10 alapvető Safari billentyűkombináció

A Safari kismillió billentyűkombinációval rendelkezik, melyek nagyban meggyorsíthatják a webböngészést.

Most az iDownloadBlog összegyűjtötte, hogy szerintük mi a 10 legfontosabb ezek közül.

A témával mi is foglalkoztunk már korábban, hiszen a Safari kapcsán rengeteg tippet és trükköt osztottunk már meg veled. Ezek közül néhány, ami érdekes lehet:

iCloud könyvjelzők szinkronizálása

10 mesteri Safari tipp

Letöltés helyének kiderítése

Böngészési előzmények eltávolítása

Igazi teljes képernyős mód

Gyors mentés a könyvjelzők közé (ez a legújabb Safari mellett is működik, annak

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hidrogén meghajtású iPhone?

A technika olyan szinten fejlődik, hogy szinte követni se lehet, kivétel az akkumulátorok terén. Miben rejlik a jövő kulcsa?

Egy brit cég, az Intelligent Energy átalakított egy iPhone 6-ot, hogy hidrogén cellákkal üzemeljen a hagyományos lítium-ionos akkumulátora helyett.

Így a telefon egy napos akkumulátor-üzemideje máris egy hetesre emelkedett a The Telegraph információi szerint. A cég ezen felül egy hidrogén hajtású MacBook Airt is bemutatott.

Az általuk levédetett megoldás a hidrogén és az oxigén összeengedésekor történő reakció közben keletkező hőt alakítja elektromos árammá. Ennek nagy

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Most már hivatalos: a Samsung a nagypapák telefonja

A koreai gyártó telefonjai az 55 év feletti korosztályban a legnépszerűbbek, miközben az új évezred gyermekeinek fele iPhone-t használ.

Legalábbis az Egyesült Királyságban, ahol a The Telegraph tette közzé egy ezzel kapcsolatos piackutatás eredményét.

A Samsung mindent megpróbál, hogy trendivé tegye a telefonjait a fiatalabb korosztályban, de úgy tűnik, nem sok sikerrel.

A lenti grafikonon jól látszik, hogy a két márka készülékeit milyen százalékos arányban használják a különböző korcsoportokban.

Egy-két éve volt talán egy pillanat, amikor a Samsung sok-sok milliárd elköltött marketing dollár

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Milyen kamera lesz az iPhone 6S-ben?

Kevesebb, mint egy hónap múlva lehull a lepel az Apple következő okostelefonjáról, így itt az idő spekulálni.

Szerencsére az elemzőkre mindig lehet számítani, most épp a Business Insider nyilatkozott arról, hogy milyen kamera lesz az iPhone 6S-ben.

Információik szerint az Apple egy nagyobb érzékelőt fog tenni az iPhone 6S-be és 6S Plus-ba, így több fényt engedve be, ami jobb képeket eredményezhet.

Azt is tudni vélik, hogy az új, nagyobb érzékelős kameramodulok 5 lencséből állnak majd és 12 megapixeles képeket állítanak elő.

Persze az iPhone 6S pletykák már egyáltalán nem menők, hiszen az új

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Valami van a levegőben

Sok minden más mellet bitek és bájtos milliói röpködnek fejünk felet és fülünk mellett, elég csak a wifit vagy bluetootht említeni, a mobil telefonálásra nem is gondolva.

Ez az írás most az AirDropról szól, elsősorban azoknak, akik még soha sem használták, illetve azoknak, akik próbálták és kicsit már most ráng a szájszélük az emlékektől. Igyekszünk jó kedvet okozni és rángást szüntetni, megmutatjuk, hogy kell két alkalmas – ismételjük: alkalmas – eszköz között AirDroppal képet vagy videót cserélni.

De mi is az az AirDrop?

Az AirDrop két eszköz között (p2p - peer to peer, így tudományosan)

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›