Fejlesztőknél az OS X 10.11.5 harmadik bétája

Az Apple tegnap este meglepett minket az OS X 10.11.5 beta 3-mal.

Tegnapelőtt este érkezett az iOS 9.3.2 harmadik bétája, akkor írtam is a cikkben, hogy furcsa, hogy nem érkezett OS X, watchOS és tvOS béta is. Most legalább az OS X béta befutott.

A frissítés nem jár semmilyen látványos újdonsággal, az Apple mérnökei csak a rendszer stabilabbá tételén dolgoznak.

Valószínűleg ez így is marad, hisz júniusban érkezik az OS X 10.12 első bétája és feltehetően már most is arra koncentrálnak az Apple-nél.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mire lesz jó a Smart Connector az iPhone 7 hátlapján?

Ezt a kérdést tették fel az AppleInsidernél és gondolkodni kezdtek, hogy ha az Apple tényleg a hátlapra teszi a Smart Connectort, az milyen előnyökkel járhatna.

Egy bejelentés és egy vad pletyka volt az alapja az AppleInsider elmefuttatásának. A vad pletykáról mi is írtunk kicsivel több mint egy hónapja, ha érdekel, ide kattintva elolvashatod.

A bejelentés pedig a Logitech új Logi BASE iPad Pro állványa. Ez az állvány ugyanis a Smart Connectoron keresztül tölti a táblagépet, vagyis demonstrálja, hogy a csatlakozó akár ilyesmire is használható.

A pletykák szerint az iPhone 7 alján nem lesz jack

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Pánik gombot követel India kormánya

Az indiai kormány arra kötelezi a telefongyártókat, hogy egy pánik gombot helyezzenek készülékeikre. Mit fog lépni az Apple?

Egy új indiai törvény arra kötelezi majd az összes telefongyártót, hogy egy gombot helyezzenek új telefonjaikra. Ez a gomb egy pánikgomb lenne, amivel növelni szeretnék a nők biztonságát az országban.

A törvényt 2017 január 1-től minden gyártónak be kell tartania, szóval valószínűleg az iOS 10 segítségével az iPhone 7 lesz majd az első pánik gombbal felszerelt telefon az Apple-től.

A törvény 2 lehetőséget ad a gyártóknak: vagy adjanak hozzá egy új gombot a készülék házához

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Okosabb lesz a YouTube ajánlója

A Google azon dolgozik, hogy a YouTube alkalmazás még okosabb ajánlásokat tegyen neked a Kezdőlapon.

Ahogy azt már megszokhattuk, a nagyobb cégek A/B tesztelnek, ami azt jelenti, hogy az újításokat nem mindenki egyszerre kapja meg. Ez egy viszonylag zavaró tendencia, de meg kell értenünk a cégek érdekeit mögötte.

Így hát a most leírt újdonságok sem jelennek majd meg mindenkinél azonnal, de idővel majd feltűnnek a YouTube alkalmazásban.

A Kezdőlap egy új dizájnt kapott a YouTube frissítésében, ami nagyobb képet mutat a feltöltőről, így személyesebbé téve a videót.

Ezt a funkciót én is megkaptam,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 9.3.2 harmadik bétája

Az Apple most egy kicsit elcsúszott a béták kiadásával, tegnap este egyedül az iOS-ből érkezett új béta az iOS 9.3.2 beta 3 képében.

Egy hete írtunk arról, hogy a fejlesztők megkapták az iOS 9.3.2, a watchOS 2.2.1, a tvOS 9.2.1 és az OS X 10.11.5 új bétáit. Most nem kaptunk mindenből újat, az Apple csak az iOS-t frissítette.

Az iOS 9.3.2 harmadik bétája semmilyen újdonságot nem tartalmaz, szóval az Apple mérnökei valószínűleg csak gyorsan ki akartak javítani 1-2 súlyosabb hibát, amik a második bétában megtalálhatóak voltak.

Persze ha kiderül, hogy van az új bétában valamilyen érdekesség, ezt a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›