szerző: alfabazsi | 2014 április 22. @ 14:07

Heti iSamurai – a hét végéig iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért!

A múlt-, és a mostani hetünk is rövidebb egy kicsit a húsvét miatt, így igyekezzetek, ha részt szeretnétek venni az akkumulátor csere akciónkban: a héten mindössze 4990 Ft-ért cseréljük az iPhone 4/4s készülékekben 5 percen belül! Elképzelni sem tudjátok,…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Megoldások

Heti iSamurai – iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért 5 percen belül!

A héten visszatérünk a szeretett iPhone 4 és iPhone 4s készülékekhez – akkumulátorcsere akciónk keretében 4990 Ft-ért az eredeti élettartamot kaphatod vissza pár percen belül!Idegesítő, ha nem működik a Home gomb, esetleg a bekapcsoló gomb. Elromlott, nincs mit tenni, lehet javíttatni. Azonban az akkumulátor csere esetén általában nem beszélhetünk teljes használhatatlanságról. A telep öregedésével egyetemben azt vesszük észre, hogy az iPhone egyre kevesebb ideig marad talpon, többször kell töltenünk, mellékhatásnak nevezhetjük még, ha mondjuk 15-20% körül kikapcsolgat.

Ha a fenti problémák jelentkeznek Nálad is, keress fel minket a héten, van egy nagyszerű ajánlatunk: 4990
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPhone 4/4s Home gomb javítás 4990 Ft-ért!

iPad után újra iPhone akció, az egyik legtöbbet emlegetett problémával térünk vissza a telefonokhoz: a héten, vagyis március 24-től március 30-ig iPhone 4/4s Home gomb javítási akciót fogunk tartani.A Home gomb problémát össze sem lehet hasonlítani mondjuk egy iPad érintőcserével. Utóbbinál a sérülésről van, aki tehet a legtöbbször. Hol egy kutya, hol a gyerekek, hol pedig maga az illető csapja oda, löki vagy ejti le úgy, hogy elrepedjen az eleje. A Home gomb problémánál általában nem lehet hibáztatni a tulajdonost, sajnos a legtöbbször az a sok használat miatt amúgy is elromlik.

Viszont a legtöbben már tudjátok, nem kell aggódni - gyakori probléma, így akciónk is lesz rá. A
Tovább...    »

Heti iSamurai – továbbra is iPad 2/3/4 előlapcsere akció 19.990 Ft-ért!

Újabb iPad-ekkel teli hét következik, ugyanis szokásunkhoz híven 7 nappal meghosszabbítjuk múlt heti, nagy sikernek örvendő akciónk: iPad 2/3/4 előlapcsere 19.990 Ft-ért!Köszönjük a múlt heti aktivitásotok, rengetegen telefonáltak, és hozták az iPad-et javításra, amit nem is csodálunk. Ritkán látni 20-25.000 Ft alatt az iPad előlapjának javítási árát, mi viszont néhány hónappal ezelőtti akciónkhoz hasonlóan újra 19.990 Ft-os árat szabtunk az iPad második, harmadik és negyedik generációjának előlapi javítására.

A javítási időtartamban viszont kompromisszumot kellett kötnünk, köszönhetően az iPad legendásan rossz szerelhetőségének. Az előlapcseréhez ugyanis a gyári előlapot előbb
Tovább...    »

Heti iSamurai – iPad 2/3/4 érintőcsere 19.990 Ft-ért!

Ahogy a hőmérő mutatója egyre nagyobb és nagyobb értékeket mutat a tavasz eljövetelével, úgy mi is  nagyobb kijelzőkre térünk át: a héten az iPhone 4/4s érintőcsere után az iPad-ek elejét cseréljük akciós áron.Nem volt olyan nap az elmúlt két hétben, amikor a szervizeseink nem láttak törött, repedt előlapokat, és szerintünk ez az elkövetkező héten sem lesz másként. Marad az előlapcsere akciónk, csak most nem az iPhone-okra fog vonatkozni. A héten – vagyis március 10-től március 16-ig – az iPad második, harmadik és negyedik generációját szervizeljük akciós áron.

Az akciós ár pedig esetünkben egy eddig nem látott árat, mindössze 19.990 Ft-ot takar. Sajnos akármennyire szeretnénk,
Tovább...    »

Kellemetlen hiba az iOS 7.04-ben: jelszó nélkül kikapcsolható a FInd My Phone

Már az elején elmondom megnyugtatásképpen, hogy már az iOS 7.1 bétaverzióiban sincs benne ez a hiba, szóval nemsokára minden rendben lesz, de ettől még elég csúnya kis bug.

A trükk minden olyan eszközön működik, ahol a Touch ID vagy a Passcode nincs engedélyezve, de csak ott, így addig is ezek bekapcsolása is megoldás lehet a védekezésre.

Ahogy a mellékelt kis videóban látható, simán ki lehet kapcsolni a Find My Phone védelmet. Mint tudjuk ez arra jó, hogy ha elhagyjuk vagy ellopják a telefonunkat, ha újra bekapcsolt állapotba kerül, megadja a GPS segítségével a telefon helyzetét.Ha azonban ezt anélkül ki lehet kapcsolni, hogy tudnánk a tulajdonos iCloud jelszavát, az bizony
Tovább...    »

MacBook tipp: MagSafe problémák elhárítása

2006-ban a MacBook Pro-val mutatta be az Apple a forradalmi, mágneses töltőcsatlakozót a MagSafe-et.

Azóta, a már 2.0-nál járó szabvány a legtöbb esetben tökéletesen tölti hordozható Macintosh gépeinket, azonban néha kerülhet homok a gépezetbe. Ilyenkor nem kell megijedni, ha valamiért nem tölt, még nem biztos, hogy új töltőre van szükségünk.

1. Próbáld máshova bedugni!Először is ellenőrizd, hogy biztos jól csatlakozik-e a töltőfej a laptopodhoz, amennyiben igen, akkor a MagSafe másik végén, a konnektornál is nézz körül. Próbálj ki másik aljzatot, hátha azzal van a probléma. Bár ez triviálisnak tűnik mégis néha ez a megoldás.

2. Egy kis takarítás sosem árt...A MagSafe
Tovább...    »

OS X tipp: ha a Mail továbbra is rakoncátlankodik

Amióta az OS X Mavericks megjelent a Mail alkalmazás rosszalkodik. Az Apple adott ki külön frissítést a levelező javításához, majd a 10.9.1-es frissítés is a Mailre koncentrált.Úgy fest azonban, hogy ez sem volt elég. A 10.8 alatt még teljesen jól működő alkalmazás az új rendszeren teljesen megbolondul néhány felhasználónál, még a megjelenése után 4 hónappal is.

Az Apple most reagált a hibákra és leírta támogatási oldalán, hogy mi a teendő, amennyiben a levelek nem érkeznek meg.

1. Kattints a Postafiók menü “Az összes fiók offline-ra váltása” parancsára2. Kattints a Postafiók menü “Összes új levél letöltése” parancsára

Mivel ez nem javítja meg a problémát véglegesen,
Tovább...    »

iOS 7 tipp: gyorsabb görgetés az alkalmazásváltóban

Az Apple egy új alkalmazásváltó felületet mutatott be az iOS 7-tel, mely sokkal látványosabb és mutatja a futó alkalmazások képernyőfotóját is.

Azonban ha már próbáltál görgetni rajtuk, akkor észrevehetted, hogy lassan tudsz csak haladni és a lista vége szinte elérhetetlennek tűnik, ha sok alkalmazást futtatsz.Van viszont egy trükk, amivel be tudod gyorsítani a görgetést: húzd az ujjad lent, alul az ikonokon, az alkalmazások előnézeti képe helyett. Ilyenkor sokkal gyorsabban fogsz haladni és hamarabb elérheted a régebben használt alkalmazásaid is.

Az ikonokon való görgetés visszahozza egy kicsit a régi, iOS 4 óta megszokott alkalmazásváltó érzetét is, mely bár közel sem volt
Tovább...    »

iOS tipp: helyzeted megosztása

Jártál már úgy, hogy gyorsan meg akartad osztani valakivel a helyzeted, de te magad sem tudtad, hogy hol vagy? Szerencsére van megoldás, ha az iPhone-od nálad van!Lássuk, hogy mik a lépései az egyszerű helyzetmegosztásnak:

1. Nyisd meg az Apple Térképek alkalmazását!

2. A bal alsó sarokban bökj a helymeghatározás gombra!3. Bökj a megosztás gombra!

Ezután fel fog jönni az iOS 7 alatt már megszokott megosztási panel, ahonnan elküldheted a GPS koordinátáid AirDropon keresztül, iMessage-ben, emailben, Facebookon, Twitteren vagy ha csak vissza szeretnél találni később, elmentheted könyvjelzőként is.

A tipp rövid és egyszerű, de pont ez a jó benne: így bárki könnyedén tudja
Tovább...    »

Töredezettségmentesítés: szükséges vagy csak humbug?

A töredezettségmentesítés egy olyan szó, amit mindenki hallott, aki PC-vel foglalkozott az elmúlt 10 évben. Mekkora létjogosultsága van ma?

Régen, ha lassult a Windows, akkor első trükk a töredezettségmentesítés volt. A Microsoftnál annyira komolyan gondolták ezt, hogy töredezettségmentesítő programot is mellékeltek a Windows mellé, ami Start menüből egy kattintással elérhető volt. Ez a mai napig így van, igaz már Lemezoptimalizálás néven fut. De mi a helyzet a Mac OS X-szel?Az Apple támogatási oldalán így nyilatkozik a töredezettségmentesítésről:

"Nem szükséges töredezettségmentesítened vagy optimalizálnod a lemezed, amikor Mac OS X-szel használod. Fájlok írásakor a Mac OS X
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)