Visszatér az iPhone 4 dizájnja

Az Apple állítólag visszatér a rozsdamentes acél vázhoz az iPhone 8 esetén.

A DigiTimes tajvani gyártósori forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple-t is elkapja a nosztalgia és a 10. évfordulós iPhone a legkedveltebb iPhone, az iPhone 4 dizájnjához tér vissza.

A következő generációs iPhone felhagy a már megszokott alumínium hátlapos dizájnnal és egy új dizájnt vesz fel, ami megerősített üveglapok közéfogott fémvázat jelent. A fémváz rozsdamentes acélból készül majd és az új gyártási folyamatnak köszönhetően csökkenti a telefon gyártási költségeit és előállítási idejét, miközben tartósabb

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Kiterjesztett valóság szemüvegen dolgozik az Apple

Az Apple a pletykák szerint összeállt a Carl Zeiss-szal, hogy együtt alkossanak valami nagyot a kiterjesztett valóságban.

Az Augmented Reality (röviden AR, magyarul kiterjesztett valóság) egy egyre népszerűbb téma, mellyel a Google-től a Microsoftig minden nagyobb cég foglalkozott eddig, csak az Apple nem.

Legalábbis az Apple nem beszélt róla, hogy ha igen.

Most azonban úgy néz ki, hogy már van információmorzsánk arról, hogy az Apple érdeklődését is felkeltette az AR, mert Robert Scoble blogger a Facebook oldalán megosztott egy bejegyzést, ami erre enged következtetni.

Scoble szerint egy Zeiss

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

3 új iPad érkezhet idén

Úgy rémlik, hogy ezt a cikket már olvastad? Nem tévedsz nagyot, mert a japán Mac Otakara információi alapján tavaly októberben már írtam egy cikket “3 új iPad Pro érkezhet tavasszal” címmel.

Most azonban Ming-Chi Kuo a pletyka forrása, aki egy jóval megbízhatóbb elemző.

Kuo szerint az Apple 3 új táblagépet fog bemutatni idén:

  • érkezik a 12,9 colos iPad Pro második generációs változata
  • érkezik egy “iPad Air 3”, mely a 9,7 colos iPad Pro olcsóbb változata lesz
  • érkezik egy 10-10,5 colos keret nélküli kijelzővel felszerelt új iPad

Értesüléseink szerint a 12,9 colos modell a jelenlegi 12,9

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Alacsonyabb fogyasztású IGZO kijelzőt kaphat a következő MacBook Pro

A DigiTimes informácói szerint az Apple még idén lecseréli a MacBook Pro kijelzőjét egy modernebb, alacsonyabb fogyasztású IGZO panelre.

A jelenlegi MacBook Pro-k kijelzője aszimmetrikus szilícium (a-Si) alapúak, ehhez képest az indium gallium cink-oxid (IGZO) egy elég nagy váltás lenne.

A DigiTimes fülesének forrása az IHS elemző cég, szóval ezúttal még azt is tudhatjuk, hogy ki indította a pletykát.

A jelentés szerint az Apple számára már 2017 közepétől a Samsung és a Sharp gyártja a paneleket. A Sharp már 2012 óta készít IGZO alapú kijelzőket, de az Apple eddig csak az iPadekhez használta fel

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Ma 10 éves az iPhone

Boldog 10. születésnapot iPhone!

Ma 10 éve mutatta be Steve Jobs a Moscone West Centerben az eredeti iPhone-t és ezzel teljesen felforgatta a világot.

Az Apple ennek örömére kiadott egy sajtónyilatkozatot, melyből kiderül, hogy a cégnek még vannak tervei az okostelefonnal (milyen meglepő!):

Január 9 jelzi az iPhone bombasztikus bemutatójának tizedik évfordulóját. San Francisco városában, a 2007.es Macworld konferencián Steve Jobs 3 terméket mutatott be az egyben – »egy szélesvásznú kijelzővel felszerelt iPod érintésvezérléssel, egy forradalmi mobiltelefon és egy áttörő internetes kommunikátor.« Az azóta eltelt 10 évben az

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›