Így bírja tovább egy iOS 9-es iPhone

Az Apple iOS 9-ben az iPhone-ok esetén bevezetett egy új, csökkentett energiafelhasználású módot, ami 3 órával nyújtja meg egy iPhone használati idejét. Hogy működik?

Az Apple nem sokkal többet árul el a csökkentett energiafelhasználású módról, mint hogy az csökkenti az iPhone teljesítményét és a háttérben történő folyamatokat.

Miután a Geekbench 3 frissült iOS 9-re, letesztelték, hogy mit tud a rendszer bekapcsolt és kikapcsolt csökkentett energiafelhasználású módban.

Ahogy látható, egy iPhone 6 Plus esetén elég jelentős a csökkenés a teljesítmény tekintetében. Az órajelet az Apple annyira

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Korábban érkezik az iOS 8.4 és egyéb Apple Music infók

Az Apple Music érkezéséig már csak 2 nap van, így forrósodik a talaj az új zenei szolgáltatás alatt.

Az Apple a legtöbb iOS szoftverfrissítést hazai idő szerint este 7-kor teszi elérhetővé, de az iOS 8.4 esetén nem ez lesz a helyzet.

Azért, hogy a Beats 1 első rádióadását minél többen hallhassák, az Apple előrehozza 2 órával az iOS 8.4-et, vagyis kedden délután 5 órakor töltheted le az iOS 8.4-et, derült ki Ian Rogers, az Apple Music vezető igazgatójának blogbejegyzéséből.

Nem csak Rogers nyilatkozott a hétvége során az Apple Music-ról, hanem Eddy Cue is, az Apple online szolgáltatásokért felelős

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A Yosemite legnagyobb bűne: késik a Depeche lemez!

A 2015-ös WWDC az El Capitan bemutatásával kezdődött, ahol megemlítettték, hogy a macfelhasználók 55%-a már Yosemite felhasználó.

Ez sokkal jobb, mint a Windows 8.1-es rendszerének a 7%-os elterjedtsége, de többet is várhatnánk egy olyan OS X-től ami ingyen letölthető egy klikkeléssel és hasznos funkciókkal kecsegtet.

Profi felhasználök közt ugyanis valamennyire köztudott, hogy akadnak problémák bizony a rendszerrel, ezért is vártunk inkább több stabilitást, mint új funkciókat a következő OS X-től. Tudhatjuk, hogy nagyjából az Apple is erre gondolt a meetingen mikor kitalálták az El Capitan-t.

Őszi

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

4K iMac-et sejtet az El Capitan

Az OS X El Capitan rendszerfájljai közt 4K iMac-re és új Multi-touch tapipadra találó nyomokat találtak.

Pierre Dandumont átnézte az OS X El Capitan rendszerfájljait és talált 1-2 érdekességet. Többek közt egy 4096 x 2304 pixeles felbontású gépre történő utalást.

Ez minden bizonnyal a 21,5 colos retina kijelzős iMac-et jelentené, hiszen a fenti felbontás ezen iMac felbontásának négyszerese.

A felbontás mellett a grafikus gyorsítóra is talált utalást Dandumont, ami alapján következtethetünk arra, hogy milyen konfigurációi lesznek az új 21,5 colos retina

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Itt az Apple Music magyarul!

Az Apple frissítette magyar honlapjának Zene szekcióját.

A frissített oldalon részletesen elolvashatod, hogy mit tud az Apple Music és miért jó.

Jó látni, hogy az Apple itthon is szeretné népszerűsíteni új szolgáltatását.

Ezen az aloldalon az Apple Music-ról tudhatsz meg mindent, itt pedig a különböző csomagokról.

Te elő fogsz fizetni az Apple Music-ra?

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›