Mansfield átkerült az autós projekthez

Úgy néz ki, hogy segítségre szorul a Project Titan vagyis az Apple autós projektje.

Bob Mansfield már régóta megpróbált kilépni az Apple-től, de a cég sikeresen marasztalta minden alkalommal. Mostantól állítólag az Apple titkos autós projektjét vezeti, melynek kódneve Project Titan.

Miután az Apple nem erősítette meg még azt sem erősítette meg, hogy elektromos autón dolgozik, így ez a hír sem tőlük jön, hanem a The Wall Street Journaltól.

Mansfield sok fontos termékről tehet, többek közt az Apple A-szériás csipjeinek fejlesztésénél is óriási szerepe volt, de nélküle az iPad, a MacBook Air és az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 6SE?

Lehet, hogy az idei év az SE éve lesz?

Az iPhone SE-re sokáig úgy hivatkoztak a pletykák, hogy iPhone 5SE, aztán kiderült, hogy az Apple az egyszerűbb SE nevet választja.

Emiatt egészen valószínűtlennek tűnik, de a német Apfelpage.de portál mégis úgy véli, hogy az idén ősszel bemutatásra kerülő új iPhone neve nem iPhone 7 hanem iPhone 6SE lesz.

Nézzük mi szól mellette:

  • az iPhone 7 csak egy kisebb frissítés lesz, külsejében alig különbözik az iPhone 6s-től, így az iPhone 6SE név jobban passzolna

Nézzük, hogy mi szól ellene:

  • marketing szempontjából sokkal jobban hangzik az iPhone 7, mint az
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Frissült a Google Maps

A Google kiadott egy frissítést, ami teljesen megváltoztatja a térképet a Google Maps alkalmazásban.

A változás azonnal látható, ha elindítod az alkalmazást:

Ahogy látható, az új térképen könnyebben olvasható lett szinte minden szöveg és kevésbé hangsúlyosak a színek, de annál nagyobb jelentéssel rendelkeznek.

Az érdekes helyek funkció beszínezi a térképet narancssárgára, ha olyan környéket talál, ahol sok érdekes hely van. Így pl. ha nyaralsz, azonnal megnézheted, hogy a környékeden merre vannak olyan területek, amiket érdemes lehet felfedezni.

Ez az új halvány színséma egy teljesen átgondolt

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Itt az első kép az iPad Pro 2-ről

Végre egy pletyka, ami nem az iPhone 7-tel foglalkozik!

Egy kínai forrás az AppleInsidernek küldött 2 képet, amin állítólag az iPad Pro második generációja látható:

Az eszközazonosító MH1C2CD/F a fotó szerint, ami eddig még egyetlen iPadhez sem tartozott, szóval ez alapján még valódiak is lehetnek a képek.

Egy eszközazonosító mondjuk nem sok, de az, hogy az Apple által iPadekre használt tartományba esik legalább egy kicsi megnyugtatást ad.

Viszont ha jobban megnézzük a képet, nem az eszközazonosító a legizgalmasabb rész, hanem a kapacitás, mely 12 GB. Ez valószínűleg azt jelöli, hogy egy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone 7: szeptember 12-től megvásárolható, új videón az asztrofekete modell

Megvan az első pletyka azt illetően, hogy mikor kerül a boltokba az új iPhone és még egy videón láthatjuk az Apple új telefonját.

Mielőtt belevágnánk a pletykák áttekintésébe, nézzük meg ezt a képet, ami a kínai Weibo közösségi oldalon tűnt fel és elméletben 3 iPhone 7 Plus-t és egy iPhone 7-et mutat:

A ConceptsiPhone YouTube csatornán tűnt fel egy videó, ahol az iPhone 7 látható rozéarany, arany és asztrofekete színben.

Ez azért izgalmas, mert jelenleg az iPhone 6s rozéarany, arany, ezüst és asztroszürke színekben érhető el, így egy asztrofekete opció valószínűleg 5. színként dobná fel a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›