Cook szerint az Apple-nek jobban el kell merülnie az egészségügyben

Tim Cook úgy véli, hogy az Apple-nek több egészségügyi értékeket megfigyelő eszközöket kell készítenie.

Az Apple tavalyelőtt kezdett bele igazán az egészségügyi fejlesztésekbe. Az Apple Watch, szoftveres fronton pedig a HealthKit, a ResearchKit és a CareKit mind azt jelzi, hogy a cégnek komoly szándékai vannak.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója interjút adott a Bloombergnek és abból kiderül, hogy a cég egészséggel kapcsolatos fejlesztései még koránt sem értek véget.

Ha vezeted az autód és felforr a hűtővíz, az autó figyelmeztet, hogy húzódj félre. Ha kell egy olajcsere, szól, hogy ellenőrizd

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Firmware frissítést kaptak az Apple Airport eszközei

Az Apple 2 firmware frissítést is kiadott ma reggel, amiknek bizonyára örülni fognak az Airport Express, Airport Extreme és Time Capsule felhasználók.

A régebbi 802.11n-es eszközökre a frissített firmware verziószáma 7.6.7, az új 802.11ac-s eszközök esetén pedig 7.7.7.

A változások listája azonban mindkét firmware-nél ugyanaz:

  • Megold egy hibát, ami megakadályozhatta az egy hálózaton lévő kliensek kommunikációját
  • Javítja a teljesítményt kiterjesztett vendéghálózatok esetén
  • Megoldja azt a hibát, ami a Bonjour Sleep Proxy használata esetén elnevezési konfliktusokhoz vezetett

Sokan panaszkodtak

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Eric Schmidt is iPhone-t használ

A Google volt vezérigazgatója, az Alphabet elnöke, Eric Schmidt is iPhone felhasználó valójában.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy Schmidt egy iPhone 6s-t és egy Samsung Galaxy S7-et is visz magával mindenhova, szóval valójában mindkét világ javát próbálja így kihasználni.

A CNBC-nek adott interjújában elmondta, hogy a Samsungot kedveli jobban, bár ha az Alphabetnél dolgoznék, én is ezt mondanám.

Ami mindenképp az iPhone malmára hajtja a vizet, az az, hogy Schmidt fotózáshoz az iPhone-t használja, ahogy az a fenti fotón is látszik.

Ebből következtethetnénk arra, hogy az iPhone jobb képeket

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Felzárkózhat Siri a konkurenciához

Úgy tűnik, hogy az Apple is egy Amazon Echo/Google Home-szerű megoldáson dolgozik, hogy Siri bárhonnan elérhető legyen. Emellett valószínűleg a Siri SDK is megérkezik végre a fejlesztőkhöz.

Siri az elmúlt 2 évben sokkal inkább csak kozmetikai frissítéseket kapott, így az Apple-nek itt az ideje, hogy ténylegesen újdonságokat is tegyen személyi asszisztensébe.

A Google Home otthoni személyi asszisztens

A The Information forrásai szerint az Apple egy ugyanolyan eszközt készít, mint az Amazon Echo vagy a Google Home, amik a házadban figyelnek és ha kimondod a megfelelő parancsot, akkor válaszolnak a

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

iPhone 7: öntőforma, sémarajzok, friss fotók és koncepcióvideó

Az iPhone 7-ről tényleg napi szinten érkeznek a pletykák. Nem hiszed? Itt a tegnapi összeállításom és mára mégis van 3 újabb hír!

A HDBlog felfigyelt néhány Baidu-n megosztott képre. A Baidu is egy kínai közösségi oldal, tehát elképzelhető, hogy egy gyártáshoz közeli személy osztotta meg a fotókat.

A fotón az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus hátlapjának öntőformája látszik. Ha ez a kép valódi, akkor most már biztos, hogy az iPhone 7 Plus kapja meg egyedül a kétkamerás rendszert, az iPhone 7 pedig csak egy nagyobb kamerát kap.

Érdemes még azt is megemlíteni, hogy a kamera és a vaku elrendezése nem

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›