iPhone 7: öntőforma, sémarajzok, friss fotók és koncepcióvideó

Az iPhone 7-ről tényleg napi szinten érkeznek a pletykák. Nem hiszed? Itt a tegnapi összeállításom és mára mégis van 3 újabb hír!

A HDBlog felfigyelt néhány Baidu-n megosztott képre. A Baidu is egy kínai közösségi oldal, tehát elképzelhető, hogy egy gyártáshoz közeli személy osztotta meg a fotókat.

A fotón az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus hátlapjának öntőformája látszik. Ha ez a kép valódi, akkor most már biztos, hogy az iPhone 7 Plus kapja meg egyedül a kétkamerás rendszert, az iPhone 7 pedig csak egy nagyobb kamerát kap.

Érdemes még azt is megemlíteni, hogy a kamera és a vaku elrendezése nem

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Vékonyabb MacBook Pro érkezhet OLED segédkijelzővel és Touch ID-vel?

Ming-Chi Kuo, a KGI-Securities elemzője legtöbbször megbízható tippeket ad az Apple jövőjét illetően. Most az új MacBook Pro-val kapcsolatban nyilatkozott.

Kuo szerint az Apple 2016 utolsó negyedévében egy drasztikusan új 13 és 15 colos MacBook Pro-t fog kiadni, ami átalakítja majd az elképzeléseinket az Apple professzionális laptopjaival kapcsolatban.

Bár sokáig nem foglalkozott vele, a MacBook család lesz az Apple 2016-ban bemutatásra kerülő termékei közül a legizgalmasabb. Ez különösen igaz a 2 új MacBook Pro modellre, amiket 2016 utolsó negyedévében mutatnak be, mivel vékonyabbak és

RÉSZLETEK | 6 hozzászólás

Mac tipp: 19 hasznos billentyűkombináció rendszerindításkor

Sokan nem tudják, de a Mac-ed sok különféle módon is el tudod indítani.

A beszeljukMac Wikin van egy cikk a rendszerindításkor használatos billentyűkombinációkról, de az eléggé elavult, plusz az iDownloadBlog összegyűjtötte az összes jelenleg is elérhető kombinációt, szóval úgy gondoltam, hogy talán érdekes lehet egy frissített írás ebben a témában.

Amikor bekapcsolod a Mac-ed, egy “gong” hang jelzi, hogy sikerült megnyomnod a bekapcsoló gombot és elindul a rendszer. Ha ekkor lenyomod az alábbi billentyűkombinációk egyikét, akkor különböző hasznos funkciókat érhetsz el:

  • Bekapcsoló gomb ():
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Olcsóbb lett a Spotify családi csomagja

Az Apple Music és a Spotify folyton cserélgetik az ötleteiket. Most épp a családi árazást emelte át a Spotify.

Az Apple bevezetett egy diákkedvezményt az Apple Music-ra (egyelőre itthon nem érhető el), most pedig a Spotify vette át az Apple Music családi programjának árazását.

Ebből is látszik, hogy a versengés csak jó lehet a felhasználóknak, főleg, ha az árak terén próbálnak egymással versenyezni.

A Spotify ajánlata egészen hasonló az Apple-éhez, 14,99 dollárért 6 családtag használhat egy Spofity előfizetést. Ez fele annyi, mint a Spotify korábbi családi csomagja, ráadásul 5 helyett 6 ember is

RÉSZLETEK | 9 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 9.3.3, az OS X 10.11.6 és a tvOS 9.2.2 első bétája

Az Apple fejlesztői villámgyorsan fejlesztenek, kevesebb mint 2 héttel az előző változatok után már itt vannak az új béták!

Húsvét hétfőn jelent meg az OS X 10.11.5, az iOS 9.3.2, a watchOS 2.2.1 és a tvOS 9.2.1, de az Apple máris új bétákat adott a fejlesztőknek tesztelésre.

Egyelőre még nem tudni, hogy milyen változások kerültek az iOS 9.3.3-ba, az OS X 10.11.6-ba és a tvOS 9.2.2-be, de amint megtudunk valamit, frissítjük ezt a cikket.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›