Szépen halad az Apple főhadiszállásának építkezése

Az Apple új főhadiszállása már kezd emlékeztetni a látványterveken látott űrhajóra.

Utoljára még idén januárban írtunk az Apple új főhadiszállásáról, azóta nem sok izgalmas dolog történt.

Most azonban a MyithZ-nek köszönhetően kikerült némi 4K anyag az építkezésről, amin alaposan megszemlélhetjük az újdonságokat.

A 13 ezer ember munkahelyét adó épület nem épp egy rejtőzködő típus, az új főhadiszállás átalakítja a látképet.

A főépülettel a tervek szerint jövőre végeznek a munkások, a környező kisebb épületekkel pedig 2017 elején.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

6 új Apple Watch reklám

Az Apple ma reggel 6 nagyon érdekes reklámot adott ki.

Az eddigi Apple Watch reklámok arra koncentráltak, hogy az óra miként képes jobbá tenni mindennapjaid. Valós szituációkban láthattad az Apple Watch viselójét és ebből dönthetted el, hogy van-e létjogosultsága a te életedben egy okosórának.

Az új reklámok ennél sokkal egyszerűbbek. Az Apple marketingcsapata valamiért úgy döntött, hogy elég, ha a videóban szereplő személyek csak úgy csinálnak, mintha valódi tevékenységeket végeznének egy színátmenetes szoba közepén. A végeredmény a legtöbb esetben inkább furcsa lett, mint megnyerő.

Az első

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az univerzális keresés az Apple TV-n is elérhető lesz

Az iOS 9 újdonsága az újabb eszközökön az univerzális keresés, melynek segítségével a Spotlight képes az eszközödön lévő alkalmazások belsejében is keresni.

A funkció nagyon hasznos, amennyiben jól működik, így érthető, hogy a felhasználók örülnének, ha az működne az új Apple TV-n is.

Az Apple TV bemutatásakor láthattuk, hogy néhány fejlesztő már kapott hozzáférést az univerzális kereséshez, melynek segítségével be tudtak épülni a rendszerbe. Így például ha rákerestél egy filmre az Apple TV-vel, akkor egy képernyőn láthattad, hogy mely alkalmazásaidon keresztül nézheted azt meg.

Az Apple TV

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az Apple reagált a YiSpecterrel kapcsolatos rémhírekre

Újabb malware-t találtak, mely az iOS eszközökre veszélyes. Az Apple is nyilatkozott az ügyről.

A napokban több nagyobb hírportál is megírta, hogy itt a vég, mert újabb kártevőt találtak, mely az iOS tulajok életére tör. A valóság persze ennél jóval árnyaltabb, ahogy az az Apple nyilatkozatából is kiderül.

Ez a hiba csak azokat a felhasználókat érinti, akik az iOS egy korábbi változatát használják és nem megbízható forrásból töltenek le kártevőket”, mondta az Apple szóvivője az iMore-nak. “Pont ezt a hibát foltozza az iOS 8.4 és már leblokkoltuk azokat az alkalmazásokat, melyekről biztosan

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iSamurai heti akció: iPhone 5 akkumulátorcsere 5.490 Ft-ért

Mint ígértük, a héten újabb meglepetéssel készültünk és maradva az iPhone 5-nél, most a szenvedő, kikapcsolgató, hamar lemerülő  akkumulátorokkal szeretnénk leszámolni.

Amiatt meg ne fájjon a fejed, hogy nélkülöznöd kell telefonod hosszú órákon, vagy esetleg napokon át, mert nálunk a héten iPhone 5 akksi csere mindössze 5490 Ft-ért, és 15 perc alatt kész.

Gyere, hozd be a telód és mi megoldjuk pikk-pakk :)

Szóval ne feledd! 

iPhone 5 akkumulátorcsere akció 5.490 Ft-ért – 15 percen belül – 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben!

Mindenkinek kellemes hetet kíván:
Az iSamurai csapata

 

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›