Kijelzős pletykák

Besegíthet a Sharp a 2017-es iPhone OLED kijelzőjébe, mégis lehet még Thunderbolt Display és micro-LED kijelzőt kaphat az Apple Watch.

Haladjunk kisebbtől a nagyobbig, szóval nézzük, hogy mit tudunk az Apple Watch 3 kijelzőjéről.

Igen, tudom… Még Apple Watch 2 sincs, de a DigiTimes már a Watch 3-ról beszél.

A lap forrásai szerint 2017 második felében megkezdődik a micro-LED kijelzős Apple Watch 3 gyártása. Cikkükben azt is kifejtik, hogy az idén ősszel megérkező Apple Watch 2 még OLED kijelzős lesz.

A micro-LED kijelzők vékonyabbak és könnyebbek lehetnek, miközben jobb színeket, magasabb

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Zene alkalmazás iOS 10 alatt

Az Apple variált a Zene alkalmazás felületén iOS 10 alatt. Biztos jobb lett?

Az iOS 10 kapcsán 3 változtatás verte ki sokaknál a biztosítékot. Az egyik a fehérebb felület, másik a lekerekített értesítések használata, harmadik pedig a Zene alkalmazás betűmérete.

A betűméretnél azonban kicsit komplikáltabb a dolog, az Apple közel MINDENT megnövelt a Zene alkalmazásban, azt remélve, hogy akkor egyszerűbb lesz az alkalmazás kezelhetősége.

Az iDownloadBlog készített is pár képernyőfotót, ahol látszik, hogy iOS 10 alatt igazából nem átláthatóbb a Zene alkalmazás, csak minden NAGYOBB.

Látható, hogy

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

El Capitan és Yosemite alatt is kipróbálhatod az új Safarit

Az Apple elérhetővé tette a Safari 10 első bétáját az OS X El Capitan és Yosemite felhasználók számára is.

Ez azt jelenti, hogy fejlesztők anélkül tesztelhetik weboldalaikat az új böngészőben, hogy frissíteniük kéne egész operációs rendszerüket.

A Safari 10 sok újdonsága persze rendszerfüggő (mint például az Apple Pay vagy a képben kép videó), ezért nem lesz elérhető csak macOS Sierra alatt, de azért pár funkciót az Apple el tudott hozni a korábbi rendszerekre is.

Az Apple szerencsére összegyűjtötte, hogy a Safari 10 milyen újdonságokkal szolgál a korábbi rendszerek felhasználóinak, így

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

RIP: Thunderbolt Display Kijelző

Az Apple hivatalosan is beszüntette a Thunderbolt Display kijelző árusítását és más gyártók kijelzőit javasolja helyette.

Az Apple úgy döntött, hogy kiszórja a készletet, vagyis online és boltokon keresztül is egy darabig még meg lehet szerezni, de ha az elfogy, akkor vége a dalnak.

A cég szóvivője ezt nyilatkozta:

Megszüntetjük az Apple Thunderbolt Display-t. Elérhető lesz az Apple.com-on, az Apple üzleteiben és az Apple hivatalos viszonteladóinál, amíg a készlet tart. Rengeteg nagyszerű harmadik féltől származó opció érhető el a Mac felhasználóink számára.

Ez egy szomorú pillanat, hiszen

RÉSZLETEK | 9 hozzászólás

Apróbb változások lehetnek az iPhone 7 előlapján

Friss pletykák szerint az iPhone 7 előlapján szélesebb lesz a hangszóró nyílása és áthelyezésre kerül a közelségérzékelő is. Micsoda izgalmak!

A Mac Otakara információi szerint az iPhone 7 előlapjának teteje átrendezésre kerül. Ez nem lenne meglepő, az Apple a korábbi generációknál is variált, elég arra gondolni, hogy az iPhone 4/s-nél a hangszóró bal oldalán volt a kamera, az iPhone 5/s/c/SE esetén felül, iPhone 6/s/Plus esetén pedig ismét bal oldalon.

A lap úgy véli, hogy az Apple áttervezett közelségérzékelőt, áthelyezett fényérzékelőt és szélesebb hangszórót tervez az iPhone 7 kijelzője fölé.

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›