263 000 balesetveszélyes iPhone tokot hívatott vissza gyártója

A MixBin Electronics csúnyán megégette magát: körülbelül 263 000 darab csillámporos iPhone tokot hívatott vissza, miután azok károsnak bizonyultak használóikra.

A termék 2015 októberében került piacra, de sikere nem volt hosszú életű. A folyékony csillámmal töltött tokok eleinte vonzónak tűnhettek, de aki véletlenül eltörte sajátját, az saját bőrén tapasztalhatta, hogy nem minden arany, ami fénylik. Több mint két tucat felhasználó panaszkodott bőrpirosodásra, kiütésekre, egyikük még maradandó sebre is, melyeket elmondásuk szerint a tokból kiszivárgó maró anyag okozott.

Az iPhone 6-ra, 6s-re és

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Már az iOS eszközök 87%-án a tízes rendszer fut

Az App Store friss statisztikái alapján az aktív iOS eszközök 87%-án az iOS 10 valamelyik verziója található.

Az Apple hétfő este frissítette iOS statisztikáit, melyet elsősorban a fejlesztőknek készít, de mindenki számára érdekes lehet.

Ebből kiderült, hogy már az aktív eszközök 87%-án az iOS 10 valamelyik verziója található.

Az Apple havi egyszer leméri, hogy az App Store-t milyen iOS-ekről érik el a felhasználók és ez alapján készíti el statisztikáit. Ez hasznos információ a fejlesztők számára, hiszen ha sokan használják az új rendszert, akkor bátrabban írnak olyan alkalmazásokat, melyek

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
2017 Q3

2017 Q3: végre nőttek az iPad eladások

Az Apple tegnap este kiadta negyedéves mutatóit.

Az Apple minden negyedévben közli részvényeseivel és a sajtóval, hogy hogyan teljesítettek. Ebben felfedik a bevételüket, nyereségüket, eladási mutatóikat és egyéb érdekességeket is. Most sem volt ez másképp.

Mivel az Apple egy ciklikus cég, ezért az idei harmadik tőzsdei negyedév eredményeit a tavalyi harmadik negyedévvel érdemes összevetni. Az összehasonlításoknál tehát mindig a 2016 Q3 negyedév lesz a támpont, melyről szóló összefoglalónkat itt olvashatod el.

Pénzügyek

  • 45,4 milliárd dollár bevételre tett szert a cég a tavalyi 42,4 milliárdhoz
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

10000 tesztelőt is elbír a TestFlight

Az Apple ma módosította TestFlight feltételeit.

A TestFlight az Apple egyik szolgáltatása, melynek segítségével a fejlesztők könnyedén oszthatják ki alkalmazásaik kiadásra szánt verzióit a tesztelők között, hogy azok visszajelzéseket küldhessenek nekik.

Korábban egy fejlesztő egy alkalmazást csak egyszerre 2000 emberrel teszteltethetett, de az Apple mai bejelentése módosítja ezt a korlátot 10000 tesztelőre.

Mostantól még több értékes visszajelzést kaphatsz alkalmazásodra akár 10000 felhasználód béta tesztelésre hívásával, az App Store-ba küldés előtt. A TestFlight egyszerűvé teszi a tesztelők

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

4K támogatással bővülhet az iTunes Store

Az Apple azon dolgozik, hogy 4K és HDR tartalmakkal színesítse az iTunes Store filmrészlegét.

Tomas Jackson vette észre, hogy az Apple 4K és HDR tartalmakat tesztel a brit iTunes Store-ban. Amikor az Utazók című filmet nézte meg a vásárlási előzményei között, látta, hogy letöltési lehetőségként a 4K és a HDR lehetőség is megjelent.

Amikor azonban megpróbálta letölteni a filmet ebben a változatban, a sima 720p vagy 1080p változatokat kapta.

A MacRumors is leellenőrizte a dolgot, ők a Legendás állatok és megfigyelésük című filmnél bukkantak a 4K és HDR kulcsszavakra a vásárlási előzményekben. Ők a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›