Piacon az indiai iPhone-gyártás első eredményei

Az indiai iPhone-ok termelése elkezdődött és már bizonyos üzletek polcain meg is találhatod a “Made in India” felirattal ellátott telefonokat.

A Wistron Corppal való együttműködésnek köszönhetően Bengaluruban elkezdődött az iPhone SE gyártása és már eljutottunk odáig, hogy ezeket a készülékeket meg is lehet vásárolni.

Az Apple nem rendezett semmilyen felhajtást, még csak sajtónyilatkozatot sem tettek ki PR oldalukra, hogy mostantól megvásárolhatóak Indiában a helyi gyártású telefonok.

Sokan arra számítottak, hogy az indiai gyártású iPhone SE olcsóbb lesz Indiában, hogy az Apple jobban le tudja

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Frissítések és nyilvános béták

Az Apple tegnap este frissítette bétáit és megnyitotta idei nyilvános béta programját.

A frissítéseket tegnap a watchOS 3.2.3 negyedik bétája nyitotta, majd megjelent egy iOS 11 Developer beta 2 Update 1 nevű tákolmány néhány iOS eszközre.

Az iOS 11 második bétájának verziószáma 15A5304i volt, ehhez képest a második béta első frissítése 15A5304j. A frissítés az iPhone 6-ra és annál régebbi iOS eszközökre érhető el, amiből arra lehet következtetni, hogy főként teljesítménybeli problémákat orvosol. Az Apple emellett mostantól segít az iOS 10-re való visszaváltásban is, mivel az lehetővé vált ennek a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple Pride 2017

Ahogy az elmúlt években, az Apple idén is számos városban ünnepelte világszerte a Pride-ot, többek közt San Francisco, New York és Toronto városaiban. Tim Cook egy tweettel is megemlékezett a felvonulásokról.

Az Apple szivárvány színű Apple logó mintájú pólókat osztogatott az esemény résztvevőinek. San Franciscoban felállítottak egy hatalmas #ApplePride feliratot, melyre a résztvevők is írhattak különböző motivációs sorokat, például "Orlando

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

58 ezer alkalmazást törölt az Apple

Az Apple leszámol a csaló alkalmazásokkal.

A People.cn információi szerint az Apple 58 ezer alkalmazást távolított el a kínai App Store-ból az elmúlt 2 hétben.

Az App Store-ban egyre több olyan alkalmazás jelent meg, ami másnak adja ki magát, mint ami és közben a felhasználókról súlyos pénzeket gombol le alkalmazáson belüli vásárlások és előfizetések formájában. Az ilyen csaló másolatok főleg a kínai felhasználókat vették célba, de globális problémáról van szó.

A jelentés szerint az eltávolított alkalmazások 33,5%-a játék volt, amiben nem sok meglepőt találni, tekintve, hogy az App Store

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 8: új makett és tokok

Ha elfelejtetted volna, hogy hogy néz ki az iPhone 8, most két újabb forrás erősíti meg a telefon külsejét.

Az első forrás Shai Mizrachi, aki egy videón mutatja be iPhone 8 makettjét:

A videón felül 1-2 fénykép is van,amiken egy iPhone 7 Plus mellett látható a makett, így könnyebben elképzelhetjük, hogy mekkora lesz a készülék:

A másik forrás a MobileFun, akik többek közt iPhone kiegészítők árusításával is foglalkoznak.

A cég állítása szerint már megkapták az Olixar új iPhone 8 tokjainak első hullámát.

A tokokat már meg is lehet rendelni, így ha szeretnél egy iPhone 8 tokot az előtt, hogy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›