Zajos laborról állítják, hogy az Apple-höz kapcsolódik

Úgy tűnik, hogy az Apple mérnökei valamilyen motort tesztelnek éjszakánként. Lehet, hogy jön az Apple autó?

A sunnyvale-i egyetemvárosban sok épület az Apple-höz tartozik és az egyik épületből hangos motorgangok szivárognak ki esténként.

Sajnos nem írhatjuk tényként, hogy az Apple-höz köthető a dolog, mert a zajos épület éppenséggel a SixtyEight Research tulajdonában van.

A SixtyEight-ről viszont sokan úgy gondolják, hogy valójában egy kamucég, amit az Apple hozott létre, hogy igazán titkos terveiket el tudják rejteni a kíváncsi szemek elől.

Több sunnyvale-i lakos is panaszkodott rá mostanság,

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iOS 10: jobb Apple Maps

Az Apple gőzerővel dolgozik az Apple Maps javításán, hogy utolérjék a Google saját térképszolgáltatását.

Az AppleInsider információi szerint az Apple már az iOS 10-re tartogatja az Apple Maps javításait, vagyis nyárig már nem kapunk új Flyover városokat vagy javított utakat.

Tavaly írtunk róla, hogy az Apple kocsijai köröznek az Egyesült Államok nagy városaiban. Azóta az Apple is megerősítette, hogy ezek az autók hozzájuk tartoznak és most már Apple felirattal is közlekednek:

A kocsik

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Miért nem tetszik az iOS eszközöknek 1970 január 1?

Tegnap mindenhol felkapta a fejét a botrány, hogy az Apple iOS eszközei nem kapcsolnak be többé, ha 1970 január elsejére állítják át a dátumukat.

A hiba eléggé kellemetlen, mert az óraátállítás után többé nem indul el az eszköz. A visszaállítás sem segít, hiába állítjuk vissza a gyári szoftvert, az óra állapota ugyanis nem az operációs rendszer része.

Egyedüli megoldást ilyen esetekben a szerviz jelenti, külföldön pedig a Genius Bar, ahol az akkumulátor kiszedésével orvosolják a problémát.

A hiba csak az iOS 8-at és újabbat futtató 64 bites iOS eszközöket érinti, tehát az iPhone 5s-t és

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

OS X tipp: boríték nyomtatása

Az Apple beépített egy apró hasznos funkciót a Kontaktok alkalmazásba: a nyomtatás lehetőségét.

Mi történik, ha kinyomtatsz egy kontaktot?

A választ láthatod a képen: egy borítékot nyomtat a rendszer, ahol a feladóhoz beteszi a te saját kártyád adatait, címzettnek pedig a kijelölt kontaktot.

Érdemes megemlíteni, hogy ha több kontaktot jelölsz ki, akkor egyszerre több különböző címzettel is tudsz nyomtatni.

A nyomtatási felületen a Részletek megjelenítése gombra kattintva testre szabhatod a boríték méretét, a gyári beállítás a sztenderd borítékméret az Egyesült Államokban (220x110 mm).

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Az idei androidos telefonoknál is gyorsabb lesz az iPhone 6s

A Qualcomm új processzora továbbra is lassabbnak tűnik az A9-nél, vagyis az Apple előnye továbbra is megmarad az okostelefonok teljesítményét illetően.

A legtöbb androidos okostelefonban a Qualcomm csipjei találhatóak, 2015-ben a legnépszerűbb a Snapdragon 810 volt.

Idén érkezett a Snapdragon 820, ami feltehetően a következő népszerű mobilprocesszor lesz majd. Épp ezért érdemes lehet a Qualcomm új processzorát összehasonlítani az iPhone 6s-ben megtalálható A9-cel.

A Snapdragon 820 egy óriási előrelépés a tavalyi 810-hez képest. A 14 nm-es gyártási technológiának köszönhetően gyorsabb, kevesebbet

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›