Hogyan neveld Siridet?

Akinek van Siris iPhone-ja, az valószínűleg már találkozott Sirivel, bár meglehet, nem szándékosan - erről egyébként egy apróbb felmérést találsz az írás végén, köszönet, ha kitöltöd!

Siri az iOS virtuális asszisztense, aki angolul várja kérdéseidet és a halmozódó tudásbázisa alapján felel. Vagy nem. Vagy eljátssza, hogy a Microsoft helpdeskjénél dolgozik és használhatatlan válaszokat ad.

Hogyan képezheted Sirit?

Siri imádja, ha szép tagolt, az általa ismert kiejtéssel beszélsz. Elvileg a szlenget is érti, de én nagyon nem forszíroznám, tapasztalatom alapján a szép nyelvtankönyvi mondatokra a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pendrive nélkül is telepítheted a Windows-t

Az Apple egy apró újdonságot rejtett el az OS X El Capitanban található Boot Camp asszisztens alkalmazásban, mely lehetővé teszi, hogy pendrive vagy külső merevlemez nélkül telepítsd a Windows-t.

Amikor augusztusban írtunk arról, hogy kijött a Boot Camp asszisztens 6.0-s változata, azt gondoltuk, hogy idén már nem érkezik több meglepetés az Apple-től Windows telepítés terén.

Úgy néz ki, hogy tévedtünk, mert az Apple mérnökei egy trükkös megoldást eszeltek ki, melynek segítségével külső adathordozó nélkül is telepíthetjük a Windows-t.

Korábban a Boot Camp asszisztens készített egy telepítő

RÉSZLETEK | 6 hozzászólás

Így derítsd ki, hogy milyen processzor van az iPhone 6s-edben

Egy lelkes fejlesztő készített egy aprócska alkalmazást, melynek segítségével megállapítható, hogy Samsung vagy TSMC processzor található az iPhone-odban.

A héten írtunk róla, hogy nem minden iPhone 6s egyforma, mert az Apple két beszállítótól, 2 különböző csippel szereli a telefonokat.

Aggodalomra feltehetően semmi ok, de azért a kíváncsiság hajt minket és szeretnénk megtudni, hogy új telefonunk belsejében vajon melyik processzor található.

Szerencsére David Stockley fejlesztőnek köszönhetően megtehetjük ezt. Ahogy azt már biztos tudod, az új Xcode 7 már nem kér fejlesztői fiókot, ha szeretnéd

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Itt vannak a hazai iPhone 6s árak!

Végre kiderült, hogy mennyi Deákkal díszített bankót kell a pénztárnál hagynunk, ha meg akarjuk szerezni az Apple új csodatelefonját.

Gondolom senkit se fog meglepni az információ: az új iPhone-ok nem olcsóak.

Hazai iPhone 6s árak
Típus Tárhely (GB) Ár (HUF)
iPhone 6s 16 247900
iPhone 6s 64 286900
iPhone 6s 128 325900
iPhone 6s Plus 16 286900
iPhone 6s Plus 64 325900
iPhone 6s Plus 128 364900

Drágának drága az új iPhone, de legalább hamar érkezik. Ahogy azt már múlt héten megírtuk,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 9.1 harmadik bétája

Ha az új Safari, az új OS X és az új iOS nem lett volna elég frissítés, az Apple tegnap este még egy új béta iOS-t is adott ki.

Az iOS 9.1 előző bétája egy hete jelent meg, így itt is megtapasztalhatjuk az Apple gyorsított fejlesztési ütemét.

Az iOS 9.1 béta 3 verziószáma 13B5130b, összehasonlításképp az előző bétáé 13B5119e volt.

2 izgalmas újdonságot is tartogat az új béta, kezdjük a látványosabbal: új háttérképeket kaptunk!

Illetve az új nem teljesen pontos kifejezés, de az Apple 4 már meglévő gyári háttérképet módosított és a háttérképek sorrendjét is variálta a Beállítások alkalmazásban.

A

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›