Marad a TomTom adatbázis az Apple Maps mögött

Az elmúlt hónapban pletykáltak arról, hogy az Apple esetleg megvásárolhatja a Nokia HERE térképét. Az azonban, hogy tegnap megújították szerződésüket a TomTommal arra enged következtetni, hogy erre nincs túl nagy esély.

A TomTom egy komikusan rövid sajtónyilatkozatban elhelyezte honlapján, hogy az Apple-lel meghosszabbították a kapcsolatukat.

Amsterdam, 2015 május 19 - TomTom (AEX: TOM2) megújította és kiterjesztette globális térképekről és kapcsolódó információkról szóló megegyezését az Apple-lel.

A megegyezés további részleteit nem kívánjuk közzé

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Egy kis apróság is érkezett a tegnapi frissítés során

Az Apple tegnap nem csak új Mac-eket, hanem egy új kiegészítőt is dobott fel online áruházába.

A tegnapi nap legnagyobb érdekessége nem 15-ös retina MacBook Pro és az 5K iMac frissítései voltak, hanem egy másik apró frissítésé, amit sokan lehet, hogy észre sem vesznek az Apple honlapján.

És ez a termék nem más, mint az iPhone Lightning Dock!

Senki sem gondolta volna, de az Apple kiadott egy iPhone dokkolót, ami minden Lightning csatlakozós iPhone-nal működik. Az Apple csak iPhone-hoz ajánlja, de természetesen működik az 5. generációs iPod touch-csal és a 7. generációs iPod nano-val is és az iPad

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egy nappal korábban futottak be az új Mac-ek

Az Apple tegnap meglepetésszerűen frissítette Mac felhozatalát két új géppel.

Hétfőn megírtuk, hogy a pletykák szerint szerdán érkezhetnek az új Mac-ek, de úgy fest, hogy az Apple is olvasta a híreket és hogy ne legyen az újságíróknak igaza, kedden már kiadták a gépeket.

15 colos MacBook Pro

Az Apple nem vitte túlzásba az új MacBook Pro-t. Miután az Intel nem tudta időre leszállítani az új Broadwell processzorokat az Apple úgy döntött, hogy marad a Haswell processzorcsaládnál, de frissítik a grafikus gyorsítót és a nagyobb modellbe is bedobják a Force

RÉSZLETEK | 15 hozzászólás
Heti iSamurai

Heti iSamurai: iPhone 5 bekapcsoló gomb akció

Múlt heti akciónk iránti nagy érdeklődésre való tekintettel most az iPhone 5 tulajdonosoknak kedvezünk a nem működő, akadozó bekapcsoló gombok, másnéven power gombok cseréjével.

A művelet nem vesz igénybe többet, mint 1 órát és csupán 4.990 Ft-odba fog kerülni, a garancia pedig a javításra 6 hónap.

Ha te is ezzel a problémával küzdesz, hozd be szervizünkbe a héten valamikor a készüléked!

Kövess minket facebook-on, látogass el a www.isamurai.hu oldalra, vagy üzletünkbe, ahol a szerviz-árak mellett követheted szemben lévő üzletünk folyamatosan bővülő, naprakész  kinálatát is. Itt rengeteg olcsó

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Mi hiányzik az iOS-ből?

iOS 9 kívánságlista

Az idei WWDC-n bemutatásra kerül az Apple következő mobil operációs rendszere. Mi hiányzik még a rendszerből?

Az Ars Technica oldalán Andrew Cunningham összegyűjtötte azt a 11 apróságot, ami szerinte hiányzik az iOS 8-ból és benne kéne lennie az iOS 9-ben. Nem minden javaslata eget rengető, de azért beindíthatja a fantáziánkat, hogy a bemutatóig tudjunk mi is álmodozni.

Siri API

A Sirit még iOS 5-tel és az iPhone 4S-sel együtt mutatta be az Apple és azóta vágyakoznak a fejlesztők és a felhasználók egyaránt arra, hogy harmadik féltől származó kiegészítők

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›