Március 18-án kezdődhet az iPhone 5se és az iPad Air 3 árusítása

A legfrissebb pletykák szerint az Apple egy hónap múlva bemutatja az új 4 colos iPhone-t és a hetedik generációs iPadet és rá 3 napra már meg is lehet őket vásárolni.

2 hete írtunk arról, hogy ha minden jól megy, az Apple március 15-én bemutatja az új iPhone 5se-t és az iPad Air 3-at, valamint néhány új Apple Watch óraszíjat is kiadnak majd.

A 9to5Mac információi szerint a március idusán történő médiaesemény után nem kell sokat várni az új eszközökre, az Apple már március 18-án megkezdi árusításukat.

A villámgyors árusítás azt is jelenti, hogy nem lesz előrendelés az iPhone 5se-re és az iPad Air

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Csereprogram a 12 colos MacBook töltőkábelére

Az év harmadik csereprogramja: MacBook töltő

Az Apple-nek eléggé rosszul indult az év, már most a harmadik Mac-kel kapcsolatos visszahívást indítják.

Január végén írtunk róla, hogy az Apple cseréli a hibás hálózati csatlakozóadaptereket, február elején pedig a GPU hibás Mac Pro-król számoltunk be.

Most pedig itt a harmadik csereprogram idén, ami a 12 colos MacBook tulajokat érinti.

Az Apple rájött, hogy a 2015 júniusában eladott MacBookok töltői hibásak lehetnek. Ennek eredményeképp nem mindig vagy szaggatottan töltötték a gépeket.

A hibás kábeleket az Apple szervizeiben természetesen a már megszokott módon a gép sorozatszámát bemondva

RÉSZLETEK | 8 hozzászólás

Jövő hónapban érkezik egy új iTunes: Cue és Federighi nyilatkozott

Eddy Cue és Craig Federighi beszélt tegnap John Gruber ‘The Talk Show’ című podcastjában az Apple szoftvereinek minőségéről, különös tekintettel az iTunes-ra.

Régóta a csapból is az folyik, hogy az iTunes egy kezelhetetlen óriás és fel kéne darabolni vagy csak egyszerűen fel kéne gyújtani és előről kezdeni.

Eddig az Apple-től semmilyen reakciót nem kaptunk az ilyen jellegű javaslatokról, de most végre kiderült, hogy mit gondol erről a cég.

A podcast során kiderült, hogy az Apple-nek milyen víziója van az iTunes élményről. Cue elmondta, hogy az iTunes-t egy olyan korszakban tervezték, amikor az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Zajos laborról állítják, hogy az Apple-höz kapcsolódik

Úgy tűnik, hogy az Apple mérnökei valamilyen motort tesztelnek éjszakánként. Lehet, hogy jön az Apple autó?

A sunnyvale-i egyetemvárosban sok épület az Apple-höz tartozik és az egyik épületből hangos motorgangok szivárognak ki esténként.

Sajnos nem írhatjuk tényként, hogy az Apple-höz köthető a dolog, mert a zajos épület éppenséggel a SixtyEight Research tulajdonában van.

A SixtyEight-ről viszont sokan úgy gondolják, hogy valójában egy kamucég, amit az Apple hozott létre, hogy igazán titkos terveiket el tudják rejteni a kíváncsi szemek elől.

Több sunnyvale-i lakos is panaszkodott rá mostanság,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iOS 10: jobb Apple Maps

Az Apple gőzerővel dolgozik az Apple Maps javításán, hogy utolérjék a Google saját térképszolgáltatását.

Az AppleInsider információi szerint az Apple már az iOS 10-re tartogatja az Apple Maps javításait, vagyis nyárig már nem kapunk új Flyover városokat vagy javított utakat.

Tavaly írtunk róla, hogy az Apple kocsijai köröznek az Egyesült Államok nagy városaiban. Azóta az Apple is megerősítette, hogy ezek az autók hozzájuk tartoznak és most már Apple felirattal is közlekednek:

A kocsik

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›