Ez lenne az első kiszivárgott Apple Watch 2 alkatrész?

Nagyobb akkumulátort kaphat az Apple legkisebb “iOS” eszköze?

A kínai Weibo közösségi oldalon feltűnt néhány érdekes fotó a hétvégén, melyek állítólag a 42 mm-es Apple Watch 2 akkumulátorát ábrázolják.

A jelenlegi 38 mm-es Apple Watch akkumulátora 205 mAh-s, a 42-esé pedig 246 mAh. Ehhez képest az állítólagos második generációs 42 mm-es Apple Watch akkumulátor a képen 334 mAh-s kapacitást ígér, ami 35,7%-os javulást jelentene.

A jelenlegi Apple Watch a legtöbb felhasználó vegyes felhasználásával 18 óráig bírja normál és 72 óráig csökkentett módban. Ha az Apple Watch 2 processzora ugyanolyan

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Boldog 15. születésnapot WebKit!

Múlt héten ünnepelte a WebKit 15. születésnapját.

A Safari 13. születésnapja kapcsán már írtunk a WebKit jelentőségéről, így most a WebKit csapat blogbejegyzését idézném inkább:

A Webkit 15 évének ünneplése

15 éve ma, 2001 augusztus 24-én, láthatod, hogy az első becsekkolásunk megtörtént a WebKit repóba, amit azóta is használunk. Ez alig néhány héttel a WebKit projekt születése után történt, mely 2001 június 25-én volt. Mostanra

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 10 nyolcadik és a tvOS 10 hetedik bétája

Az Apple ma este 7-kor újabb bétákat adott ki.

Tegnap érkezett az iOS 9.3.5, mely 3 kritikus hibát is javított a rendszerben. Az Apple-nél valószínűleg úgy döntöttek, hogy ezeket a hibajavításokat az iOS 10 béta felhasználóinak is meg kell kapniuk, amilyen hamar csak lehetséges.

A tvOS 10 beta 7 is feltehetően csak hibajavításokat tartalmaz.

Amennyiben bármelyik rendszerben találnak a fórumokon valamilyen érdekességet, ezt a cikket frissítjük!

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Snapchat klónon dolgozik az Apple

Az Apple-nek eddig is jól bejöttek a közösségi szolgáltatások, ezért csinálnak még egyet.

Az Ping és az Apple Music Connect után az Apple újra megpróbálkozik egy közösségi hálózat készítésével, most azonban nem a zene, hanem a videó lesz a középpontban, legalábbis a Bloomberg információi szerint.

Az új közösségi alkalmazásban a videókat effektezni lehetne, vágni, lehetne rá matricákat tenni és el lehetne küldeni. Az Apple célja állítólag az, hogy egy olyan alkalmazást készítsenek, ami egy kézzel is használható és kevesebb, mint egy perc alatt megszerkeszthető benne egy videó.

Az alkalmazás egyik

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ég veled Home gomb!

Minden jel arra utal, hogy a 2017-es iPhone nagy dobás lesz.

A Bloomberg az új japán mobilfizetési lehetőségekről írt cikkében megerősítette, hogy az Apple egy Home gomb nélküli iPhone-on dolgozik.

Egy megbízható forrásunk szerint az Apple már dolgozik egy radikális új iPhone dizájnon, ami 2017-ben érkezik és nagyobb hangsúlyt fejtet majd a kijelzőre és nem lesz rajta Home gomb.

Lassan már tényként kezelhetjük ezt a pletykát, így össze is tudjuk rakni a teljes történetet: jövőre lesz 10 éves az iPhone, ezért az Apple idén egy unalmas frissítést ad majd ki, melynek fő funkciója az lesz, hogy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›