Az új iPhone-ok vezeték nélküli töltést és vízállóságot kapnak

Durva dolgokon dolgozik az Apple.

A Nikkei Asian Review japán oldal beszámolt róla, hogy a Wistron vezérigazgatója, Robert Hwang is úgy véli, hogy az Apple idén vezeték nélküli töltést támogató telefonokat fog kiadni, amik vízállóak is lesznek.

A Wistron vezetőjének már jobban lehet hinni, mint egy átlagos pletykaoldalnak, hiszen a Wistron az Apple indiai gyártópartnere.

A gyártási folyamat a korábbi generációs iPhone-okhoz képest nem változott nagyon, bár a vízállóság és a vezeték nélküli töltés pár újfajta tesztelési módszert igényel és a vízállóság miatt módosítani kell az összeszerelési

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Jobban hasonlít a bátyusra

Az iFixit csapata szétszedte az új 10,5 colos iPad Pro-t és arra jutottak, hogy belső kialakítása sokkal inkább hasonlít a 12,9 colos Pro modellére, mint az előző generációs 9,7 coloséra.

Az oldal így vélekedik az új táblagép belső kialakításáról:

A 9,7 colos Pro kialakítása nagyban hasonlított a megszokott iPadhoz, míg a 12,9 colos Pro-nak teljesen új belső kialakítása volt. De úgy néz ki, hogy az Apple az iPad Pro-val már nem kísérletezik, hanem új sztenderdet vezet be. Egy felnyitott 10,5 colos iPad Pro belülről lényegében egy egyszerűsített, kicsinyített verziója az előző generációs 12,9

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Több mint 6 millióba kerülhet a legdrágább iMac Pro

Az Apple WWDC-n bemutatott gépe nem lesz olcsó.

Az Apple viszonylag kevés dolgot árult el az iMac Pro kapcsán, de azok alapján lehet következtetni arra, hogy milyen ártartományban helyezkedik majd el.

A legolcsóbb iMac Pro 4999 dollár lesz. Ez pont annyi, mint a 8 magos, 32 GB RAM-os, 1 TB-os SSD-s CTO Mac Pro, ami itthon 1833990 forint.

A ZDNet készített egy becslést az új iMac Pro legerősebb változatára, mely 18 magos processzorral, 128 GB RAM-mal és 4 TB SSD-vel rendelkezik. Szerintük a gép 17299 dollárba fog kerülni. Ez egy jó húzós ár lenne és mivel a legdrágább CTO Mac Pro is megáll 8000

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Újításokban gazdag iWork frissítés érkezett

Az Apple tegnap este egy tartalmas iWork frissítést adott ki iOS-re és macOS-re is.

Miután a frissítések között nagy az átfedés, nem lenne érdemes külön listaként leírni az újításokat. Ahol van eltérés a platformok között, azt zárójelben utána jelzem.

Kezdjük az Apple szövegszerkesztőjével, a Pages-zel, mely macOS-en 6.2-es verzióra ugrott, iOS-en pedig 3.2-re:

  • Csatolt szövegmezők (Egykori iWork ’09 használók nagy örömére)
  • Előnézeti nézet a dokumentum egyszerűbb navigálásához (csak iOS)
  • Rögzített elrendezésű ePub exportálás
  • Behúzások, előfej és -láb, papírméret szerkesztése együttműködés
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jony Ive a tiszta kezekre hajt

Egy friss interjúból kiderült, hogy az Apple dizájncsapatának vezetője szeretne mást is tervezni az elektronikai eszközök mellett.

A Norman Foster Foundation konferenciáján Jony Ive interjút adott, melyből kiderült, hogy milyen termék tervezésében szeretne a jövőben részt venni.

Ive válasza egy ilyen irányú kérdésre egészen meglepőnek tűnhet. Az Apple fő dizájnere ugyanis azt mondta, hogy egy szappanadagolót szeretne megalkotni.

Ive annak ellenére, hogy az Apple-nél van 1992 óta és olyan termékek formavilágának kialakításában vett részt, mint az iMac, az iPod, az iPhone, az iPad vagy az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›