szerző: beszmac | 2014 augusztus 26. @ 10:03

Hajdúszoboszlói őszi wellness-hétvége Passbook kuponnal, csak a beszeljukmac olvasóinak!

Sokan közületek talán emlékeznek, hogy közel egy éve, tavaly novemberben már kínáltunk egy hajdúszoboszlói wellness szálloda jóvoltából, az iOS rendszer PASSBOOK alkalmazásán keresztül, kedvezményre jogosító kupon letöltési lehetőséget. Aki akkor lemaradt…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Megoldások

Náunk csak 3.990 Ft az iPhone 4/4s Home gomb javítás! – iSamurai WestEnd

Akik rendszeresen követnek minket, és olvassák cikkeinket, azoknak nem lesz meglepetés a heti leárazásunk sem. Ugyanis folytatódik a múlt héten megkezdett, iPhone 4/4s Home gomb javítási akciónk – ne felejtsétek: 3.990 Ft, 1 órán belül, 3 hónap garanciával!Írhatnánk azt, hogy ennél olcsóbb még nem volt, meg hogy ez nagyon jó árnak számít – de Te, kedves új vagy meglévő ügyfelünk, úgyis tudod már. A kíváncsiabbak, esetleg tájékozottabbak már utána is néztek, és tényleg nem találtak olyan helyet, ahol ennyiért, ilyen gyorsan javítják a Home gomb hibát. Úgyhogy nincs más dolgod, mint fogni a hibás készüléked (vagy ha Téged éppen nem érint a dolog, szólni az ismerősöknek,
Tovább...    »

Születésnapi „Dupla Örömök” az iPhoneSzervizBuda.hu-nál

Mint minden valamire való cég, az iPhoneSzervizBuda.hu is szeretne kedveskedni Nektek születésnapja alkalmából. A jól megszokott „születésnapi árzuhanás és akcióhegyek” helyett csavartunk egyet a dolgon, és kitaláltunk Nektek egy merőben szokatlan, de sokáig emlékezetes meglepetést.Hogy miről is van szó?

Az iPhoneSzervizBuda.hu születésnapja Halász Judit nótájában megfogalmazott „Ez a nap más, mint a többi, ezt Te is jól tudod” mottóval zajlik majd. Hosszas egyeztetés után a csapat kitalált egy olyan promóciót, amire garantáltan emlékezni fogsz, legalábbis a következő születésnapunkig biztosan. Az akció fantázianeve:

„Minden a Duplája avagy Dupla Örömök”

Amennyiben 2014.
Tovább...    »

OS X tipp: Rendszerinformációk

A Rendszerinformációk alkalmazás minden Mac-en megtalálható, és hasznos információkkal lát el rendszerünk minden paraméteréről. Sokan azonban nem tudják, hogy ezeket az információkat parancssorból is elérhetjük.

A parancssoros elérés sok előnnyel jár, főleg rendszergazdáknak, hiszen így SSH-n keresztül is megnézhetjük, hogy a hálózaton melyik gép szorul szoftverfrissítésre, vagy bármi másra.

Először elevenítsük fel, hogy grafikus felületen át miként érhetjük el a Rendszerinformációk alkalmazást. A legegyszerűbb módszer, ha az ⌥ lenyomása mellett az alma menü első elemére kattintunk, ami így “A Mac névjegye” helyett “Rendszerinformációk…” névre változik:A rendszerről készült
Tovább...    »

Heti iSamurai – május 11-ig bekpacsoló gomb javítás 4990 Ft-ért iPhone 4/4s készülékeken

Jó akció esetén hamar elrepül a hét, meg persze a szervizeseink ideje is. A héten folytatódik megkezdett akciónk, így a hibás iPhone 4/4s-ek bekapcsoló gombját javítjuk továbbra is 4990 Ft-ért 1 órán belül, 3 hónap garanciával!Folyamatosan kapjuk a megkereséseket vidékről és Budapestről is: jövő héten is tartani fog még az akciónk? Örömmel jelentjük, hogy igen, egészen május 11-ig várunk minden kedves iPhone tulajdonost az akciós javításra. Mindössze 4990 Ft, és az iPhone 4/4s készülékek hibás, nem megfelelően funkcionáló bekapcsoló gombjait újjá varázsoljuk. 1 órán belüli szervizelést vállalunk (ez csakis akkor tolódik ki, ha rengeteg munkánk van már), ráadásul az elvégzett
Tovább...    »

Heti iSamurai – a hét végéig iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért!

A múlt-, és a mostani hetünk is rövidebb egy kicsit a húsvét miatt, így igyekezzetek, ha részt szeretnétek venni az akkumulátor csere akciónkban: a héten mindössze 4990 Ft-ért cseréljük az iPhone 4/4s készülékekben 5 percen belül!Elképzelni sem tudjátok, mennyi iPhone tulajdonos keresett fel minket akkumulátorcsere miatt. Nem is csoda, sok iPhone 4 már a három éves kort közelíti, és az iPhone 4s-ek között is akad jócskán 2 év körüli darab. A telefonok pedig napi használatban vannak, sokunknál éjjel-nappal üzemel kikapcsolás nélkül, az akkumulátorok ennyi idő alatt könnyen elfáradnak.

A csere viszont nem nagy dolog: heti akciónk keretében – iPhone 4/4s készülékekben – 5 percen
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért 5 percen belül!

A héten visszatérünk a szeretett iPhone 4 és iPhone 4s készülékekhez – akkumulátorcsere akciónk keretében 4990 Ft-ért az eredeti élettartamot kaphatod vissza pár percen belül!Idegesítő, ha nem működik a Home gomb, esetleg a bekapcsoló gomb. Elromlott, nincs mit tenni, lehet javíttatni. Azonban az akkumulátor csere esetén általában nem beszélhetünk teljes használhatatlanságról. A telep öregedésével egyetemben azt vesszük észre, hogy az iPhone egyre kevesebb ideig marad talpon, többször kell töltenünk, mellékhatásnak nevezhetjük még, ha mondjuk 15-20% körül kikapcsolgat.

Ha a fenti problémák jelentkeznek Nálad is, keress fel minket a héten, van egy nagyszerű ajánlatunk: 4990
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s Home gomb javítás 4990 Ft-ért!

iPad után újra iPhone akció, az egyik legtöbbet emlegetett problémával térünk vissza a telefonokhoz: a héten, vagyis március 24-től március 30-ig iPhone 4/4s Home gomb javítási akciót fogunk tartani.A Home gomb problémát össze sem lehet hasonlítani mondjuk egy iPad érintőcserével. Utóbbinál a sérülésről van, aki tehet a legtöbbször. Hol egy kutya, hol a gyerekek, hol pedig maga az illető csapja oda, löki vagy ejti le úgy, hogy elrepedjen az eleje. A Home gomb problémánál általában nem lehet hibáztatni a tulajdonost, sajnos a legtöbbször az a sok használat miatt amúgy is elromlik.

Viszont a legtöbben már tudjátok, nem kell aggódni - gyakori probléma, így akciónk is lesz rá. A
Tovább...    »

Heti iSamurai – továbbra is iPad 2/3/4 előlapcsere akció 19.990 Ft-ért!

Újabb iPad-ekkel teli hét következik, ugyanis szokásunkhoz híven 7 nappal meghosszabbítjuk múlt heti, nagy sikernek örvendő akciónk: iPad 2/3/4 előlapcsere 19.990 Ft-ért!Köszönjük a múlt heti aktivitásotok, rengetegen telefonáltak, és hozták az iPad-et javításra, amit nem is csodálunk. Ritkán látni 20-25.000 Ft alatt az iPad előlapjának javítási árát, mi viszont néhány hónappal ezelőtti akciónkhoz hasonlóan újra 19.990 Ft-os árat szabtunk az iPad második, harmadik és negyedik generációjának előlapi javítására.

A javítási időtartamban viszont kompromisszumot kellett kötnünk, köszönhetően az iPad legendásan rossz szerelhetőségének. Az előlapcseréhez ugyanis a gyári előlapot előbb
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPad 2/3/4 érintőcsere 19.990 Ft-ért!

Ahogy a hőmérő mutatója egyre nagyobb és nagyobb értékeket mutat a tavasz eljövetelével, úgy mi is  nagyobb kijelzőkre térünk át: a héten az iPhone 4/4s érintőcsere után az iPad-ek elejét cseréljük akciós áron.Nem volt olyan nap az elmúlt két hétben, amikor a szervizeseink nem láttak törött, repedt előlapokat, és szerintünk ez az elkövetkező héten sem lesz másként. Marad az előlapcsere akciónk, csak most nem az iPhone-okra fog vonatkozni. A héten – vagyis március 10-től március 16-ig – az iPad második, harmadik és negyedik generációját szervizeljük akciós áron.

Az akciós ár pedig esetünkben egy eddig nem látott árat, mindössze 19.990 Ft-ot takar. Sajnos akármennyire szeretnénk,
Tovább...    »

Kellemetlen hiba az iOS 7.04-ben: jelszó nélkül kikapcsolható a FInd My Phone

Már az elején elmondom megnyugtatásképpen, hogy már az iOS 7.1 bétaverzióiban sincs benne ez a hiba, szóval nemsokára minden rendben lesz, de ettől még elég csúnya kis bug.

A trükk minden olyan eszközön működik, ahol a Touch ID vagy a Passcode nincs engedélyezve, de csak ott, így addig is ezek bekapcsolása is megoldás lehet a védekezésre.

Ahogy a mellékelt kis videóban látható, simán ki lehet kapcsolni a Find My Phone védelmet. Mint tudjuk ez arra jó, hogy ha elhagyjuk vagy ellopják a telefonunkat, ha újra bekapcsolt állapotba kerül, megadja a GPS segítségével a telefon helyzetét.Ha azonban ezt anélkül ki lehet kapcsolni, hogy tudnánk a tulajdonos iCloud jelszavát, az bizony
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)