Holnap beszélni fog Forstall

Az Apple iOS csapatának egykori vezetője végre beszélni fog az Apple-ről is.

Scott Forstall története egészen izgalmas Sokan úgy gondolták, hogy ő lesz a következő Steve Jobs az Apple-nél, aztán néhány baki miatt menesztették a cégtől. Távozásának pontos okait azóta se tudjuk és az arra adott reakciók is vegyesek. Volt, aki bulit rendezett és volt, aki szerint hiba volt őt meneszteni.

Aztán 2012-es távozása után semmit se hallottunk róla egészen 2015 áprilisáig, amikor is kiderült, hogy a Snapchatben szerzett részesedést és egy Broadway darabbal foglalkozott. Ezt követően egy nyúlfarknyi

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Hibajavító frissítést kapott az Apple Music androidos változata

Az Apple a héten frissítette az Apple Music for Android alkalmazást.

Az alkalmazás új verziója 2.1, mely a 2.0-s kiadást követi, ami áprilisban jelent meg és az iOS 10-es Zene alkalmazás kinézetét és logikáját hozta el a Google operációs rendszereit futtató telefonokra.

Az új 2.1-es frissítés változásainak listája egyetlen elemből áll, mely csak annyit mond, hogy az Apple fejlesztői az alkalmazás hibáit javították és a teljesítményen javítottak.

Az alkalmazás használatához továbbra is 4.3 Jelly Bean vagy újabb kell és nem működik táblagépeken.

Az Apple Music for Android ide bökve letölthető a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az új iPhone-ok vezeték nélküli töltést és vízállóságot kapnak

Durva dolgokon dolgozik az Apple.

A Nikkei Asian Review japán oldal beszámolt róla, hogy a Wistron vezérigazgatója, Robert Hwang is úgy véli, hogy az Apple idén vezeték nélküli töltést támogató telefonokat fog kiadni, amik vízállóak is lesznek.

A Wistron vezetőjének már jobban lehet hinni, mint egy átlagos pletykaoldalnak, hiszen a Wistron az Apple indiai gyártópartnere.

A gyártási folyamat a korábbi generációs iPhone-okhoz képest nem változott nagyon, bár a vízállóság és a vezeték nélküli töltés pár újfajta tesztelési módszert igényel és a vízállóság miatt módosítani kell az összeszerelési

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Jobban hasonlít a bátyusra

Az iFixit csapata szétszedte az új 10,5 colos iPad Pro-t és arra jutottak, hogy belső kialakítása sokkal inkább hasonlít a 12,9 colos Pro modellére, mint az előző generációs 9,7 coloséra.

Az oldal így vélekedik az új táblagép belső kialakításáról:

A 9,7 colos Pro kialakítása nagyban hasonlított a megszokott iPadhoz, míg a 12,9 colos Pro-nak teljesen új belső kialakítása volt. De úgy néz ki, hogy az Apple az iPad Pro-val már nem kísérletezik, hanem új sztenderdet vezet be. Egy felnyitott 10,5 colos iPad Pro belülről lényegében egy egyszerűsített, kicsinyített verziója az előző generációs 12,9

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Több mint 6 millióba kerülhet a legdrágább iMac Pro

Az Apple WWDC-n bemutatott gépe nem lesz olcsó.

Az Apple viszonylag kevés dolgot árult el az iMac Pro kapcsán, de azok alapján lehet következtetni arra, hogy milyen ártartományban helyezkedik majd el.

A legolcsóbb iMac Pro 4999 dollár lesz. Ez pont annyi, mint a 8 magos, 32 GB RAM-os, 1 TB-os SSD-s CTO Mac Pro, ami itthon 1833990 forint.

A ZDNet készített egy becslést az új iMac Pro legerősebb változatára, mely 18 magos processzorral, 128 GB RAM-mal és 4 TB SSD-vel rendelkezik. Szerintük a gép 17299 dollárba fog kerülni. Ez egy jó húzós ár lenne és mivel a legdrágább CTO Mac Pro is megáll 8000

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 < 1 2 3 4 5 >  Utolsó ›