Új sportóra szíjakat jelent be a Nike

A Nike négy új óraszíjat mutatott be az Apple Watch Nike+ számára, melyek színben passzolnak a Nike Air VaporMax Flyknit „Day to Night” nevezetű futócipő-kollekciójához.

A cég úgy fogalmazott, hogy „a színvilágot az ég színe ihlette, napkelettől napnyugtáig”. Ez egyben az első alkalom, hogy az Apple Watch felhasználóinak alkalma nyílik cipőjükhöz tökéletesen illő óraszíjat választani.

A korábbi Nike+ Apple Watch óraszíjakhoz hasonlóan az új kollekció is ugyanabból a rugalmas fluoroelasztomer anyagból készült, amit az Apple saját Sport márkáihoz használ, de lyukacsosak, hogy szabadon szellőzhessen

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone kampányfilmekkel csábít új felhasználókat az Apple

Az Apple elindított egy reklámsorozatot az Androidról iPhone-ra való váltás előnyeiről. A rövid klipecskék többek közt az iPhone kiemelkedő teljesítményét, kamerájának minőségét és a magánszféra bizalmas kezelését domborítják ki.

A kampány jelenkel öt részből áll, melyek több szempontból hasonlítják össze az iPhone-t az androidos készülékekkel. Emellett azt a hivatalos angol nyelvű honlapon található aloldalt is frissítették, ami tájékoztatja az androidos telefonok felhasználóit az iPhone előnyeiről és váltásra ösztökéli őket.

A videók leírása és az aloldal egyaránt hangsúlyozza az Androidra szánt

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Már nem ingyenes az Apple Music próbaváltozata néhány országban

Az Apple az Apple Music 2015-ös megjelenésétől kezdve több mint 100 országban biztosított 3 hónapos ingyenes próbaverziót a szolgáltatáshoz. Eddig is voltak kivételes országok, ahol csak egy hónapig ingyenes az alkalmazás, ilyen például Írország vagy Hollandia, de eddig nem volt példa arra, hogy egyáltalán ne kapott volna egy ország próbaidőszakot.

Az Apple holnapja szerint mostantól az Ausztráliában, Spanyolországban és Svájcban élők számára már egyáltalán nem érhető el ingyenes változat. Egyelőre úgy tűnik, csak ebben a három országban történt változás, és a többi országban továbbra sem kell érte

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Már nem javítják ingyen a 2011-es gyári hibás MacBook Pro-kat

A MacBook Pro képmegjelenítésével kapcsolatos problémák garanciakiterjesztési programja már nem terjed ki a 2011-es MacBook Pro-ra.

A kevesebb mint 4 éve vásárolt 2012 és 2013-as 15 hüvelykes, Retina kijelzős modellekre még vonatkozik a program az Apple elmondása szerint, bár hivatalosan 2016 december 31-én lejárt.

A program 2015 februárjában indult, mert a MacBook Pro-k egy kisebb hányadában képmegjelenítési problémák merültek fel: a kép váratlanul torz lett vagy zavaros, esetleg teljesen elsötétült, néhány gép még újra is indult önmagától.

A problémák először 2013-ban jelentkeztek, és 2014

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egymás mellett az iPhone 7s, 8 és 7s Plus

Friss képek kerültek fel a világhálóra az új iPhone-ok öntőformáiról.

A Weibo kínai közösségi oldalra felkerült pár kép az iPhone 7s, 7s Plus és 8 öntőformájáról.

Ebből a képből semmi újat nem tudunk meg, de végre egymás mellett látjuk az Apple 3 új telefonját és ez segít elképzelni, hogy mégis mekkora lesz az iPhone 8.

A képről jól látszik, hogy picivel nagyobb lesz, mint az iPhone 6/6s/7/7s, de jóval kisebb, mint a Plus modellek. Ráadásul ha hihetünk a pletykáknak, akkor nagyobb kijelzőt kap, mint bármelyik iPhone eddig, így mindenféleképp érdekes lesz.

A másik észrevehető részlet az, hogy a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›