Ennyire fontos az Apple-nek a kompatibilitás

Sokan fikázzák az Apple-t azért, mert 1-2 szoftverfrissítés után kedvenc alkalmazásaik nem működnek, ezért arra a következtetésre jutnak, hogy az Apple nem foglalkozik az alkalmazások kompatibilitásával. Pedig ez egyáltalán nincs így.

Múlt héten Zhuowei Zhang, iOS fejlesztő megvizsgálta az iOS-t és a macOS-t és arra jutott, hogy az Apple fejlesztői keményen dolgoznak azért, hogy a régebbi, rosszul megírt alkalmazások gond nélkül működhessenek.

A macOS 10.13.4-ben található AppKit, Foundation és CoreFoundation keretrendszerek 299 alkalmazás esetén az elvárt működésétől eltérően viselkednek, hogy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Így nézhet ki az idei iPhone-ok fali adaptere

Micsoda izgalmak derülnek ki az új iPhone-ok kapcsán! Beszélhetünk a fali adapterekről!!

A ChargerLab az új iPhone-ok adaptereinek kiszivárgott specifikációi alapján elkészítette az alábbi rendereket:

Ezek ha minden igaz az Apple új, 18 W-os USB-C töltőjét ábrázolják.

Hó elején már írtunk róla, hogy az idei iPhone-ok dobozába 18 W-os új fali adapter fog kerülni, de akkor még nem sejthettük, hogy milyen.

Most már tudjuk, hogy USB-C-s, de a Lightning oldalon is lesz változás. Az eddigi C52-es Lightning csatlakozó helyett C91 lesz rajta – vagyis az új iPhone-ok a dobozból kivéve azonnal támogatni

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Cserére szorul a pillangó mechanika?

Tényleg borzalmas a pillangó mechanika?

Negatív kijelentések és anekdoták lengik körbe a MacBook Pro pillangó mechanikás billentyűzetét, de senki se tud biztosat. Mi a helyzet valójában?

Ma 10 napja lett nyilvános, hogy az Apple-t beperelték a MacBook Pro billentyűzete miatt. Ez nem igazán ritka, rengetegen perlik az Apple-t különböző okokból, mert rengeteg készpénzen ül a vállalat és ez csábító célponttá teszi.

Az Apple Insider megvizsgálta, hogy tényleg baj van-e az Apple új laptopjainak billentyűzeteivel és arra jutott, hogy bár 2016-ban volt 1-2 bökkenő, a cég mostanra már javított is a billentyűzetén.

A 2014 óta az Egyesült

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Megjelent a Google News alkalmazás

A Google kiadta Apple News riválisát, a kreatívan Google News-ra keresztelt alkalmazást.

A Google News azonnal egy óriási előnnyel indít: itthon is elérhető, míg az Apple News itthoni használatához át kell állítanod iOS eszközöd régióját az Egyesült Államokra, Egyesült Királyságra vagy Ausztráliára.

A Google News első indításkor már olyan cikkekkel és hírekkel indít, amik érdekelhetnek téged, ha van Google fiókod. Miután a Google már jó ideje figyeli, hogy mi mindent csinálsz a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tovább folytatódik a Samsung per

Nem utaztunk időt, hanem még mindig ugyanaz a per megy.

Az Apple 2011-ben beperelte a Samsungot, mert úgy vélték, hogy a koreai gyártót inspirálta az Apple telefonjainak formavilága.

Ezt a pert 2012-ben meg is nyerték, a Samsungot bűnösnek találták, de a per azóta is szüntelenül zajlik a koreai gyártó büntetésének megállapítása miatt. Az Apple szeretne 1 milliárd dollárt behajtani, melynél jelentősen többet keresett már a Samsung az elmúlt években okostelefonok eladásával, de ők továbbra se szeretnének fizetni.

A Samsung úgy véli, hogy az Apple nem kérhet jogosan 1 milliárd dollárt, mert annyi

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›