Mail problémák megoldása 10.10.4 alatt

Az Apple szoftvereit rengetegen tesztelik béta állapotukban, ennek ellenére minden frissítésben marad egy kis hiba.

Az OS X 10.10.4 és az OS X El Capitan fejlesztői bétája is szenved attól a Mail hibától, mely főként az Exchange és Gmail fiókokat érinti, de bármilyen szolgáltatóval előfordulhat. A probléma több különböző tünettel is járhat, mint például nem működik az eMail bejelentkezés, a Mail nem tudja lefogadni az új leveleket, a Mail nem tud leveleket küldeni vagy a Mail alkalmazás nem csinál egyáltalán semmit, mert nem képes kapcsolódni a szerverekhez.

Szerencsére a problémára van megoldás,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mi haszna az iTunes Match-nek az Apple Music világában?

Most, hogy megjelent az Apple Music, az iTunes Match egy teljesen felesleges szolgáltatás lett, amit az Apple-nek be kéne szüntetnie, nem? Nos, nem eszik ilyen forrón a kását!

Ha iTunes Match felhasználó vagy, akkor minden bizonnyal feltűnt az iTunes 12.2 telepítése után, hogy az iTunes Match kifejezés nagyon kevés helyen szerepel a felhasználói felületen, viszont megjelent egy új kifejezés, az iCloud zenekönyvtár, melyről eddig nem hallottál. Mi történik?

Az Apple honlapján úgy nyilatkozik a 2 szolgáltatás viszonyáról, hogy “az Apple Music és az iTunes Match függetlenek, de kiegészítik egymást”.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lesz 16 GB-os iPhone 6S és új NFC modult kap a készülék

Folytatódik az iPhone 6S alkatrészenek kiszivárgása a 9to5Mac-től, így még többet tudtunk meg az Apple következő okostelefonjáról.

A képeken található Toshiba G7 flash csip kapacitása 16 GB és 19 nm-es gyártási technológiával készül, több mint valószínű, hogy mivel az Apple ezt a csipet használta, így a végleges iPhone 6S-be is kerül ilyen kapacitású flash tároló.

Előző hónapban Phil Schiller adott interjút John Grubernek, melyben elmondta, hogy az Apple szerint miért nem rossz választás egy 16 GB-os modell. Az Apple marketingért felelős vezetője azt állította, hogy a felhőalapú szolgáltatások

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ezt mindenkinek el kell olvasnia az Apple Music-ról!

Ha komolyan gondolod az Apple Music használatát, és élvezni akarod, akkor ezt a cikket mindenképpen olvasd el!

A The Loop kereste meg az Apple-t, hogy segítsen neki eligazodni az új szolgáltatásban lévő lájk funkciójáról, és arról, hogy ennek segítségével hogy fog neked kedvedre való számokat ajánlani.

Minden streaming szolgáltatásban érdemes lájkolni a kedvenceidet, mert mindegyik próbál ennek segítségével a kedvedre járni. 

Én anno kipróbáltam az iTunes Radio-t, nagyon nem jött be, aztán mostanáig a Spotify felhasználója voltam, és pont a mindenféle lejátszási listákat szeretem, amit emberek

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
VIDEÓ: Játéklista létrehozása és megosztása

VIDEÓ: Játéklista létrehozása és megosztása

Itt is van a második videónk, ahol az Apple új Zene alkalmazásának egyik újítását, a megosztható játéklistákat mutatjuk be.

A videóval kapcsolatban továbbra is várjuk a visszajelzéseket, írd le véleményed a kommentek közt!

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›