Fejlesztőknél az OS X 10.10.4 második bétája

Az Apple ma estére nem csak az iOS 8.4 telepítését szánta a kíváncsiaknak, hanem érkezett új OS X béta is.

Az OS X 10.10.4 első fejlesztőknek szánt bétája 11 napja jelent meg és ránézésre semmilyen változást nem tartalmazott, így feltehetően az új bétában sem találunk semmilyen újdonságot.

Az Apple célja az OS X 10.10.4-gyel, hogy az OS X Yosemite-t stabilabb és gyorsabb operációs rendszerré tegye.

A második bétának már van nyilvánosan tesztelhető változata, így nem csak a fejlesztők próbálgathatják az OS X 10.10 következő változatát.

A

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 8.4 második bétája

Az Apple ma este pár perccel 7 óra előtt letölthetővé tette az iOS 8.4 második bétáját.

Az előző béta 13 napja futott be és egy teljesen újratervezett Zene alkalmazással örvendeztetett meg minket, amire már nagyon régóta vártunk.

Az Apple kiadta az iOS 8.4 Public Beta 1-et is, mely nagyrészt megegyezik a második bétával, amit a fejlesztőknek szántak. Ezt bárki telepítheti, aki korábban csatlakozott az iOS tesztelői programhoz. Az iOS 8.3 béták kapcsán megmutattuk, hogy hogyan telepíthetsz fel béta iOS-t, ha kíváncsi vagy az iOS 8.4-re, akkor abban a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple Watch: a használati útmutató

Minden bizonnyal olvasóink közt vannak Apple Watch tulajok is, akiket érdekelhet az Apple Watch használati útmutatója.

Ha te is Apple Watch tulaj vagy, vagy csak érdekel, hogy miként működik az Apple első okosórája, akkor pont jó helyen jársz!

Az Apple több helyről is elérhetővé tette az Apple Watch használati utasítását, hogy a lehető legtöbb Apple Watch felhasználóhoz tudják azt eljuttatni.

Legegyszerűbben a weben keresztül juthatsz hozzá az Apple Watch használati útmutatójához, ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni erre az oldalra.

A használati

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iTunes-on keresztül is segíthetsz

Az Apple úgy döntött, hogy lehetővé teszi, hogy az iTunes-on keresztül segíts másokon.

Mint azt bizonyára tudod, a múlt hét során Nepálban szörnyű földrengések voltak, melyek során több, mint 2400 ember halt meg.

Az iTunes Store-ban ezért az Apple nyitott egy új aloldalt, ahol támogathatod az amerikai vöröskeresztet és ezzel a nepáli sérülteket.

Adományozhatsz 5, 10, 25, 50, 100 vagy 200 dollárt is, ráadásul az Apple semmit sem vesz le belőle, 100%-ban a vöröskereszthez kerül a pénzed.

Phil Schiller, az Apple marketingvezetője Twitteren is megosztotta az iTunes Store oldalt, hogy minél több

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Karcolódik a zafír?

Nehezen karcolódik az Apple Watch

A Consumer Reports letesztelte az Apple Watch és az Apple Watch Sport kijelzőjét is. Arra jutottak, hogy nem nagyon fogod őket megkarcolni.

Először nézzük meg a Sport modellt. Mint azt jól tudod, az Apple Watch Sport nem zafír kijelzővel rendelkezik, mint drágább testvérei, hanem Ion-X kijelzővel, mint az iPhone 6 és 6 Plus.

Az Apple Watch Sport kijelzőjét múlt héten már megkarcoltuk, de a CR jelentése alapján végre azt is tudhatjuk, hogy ez mit is jelent pontosan.

Tavaly az iPhone 6 kijelzője kapcsán beszéltünk a Mohs-féle keménységi skáláról. Akkor kiderült, hogy az iPhone 6 kijelzője a skálán

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›