Material Design frissítést kapott a Hangouts

A Google frissítette iOS-es csevegőkliensét, hogy a vállalat új dizájnelveihez illeszkedjen.

Tegnap este a Google kiadta a Google Hangouts for iOS legújabb változatát, mely egy teljesen új felületet és néhány hasznos apróságot is hozott magával.

Az alkalmazás verziószáma 4.0 lett és az alkalmazás eddigi felhasználói rá se fognak ismerni.

A tárcsázó teljesen megújult, a beszélgetésbuborékok színe és mintája megváltozott és teljes képernyőre is tehető a videohívás is. A Google sok területen nyúlt az alkalmazáshoz a jobb felhasználói élmény érdekében.

Az új Hangouts azt is lehetővé teszi, hogy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Nem lesz 16 GB-os iPhone 6S

Újra felmerült a pletyka, hogy az Apple megnöveli a legkisebb iPhone tárhelyét, ezúttal koreai forrásból. Vajon idén tényleg eltűnik a 16 gigás modell?

Az iPhone 6 megjelenése előtt is pletykáltak arról, hogy az Apple be fogja szüntetni a 16 GB-os iPhone-okat és megnövelik 32 GB-ra a tárhelyet.

Ezzel szemben azt láttuk, hogy az Apple a 32 gigás iPhone tárhelyét megduplázta, a 16 gigásat pedig érintetlenül hagyta és bevezetett egy 128 gigás opciót.

A The Korea Times szerint azonban idén már minden bizonnyal eltűnik a 16 GB-os lehetőség, mert az Apple is érzi, hogy kevés a legtöbb felhasználó

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Elnöki dupla akció! 4s előlapcsere 9.990 Ft + 5s előlapcsere 15.990 Ft az iSamurai Westendben!

Ha hétfő, akkor heti akció, ami most ismét egy dupla akció lesz, méghozzá Fluor ajánlásával!

Tehát lássuk az akciót: iPhone 4s előlapcsere ezen a héten 9.990 Ft, míg az iPhone 5s előlapcsere pedig csupán 15.990 Ft lesz. A szervizelés időtartama nem több, mint 1 óra, a garancia a beépített előlapra 6 hónap.

Ha csúnyán leejtetted a telefonod, ami szilánkosra tört, akkor nincs más dolgod, mint behozni az iSamuraiba, a többit bízd ránk!  Mindenkinek szép hetet hestegjolo!

iSamurai WestEnd - a leggyorsabb és legolcsóbb szerviz, a legjobb helyen.

(X)

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Öleléssel működő fájlküldést védetett le az Apple

Az ölelés erejéről már sokan beszéltek sok fórumon, de az Apple teljesen máshogy használná fel. Új szabadalmukban kézfogással és öleléssel történő fájlküldésről írnak a cég mérnökei.

A PatentlyApple vette észre az Apple egyik új szabadalmát, ami azt írja le, hogy az Apple Watch felhasználók miként cserélhetnének adatokat egymás közt.

Használható gesztusként az ölelés és a kézfogás is felmerült.

Az Apple elsősorban az Apple Watch-ra gondolt a szabadalom megalkotásakor, de a szabadalom nem korlátozza az okosórára a fájlküldési megoldást. A leírás szerint alkalmas lehetne ilyesmihez egy óra, egy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hosszabb akkumulátor-üzemidőt okoz a Turbo Boost kikapcsolása

Az Intel új processzorai rendelkeznek egy Turbo Boost nevű technológiával, mely képes megnövelni a processzorok órajelét, ha szükség van rá. Ez rossz hatással van az akkumulátor-üzemidőre.

Marco Arment letesztelte, hogy saját 15 color retina kijelzős MacBook Pro-ján hogy teljesít az OS X Yosemite bekapcsolt és kikapcsolt Turbo Boost mellett.

Készítettem egy akkumulátor-tesztelő szkriptet, ami könnyed és közepesen nehéz használat mellett nézi meg, hogy a Mid-2014-es 15 colos alap retina MacBook Pro-m hogy bírja. A teszt betölt több oldalt Safariban Wi-Fi-n keresztül, mindegyiken görget párat,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›