Többé nem gyárt telefonokat a BlackBerry

Az iPhone (és a többi okostelefon) legyőzték az egykori királyt.

A BlackBerry már régóta csak vergődött, így amikor a kanadai cég bejelentette, hogy felhagynak a hardveres fejlesztésekkel és a jövőben a szoftverekre koncentráltak, egyáltalán nem leptek meg senkit.

A Recode cikkében arról is beszámol, hogy ha a jövőben lesz is bármilyen BlackBerry jelzésű telefon, akkor azt a BlackBerry csak segítette, de nem fejlesztette.

Az első ilyen telefon a BlackBerry DTEK50, mely valójában egy Alcatel készülék.

Egyáltalán nem meglepő a döntés, mivel a BlackBerry nettó 372 millió dollárt vesztett 334

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Lehagyta az iOS 9-et a 10-es rendszer

Az iOS 10 piaci részesedése máris nagyobb, mint elődéjéé.

A Mixpanel internetes statisztikái elég pontosak ahhoz, hogy komolyan vegyük őket, így ha ők azt mondják, hogy az iOS 10 az iOS eszközök 48,16%-ára fel lett telepítve, az valószínűleg úgy is van.

Az iOS 10 előnye egyelőre nem óriási, az iOS 9 49,79%-on áll és az összes többi iOS csak 4,06%-on áll.

Egyáltalán nem meglepő, hogy az iOS 10 felkeltette a felhasználók érdeklődését, hiszen rengeteg olyan újítást tartalmaz, ami megmozgatja a tömegeket (új emojik).

Tavaly az iOS 9 az első két hét alatt 50% fölé emelkedett, de az jelentősen több

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az Apple több téren is kielégíti a felhasználókat

A Mac győzött a személyi számítógépek közt, az Apple Music pedig a zenestreaming szolgáltatásokban.

Az American Customer Satisfaction Index (ASCI, avagy Amerikai Felhasználói Elégedettség Index) megállapította, hogy a személyi számítógépek kategóriában az Apple felhasználók a legelégedettebbek.

A kutatócég felmérésénél a személyi számítógép kategóriába a tableteket is bevette, szóval nem csak arról van szó, hogy a felhasználók 2016-ban is szerették a több mint 1000 napja nem frissített Mac Pro-t.

Az ASCI szerint a felhasználók 84%-a elégedett az Apple termékekkel, ami elég volt a győzelemhez.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Izraelben tervezik az iPhone 8-at

Az iPhone 8 elnevezés egyre biztosabbnak tűnik a 2017-es iPhone-ra.

(iPhone), iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, (iPhone 4 Verizon), iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, (iPhone 5c), iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7… Ez a lista szinte biztosan az iPhone 7s-sel folytatódik, ugye?

Ha figyelted a pletykákat, akkor tudhatod, hogy valószínűleg nem. Egy ideje már elfogadott vélemény, hogy az Apple 3 éves termékfejlesztési ciklusokra áll át, ahol minden 3. évben lesz csak új iPhone dizájn. Ennek első darabja az iPhone 7, mely külsejében majdnem megegyezik az iPhone 6-tal.

A Business Insider interjút készített az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

30 napig tárolja az Apple, hogy kivel beszélgetsz

Az Apple 30 napig tárolja, hogy kinek küldesz iMessage üzeneteket. Vajon miért?

A The Intercept információi szerint az Apple 30 napig tárolja, hogy az egyes felhasználók milyen címekre küldenek iMessage üzeneteket. Ha az adott felhasználó ellen nyomozás indul, az Apple át tudja adni ezt a kontaktlistát a bíróságnak, bírói végzés esetén.

Az iMessage üzenetek mindkét félen titkosítottak, így azokat az üzeneteket az Apple még akkor sem tudná elolvasni, ha el akarná, itt csupán arról van szó, hogy az Apple-hez befut, kiknek írsz és ezt az adatot el is tárolják.

Az, hogy ez miért fut be az Apple-höz,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›