iPad Air 3: 4K kijelző, 4 GB memória, jobb akkumulátor

A pletykák szerint az Apple márciusban tart majd egy médiaeseményt, ahol bemutatásra kerül az iPad Air 3, az iPhone 5se és néhány új Apple Watch szíjat is kapunk.

Most azonban friss részletek derültek ki egy megkérdőjelezhető forrásból az új iPad Air 3-mal kapcsolatban.

A Digitimes már jópárszor talált és tévedett is, így nem igazán lehet őket komolyan venni, főleg nem most, hogy teljesen elképzelhetetlen dolgokat állítanak az új iPad Air 3-ról.

A kínai lap szerint az új közepes méretű iPad 4K kijelzőt, 4 GB RAM-ot és jobb akkumulátor-üzemidőt fog kapni.

A 4K kijelző egészen furcsa lenne, mivel

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Két hátlapi kamera lesz az iPhone 7-en

A pletykák szerint az Apple egy 2 kamerás rendszeren dolgozik, ami optikai nagyítást és jobb fotókat hozhatna.

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője, egészen elismert, ha pletykákról van szó, főleg, ha az Apple-lel kapcsolatosakról.

Kuo úgy véli, hogy az Apple a LinX kameratechnológiáját felhasználva egy kétkamerás rendszert fog készíteni a következő iPhone számára.

Ha nem emlékeznél, tavaly áprilisban írtunk arról, hogy az Apple felvásárolta a LinX nevű számítástechnikai vállalatot, akik a többkamerás rendszerek fejlesztésére specializálódtak.

Kuo szerint az Apple nem minden iPhone-t fog

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Ezek a processzorok kerülhetnek majd az új MacBook Pro-kba

Az Apple végre kiadta a frissített processzorainak árlistáját, így már tudjuk, mi kerülhet az új 15 colos MacBook Pro-ba.

A jelenlegi 15 colos MacBook Pro még a Haswell processzorokat használja 2,2, 2,5 és 2,8 GHz-es változatokban.

Ezeknek direkt megfelelői az új Skylake családban a 2,6 GHz-es Core i7-6770HQ, a 2,7 GHz-es Core i7-6870HQ és a 2,8 GHz-es Core i7-6970HQ processzorok, melyeknek még ára is megegyezik az Apple által jelenleg használt processzorokéval.

Szóval ezek a processzorok kerülnek majd be az új 15-ös MacBook Pro-ba. De mi lenne, ha az Apple-nél mernének újítani? Mi lenne, ha az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Sokkal gyorsabb lett a Chrome iOS-en

A Google végre sikeresen átállt WKWebView-ra, így a Chrome iOS-en sokkal gyorsabb és stabilabb is lett.

Az Apple az OS X Yosemite-vel és az iOS 8-cal bemutatott egy új beágyazott webnézetet, ez volt a WKWebView. A WKWebView segítségével sokkal egyszerűbbé vált a webalkalmazások készítése, mint pl. a Goofy vagy a ChitChat.

Annak ellenére, hogy ez egy több mint 1 éves új API, nagyon kevés fejlesztő kezdte el használni iOS-en. Többek közt ez is lehet az oka annak, hogy az Apple az iOS 9-ben bevezette a Safari View Controllert.

Persze ezeket egy átlagfelhasználónak nem kell tudni, ami a lényeg, az

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Hírek a hírekről

A Microsoft tegnap kiadta a News Pro alkalmazást iOS-re, miközben az Apple a News szolgáltatás bizonyos részeinek fizetőssé tételén gondolkozik.

Kezdjük a Microsofttal. A tegnapi során kiadott News Pro egy Flipboard vagy Apple News szintű alkalmazás, mely összeválogatja számodra az érdekes híreket.

Az alkalmazást a Microsoft kísérleti csapata a Microsoft Garage készítette, szóval akár kreatív ötletek is lehetnek benne.

Bejelentkezéshez használhatod a Facebook vagy LinkedIn fiókodat is, szóval nem kötelező Microsoft ID-vel rendelkezni a használatához – ez egy nagy plusz pont az alkalmazásnak.

Az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›