iPhone 7: szeptember 12-től megvásárolható, új videón az asztrofekete modell

Megvan az első pletyka azt illetően, hogy mikor kerül a boltokba az új iPhone és még egy videón láthatjuk az Apple új telefonját.

Mielőtt belevágnánk a pletykák áttekintésébe, nézzük meg ezt a képet, ami a kínai Weibo közösségi oldalon tűnt fel és elméletben 3 iPhone 7 Plus-t és egy iPhone 7-et mutat:

A ConceptsiPhone YouTube csatornán tűnt fel egy videó, ahol az iPhone 7 látható rozéarany, arany és asztrofekete színben.

Ez azért izgalmas, mert jelenleg az iPhone 6s rozéarany, arany, ezüst és asztroszürke színekben érhető el, így egy asztrofekete opció valószínűleg 5. színként dobná fel a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Rekordot döntött a Pokemon Go

Ha nem egy kő alatt töltötted az elmúlt másfél hetet, akkor hallottál a Pokemon Go-ról. Az alkalmazás múlt szombaton jelent meg itthon és azóta tarol az App Store-ban.

És ez nem csak Magyarországon van így, hanem az egész világon. Annyira, hogy az App Store egyik rekordját is megdöntötte: a Pokemon Go rajtjának első hetében többen töltötték le, mint bármely másik alkalmazást. Wow.

A Pokemon Go-tól ez azért

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Az Intel már szállítja az első Kaby Lake processzorokat

Szomorú időszakot élünk, jó ideje egyetlen Mac se frissült (a MacBookot leszámítva). Közben viszont kijött az Intel új processzorcsaládja!

283 napja frissült az iMac, 430 napja a retina kijelzős MacBook Pro, 500 napja a MacBook Air, 644 napja a Mac mini, 946 napja a Mac Pro és 1501 napja a sima MacBook Pro.

Ezek óriási számok, a MacRumors Buyers Guide szerint egyedül a retina kijelzős MacBookot érdemes megvenni, mivel az 94 napja frissült. Az Apple azonban mintha a többi Mac-ről teljesen megfeledkezett volna.

Sokáig hitegettük magunkat azzal, hogy az Apple csak az új Intel Skylake processzorokra

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

iOS tipp: hálózati térerő numerikus kijelzése

Az iOS tartalmaz egy hasznos funkciót, amivel a semmitmondó pöttyöket RSSI értékre cserélheted a státuszsávon.

Az Apple az iOS 4.1-ben mutatta be ezt a diagnosztikai eszközt, ahogy arról akkoriban írtunk is, de úgy láttuk, hogy érdemes lehet frissíteni a memóriánkat így lassan 6 év elteltével.

Legfőképpen azért, mert iOS 9 óta nem látszik az RSSI érték a Field Testben a státuszsávon megjelenő “Vissza ide: Telefon” felirat miatt.

Nézzük a lépéseket!

Először nyisd meg a telefon alkalmazást és tárcsázd a *3001#12345#* telefonszámot.

Ez nem egy hívást fog indítani, hanem elindítja a Field Test nevű

RÉSZLETEK | 6 hozzászólás

Lightning csatlakozóban lévő folyadékokra figyelmeztet az iOS 10

iOS 10 alatt ha folyadék kerül a Lightning csatlakozódba, az eszközöd szólni fog róla.

Az Apple beépített egy újdonságot az iOS 10-be, ami szól, ha folyadék kerül a Lightning csatlakozóba töltéskor.

Ahogy látható a figyelmeztetésen, hasonlóan a túlmelegedett eszköz figyelmeztetéshez, a teljes képernyő feketére vált, hogy garantáltan észrevegye a felhasználó a problémát.

Ha felugrik az üzenet, 2 lehetőséged marad: kihúzod a Lightning csatlakozót a nedves portból vagy úgy döntesz, hogy figyelmen kívül hagyod. Figyelmen kívül hagyás esetén a telefon szól, hogy a nedves csatlakozóval történő töltés

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›