Béta tesztelőknél az új rendszerek

Tegnap befutottak a fejlesztői változatok, ma pedig a tesztelők is kipróbálhatják őket.

Ahogy arra számítani lehetett, az Apple egy nap csúszással kiadta a nyilvános béta tesztelők számára is az iOS 9 és az OS X El Capitan negyedik bétáját.

A negyedik béta megfelelője a második nyilvános béta és az első nyilvános bétáról frissíthetnek a béta felhasználók.

A frissítések semmilyen gyakorlati eltérést nem mutatnak a tegnap este kiadottakhoz képest, ha az új rendszerek változásaira vagy kíváncsi, akkor erre olvass tovább.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Durva: ugyanannyi iOS eszköz fogyott, mint Wintel PC, először a történelemben


iOS eszközök = Wintel PC. No comment.

Illetve mégis. Ez megint egy olyan pillanat, amikor meg kell emlékeznünk Steve „Orákulum” Ballmer stand-up komikus legendás fellépéséről. 

 

Soha igazabb nem volt, hogy: az nevet, aki a végén nevet.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kijelzőbe épített Touch ID?! Egy lépéssel megint közelebb vagyunk!

Alig egy hónapja írtunk arról, hogy az Apple kijlezőbe épített Home gombon dolgozhat. Most egy holland vállalat egy olyan új technológiát fejlesztett ki amivel végrehajtható lenne az integráció.

A thenextweb.com értesüléseire támaszkodva, a Sonavation nevű cég egy olyan ujjlenyomat leolvasó módszert talált ki, ami képes az iPhone-ok kijelzőjéhez használt Gorilla Glass-on keresztül leolvasni az ujjlenyomatunkat.

Egyelőre nincs semmi bizonyíték az Apple és a Sonavation kapcsolatára, de nem lenne meglepő, ha egyszer csak fény derülne a két cég közötti egyeztetésekre.

Magáról a technológiáról nem

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
2015 Q3 eredményei

Itt vannak az Apple 2015 Q3-as negyedévének eredményei

Az Apple ma végre beszámolt arról, hogy az elmúlt 3 hónapban mit csináltak és miből mennyit adtak el.

Alapvetően két negyedévvel van értelme összemérni a mostanit: az előzővel és az egy évvel ezelőttivel. A linkekre kattintva felelevenítheted, hogy akkor hogy teljesített az Apple.

A MacRumors és a MacStories idén is kiváló diagramokat készített, melyeken látszódik, hogy az Apple mennyi pénzt keresett és az a rengeteg pénz miből is tevődik össze.

A cég 49,6 milliárd dollár bevételre tett szert, ebből pedig 10,7 milliárd dollár nettó profitot sikerült szerezniük. A részvényesek is örülhetnek, mert

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent az iOS 9 béta 4, az OS X 10.11 béta 4 és a watchOS béta 4

Az Apple ma kiadta az új rendszerek béta változatait. Természetesen most is érkeztek látványos változások, melyek említést érdemelnek.

Érkezett iOS 9 béta 4, OS X 10.11 béta 4, watchOS béta 4 és Xcode 7 béta 4 is, hogy a fejlesztők egyszerre frissíthessék összes eszközüket.

Az iOS 9 béta 4 verziószáma 13A4305g lett, összehasonlításképp a közel 2 hete kiadott béta 3-é 13A4293f volt.

A frissítés 300 és 350 MB közt van attól függően, hogy milyen eszközön frissítünk. A türelmetlen nyilvános bétát tesztelők átválthatnak a fejlesztői csatornára, ha törlik a Beállítások→ Általános→ Profilok alatt a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›