12 MP-es kamerát kaphat az iPhone 6S 4K videóval és mindez rózsaszínben?

Ahogy közeleg az iPhone 6S szeptemberi bemutatója, úgy pörögnek be a pletykák az Apple következő telefonjával kapcsolatban.

Legutóbb az iPhone 6S hátlapjáról írtunk, de azóta egy kínai Foxconn alkalmazottnak köszönhetően többet is megtudhattunk a következő iPhone-ról.

Egy Foxconn dolgozó a kínai Twitteren, a Weibo-n osztott meg néhány bizalmas dokumentumot az Apple gyáraiból, melyekről a PhoneArena újságírói kihámozták a lényeget: az iPhone 6S 12 megapixeles kamerával fog rendelkezni, mely képes lesz 4K videofelvételre és 240 fps-es lassított felvételre.

A KJuma nevű felhasználó azóta már nem

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
Itt a Steve Jobs film előzetese

Itt a Steve Jobs film előzetese

Itt az első igazi előzetese az idén októberben bemutatásra kerülő Steve Jobs filmnek.

Mit csinálsz? Nem vagy mérnök, nem vagy dizájner, nem tudsz beverni egy szöget se. Én készítettem az áramköröket, a felhasználói felület pedig lopott. Szóval hogy lehet az, hogy napi tízszer azt azt olvasom, hogy Steve Jobs egy zseni. Mit csinálsz te?

Ezzel a kérdéssel nyit az előzetes, amit Steve Wozniak, az Apple társalapítója szegez Jobs felé. Már ebből is lehet sejteni, hogy milyen hangulatú filmet kapunk idén ősszel.

Ebben az előzetesben már sokkal több mindent megtudunk, mint az előzőből, ami inkább csak

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iOS 8.4 “újdonság”: nincs többé Otthoni megosztás

Az Apple úgy döntött, hogy az iOS 8.4-gyel eltávolítja az Otthoni megosztást. A funkció Apple TV-n, Mac-en és PC-n továbbra is elérhető.

Eddig azt hittük, hogy az iOS 8.4 egyetlen újítása az Apple Music, de úgy tűnik, hogy az Apple egyik kezével ad, a másikkal pedig elvesz.

Az Apple ugyanis teljesen eltávolította az Otthoni megosztás funkciót, melynek segítségével géped iTunes könyvtárát elérhetted iOS eszközöd Zene vagy Videók alkalmazásából.

A Videók alkalmazásban továbbra is megmaradt az Otthoni megosztás szekció, de a zenéket többé nem érheted el.

Az Apple feltehetően azért döntött így, hogy

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Beats 1 tipp: kérj számot!

Az Apple lehetővé teszi, hogy új zenei szolgáltatásának egyik újdonságába te is belenyúlhass.

Az Apple Music része a forradalmi Beats 1 rádióállomás, melyet a világ több mint 100 országából hallgathatsz. A műsorokat igazi DJ-k szerkesztik, hogy egymáshoz passzoló slágereket hallgathass.

Azonban a hagyományos rádiók esetén már hozzászoktunk ahhoz, hogy van lehetőségünk számot kérni. Az Apple-nél is gondoltak erre szerencsére és több módot is adtak arra, hogy leadhasd a rendelésed.

Az első, mondhatni a klasszikus módszer: felhívhatsz egy telefonszámot és azon keresztül adhatod le “rendelésed”. Az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Indiában a legolcsóbb az Apple Music

Az Apple úgy döntött, hogy az Apple Music szolgáltatás árazását az országok helyzetéhez igazítja.

Az Apple Music az Egyesült Államokban 9,99 dollár egy felhasználónak, 14,99 egy egész családnak.

Európa nyugati részén ez 9,99 és 14,99 eurót jelent. De például Magyarországon csak 4,99 euró az egyéni és 7,99 a családi csomag.

Már ezzel az akcióval is “féláron” kapjuk az Apple új zenei szolgáltatását, de nem mi jártunk a legjobban.

Az Apple Music ugyanis Indiában csak 120 rúpia, ami körülbelül 534 forint, míg a családi előfizetés csak 190 rúpia, ami 845 forintnak felel meg.

Az Apple természetesen

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›