Jeff Williams beszélt az Apple-ről

Jeff Williams, az Apple műveletekért felelős vezetője interjút adott Walt Mossbergnek és Kara Swishernek a Recode konferencián.

A beszélgetésből rengeteg érdekesség kiderült az Apple Watch, az Apple Car és más témák kapcsán is.

Apple Watch és a natív alkalmazások

Jelenleg minden Apple Watch-on futó alkalmazás valójában nem is az Apple Watch-on fut. Amikor az Apple Watch-od kezdőképernyőjén ráböksz egy ikonra, akkor az alkalmazás valójában az iPhone-odon indul el.

Ezért olyan szörnyen lassú minden Apple Watch alkalmazás jelenleg, mert a fejlesztők még

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iOS 9: Google Now, Force Touch, Apple Pay

A 9to5Mac-től minden nap érkezik egy-egy új iOS 9 pletyka, szinte annyi, hogy azzal lépést se lehet tartani. Lássuk őket!

Google Now-szerű személyi asszisztens

A Google a keresőt, a személyi asszisztenst és a naprakész információkat egy helyen, a Google Now felületén prezentálja. Az Apple ezzel szemben 3 helyen: kezdőképernyőről elérhető a Spotlight, Értesítési központból a Mai nézet minialkalmazásai és ott van még Siri a home gomb hosszú nyomására.

Az iOS 9 lehet, hogy változtatni fog ezen és egy egyesített személyi asszisztenst mutat be, ami majd segít a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Beperelték a MacKeepert!

A MacKeeper készítői végre bíróság elé állnak, így hivatalos válasz is lesz arra, hogy mennyire törvényes az, amit csinálnak.

A MacKeeperről korábban már megírtuk, hogy alapvetően nem egy károsnak tűnő szoftverről van szó, de telepítése millió gondot okozhat és semmiképp sem olyan hatással jár az, hogy ha a gépünkön van, mint azt eredetileg képzeltük.

De úgy fest, hogy a MacKeeper készítőjét, a ZeoBitet, utoléri a sors keze, mivel 2014 májusában beperelte őket Pennsylvania nyugati negyedének bírósága. A felperes, Holly Yencha, helyi lakos, szerint a MacKeepert szándékosan hirdették megtévesztő

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Nincs többé teljes képernyős YouTube iPaden

A Google úgy döntött, hogy változtat az iPad böngészőjében megjelenő beágyazott videókon. A cég eltüntette a teljes képernyő gombot a felületről.

A változást először a német Apfelpage.de vette észre, de hamar terjedt a hír, hogy a Google többé nem engedi az iPad felhasználóknak a teljes képernyős módot, ha beágyazott videót tekintenek meg.

Korábban a beágyazott YouTube klippek az iOS natív médialejátszójával kerültek betöltésre, de úgy fest, hogy a Google-nél egy saját megoldást eszeltek ki.

Ezzel alapvetően nem is lenne gond, hiszen így a

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
Doboz, óra nélkül

Apple Watch dobozok eladók

Azt nem lehet állítani, hogy az Apple Watch egyértelműen jobb, mint az Android Weart futtató eszközök, de az Apple okosórájának csak a dobozára nagyobb kereslet van, mint az androidos órákra.

Az, hogy a használt piacon nagyon jól áll az Apple Watch egyáltalán nem meglepő. Minden Apple termék bemutatása után elárasztják a használt termékeket árusító oldalakat a külföldön beszerzett órák. Ezen nem lepődünk meg. Az viszont, hogy már az Apple Watch-ok dobozait is árulják külön már megér egy misét:

Van, aki 59,99 dollárt (16800 forintot) kér az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›