szerző: alfabazsi | 2015 március 30. @ 11:43

iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás 3990Ft-ért 1óra alatt 6 hónap garanciával!

Meghosszabbítottuk múlt héten meghirdetett akciónkat! A tavaszi szerviz árak lecsökkentése után se hagyjuk abba rendszeres heti árengedményeinket! Ezen a héten is egy olyan problémával foglalkozunk, ami már rég volt terítéken, és nagyon sok iPhone 4/4s…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Hardverek

Apák megmentője: raktáron a LaCie Fuel a beszeljukmacboltban

Az idei CES egyik kedvence volt a LaCie Fuel.

Első megközelítésben nem is tűnik olyan érdekesnek. Egy egy terabájtos merevlemez, egy wifi router, és néminemű akkumulátor egy házban.

LaCie

Még leírhatjuk, hogy van benne egy USB 3-as port, egyszerre 5 Macet vagy más iOS eszközt tud egyszerre kiszolgálni, és így tovább.

Ne nem ez a lényeg. Általában az a jó termék, ami megoldást kínál egy mindennapos problémára. Ez pedig olyan.

Bár hívő Apple felhasználó rosszat nem mondhat az iTunes-ról, azért el tudunk nála jobb megoldást is képzelni a feladatainak a megoldására. Persze tudjuk, hogy történelmileg alakult így a dolog, de mégis.

Szóval , tegyük fel, hogy valami filmet kéne feltenni
Tovább...    »

Az első Mac Pro tesztek eredményei

A szerencsésebb külföldi újságírók már kipróbálhatták az új Mac Pro-t, így véleményt is alkottak róla. Az interneten már van jó pár értékelés az új csodamasináról, szemezgettünk az érdekesebbek közül.

Dana Wollman — Engadget"Nincs még egy ilyen gép, ami ennyire erős és mégis ilyen pici. 2999 dolláros indulóára közel 10 ezerig feltornázható, ami kicsit súlyos, de videókkal, fényképekkel, animációkkal foglalkozóknak és kreatív szakembereknek megéri a befektetést."

A The Verge oldalán David Pierce írt egy szép hosszú összefoglalót a gépről, tőlük 8,5 pontot kapott a 10-ből az új gép, negatívumként csak azt tudták felhozni, hogy drága és a szoftvereket optimalizálni kell az új
Tovább...    »

2015-ben jöhet 14 nm-es Apple processzor

Ha az Apple nem változtatja meg számozási stratégiáját, akkor 2 év múlva már A9-es processzor lesz a telefonjainkban.Az A9 előreláthatóan 14 nm-es gyártási technológiával fog készülni. Összehasonlításképp a jelenlegi A7-es processzor 28 nm-essel készül. A kisebb alkotóelemek, összességében alacsonyabb fogyasztást eredményeznek, ami hosszabb akkumulátor üzemidőt vagy vékonyabb telefonokat jelent. Az Apple általában az utóbbi utat szokta választani.

A Samsunggal már megköttetett a szerződés – az A9-esek 30-40%-át tudják majd gyártani. A fenn maradó gyártási kapacitást a tajvani félvezető gyártó, röviden TSMC vállalta a Digitimes értesülései szerint.

Korábban már írtunk arról,
Tovább...    »

Holnaptól rendelhető a Mac Pro! [F]

Sajtóközleményben jelentette be az Apple percekkel ezelőtt, hogy holnaptól, azaz december 19-től kapható a viszonteladóknál és rendelhető az online boltban az új Mac Pro.

MACPRO_1861EA38.jpg

A profik által várva várt futurisztikus formát öltött gép árairól ennél egyelőre nem tudunk csak a két gyári alapkonfiguráció árai láthatók az Apple online boltjában.

macproar_1861EABC_png

Valószínűleg reggelre bekerül majd az összes lehetséges opció, és kedvedre összeállíthatod a legvadabb konfigurációt is.

Mennyibe kerülhet majd vajon egy csúcskonfiguráció? Egy kisebb lakás vagy egy középkategóriás autó?

Frissítés:

Tim Cook boldogan újságolta el a Twitteren, hogy Austinban elkezdték már a gyártást.

tcmpro_1861FCB5_png

Megjelent az iOS 7.1 beta 2

A fejlesztők megkapták az iOS 7.1 második kiadását tesztelésre a hétvégén. A szokásos hibajavítások mellett újdonságok is kerültek az új bétába.

Korábban írtunk az iOS 7.1-ről, de most úgy néz ki, hogy közelítünk a megjelenéshez, legalább is ezt jelzi, hogy már a második bétát tesztelhetik a fejlesztők. Nézzük, hogy mik a legnagyobb változások ebben a kiadásban.

GombokAz iOS korábbi 6 változata mindenki számára könnyen kezelhető volt, mivel egyértelmű volt, hogy mi gomb és mi nem. Az iOS 7 a minimalizmus jegyében eltüntette a gombok keretét, mely sokaknak megnehezítette az operációs rendszer használatát. Úgy néz ki, hogy az iOS 7.1 megoldja ezt a problémát, mivel a Kisegítő
Tovább...    »

Felbukkant a Mac Pro

Egy német Apple viszonteladó, a Conrad Electronic oldalán feltűnt az új Mac Pro. Úgy néz ki, hogy már a küszöbön vannak az új csúcsgépek.

A cég honlapja azt állítja, hogy december 16-án már szállítják az új gépeket. Nem ez lenne az első eset, hogy egy cég csak figyelemfelkeltés céljából szivárogtatna, ellenben arra is volt példa, hogy egy oldal helyesen tippelte meg a dátumot.Ha belegondolunk, rájöhetünk, hogy a december 16-ai dátumban még van is ráció. Az Apple azt ígérte, hogy decemberben érkezik az új erőgép és sokkal tovább nem lehet már halogatni, ha idei kiszállítást szeretné biztosítani a kezdeti lelkes vásárlóknak.

A Mac Pro-t még nyáron a WWDC-n, majd később az
Tovább...    »

Napi félmillió iPhone készül a gyárakban

Folyamatos üzemben készülnek az iPhone 5s készülékek a Foxconn gyáraiban, így napi 500 000 készüléket tudnak előállítani.

Brutális számok: 100 összeszerelő soron dolgoznak a szorgos munkások, hogy mi minél hamarabb hozzájuthassunk az Apple eddigi legcsodásabb telefonjához. A The Wall Street Journal információi szerint a Foxconn Zhengzhou-i gárában 300 000 dolgozó csak az iPhone 5s-szel foglalkozik.Úgy néz ki, hogy kezdik magukat utolérni az Apple-nél, a szállítási idő az iPhone-oknál 2-3 hétről 3-5 napra csökkent és a személyes átvétel is újra lehetővé vált az Apple Store-okban.

Korábban már írtunk arról, hogy az iPhone 5c gyártását visszafogták, hogy több iPhone 5s-t tudjanak
Tovább...    »

Apple szabadalom: utólag változtatható fókuszú kép készítésére alkalmas kamera

Az iPhone kamerája évről évre jobb. Steve Jobs 2010-ben azt állította, hogy az iPhone 4 kamerája minden telefonban található kameránál jobb, Phil Schiller pedig 2011-ben azt mondta, hogy az iPhone 4S kamerája van olyan jó, mint egy kompakt gép.

Jelenleg az iPhone 5s-nél tartunk, és az iPhone kamerája folyamatosan fejlődik. Habár Phil Schiller kijelentése óta a megapixelek száma nem növekedett, de tovább csiszolták a szerkezetet.

Pasted_Image_2013.11.27._14_15_18462808.jpg
Kép: lytro.com

"Továbbra is szükség van egy módszerre, amivel a kamera rendszere válthatna az alacsony felbontású fókuszálható és a nagy felbontású változat között."

Az Apple legújabban elfogadott, 2011-ben beadott szabadalma egy Lytro stílusú kameráról
Tovább...    »

iPad mini- darabokban

Nem kellett sok idő, a keddi megjelenés után már kézhez is kapták a szerencsés megrendelők az első iPAd miniket és természetesen volt köztük, aki azonnal csavarhúzót kapott a kezébe.Az iFixit csapatát nem kell bemutatnunk, ők azok akik minden jelentős termékbemutató után megjelennek és most is készen álltak, hogy darabokra szedjék az Apple legújabb táblagépét.

Az iPad mini belső felépítése nagyon hasonlít az iPad Air-re, beleértve a grafikus vezérlőt, az M7 segédprocesszort, a NAND flash tárolót, a WiFi modult és a hangerősítőket is. Annak ellenére, hogy az iPad minit is az A7-es processzor hajtja, mint az iPad Air-t, mindössze 1.3 GHz-en ketyeg, hasonlóan az iPhone 5s-hez.


Tovább...    »

Rendelhető az iPad mini

A várva várt retina kijelzős iPad mini a mai naptól elérhető az Apple online áruházában.

Akik reggel meglátogatták az Apple Online Store-t ezt vehették észre:Igen, az iPad mini retina kijelzővel elérhető. Az árak pedig így alakulnak:A táblákat jelenleg 5-10 munkanapon belül szállítják, így a korábbi pletykák arról, hogy nem tudnak majd eleget gyártani lehet, hogy alaptalanok voltak. Mindenesetre ha akarsz egyet csapj le rá minél előb, biztos ami biztos.

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)