Fejlesztőknél a macOS 10.12, az iOS 10, a watchOS 3 és a tvOS 10 hatodik bétája

Az Apple most kevesebb, mint egy héttel az előző béták után kiadta az újakat.

Ahogy közeledik a szeptemberi bemutató, ahol az Apple kiadja az összes rendszer végleges változatát, úgy érkeznek egyre sűrűbben a béták és úgy lesz bennük egyre kevesebb látványos változtatás.

Az Apple itt már csak a hibák javítására koncentrál és csak az a céljuk, hogy a legtöbb felhasználó számára egy stabil és hibamentes frissítést tudjanak kiadni.

A macOS, watchOS és tvOS bétákban már az utolsó 2-3 bétákban sem volt látványos változás, de az iOS 10 esetén azért az Apple idáig még egyész sokat variált. Ha tippelni

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Megszűnhet az iPad mini, helyette új 10,5 colos modell érkezhet

Érdekes jóslatok érkeztek és sajnos megbízható forrásból.

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője szinte sosem téved, így ha ő azt mondja, hogy az Apple jövőre új 10,5 colos iPad Pro-t fog kiadni és az iPad mininek nincs jövője, akkor valószínűleg temethetjük a 7,9 colos táblagépet.

Kuo szerint az Apple jövőre bemutat majd egy 10,5 colos iPad Pro-t, ami a 12,9 colos iPad Pro mellé érkezne és a 9,7 colos iPad “Air” lenne a belépőmodell, mely szintén kapna egy frissítést.

3 új iPadre számítunk 2017-ben, az egyik egy 12,9 colos iPad Pro 2 lesz, a másik egy új méret: a 10,5 colos iPad Pro, végül

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Siri is ismeri a Pokémon Go-t

Az Apple mérnökei gyorsabban készítik fel Sirit a hülyeségekre, mint ahogy hasznos funkciókat adnának hozzá.

iOS 10-ben Siri sokkal okosabb lesz és képes lesz harmadik féltől származó alkalmazásokhoz is beszélni, de az Apple mérnökei addig is szerveroldalon tudják frissíteni Sirit az apróbb újdonságokhoz.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Siri is követi a Trónok Harcát (6. évad elején és végén), most pedig kiderült, hogy az Apple személyi asszisztense a Niantic új játékát, a Pokémon Go-t is játssza.

Ha megkérdezed Sirit, hogy mi a kedvenc Pokémonja vagy hogy szereti-e egyáltalán a játékot,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Régi-új alkalmazottat szerzett az Apple

Az Apple újra felvette Evan Dollt, hogy segítsen nekik valami egészséggel kapcsolatosban.

Evan Doll 2003 és 2009 közt dolgozott először az Apple-nél és elég fontos szerepe volt, mivel az eredeti iPhone szoftverén is dolgozott.

2009-ben azonban úgy döntött, hogy elhagyja az Apple-t és létrehozza a Flipboard hírolvasót Mike McCue-val. A Flipboard az Apple News-hoz hasonlóan kiválasztja a felhasználót érdeklő cikkeket a beállítások alapján.

A Bloombergnél azonban valaki észrevette, hogy Doll LinkedIn profilja azt mutatja, hogy újra az Apple-nél dolgozik és beosztása július óta egészségügyi

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 7: friss képek és összeszerelt kijelző

iPhone 7 pletyka nélkül nem indulhat a nap, lássuk most mi érkezett!

A cseh LetemSvètem szerzett néhány nagy felbontású fotót az iPhone 7-ről, ahol alaposan szemügyre vehetjük a telefont.

Az oldal azt állítja, hogy forrásuk rendelkezik egy kék modellel is, de azt nem küldte el egyelőre.

A 9to5Mac oldalán az összes többi képet is megnézheted és te is megállapíthatod, hogy az iPhone 7 továbbra is alig tér el formavilágát tekintve az iPhone 6/s-től.

De csak hogy izgalmasabb legyen, a GekkBar megosztott egy képet, ahol az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus kijelzőmodulja látható.

A jobb szélső kép

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›