Napi iOS 9 pletykák

Mostanság már szinte minden napra befut 1-1 iOS 9 hír. Reméljük azért nem lőnek le minden poént a pletykaoldalak.

Írtunk már az új háttérképekről, a megnövelt teljesítményről és az új betűtípusról is, de ez még csak a kezdet volt. Az iOS 9 úgy fest, hogy mégis fog néhány érdekes újdonságot tartalmazni!

Tömegközlekedés

Az iOS 9 kívánságlista kapcsán már összefoglaltuk, hogy miért is lenne jó, ha a gyári Térképek alkalmazásból elérhetőek lennének a tömegközlekedési adatok.

A 9to5Mac információi szerint erre sor is fog kerülni, mert az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple IIc + Cinema Display: lehetséges?

Van egy YouTube csatorna ahol régi kütyüket kötnek össze új kütyükkel. A címben szereplő két terméket is összekötötték. És működött.

Az Apple IIc az Apple II negyedik variánsa volt, amit az Apple 1984-ben mutatott be. Ez volt az első “hordozható” számítógép az Apple-től, mivel könnyen át lehetett vinni egyik szobából a másikba.

Az Apple Cinema Display-t talán nem is érdemes bemutatni, de azért ejtsünk róla egy-két szót. Az Apple jelenlegi különálló monitorának közvetlen elődje egy 27 colos bestia, mely 2560 x 1440 pixeles felbontásra is képes.

De hogyan köthető össze ez a két eszköz, amikor

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Megújul az ikonikus üzlet

Felújítják az Regent Streeten az Apple Store-t

Ez derül ki a City of Westminster londoni kerületéhez benyújtott építési engedély kérelemből.

 

Az átépítés terveinek elkészítését amúgy a híres építész csapat, a Foster és társai kapták meg, a kivitelezést pedig a Donald Install Associates fogja irányítani.

 

A tervek alapján megnövekedik a földszinti eladótér nagysága, a galéria méretének a csökkentésével pedig kétszeresére tudják növelni a bejárat nagyságát, még jobban be lehet majd látni az utcáról és így több természetes fény juthat be az üzletbe.

Az átépítés ideje alatt az Apple egy átmeneti helyen, a Regent Street 235-ben nyit egy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Magyarul is megtanult az iTunes Store

Megtanult magyarul az App Store és az iTunes Store is!

Az Apple névnapi ajándékként meglepett egy magyar App Store és iTunes Store felülettel.

2008 július 11 óta elérhető Magyarországról az iTunes és az App Store. Előtte csak külföldi fiókkal és ajándékkártyákkal trükközve szerezhettünk tartalmakat az Apple áruházaiból, azonban utána már magyar bankkártya használatával is odaadhattuk pénzünket a cupertino-i vállalatnak.

A mai nap legalább annyira sorsfordító, mint az a júliusi nap, mert az Apple végre lefordította az App Store-t magyarra:

Ahogy a képen is látható nem csak az alkalmazás maga lett magyar,

RÉSZLETEK | 9 hozzászólás

Új tendencia: kitöltetlen változások listája

A fejlesztők, mikor beküldik alkalmazásuk új változatát az App Store-ba, dönthetnek úgy, hogy mellékelik a változtatások listáját (changelog) a frissítés mellé, hogy a felhasználók tudjanak róla, mi változott.

iOS 7 előtt nem volt automatikus frissítés, így mindig kézzel kellett frissítenünk az alkalmazásokat az App Store-ban. Ekkoriban a változtatások listáját átpörgettük és ha épp egy általunk is észrevett hibát javítottak, akkor örültünk.

Az iOS 7 után azonban minden megváltozott és egyre kevesebben olvasták ezeket a listákat. Ezért aztán két

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›