Megújult az Okoslottó!

Megújult az Okoslottó, hogy igazi élmény legyen a játék: mostantól még gyorsabban, egyszerűbben és szebb felületen lottózhat. Válassza ki kedvenc játékát, jelölje be kedvenc számait és küldje el az alkalmazás által összeállított SMS-t.

Az Okoslottó az SMS-Lottó fogadást kívánja egyszerűsíteni. Segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában. Az elküldött SMS-ek megerősítése után az érvényes fogadásokról visszaigazoló SMS-t küldünk. A játékok díját fizetheti mobilegyenlegéből, vagy ha regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalunkon, akkor fizetheti belső egyenlegéből is.

Bizonyos

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

HETI AKCIÓ az iSamurai-ban: iPad 2/3/4 érintőcsere 14.990 Ft!

Ezen a héten egy olyan akciót terveztünk, ami régen volt nálunk, viszont annál több embert érint.

Mint tudjuk, az iPad-ek nem nagyon szoktak elromlani, egyetlen hibájuk többnyire a figyelmetlenségünk, vagy kelekótyaságunk okozta kijelzőtörés, ami nagyon bosszantó tud lenni.

Nem mintha egyéb elektronikus kedvencünk nyűgjei nem keserítenék meg hétköznapjainkat, de egy iPad kijelzője ha összetörik, az biztos, hogy szentségelünk egy darabig.

Ezt a bosszúságot enyhítendő, a mai naptól nálunk az iPad 2/3/4 érintőcsere 14.990 Ft, 24 órán belül, természetesen 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben!

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél az OS X 10.11.2 ötödik bétája

Az Apple tegnap kiadta az OS X 10.11.2 ötödik előzetesét.

Utoljára kicsivel több, mint egy hete érkezett új béta szoftver az Apple-től, akkor azonban érkezett új iOS és tvOS béta is.

Most azonban be kell érnünk egy új OS X bétával is.

Az OS X 10.11.2 béta 5 verziószáma 15C48a, összehasonlításképp az előzőé 15C47a volt.

Az, hogy a verziószám csak eggyel növekedett már önmagában jelzi, hogy közeledik a rendszer megjelenése.

Ha tippelni kéne, azt mondanám, hogy 1-2 hét múlva be is fut a rendszer.

Az OS X 10.11.2 a rendszer grafikus teljesítményét javítja majd, elhárít 1-2 hibát a Mail

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Képernyőkímélő ajánló: Apple Watch

Most egy igen népszerű képernyőkímélőt mutatunk be, amit már több mint 48 ezren letöltöttek. Készen állsz?

Az Apple Watch-ot az Apple sok különféle óraképpel látta el. Ezeknek egyedi hangulata van és eltérő mennyiségű információt is jelenítenek meg.

Mads Lee Jensen és Mikkel Selsøe Sørensen készítettek egy igazán különleges képernyőkímélőt, mely segítségével ezeket az Apple Watch óraképeket a Mac-eden is élvezheted.

A színek és formák keverésével 80 különböző variációt is összeállíthatsz, így szinte biztos, hogy be tudod úgy konfigurálni a képernyőkímélőt, hogy az elnyerje tetszésedet.

Az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Keveset költ az Apple K&F-re

Az Apple meglepően keveset költ kutatásra és fejlesztésre a Bloomberg információi szerint.

Egy akkora informatikai vállalatnál, mint az Apple, azt várnánk, hogy a bevétel nagy részét kutatásra és fejlesztésre használják fel, hogy olyan technológiákat állítsanak elő, amik megváltoztatják az életünket.

Nos, más vállalatok mintha ezt csinálnák, csak pont az Apple nem. A Qualcomm 22%-át, a Facebook pedig 21%-át költötte bevételeinek K&F-re.

Még a Google leánycége, az Alphabet is bevételeinek 15%-át költötte ilyen célokra. Ők többek közt a webes és mobil technológiák mellett önvezető autókkal és az

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›