iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás 3990Ft-ért 1óra alatt 6 hónap garanciával!

Meghosszabbítottuk múlt héten meghirdetett akciónkat!

A tavaszi szerviz árak lecsökkentése után se hagyjuk abba rendszeres heti árengedményeinket! Ezen a héten is egy olyan problémával foglalkozunk, ami már rég volt terítéken, és nagyon sok iPhone 4/4s tulajdonost érint: a hibás, nehezen funkcionáló, fránya bekapcsoló gomb, más néven power gomb. Ha te is azok csoportját erősíted, akiknek problémája akadt a power gombbal, akkor mi segítünk, méghozzá egy órán belül 3990 Ft-ért, és ezentúl 6 HÓNAP GARANCIÁVAL!
Szerintem nincs értelme tovább várnod, Mi várunk!

Még egy kis apróság, ami
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Vasárnap az App Store is bezár

Vasárnap az App Store is bezárna

A KDNP kiterjesztené a boltok bezárását az alkalmazásáruházakra is.

A parlament a ma délelőtti ülésen megszavazta az alkalmazásáruházak vasárnapi zárva tartását. Ez érinteni fogja az App Store-t, a Google Play-t és a Microsoft Store-t is.

A kormány álláspontja szerint az emberek túl sok időt nyomkodják telefonjaikat, ahelyett, hogy a vasárnapot a családdal töltenék, otthon és békességben.

A szoftverfejlesztőknek sem kell ezentúl vasárnap az iTunes Connecten figyelni, hogy eladásaik miként alakulnak, hiszen Magyarország területéről úgysem fog senki vásárolni.

Harrach Péter, KDNP-s frakcióvezető

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
Apple Watch a tengerentúlról

Jobban megéri az USÁ-ba repülni, mint Angliában megvenni az Apple Watch Editiont

A Business Insider egy érdekességre lett figyelmes az Apple Watch Edition kapcsán. Az óra 18 karátos arany változata jelentősen drágább az Egyesült Királyságban.

Ha az Egyesült Királyságban tervezted megvenni az Apple Watch-ot, akkor ne tedd.

Április 24-én el fog startolni az Apple Watch, az Apple új termékkategóriájának első hírnöke. Az Apple Watch 3 kiadásban fog létezni. A sportolók számára lesz Apple Watch Sport, a normál felhasználók számára ott lesz az Apple Watch és akiknek nagyon sok pénze van, ott lesz az Apple Watch Edition.

Tegyük fel, hogy az Apple Watch Edition vásárlói is törődnek

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
Izgalmasabb Értesítések

Yosemite tipp: így dobd fel az Értesítési központot

Az Értesítési központ sokak számára csak olyan, mint egy használaton kívüli fiók. Időnként kinyitják, kitakarítják, majd becsukják. Ezzel a tippel ennél sokkal többet is kihozhatsz majd az Értesítési központodból.

Amióta az OS X Yosemite és az általa hozott áttervezett, 2 paneles Értesítési központ megjelent többször is írtunk arról, hogy miként lehet jobban kihasználni a rendszer ezen részét. Ha iTunes widgetet szeretnél elhelyezni, akkor ezt a cikkünket, ha el szeretnéd tüntetni az összes értesítésed, akkor ezt a cikkünket és ha játszadoznál egy kicsit az AppleScripttel, hogy az Értesítési központ

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
iPhone 6c és iPad Pro

Így nézhet ki az iPhone 6C és az iPad Pro

A tegnapi nap izgalmas volt kiszivárogtatások szempontjából. Különböző forrásokból befutott az iPad Pro és az iPhone 6C hátlapja is.

iPhone 6C

Kezdjük az iPhone 6C-vel. Múlt héten írtunk róla, hogy az Apple dolgozik egy 4 colos iPhone-on, mely jelenleg az iPhone 6C kódnév alatt fut. A fenti kép megerősíti ezt, hiszen egy 4 colos készüléket láthatunk, ami nagyon hasonlít az iPhone 5c-hez, így logikus lenne az elnevezés.

A bal oldali képen az iPhone 5c látszik, a jobb oldalin pedig az új kiszivárgott hátlap, melyet a Nowwhereelse.fr szerzett. A hátlapon az egyetlen változás, hogy a vaku szélesebb

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
 1 2 3 >  Last ›