Mire számíthatunk az Apple Pencil 2-től?

Az Apple egy szabadalma alapján az Apple Pencil a jövőben okosabb hegyeket is kaphat.

Az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi hivatala kedden jegyezte be az Apple számára az “Intelligens érintőceruza” nevű szabadalmat, ahol arról ír az Apple, hogy miként lehetne kiterjeszteni egy stylus tudását okos hegyekkel, amikben további érzékelők találhatóak.

Ez tulajdonképpen nagyon hasonló az Apple Watch okos óraszíjaihoz, melyekről az Apple szintén adott már be szabadalmat.

Az Apple Pencil jelenleg is nagyon nagy tudással rendelkezik, mivel képes erőt és kijelzőhöz képest dőlésszöget is számítani,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Népszerűbb lett az iPhone SE

Úgy tűnik, hogy az Apple várakozásait lekörözte az iPhone SE, mert kénytelenek a gyártási kapacitást emelni az új telefon esetén.

A DigiTimes információi szerint az Apple a harmadik negyedévre 5 millió darabra emelte a gyártást a korábbi 3,5-4 millióról.

A lap ráadásul úgy véli, hogy ez csak a kezdet és a telefon gyártását az Apple tovább fogja növelni és eközben az iPhone 6s és 6s Plus gyártását csökkentik.

Emögött három indok is látszik: az első az, hogy az iPhone 6s-t több mint fél éve mutatták be és már nem egy új telefon, már nem kíváncsiak rá annyira az emberek, mint a friss iPhone SE-re.

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 9.3.2, a tvOS 9.2.1 és az OS X 10.11.5 negyedik bétája

Az Apple most összehangoltan adta ki az új bétákat a különböző platformjaik operációs rendszerének következő változataihoz.

Múlt héten egy nap csúszással érkezett az iOS 9.3.2 béta és az OS X 10.11.5 béta, de mostanra az Apple összeszedte magát és egyszerre adta ki mindet. Illetve nem mindet, mert a watchOS-ből már 3 hete nem érkezett új béta.

Az új bétákban semmi látványos változás nem található, az Apple-nél csak hibákat javítanak.

Miután ez a második hét, hogy 1 hét után jött új béta, várható, hogy a végleges változatok is hamarosan megérkeznek.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tim Cook szerint érdemes lesz megvenni az iPhone 7-et is

Az Apple vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a cég következő iPhone-ját is érdemes megvenni. Mondjuk miért nyilatkozott volna bármi mást?

Tim Cook a CNBC-nek adott interjújában elmondta, hogy az Apple-nek van még 1-2 jó ötlete, amiket ha kipróbálunk, nem tudunk majd nélkülük élni.

Az interjút készítő Jim Cramer azt mondta, hogy semmi okát nem látja, hogy miért kéne szeptemberben lecserélnie iPhone 6-ját, amikor az tökéletesen működik.

Cook ezt felelte:

Nagyszerű innovációk vannak még a tarsolyunkban, mint például az új iPhone-ok, amik meggyőznek majd téged és másokat is, akiknek jelenleg

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Alkalmazásteszt és nyereményjáték: 0DayCalendar

Egy magyar fejlesztésű alkalmazást fogok most bemutatni, amit egy kis szerencsével meg is nyerhetsz.

Nagy Rajmund (bensm) készített egy iOS (és Android) alkalmazást, melynek neve 0DayCalendar vagy ha magyar nyelvű az iOS eszközöd, akkor ZéróNap-Tár.

Az elmúlt napokban kipróbáltam az alkalmazást és így tudok véleményt is mondani róla, hogy mennyire éri meg megvenni és mire jó. Ha pedig végigolvasod a cikket, azt is megtudhatod, hogy hogyan nyerheted meg a ZéróNap-Tár alkalmazást.

A ZéróNap-Tár lényege az, hogy ismétlődő, hasonló időlefolyású tevékenységek létrehozását és rendszerezését teszi

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›