Böngészők harca: melyik bánik legjobban az akkumulátoroddal?

A BatteryBox blogján készítettek egy felmérést, ahol az legújabb stabil Safarit, Firefoxot és Chrome-ot összehasonlították.

Az összehasonlítás alapja az volt, hogy melyik böngésző bánik a legjobban a hordozható Mac-ek akkumulátorával, vagyis hogy melyik meríti le a leglassabban géped.

Nem meglepő módon a Safari nyert, második helyezett a Firefox lett, míg a Chrome a legrosszabb mind közül, szinte eszi az akkumulátort.

Az akkumulátorok teszteléséhez a saját alkalmazásukat a BatteryOS-t használták, mely automatikusan összegyűjti a szükséges diagnosztikai adatokat.

Miután sokféle felhasználása van

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fejlesztőknél az OS X 10.10.5 és az iOS 8.4.1 második bétája

Az Apple tegnap este 2 új bétát adott ki.

Szeptemberhez közeledve egyre sűrűbben érkeznek a béták, az Apple mérnökei felteszik az i-re a pontot, hogy büszkén állhasson az iPhone és az iMac elején. Hiszen az Apple a szoftver és a hardver egységéről szól, így a jó hardverre jó szoftver is kell.

Az iOS 8.4.1 fő célja, hogy befoltozza az iOS 8.4 jailbreaket kihasználó rést, miközben az új Zene alkalmazás hibáit is javítja.

Az új béta verziószáma 12H318, összehasonlításképp az előző 12H304 volt.

A fejlesztők letölthetik az új bétát a fejlesztői portálról vagy OTA módon frissíthetik az első bétán lévő

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 6S alkatrészek szivárogtak ki

Az új iPhone bemutatásáig már csak másfél hónap van hátra, így a kiszivárogtatások egyre gyakoribbak.

Épp ezért egyáltalán nem meglepő, hogy most újabb iPhone 6S alkatrészeket tudunk mutatni.

Az iPhone 6S előlapja és a hátlapja is kiszivárgott már, így logikus, hogy a következő kiszivárogtatás a belsőt érinti, hiszen kívülről úgysem változott semmi.

Az Apple következő telefonjának darabjait a Nowhereelse.fr francia oldalon közölték először.

Fontos eltérés lesz, hogy az Apple visszaáll egy korábbi megoldásra, mert iPhone 6S esetén a hangerőállító gombok, a némító gomb, a bekapcsológomb és a LED

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szeptemberben érkezhet az új Apple TV

Az Apple TV egy olyan téma, ami bármikor előhúzható az elemzők kalapjából. A legújabb információk szerint az Apple fekete doboza idén frissülhet.

Nem túl biztató a hír forrása, de a Buzzfeed szerkesztője, John Paczkowski írt az új Apple TV-ről.

Azt állítja, hogy Apple-közeli források árulták el neki, hogy az Apple egy új Apple TV-n dolgozik, amit az új iPhone 6S-sel és 6S Plus-szal együtt fognak szeptemberben bemutatni.

Az új Apple TV 2 újdonság miatt lehet nagy dobás. Az egyik egy TV szolgáltatás lenne, ami körülbelül havi 30-40 dollárért cserébe 25 csatornához adna hozzáférést.

A másik nagy

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Magyarul is megtanult a Google Translate élőképet fordító funkciója

Komoly frissítést kapott a Google népszerű fordító alkalmazása, a Google Translate. Mostantól magyar nyelven is elérhető a World Lens névre keresztelt funkció, ami nagy segítséget nyújthat mind a magyar utazóknak, mind a magyarul nem beszélő turistáknak a tájékozódásban.

A funkció már január óta használható, de most a kezdeti 7 nyelv mellé további 19-el bővült a kínálat.

De mi is az a World Lens? A funkció az idegen nyelvterületeken való tájékozódást hivatott segíteni. A okostelefonok kameráját használja fel, és ha írást lát akkor azt a mi saját nyelvünkre dekódolja, késleltetés nélkül.

Ehhez

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›