Kisegítő lehetőségek: új szekció az Apple oldalán

Az Apple bővítette az Apple Online Store kínálatát egy új szekcióval, melynek neve Kisegítő lehetőségek.

A Tartozékok alatt a Kisegítő lehetőségek egy új szekció az Apple Online Store-ban, ahol a hátrányos helyzetűek találhatnak hasznos kiegészítőket iOS eszközökhöz és Mac-ekhez.

Vannak kapcsolók, Braille-kijelzők, billentyűzetfóliák, minden, amire egy vak vagy gyengén látó embernek szüksége lehet.

A tartozékokat persze lehet aszerint is szűrni, hogy iPhone-nal, iPaddel vagy Mac-kel működnek, de aszerint is lehet, hogy látással, fizikai és motorikus képességekkel vagy tanulás és írási-olvasási

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szövetségre lépett az Apple és az SAP

Az Apple és az SAP szövetségre lépett, hogy a vállalati felhasználók jobb iOS alkalmazásokat kapjanak.

2 éve írtunk arról, hogy az Apple és az IBM szövetségre lépett az üzleti felhasználók érdekében. Abból az együttműködésből mostanra már rengeteg minőségi alkalmazás készült, így valószínűleg ez fog történni az SAP-vel történő együttműködés során is.

Az SAP (Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung) a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere. Ez azt jelenti, hogy egy adott vállalat minden vállalati folyamatát lefedő programcsomag. A cég megoldásait több mint 120

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Nem csak nálad rossz az App Store keresője

Az App Store keresője iOS-en és OS X-en is elromlott. tvOS-en kereső sincs, ott csinálta jól az Apple.

Ma délután Redditen és Twitteren is rengetegen kezdtek el beszámolni a jelenségről, hogy az Apple különböző alkalmazásboltjainak keresője elromlott.

Látható, hogy a népszerű Twitter kliensre, a Tweetbotra sem ad találatot, na nem mintha bármi másra adna.

A Mac App Store hasonló hibáktól szenved, de azt úgyis kevesen használják:

Az Apple már bejelentette, hogy tudnak a hibáról, szóval valószínűleg hamarosan javítva lesz. Ha addig le kell töltened valamit, akkor a Google segítségével szerezz

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fekete-fehér lesz az Apple Music + Késik az iTunes 12.4

Úgy tűnik, hogy az Apple-nél úgy gondolják, az Apple Music egyetlen jó részét kell eltüntetni: az albumborító és előadói képek színeihez alkalmazkodó felületeket.

Tegnap szivárgott ki az első hír azzal kapcsolatban, hogy az Apple változtatni fog idén a zenei streaming szolgáltatásán, az Apple Music-on és a hozzá tartozó alkalmazásokon.

Mára már a 9to5Mac szerzett néhány érdekes információmorzsát is azt illetően, hogy milyen változtatásokra kell számítani a Zene alkalmazás felületében.

Jelenleg az Apple Music alkalmazás színes és élettel teli, de úgy néz ki, hogy az Apple-nél ezt is szeretné

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Nagyobb az érdeklődés a 7 után, mint a 6s után

Úgy tűnik, hogy az iPhone 7-re nagyobb lesz az érdeklődés, mint az iPhone 6s-re, de nem akkora, mint 2 éve az iPhone 6-ra.

Az UBS Evidence Lab készített egy felmérést, amiben 6336 okostelefon felhasználót kérdezett meg az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Németországban, Kínában és Japánban. A felhasználókat arról kérdezték, hogy meg tervezik-e venni a következő iPhone-t.

Az USA és Kína a két legnagyobb piac, így a felmérés további részében már arra koncentráltak. Ezen a két piacon az iPhone 7 iránt nagyobb az érdeklődés, mint tavaly a 6s-re, de a 6-nál valamivel kisebb.

A diagramon a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›