén beszámoltunk. Ami izgalmas, hogy azóta is történt elmozdulás az Apple számára pozitív irányba, ez jelzi, hogy jól dolgoznak Cupertino-ban.

A tinik 78%-a rendelkezik iPhone-nal és 82% nyilatkozott úgy, hogy következő telefonja egy iPhone lesz. Előbbi 2, utóbbi pedig 1 százalékos növekedés a tavaszi

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Megjelent az iOS 11.0.3

A frissítés leírása:

Az iOS 11.0.3 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy problémát, amely miatt a hang és a haptikus visszajelzés nem működött néhány iPhone 7 és 7 Plus eszközön.
  • Megold egy problémát, amely miatt az érintéssel történő bevitel nem reagált néhány iPhone 6s kijelzőjén, mivel ezek nem eredeti Apple-alkatrészekkel lettek javítva.


Megjegyzés: A nem eredeti cserekijelzők vizuális minősége gyengébb lehet, és elképzelhető, hogy ezek a kijelzők nem működnek megfelelően. Az Apple által minősített képernyőjavításokat megbízható szakemberek

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iTunes 12.6.3

Az Apple kiadott egy iTunes mellékvágányt.

Előző hónapban írtunk az iTunes 12.7-ről, mely kigyomlálta az iOS alkalmazások letöltését, az iTunes U-t beépítette a Podcastok szekcióba és eltávolította a csengőhangok tárolásának lehetőségét.

Ez két részre osztotta az iTunes használókat. Az egyik tábor örült, hogy az Apple végre csökkenti az iTunes funkcionalitását, mely előre jelezheti az alkalmazás felbontását/újraírását. A másik tábor azonban szomorú volt, hogy az iTunes többé nem használható olyan célokra, amikre ők használták.

A második tábornak készítette az Apple az iTunes 12.6.3-at, mely az

RÉSZLETEK | 9 hozzászólás

Felismer majd a jövő iPadje

A 2018-as iPad családba bekerülhet a Face ID támogatás.

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo belenézett a tealevelekbe és megállapította, hogy az Apple TrueDepth kamerával látná el a jövő évi iPadeket. Ez természetesen a Face ID azonosítást is magával hozná.

Kuo szerint az Apple az iPhone X-zel való konzisztens viselkedés miatt hozza el elsősorban az iPad Pro vonalra a Face ID-t. Így végeredményként a belépő iOS modellek Touch ID-vel működnek, a drágábbak pedig Face ID-vel.

Emellett Kuo arról is írt, hogy szerinte jövőre csak az iPad Pro-ba kerül Face ID, mivel az az Apple zászlóshajó

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Javítani fogja az Elérhetőséget az Apple

Az Elérhetőség vagy “Reachability” szegényebb lett egy funkcióval az iOS 11 bemutatásakor, de vissza fog térni.

Egyértelműen látszik, hogy az Apple időkorlát miatt adta ki az iOS 11-et és nem azért, mert “elkészült”. Ezt támasztja alá az is, hogy az alkalmazásváltó újraírásakor nem maradt idő a 3D Touch gesztus implementálására és a Lezárt képernyő/Értesítési központ újraíráskor sem volt idő az Elérhetőség támogatás beépítésére.

A 3D Touch alkalmazásváltó gesztus vissza fog térni az iOS 11.1-gyel és most Craig Federighi, az Apple szoftveres csapatának vezetője, azt is megígérte, hogy az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›