szerző: Nagy Konstantin | 2015 március 27. @ 09:14

4 colos lesz az iPhone 6C?

Felmerütl egy pletyka, miszerint az Apple egy 4 colos iPhone-on dolgozik. Lehet benne igazság? Még tavaly decemberben írtunk arról, hogy az Apple-nél kacérkodnak a 4 colos iPhone ötletével, azóta azonban valamivel konkrétabb lett a pletyka. A DigiTimes…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Megoldások

iPhone 5 előlapcsere 17.990 Ft-ért, 1órán belül az iSamurai WestEnd-ben – még egy hétig

Tovább folytatódik a heti akciónk, lecsökkentettük az iPhone 5 betört kijelzőinek árát, 26.990 Ft helyett 17.990 Ft marad még ezen a héten, 3 hónap garanciával.Most érkezett el abba a korba az 5-ös széria, hogy már annyira nem óvja az ember, mint a hímes tojást és éppen ezért szép számmal tördelik is össze a tulajdonosaik kedvencüket. Szóval, ha neked is a zsebedbe lapul egy ilyen példány, ami már rég várt erre az akcióra, akkor gyere el hozzánk a hét bármelyik napján reggel 10 és este 8 között és mi 1óra alatt újjá varázsoljuk kijelződet legyen az akár fekete, vagy fehér.

Nem mellesleg adás-vétel részlegünk is folytatja az összes iPhone 6 Plus telefonunk eladási árából a
Tovább...    »

iPhone 4/4s Home gomb javítás 3.990Ft-ért 1 órán belül! Meghosszabbítva!

Best of heti akciónk a nagyközönség kérésére megismétlődik. Ezen a héten újra az iPhone 4/4s home gomb javítás van porondon az ára 3990 Ft, a művelet csupán fél óra, a garancia pedig 3 hónap.Hozzátok, ha baj van vele. Vasárnapig azaz 2015. 02. 08-ig várunk minden hibás home gomb-ot. 


Szemben pedig veszünk is, és adunk is el rengeteg szép, és szuper Apple terméket. Érdemes figyelni oldalainkat, mert folyamatosan változik a készletünk, és bővül a kínálatunk. www.hasznaltszifon.comVárunk ezen a héten is mindenkit szeretettel legyen akár szervizelésről, egy szép kiegészítőről, fólázásról, vagy almás cucc eladásáról, vásárlásáról szó. De ha csak bevizsgáltatni szeretnél
Tovább...    »

Heti iSamurai akció Január 5-től! iPhone 5 akkumulátorcsere 4.990 Ft-ért

Ha hétfő, akkor heti akció! Méghozzá a múlt heti akció meghosszabbítása!Az iPhone-od pár óra alatt lemerül? Emiatt ne fájjon a fejed, mert nálunk az iPhone 5 akksi csere a heti akció, mindössze 4990 Ft-ért és 15 perc alatt kész az egész művelet, 3 hónap garanciával. Gyere, hozd be a telód, hogy ne csak te kezd toppon ezt az évet.

Ha esetleg egy új telefon vásárlásán töröd a fejed, vagy lecserélnéd a laptopod egy MacBook-ra, esetleg beszereznél egy iPad-et, akkor nálunk jóhelyen jársz! Nézz körül boltunkban, vagy online honlapjaink egyikén www.isamurai.huwww.hasznaltszifon.com és ne feledd, márkás kiegészítők, tokok, profi fóliázás is vár rád üzletünkben.iSamurai WestEnd -
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s bekapcsológomb csere 3.990 Ft-ért!

Túl vagyunk az első ünnepi hétvégén, bronzvasárnapon, ez nem jelenthet mást, mint egy újabb hétfőt, egy újabb heti akciót. Idén, mint a Mikulás, mi is meghallgatjuk a kívánságokat, így közkívánatra egy globális problémát javítunk akciósan, ami nem más, mint az a fránya, makacs iPhone 4/4s bekapcsológomb. Természetesen 1 órán belül, 3 hónap garanciával.Ez a javítás is, mint minden egyéb, nagy odafigyelést igényel, de így sem akadhat gond azzal, hogy nélkülöznöd kell a készüléked. Szerencsére azzal sem kell sokat bajlódnod, hogy mikor térj be hozzánk. Mi ugyanis a hét minden napján nyitva tartunk, hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap pedig 10-től 18 óráig.
 
NE FELEDJÉTEK
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 5s előlapcsere a hét végéig 19.990 Ft-ért 1 órán belül!

Bizonyára sokan vagytok úgy, hogy szeretett készüléketek betört már egy jó ideje, de ti mégis pókhálosan használtátok mert annyira magas volt idáig a szervizelési ára az iPhone 5s-nek, hogy nem érte volna meg javítattni.Most végre elérkezett az idő, hogy elérhető áron kicseréltessed nálunk mindössze 1 óra alatt kijelződet 19.990 Ft-ért. Nem kell mást tenned csak bejönni a WestEnd-be a hét bármely napján reggel 10 és este 8 óra között a telefonoddal, és mi gyorsan, szakszerűen  orvosoljuk a problémát. A beépített alkatrészre pedig 3 hónap garanciát vállalunk.

Amiatt ne aggódj, hogy nem lesz készleten mert minden színből tartunk elég mennyiségét ezért még bejelentkezned sem
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s Home gomb javítás 3.990 Ft-ért 1 órán belül! Meghosszabbítva!

Rengeteg iPhone tulajdonos életét keseríti meg a Home gomb hibás működése. Főként az iPhone 4-es készülékeket érinti, de iPhone 4s-nél is találkozni a problémával. A héten ezen tulajdonosoknak szól az akciónk: Home gomb javítás 3.990 Ft-ért!Legalább annyira kellemetlen a Home gomb hibás működése, mint a bekapcsoló gombbé. Az előbbinél egyre nehezebben, majd pedig általában sehogy nem tudunk kilépni egy programból, utóbbinál pedig magát a kijelzőt nem tudjuk lezárni. Jó hír viszont, hogy az első probléma megoldására most akciós ajánlatunk van.

Az iPhone 4 és iPhone 4s készülékek Home gombjait október 27-től november 9-ig akciós áron, mindössze 3.990 Ft-os áron javítjuk 1 órán
Tovább...    »

iPhone 5 bekapcsoló gomb javítás CSAK 4.990 Ft-ért az iSamurai-ban!

Túl vagyunk az iPhone 4/4s-ek bekapcsoló gomb javítási akciónkon, jöhet a következő hét, következő akció. Nagyon nem is kell majd átírnunk a dolgokat, ugyanis a bekapcsoló gomb javítás marad, csak a telefon típusa változik.Kitalálhattátok már, az iPhone 5 készülékek bekapcsoló gombjait fogjuk cserélni akciós áron a héten, mindössze 4.990 Ft-ért. A javítási időtartam marad 1 óra, mint általában minden szervizelési tevékenységünknél, a beépítetett alkatrészre pedig 3 hónap garanciát vállalunk.

Előfordulhat, hogy a szervizeléssel előbb végeznek szervizeseink, viszont a művelet bonyolultsága, és az alkatrész tesztelése miatt 1 órás időtartamot mondunk minden esetben. Sajnos majdnem
Tovább...    »

iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás 3.990 Ft-ért 1 órán belül! – iSamurai WestEnd

Kedves iPhone 4/4s tulajdonosok, nem késtetek le semmiről! Bekapcsoló gomb javítási akciónk ugyanis meghosszabbítottuk, így október 12-ig mindössze 3.990 Ft-ért vállaljuk a javítást, természetesen 1 órán belül!Néha még minket is képes meglepni, mennyi bekapcsoló gomb hibás iPhone 4/4s is van használatban. Persze nem meglepő ez annak fényében, hogy mennyit is adtak el összesen. A hiba okának említésekor sajnos azt sem tudjuk mondani, hogy jobban kell vigyázni egy készülékre (kijelzőtörésnél ugye…) – sajnos a bekapcsoló gomb elromlik, és lehetetlen kiszűrni, hogy hogy előzhetnénk meg a bajt.

Egy megoldás van rá, a javíttatás, erre most van egy jó ajánlatunk: az iPhone 4/4s
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 5 akkumulátor csere 5.490 Ft-ért 15 percen belül!

Lemaradtál a múlt heti akciónkról? Ne fájjon a fejed, meghosszabbítottuk! Az iPhone 5 akkumulátor csere akciónk egészen szeptember 21-ig él, ennek keretében mindössze 5.490 Ft-ért cseréljük a rossz telepeket 15 percen belül, 3 hónap garanciával!Hű társad egy éven, vagy akár éveken át. Viszont ő is képes elfáradni – az akkumulátor a napi egyszeri, vagy akár többszöri töltögetést nehezen viseli. Nem titok, egyik telefon akkumulátora sem hozza már a gyári töltöttségi szintet 7-800 feltöltés után. Ilyenkor bizony számításba vehető egy új akkumulátor. Felkészültünk rá, vissza-visszatérő akciónkkal pedig az iPhone 5 tulajdonosoknak kedvezünk – mint arról múlt héten értesülhettetek
Tovább...    »

Heti iSamurai - iPhone 4/4s akkumulátor csere 4.490 Ft-ért 5 percen belül 3 hónap garanciával!

Bár a nap nem indult fényesen (borongós, esős idő mindenhol), egy kis örömre adhat okot, hogy megtartjuk a múlt héten elindított akciónkat, így egészen szeptember 7-ig mindössze 4.490 Ft-ért cseréljük a hibás, megfáradt telepeket iPhone 4/4s készülékeket.Ráadásul nem csak az ár fantasztikus, hanem a szervizelési időtartam is. Nagyjából 5 percre van ugyanis szükségünk ahhoz, hogy kicseréljük az akkumulátorokat – így túl nagy gond nem akadhat azzal, hogy nélkülöznöd kell a készüléked. Szerencsére azzal sem kell sokat bajlódnod, hogy mikor térj be hozzánk. Mi ugyanis a hét minden napján nyitva tartunk, hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap pedig 10-től 18 óráig.

Ha pedig
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)