Itt az új Jobs film első előzetese

Múlt héten írtunk Michael Fassbenderről az új Steve Jobs életét bemutató film kapcsán. Ma megjelent a film első előzetese.

Betekintést ad három ikonikus termék bemutatásának kulisszái mögé, bezárólag az 1998-as iMac bemutatásával, a film megmutatja a digitális forradalom titkait, úgy hogy egy bensőséges portrét fest elénk egy briliáns emberről a középpontjában.

-Szól a film hivatalos leírása.

Neked mennyire tetszik a film az előzetes alapján?

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Az összes Apple Watch Emoji

Az Apple dizájnerei az Apple Watch számára készítettek pár igen érdekes Emojit. Szerencsére ezeket egy Apple Watch nélkül is használhatod!

Az Apple Watch egészen pontosan 153 teljesen új animált Emojit hozott, amiket 3 kategóriába oszthatunk: vannak fejek, szívek és kezek.

A Giga Apple német oldalon vették a fáradtságot és mind a 153 animált Emoji karaktert lementették, hogy az is kipróbálhassa milyen ilyen arcokat küldeni, aki nem rendelkezik Apple Watch-csal.

Bár az animált Emojik első ránézésre sima gifnek tűnnek, megkülönböztetik magukat, mert például ha iMessage-ben küldjük őket tovább,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Az Apple Watch pixelsűrűsége

Mekkora az Apple Watch kijelzőjének pixelsűrűsége?

Amikor megjelent az Apple Watch elkezdtek szállingózni a kritikák és értékelések is az óráról. Egy valamiben azonban majdnem mind tévedett, mégpedig az eszköz pixelsűrűségében.

Ahhoz, hogy megérthessük, mi okozta az emberek fejében a félreértést, meg kell ismernünk azt, hogy a tradicionális óráknál miként történik az óraméret megadása.

Az Apple követte a tradíciókat, amikor az Apple Watch-ok méretét megadták. A normál órák esetén ugyanis az óratest hosszát adják meg méretként. Így tett az Apple is, ezért a 2 méret, a 38 és 42 mm az Apple Watch

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Miért kéne az Apple-nek belehúznia a szoftverek terén?

A tegnapi nap során olvastam egy cikket, ami azt mutatja be, hogy miként lehet Windows 10-et telepíteni az új MacBookra.

A cikkben bemutatásra kerül, hogy az Apple-nek mely driverei működnek a Microsoft fejlesztés alatt lévő operációs rendszerével és melyek nem, és ezeket a problémákat hogyan lehet kiküszöbölni.

De nem ez az érdekes része, hanem ez a két bekezdés:

Itt az igazi tökön rúgás: gyors. És nem szaggat. Teljesen jól megjelenít minden másodpercenkénti 60 képkockával, amit csinálsz épp. Kétségtelenül jobb teljesítményben, mint az OS X, ami miatt még inkább azt hiszem, hogy az Apple-nek

RÉSZLETEK | 42 hozzászólás

Miért fél a kínai hadsereg az Apple Watch-tól?

Az Apple Watch már megjelenésekor tarolt Kínában. Még az Edition változatból tartott készlet is pár óra alatt elfogyott az országban, de úgy fest, hogy a helyi hadsereg már nem nézi olyan jó szemmel az Apple első okosóráját.

Egy, a kínai hadsereg vezetői által írt hadi jegyzetből kiderül, hogy úgy vélik, a viselhető eszközök, mint például okosórák vagy fitneszkövető-eszközök a létesítmények biztonságát csökkentik.

Abban a pillanatban, amikor egy katona felvesz egy eszközt, ami képes HD hang és videó felvételére, fotók készítésére, adatok feldolgozására és küldésére, akkor számára könnyedén

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›