Az 5 legnépszerűbb dolog közül 4 az Apple-lel kapcsolatos

A Facebook kimutatásai alapján az 5 legnépszerűbb számítástechnikai eszköz közül 4-et az Apple gyárt.

A Facebook számára is fontos, hogy tudja, mi érdekli a felhasználóit, hiszen ha tudja, hogy mi a fontos számukra, akkor könnyebben talál számukra megfelelő hirdetéseket.

Minden számot és betűt tartalmazó elképzelhető keresést emuláltunk, amíg nem tért vissza eredmény és így 282002 érdeklődési kört alakítottunk ki a listából. Ez még közel sem az egész adathalmaz a Facebook szerint.”, írja a The Verge összefoglalójában.

Ezeket az érdeklődési köröket kategóriákba lehet rendezni és azokon belül

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Több iPad Pro fogyott, mint Surface karácsonykor

Úgy tűnik, hogy a november végétől megvásárolható iPad Pro-ra jelentősen nagyobb a kereslet, mint a Microsoft Surface táblagépeire.

Úgy hisszük, hogy az Apple több mint 2 millió iPad Pro-t adott el, miközben a Microsoft csak 1,6 millió Surface-t. Ezeknek a többsége a Surface Pro volt és nem az olcsóbb Surface 3.”, írja az IDC kutatási igazgatója, Jean Philippe Bouchard jelentésében. “Ezek az eredmények egyértelművé teszik, hogy az ár nem a legfontosabb, amikor valaki billentyűzet csatlakoztatására alkalmas táblagépet vásárol, hanem a teljesítmény.

Az IDC szerint az iPad Pro-t és a Surface

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iSamurai AKCIÓ: MagSafe kábel csere 3.990 Ft + MagSafe töltő 11.990 Ft-ért!

Ha hétfő, akkor iSamurai heti akció! Ezen a héten nem csak a tél utolsó hónapját kezdjük, de egy dupla akcióval is berobbanunk a borús hétköznapokba.

Most elsősorban a Macbook tulajdonosok fognak örömtáncot járni, hiszen a héten az elhasználódott MagSafe töltőkábeleket 6.990 Ft helyett 3.990 Ft-ért cserélik szervizeseink és emellett, ha már teljesen tönkrement a töltőtök, akkor magát a MagSafe töltőt is akciósan beszerezhetitek szervizünkkel szemben lévő üzletünkben

 Az ára 14.990 Ft helyett 11.990 Ft lesz (MagSefe 1-es és MagSafe 2-es verzió, 45, 60 és 85 wattos teljesítménnyel egyaránt

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megerősítést nyert az iPad Air 3 dizájnja

Feltűnt a neten egy tok, ami megerősíti, hogy az iPad Air 3 egy teljesen új 4 hangszórós kialakítást, hátlapi villanót és Smart Connectort is kap.

Múlt héten kiszivárgott az iPad Air 3 hátlapjának sémarajza, most pedig itt ez az iPad Air 3 tok, ami pontosan illeszkedne a rajzon látható iPadre.

A tokot a Nowhereelse.fr francia oldal írói találták a kínai Alibaba 1688.com portálon.

Ezek igen olcsó, fröccsöntött műanyag tokok, amiket nagy mennyiségben (500 darab felett) 3-4 dollárért lehet megvásárolni. Ezzel főként az aluljárók GSM bódéit célozzák valószínűleg. De számunkra most nem is ez a lényeg,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a Google AdWords iOS-re

A Google kiadta az AdWords alkalmazást iOS-re, így mostantól a villamoson közlekedve is figyelheted hirdetéseid alakulását.

Az AdWords alkalmazás az első hivatalos alkalmazás a Google-től, mely lehetővé teszi, hogy bárhonnan figyeld hirdetéseid. Az alkalmazás természetesen univerzális, így iPadeden és iPhone-odon is használhatod.

A Google AdWords alkalmazás segít kapcsolatban maradni a hirdetési kampányaiddal, legyél bárhol a világban, az iPhone-od használatával. Könnyedén megnézheted, miként teljesítenek hirdetéseid az asztali fiókod egyszerűsített nézetén. Folytathatod a kampányaid futását,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›