Egy nappal korábban futottak be az új Mac-ek

Az Apple tegnap meglepetésszerűen frissítette Mac felhozatalát két új géppel.

Hétfőn megírtuk, hogy a pletykák szerint szerdán érkezhetnek az új Mac-ek, de úgy fest, hogy az Apple is olvasta a híreket és hogy ne legyen az újságíróknak igaza, kedden már kiadták a gépeket.

15 colos MacBook Pro

Az Apple nem vitte túlzásba az új MacBook Pro-t. Miután az Intel nem tudta időre leszállítani az új Broadwell processzorokat az Apple úgy döntött, hogy marad a Haswell processzorcsaládnál, de frissítik a grafikus gyorsítót és a nagyobb modellbe is bedobják a Force

RÉSZLETEK | 15 hozzászólás
Heti iSamurai

Heti iSamurai: iPhone 5 bekapcsoló gomb akció

Múlt heti akciónk iránti nagy érdeklődésre való tekintettel most az iPhone 5 tulajdonosoknak kedvezünk a nem működő, akadozó bekapcsoló gombok, másnéven power gombok cseréjével.

A művelet nem vesz igénybe többet, mint 1 órát és csupán 4.990 Ft-odba fog kerülni, a garancia pedig a javításra 6 hónap.

Ha te is ezzel a problémával küzdesz, hozd be szervizünkbe a héten valamikor a készüléked!

Kövess minket facebook-on, látogass el a www.isamurai.hu oldalra, vagy üzletünkbe, ahol a szerviz-árak mellett követheted szemben lévő üzletünk folyamatosan bővülő, naprakész  kinálatát is. Itt rengeteg olcsó

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Mi hiányzik az iOS-ből?

iOS 9 kívánságlista

Az idei WWDC-n bemutatásra kerül az Apple következő mobil operációs rendszere. Mi hiányzik még a rendszerből?

Az Ars Technica oldalán Andrew Cunningham összegyűjtötte azt a 11 apróságot, ami szerinte hiányzik az iOS 8-ból és benne kéne lennie az iOS 9-ben. Nem minden javaslata eget rengető, de azért beindíthatja a fantáziánkat, hogy a bemutatóig tudjunk mi is álmodozni.

Siri API

A Sirit még iOS 5-tel és az iPhone 4S-sel együtt mutatta be az Apple és azóta vágyakoznak a fejlesztők és a felhasználók egyaránt arra, hogy harmadik féltől származó kiegészítők

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Augusztusban nyílhat a valaha volt legnagyobb Apple Store

Már régóta sejtjük, hogy az Apple terjeszkedni fog a közel-keleten is, de most friss pletykák érkeztek.

A The Khaleej Times információi szerint az Apple egy 50 ezer négyzetláb (körülbelül 4645 négyzetméter) méretű Apple Store nyitását tervezi Dubajban.

Az Apple első közel-keleti boltja a Mall of the Emirates bevásárlóközpontban lesz és az lesz az iPhone készítő vállalat legnagyobb viszonteladói üzlete, árulták el források a Khaleej Times-nak.

A bolt már építés alatt áll és várhatóan 2015 augusztusában megnyitja kapuit az Apple fanatikusai

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Az idei WWDC szoftveres meglepetései

Szoftveres pletykák

Az idei WWDC nagyot fog szólni a pletykák szerint. Annak ellenére, hogy az iOS 9 főleg stabilitási frissítéseket fog hozni, az Apple-nél bőven van még puskapor a prezentációra.

A 9to5Mac információi szerint az Apple az Apple Watch és az Apple TV számára is tartogat némi meglepetéseket.

Apple Watch újdonságok

Kezdjük az Apple Watch-ot érintő szoftveres pletykákkal. Az első feltételezett újdonság a “Find my Watch” lenne, ami lehetővé tenné az elhagyott óra megkeresését, hasonlóan az iOS eszközöknél és Mac-eknél megszokotthoz.

Ezen felül egy okos

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›