szerző: Nagy Konstantin | 2014 július 23. @ 13:03

BeszeljukMacBolt AKCIÓ: STM Bags bőr sleeve 44% kedvezménnyel

Áruházunk egyik legnépszerűbb laptop sleeve-je, az STM Bags bőr sleeve-je, most minden méretben és színben akciós, ráadásul nem is kicsit: 44%-ot lecsaptunk az árából! Korábban már írtam egy összefoglalót arról, hogy miért is tök jó az STM Bags bőr laptop…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Megoldások

OS X tipp: Rendszerinformációk

A Rendszerinformációk alkalmazás minden Mac-en megtalálható, és hasznos információkkal lát el rendszerünk minden paraméteréről. Sokan azonban nem tudják, hogy ezeket az információkat parancssorból is elérhetjük.

A parancssoros elérés sok előnnyel jár, főleg rendszergazdáknak, hiszen így SSH-n keresztül is megnézhetjük, hogy a hálózaton melyik gép szorul szoftverfrissítésre, vagy bármi másra.

Először elevenítsük fel, hogy grafikus felületen át miként érhetjük el a Rendszerinformációk alkalmazást. A legegyszerűbb módszer, ha az ⌥ lenyomása mellett az alma menü első elemére kattintunk, ami így “A Mac névjegye” helyett “Rendszerinformációk…” névre változik:A rendszerről készült
Tovább...    »

Heti iSamurai – május 11-ig bekpacsoló gomb javítás 4990 Ft-ért iPhone 4/4s készülékeken

Jó akció esetén hamar elrepül a hét, meg persze a szervizeseink ideje is. A héten folytatódik megkezdett akciónk, így a hibás iPhone 4/4s-ek bekapcsoló gombját javítjuk továbbra is 4990 Ft-ért 1 órán belül, 3 hónap garanciával!Folyamatosan kapjuk a megkereséseket vidékről és Budapestről is: jövő héten is tartani fog még az akciónk? Örömmel jelentjük, hogy igen, egészen május 11-ig várunk minden kedves iPhone tulajdonost az akciós javításra. Mindössze 4990 Ft, és az iPhone 4/4s készülékek hibás, nem megfelelően funkcionáló bekapcsoló gombjait újjá varázsoljuk. 1 órán belüli szervizelést vállalunk (ez csakis akkor tolódik ki, ha rengeteg munkánk van már), ráadásul az elvégzett
Tovább...    »

Heti iSamurai – a hét végéig iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért!

A múlt-, és a mostani hetünk is rövidebb egy kicsit a húsvét miatt, így igyekezzetek, ha részt szeretnétek venni az akkumulátor csere akciónkban: a héten mindössze 4990 Ft-ért cseréljük az iPhone 4/4s készülékekben 5 percen belül!Elképzelni sem tudjátok, mennyi iPhone tulajdonos keresett fel minket akkumulátorcsere miatt. Nem is csoda, sok iPhone 4 már a három éves kort közelíti, és az iPhone 4s-ek között is akad jócskán 2 év körüli darab. A telefonok pedig napi használatban vannak, sokunknál éjjel-nappal üzemel kikapcsolás nélkül, az akkumulátorok ennyi idő alatt könnyen elfáradnak.

A csere viszont nem nagy dolog: heti akciónk keretében – iPhone 4/4s készülékekben – 5 percen
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért 5 percen belül!

A héten visszatérünk a szeretett iPhone 4 és iPhone 4s készülékekhez – akkumulátorcsere akciónk keretében 4990 Ft-ért az eredeti élettartamot kaphatod vissza pár percen belül!Idegesítő, ha nem működik a Home gomb, esetleg a bekapcsoló gomb. Elromlott, nincs mit tenni, lehet javíttatni. Azonban az akkumulátor csere esetén általában nem beszélhetünk teljes használhatatlanságról. A telep öregedésével egyetemben azt vesszük észre, hogy az iPhone egyre kevesebb ideig marad talpon, többször kell töltenünk, mellékhatásnak nevezhetjük még, ha mondjuk 15-20% körül kikapcsolgat.

Ha a fenti problémák jelentkeznek Nálad is, keress fel minket a héten, van egy nagyszerű ajánlatunk: 4990
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s Home gomb javítás 4990 Ft-ért!

iPad után újra iPhone akció, az egyik legtöbbet emlegetett problémával térünk vissza a telefonokhoz: a héten, vagyis március 24-től március 30-ig iPhone 4/4s Home gomb javítási akciót fogunk tartani.A Home gomb problémát össze sem lehet hasonlítani mondjuk egy iPad érintőcserével. Utóbbinál a sérülésről van, aki tehet a legtöbbször. Hol egy kutya, hol a gyerekek, hol pedig maga az illető csapja oda, löki vagy ejti le úgy, hogy elrepedjen az eleje. A Home gomb problémánál általában nem lehet hibáztatni a tulajdonost, sajnos a legtöbbször az a sok használat miatt amúgy is elromlik.

Viszont a legtöbben már tudjátok, nem kell aggódni - gyakori probléma, így akciónk is lesz rá. A
Tovább...    »

Heti iSamurai – továbbra is iPad 2/3/4 előlapcsere akció 19.990 Ft-ért!

Újabb iPad-ekkel teli hét következik, ugyanis szokásunkhoz híven 7 nappal meghosszabbítjuk múlt heti, nagy sikernek örvendő akciónk: iPad 2/3/4 előlapcsere 19.990 Ft-ért!Köszönjük a múlt heti aktivitásotok, rengetegen telefonáltak, és hozták az iPad-et javításra, amit nem is csodálunk. Ritkán látni 20-25.000 Ft alatt az iPad előlapjának javítási árát, mi viszont néhány hónappal ezelőtti akciónkhoz hasonlóan újra 19.990 Ft-os árat szabtunk az iPad második, harmadik és negyedik generációjának előlapi javítására.

A javítási időtartamban viszont kompromisszumot kellett kötnünk, köszönhetően az iPad legendásan rossz szerelhetőségének. Az előlapcseréhez ugyanis a gyári előlapot előbb
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPad 2/3/4 érintőcsere 19.990 Ft-ért!

Ahogy a hőmérő mutatója egyre nagyobb és nagyobb értékeket mutat a tavasz eljövetelével, úgy mi is  nagyobb kijelzőkre térünk át: a héten az iPhone 4/4s érintőcsere után az iPad-ek elejét cseréljük akciós áron.Nem volt olyan nap az elmúlt két hétben, amikor a szervizeseink nem láttak törött, repedt előlapokat, és szerintünk ez az elkövetkező héten sem lesz másként. Marad az előlapcsere akciónk, csak most nem az iPhone-okra fog vonatkozni. A héten – vagyis március 10-től március 16-ig – az iPad második, harmadik és negyedik generációját szervizeljük akciós áron.

Az akciós ár pedig esetünkben egy eddig nem látott árat, mindössze 19.990 Ft-ot takar. Sajnos akármennyire szeretnénk,
Tovább...    »

Kellemetlen hiba az iOS 7.04-ben: jelszó nélkül kikapcsolható a FInd My Phone

Már az elején elmondom megnyugtatásképpen, hogy már az iOS 7.1 bétaverzióiban sincs benne ez a hiba, szóval nemsokára minden rendben lesz, de ettől még elég csúnya kis bug.

A trükk minden olyan eszközön működik, ahol a Touch ID vagy a Passcode nincs engedélyezve, de csak ott, így addig is ezek bekapcsolása is megoldás lehet a védekezésre.

Ahogy a mellékelt kis videóban látható, simán ki lehet kapcsolni a Find My Phone védelmet. Mint tudjuk ez arra jó, hogy ha elhagyjuk vagy ellopják a telefonunkat, ha újra bekapcsolt állapotba kerül, megadja a GPS segítségével a telefon helyzetét.Ha azonban ezt anélkül ki lehet kapcsolni, hogy tudnánk a tulajdonos iCloud jelszavát, az bizony
Tovább...    »

MacBook tipp: MagSafe problémák elhárítása

2006-ban a MacBook Pro-val mutatta be az Apple a forradalmi, mágneses töltőcsatlakozót a MagSafe-et.

Azóta, a már 2.0-nál járó szabvány a legtöbb esetben tökéletesen tölti hordozható Macintosh gépeinket, azonban néha kerülhet homok a gépezetbe. Ilyenkor nem kell megijedni, ha valamiért nem tölt, még nem biztos, hogy új töltőre van szükségünk.

1. Próbáld máshova bedugni!Először is ellenőrizd, hogy biztos jól csatlakozik-e a töltőfej a laptopodhoz, amennyiben igen, akkor a MagSafe másik végén, a konnektornál is nézz körül. Próbálj ki másik aljzatot, hátha azzal van a probléma. Bár ez triviálisnak tűnik mégis néha ez a megoldás.

2. Egy kis takarítás sosem árt...A MagSafe
Tovább...    »

OS X tipp: ha a Mail továbbra is rakoncátlankodik

Amióta az OS X Mavericks megjelent a Mail alkalmazás rosszalkodik. Az Apple adott ki külön frissítést a levelező javításához, majd a 10.9.1-es frissítés is a Mailre koncentrált.Úgy fest azonban, hogy ez sem volt elég. A 10.8 alatt még teljesen jól működő alkalmazás az új rendszeren teljesen megbolondul néhány felhasználónál, még a megjelenése után 4 hónappal is.

Az Apple most reagált a hibákra és leírta támogatási oldalán, hogy mi a teendő, amennyiben a levelek nem érkeznek meg.

1. Kattints a Postafiók menü “Az összes fiók offline-ra váltása” parancsára2. Kattints a Postafiók menü “Összes új levél letöltése” parancsára

Mivel ez nem javítja meg a problémát véglegesen,
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)