iOS tipp: Naptár widget nézetének változtatása

Az Értesítési Központban található Naptár widget egy egyszerű trükkel listanézetre váltható.

Sokan nem tudják, hogy a Naptár widget az Értesítési központban követi a Naptár alkalmazás elrendezését.

Így ha egész napos nézetben hagyod a Naptár alkalmazást, akkor a Naptár widget is úgy fog kinézni, ha pedig lista nézetben tekintetted át eseményeid, akkor a widget is egy lista lesz.

Ez egy érdekes megoldás az Apple részéről, de érthető, hiszen aki az egyik nézetet szereti, az mindenhol azt a nézetet szeretné látni.

Ahogy a gifemen látszik, a lista nézet további előnye, hogy kevesebb helyet is

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ezzel a készlettel te is készíthetsz Lightning fülhallgatót

Az Apple egyik beszállítója kiadott egy MFi Headset Development Kit készletet, ami Lightning fülhallgatók készítésénél jöhet jól.

Az Apple egyik beszállítója, a Cirrus Logic bejelentette, hogy mostantól forgalmaznak egy MFi Headset Development Kit nevű készletet, ami segíthet a kisebb gyártóknak Lightning fülhallgatók készítésében.

Ezt a fejlesztési készletet az Apple MFi programján keresztül lehet beszerezni. Ha nem tudnád, az MFi a Made for iPod/iPhone/iPad rövidítése és gyakorlatban azt jelenti, hogy a külső kiegészítőgyártó tehet ilyen matricát a termékeire és az Apple emellett útmutatást is

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél az iOS 9.3.3, OS X 10.11.6 és tvOS 9.2.2 negyedik bétája

Az Apple tegnap új bétákat adott ki.

Az Apple tegnap új bétákat adott ki az iOS 9.3.3-ból, az OS X 10.11.6-ból és a tvOS 9.2.2-ből a fejlesztőknek és a nyilvános tesztelőknek egyaránt.

Az előző béták 8 nappal ezelőtt jelentek meg, így nem ezekre a bétákra számítottunk, hanem a 2 hete megjelent iOS 10, macOS 10.12, tvOS 10 és watchOS 3 második bétáira, de hát ezekkel is be kell most érnünk.

A frissített bétákban persze semmilyen látványos újdonság nincs, az újdonságok már az előbb említett bétákba kerülnek.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Force Touch Home gombot kaphat az iPhone 7?

A kérdőjelre végződő címek nem sejtetnek jót, sajnos most is csak egy elemző által keltett pletykáról van szó.

A home gomb eltűnése nem egy új pletyka, idén is többször írtunk már róla. Először tavaly októberben, de már idén is felmerült egyszer, sőt még kiszivárgott képek is érkeztek az állítólagos telefonról.

A Cowen and Company elemzőjének jóslatát a Business Insider eléggé megbízhatónak tartotta ahhoz, hogy lehozza: az Apple nyomásérzékeny home gombon dolgozik.

Az elemző cég gyártósorokról érkező információkra alapozza jóslatát és úgy vélik, hogy a lapos, nyomásérzékeny home gomb a MacBook

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Olyan akar lenni az Apple Music, mint az MTV a ’80-as és ’90-es években

Az Apple egyedi tartalomgyártó is szeretne lenni, aki az exkluzív tartalmakkal is magához csalogatja a felhasználókat.

Az Apple Music-on a kezdetek óta érhetőek el olyan tartalmak, amik csak az Apple szolgáltatásán keresztül beszerezhetőek. Taylor Swift “The 1989 World Tour” című konfertfilmje, The Weekend és Eminem videoklippjei vagy éppen Drake legújabb “Views” című albuma.

Larry Jackson, az Apple Music eredeti tartalmakért felelős vezetője a Rolling Stone magazinnak adott interjújában elmondta, hogy miért van szüksége az Apple-nek az egyedi tartalmakra.

Jackson elmondta, hogy a modell az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›