Új Apple TV hirdetések

Múlt héten írtunk arról, hogy az Apple milyen reklámokat sugároz a TV-ben az Apple TV-vel kapcsolatban.

Most azonban nézzük meg, hogy az Atlanti Óceán túlpartján hogy reklámozzák a való életben az új kis fekete dobozt.

A plakátok ugyanazt a színpalettát használják, amit a videókban is láthattunk. Ezzel az Apple egyszerre utal a TV-k

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Folytatódik az AKCIÓ az iSamurai-ban: iPhone 5S akkumulátorcsere 4.990 Ft!

Folytatódik az AKCIÓ az iSamurai-ban: iPhone 5S akkumulátorcsere 4.990 Ft, 20 percen belül, természetesen 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben!

Ezen a hétfőn még maradunk az akkumulátoroknál, de ugrunk 2 évet. Az iPhone 5s is nagyon sok embert érint, most kedvezőbb áron javítjuk a fent említett gondot.

Rengeteg iPhone 5S gazdi hétköznapjait keseríti meg. Mindig próbálunk meglepetést okozni nektek, ezért most közkívánatra ismét iPhone 5S akkumulátorcsere lesz terítéken.

Egy üzenetet nem tudsz az iPhone 5S-eddel megírni, mert kikapcsolgat, lemerül, csipog összevissza? Vagy a azt hitted reggel

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Adatfelismerővel bővült a Skype iOS-en

A Microsoft tegnap frissítette a Skype iOS kliensét, hogy a szövegben rejlő különböző interaktívként is tekinthető tartalmakat felismerje az alkalmazás.

Így pl. ha küldenek neked egy telefonszámot, az új Skype alkalmazásban elég ráböknöd, és máris felhívhatod.

De ez működik címekkel és dátumokkal is. Előbbi az Apple Maps-et nyitja meg, utóbbi pedig a Naptár alkalmazás új eseményt létrehozó paneljét.

A másik hasznos újítás, ami a frissítéssel érkezett, az a kijelző tetején megjelenő sáv, amivel visszaugorhatsz az aktív hívásodhoz, ha elbarangolsz az alkalmazásban. Ez nagyon hasonlít a gyári

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iMessage - az ISIS ajánlásával

Kell annál jobb biztosíték arra, hogy senki se olvassa el az üzeneteid, mint hogy az ISIS is azt ajánlja?

Kim Zetter, a WIRED oldalán írt arról, hogy az ISIS támogatóinak online fórumán találtak egy OPSEC tájékoztatót, ami tanácsokat ad, hogy milyen online szolgáltatást érdemes üzenetküldésre használni.

A tájékoztató kézikönyvet úgy tűnik, hogy egy kuvaiti biztonsági csoport készítette újságíróknak és aktivistáknak, akik Gázában kell, hogy dolgozzanak.

Annak ellenére, hogy ezt a kézikönyvet az ISIS fórumain is népszerűsítik, nem minden tagjuk tartja be. Abdelhamid Abaaoud, akit a belgiumi és

RÉSZLETEK | 9 hozzászólás

El Capitan tipp: így írj ki lemezképet

Már jó ideje nem forgalmaz az Apple olyan Mac-et, amiben lenne CD/DVD író, de azért sokan vannak köztünk, akiknek régi gépén fut az El Capitan.

Az Apple úgy döntött, hogy az OS X El Capitan újratervezett Lemezkezelő alkalmazásából pont a CD és DVD lemezek kezelését hagyja ki.

Pánikra semmi ok, ez nem azt jelenti, hogy sehogy se lehet már lemezképet írni, csak azt, hogy egy kicsit körülményesebben, mint eddig.

A Finderből szerencsére nem távolította el az Apple a lehetőséget, így könnyedén használhatod a Fájl menü megfelelő parancsát.

Sajnos erről magyar nyelvű képernyőfotót nem tudok

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›