Friss iPhone 6S információk: szélesebb ház, japán kijelző és 16 GB

Jövő héten az Apple tényleg lerántja a leplet az iPhone 6S-ről. Nézzük meg, hogy mik derültek még ki a cég következő telefonjáról!

Még júniusban írtunk róla, hogy az iPhone 6S feltehetően vastagabb lesz, de most további rossz hírek derültek ki. A telefon szélesebb és magasabb is lesz, igaz a növekedés mindenhol kevesebb, mint egy milliméter, de ez pont elég lesz arra, hogy a tokgyártók életét megnehezítse az Apple.

A kiszivárgott alkatrészekből összeszerelt készülék alapján biztosra mondható, hogy az iPhone 6S 0,19 mm-rel vastagabb lesz a telefon.

Ez szinte félelmetesen közel áll Kuo 0,2 mm-es

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Megjelent a Google Street View alkalmazás

A Google valamilyen őrült oknál fogva úgy döntött, hogy az utcaképet nem a Google Maps alkalmazásba építik be, hanem készítenek egy külön alkalmazást a feladatra.

De miért döntött úgy a keresőóriás, hogy az utcakép funkció jobban mutat egy külön alkalmazásban?

Nos, a válasz igen egyszerű: a Google azt szeretné, ha te is segítenél a fotóiddal. Az alkalmazáson belül készíthetsz 360 fokos panorámákat, amiket utána megoszthatsz a Google-lel, akik így javítják majd az utcaképet.

Ahogy látható, az alkalmazás még nem tökéletes, a panorámakészítési funkciót én nem is tudtam aktiválni valamiért.

Az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Végre iOS alkalmazásnak néz ki a Skype

A Microsoft tegnap frissítette a Skype-ot iOS-en és Androidon is, hogy alkalmazásuk jobban illeszkedjen az adott rendszerhez.

A Microsoft tudja hogyan kell megkavarni az állóvizet. A Skype első változatai natív alkalmazásnak néztek ki, aztán az 5-ik verzió úgy nézett ki, mint egy Windows alkalmazás és most újra úgy fest a Skype, mintha iOS-re írták volna a 6-os verziónak köszönhetően.

Az alkalmazásban végre fül alapú a navigáció, ahogy azt az Apple gyári alkalmazásainál is megszokhattuk.

Ezen felül az alkalmazás okosabb keresést és egy sokkal jobb iPades klienst is tartalmaz, mely végre tényleg

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Itt az első Force Touch kijelzős okostelefon!

A távol-keleti gyártók már olyan ravaszak, hogy azelőtt lemásolják az Apple újdonságait, hogy az Apple kiadná őket.

Régóta pletykálnak arról, hogy az Apple egy Force Touch kijelzős iPhone-on dolgozik, a legfrissebb információk szerint jövő szerdán bemutatásra is kerül majd az iPhone 6S formájában.

A Huawei azonban nem várt addig és már most kiadtak egy telefont, mely nyomásérzékeny kijelzővel rendelkezik. Furcsa reneszánsz ez, hiszen az iPhone megjelenésekor a legtöbb konkurens még nyomásérzékeny, rezisztív kijelzővel rendelkezett.

A nyomásérzékeny kijelzővel ellátott telefont a Huawei Mate

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

27% váltott iPhone-ra

A Kantar Worldpanel ComTech megvizsgálta az utolsó negyedév eladásait és arra jutott, hogy az iPhone nagyon jól teljesít.

Ezt bárki meg tudta volna mondani, de Carolina Milanesi a kutatócég vezetője számokkal is alá tudja támasztani az állítást.

Európában az okostelefon vásárlók 27%-a váltott valamilyen androidos készülékről iPhone-ra. Az Egyesült Államokban ez a szám csak 9%, bár ott eleve erősebb volt az Apple telefonja.

Az Android piaci részesedésének nem tett jót a kihívásokkal teli piaci dinamika Németországban, Franciaországban és Nagy Britanniában.”, mondta Milanesi.

Az Egyesült

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›