Már folyik az iPhone SE indiai gyártása

Az Apple azt nyilatkozta a Wall Street Journal-nek, hogy az indiai gyártópartnerei megkezdték az iPhone SE hazai gyártását.

Eddig majdnem az összes iPhone Kínában lett előállítva, bár néhány korábbi modellt Brazíliában állítottak össze. A készülékek előreláthatóan egy belső “Made in India” (Indiában összeállítva) feliratú matricával lesznek ellátva. Az Apple nagyon igyekszik növelni eladásait, ezért keményen nyomul az indiai piacra.

A jelentés szerint Bangalore-ban már folyik az iPhone SE gyártása, és május végére készen állnak a kiszállításra. Az első helyben gyártott készülékek már a jövő héten

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új MacBook, MacBook Pro és MacBook Air-kezik az idei WWDC-n

Sok új Apple számítógép bemutatását várhatjuk a Bloomberg jelentései szerint a júniusi WWDC-n.

A MacBook és MacBook Pro legújabb változatai mellett valószínű, hogy új MacBook Air modellre is számíthatunk.

Az októberben megjelent MacBook Pro vékonyabb lett elődjénél, nagyobb újításként pedig Touch Bar került rá. Az idén bejelentésre váró modell küllemében nem sokat fog változni, de cserébe erősebb processzort kap: a jelenlegi Skylake-et felváltja a nagyobb teljesítményű Kaby Lake.

Az Apple már egy ideje dolgozik a legújabb ARM alapú segédprocesszorán, mely nagyot dobna a MacBook Pro

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Megszűnik az iPad mini?

Aki türelmetlenül várja az iPad mini 5 megjelenését, az lehet, hogy csalódni fog.

A BGR forrásai szerint a 7,9 colos táblagép ideje lassan lejár. A forrásból nem derült ki, mikor fog ez bekövetkezni, ahogy az sem, hogy az iPad mini 4 meddig marad akciós.

A pletykák szerint az idei WWDC megnyitójának keretein belül bejelentenek majd egy 10,5 hüvelykes iPad Pro-t, ami csak erősíti a gyanút, hogy az iPad minit hamarosan bevonják. Amennyiben ez megtörténik, az Apple táblagép-felhozatala csupán a 9,7, 10,5 és 12,9 colos iPad Pro-ból és az új 9,7 hüvelykes iPad-ből fog állni.

Az eredeti iPad mini

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél a macOS 10.12.6, az iOS 10.3.3, a watchOS 3.2.3 és a tvOS 10.2.2 első bétája

Az Apple ma este a béták kedvelőinek kedvezett.

Tegnap este 7-kor az Apple kiadta a macOS 10.12.5, az iOS 10.3.2, a watchOS 3.2.2 és a tvOS 10.2.1 végleges változatait, így számítani lehetett rá, hogy ma este 7-kor is érkezik valami izgalmas.

Az izgalom persze nem igazán a jó szó, hiszen csak hibajavító frissítések bétáiról van szó, ennek ellenére azért jó látni, hogy az Apple mérnökei továbbra is okkal kapják a fizetésüket.

Amennyiben kiderül bármi a macOS 10.12.6, az iOS 10.3.3, a watchOS 3.2.3 és a tvOS 10.2.2 első bétájával kapcsolatban, ezt a cikket frissíteni fogjuk.

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Megjelent az iTunes 12.6.1

Az Apple tegnap este az operációs rendszer-frissítések mellett kitolt egy új iTunes-t is.

Az iTunes 12.6.1-es frissítése nem tartalmaz látványos újdonságokat, az Apple fejlesztői inkább csak a hibajavításokra koncentráltak.

A frissítés a Mac App Store Frissítések füléről telepíthető.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›