Az Apple Music hatással van a piacra

Talán nem meglepő, hogy az Apple zenei streaming szolgáltatása hatással van a konkurenciára, még akkor is, ha nem az Apple megoldása a legjobb vagy legelterjedtebb.

A Samsung zenei streaming szolgáltatása és a Spotify is megjárhatja az Apple-nek köszönhetően. Előbbi már a roló lehúzásához közel áll, de utóbbi is problémás helyzetbe került.

A Spotify szerződése több kiadóval is lejárt és amikor ezeket meg akarták újítani derült ki, hogy az Apple jóval többet fizet nekik és most már a Spotify-tól is ezt várnák el, derült ki a MusicBusinessWorldwide cikkéből.

A főbb kiadók elégedetlenek a Spofity

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Furcsa problémától szenvednek az iPhone 6-osok

Kijelzőgyártási probléma miatt szürke sáv jelenhet meg az iPhone 6-ok és 6 Plus-ok kijelzőjén.

Az iFixit publikálta, hogy miért rosszalkodnak az iPhone 6-ok mostanság.

Profi javítóink szerint a probléma nem a képernyővel van. A 2 érintőkijelző vezérlőcsip, az érintő integrált áramkör vagy az alaplap a ludas. »Olyan elterjedt ez a hiba, hogy szinte minden iPhone 6/6 Plus érintett (a szóvicc nem szándékos) és csak idő kérdése, hogy mikor jelentkezik a probléma«, árulta el Jason Villmer, az STS Telecom tulajdonosa.

Ahogy a képen is látható, a hibajelenség egy kijelző tetején megjelenő villogó

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Elverte az iPhone 6s a Galaxy Note 7-et

Az Apple közel egy éves telefonja földbe döngölte a Samsung legújabb és legerősebb telefonját.

Amit az Apple művel a csipfejlesztés terén tényleg varázslatos a mai napig: a kétmagos A9-es processzorral és 2 GB RAM-mal szerelt iPhone 6s közel egy évvel a bemutatása után még mindig köröket ver a Samsung Galaxy Note 7-re, amiben kétszer annyi RAM és egy (vitathatóan) erősebb processzor található.

A PhoneBuff tesztjében az iPhone 6s és a Note 7 egy valós felhasználást reprodukáló tesztet végzett el, mely alkalmazások egymás utáni elindítását méri.

Egyszerűen nem is vicces már az, hogy az iPhone 6s 1

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Prémium lesz a hajlított kijelző

Az 5,8 colos hajlított kijelzős iPhone 8 egy rossz viccnek tűnt, de úgy tűnik, hogy tényleg ez érkezik jövőre.

Először márciusban írtunk róla, hogy valami ilyesmi közeleghet, majd júniusban merült fel újra a hír, hogy az Apple hajlított kijelzős iPhone-on dolgozik.

Szóval egész jó esély van rá, hogy tényleg lesz egy 5,8 colos hajlított kijelzős iPhone. Ezen a ponton már nem lenne meglepő egy erről szóló hír és ezt a Nikkei-nél is tudták, ezért arról pletykálnak, hogy a 2017-es iPhone 8 hajlított kijelzős változata egy prémium modell lesz, mely a Plus felett helyezkedik majd el.

A hír nagyjából

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Idén is lesz Apple Music Festival

Az Apple folytatja az iTunes Festival tradícióját.

Tavaly az Apple átkeresztelte az iTunes Festivalt Apple Music Festivalra, de ettől még a lényeg ugyanaz maradt: a cég összehív pár híres énekest, hogy több napos zenei koncerteket adjanak.

A helyszín idén is a Londonban található Roundhouse lesz, ahol a fellépők szeptember 18 és 30 között kerülnek majd sorra.

Az Apple Music Festival 10 visszatér Londonba szeptember 10-én és 10 hihetetlen élőzenés estét hoz magával. Az Egyesült Királyság állampolgárai ingyenes jegyekre pályázhatnak. Az Apple Music előfizetők a világ minden tájáról nézhetik a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›