Hazaiaknak hazaiaktól - a legjobb minőségű iPhone bőr tokok

Foglalkoztunk már az iCase nevű magyar céggel, akik csúcsminőségű Apple tokokat készítenek. Most ismét róluk fogunk írni, hiszen a közelmúltban jelentették meg az iPhone 6-hoz készült prémium kategóriás tokjaikat. Ennek kapcsán az iPhoneTok.hu csapata három iCase bőrtokot - az Elegant Line, a Slim Fit és a Thin Series darabokat - is megvizsgálta közelebbről.

 

A bonyhádi telephelyű és cipőgyártással is foglalkozó iCase már közel fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a minőségi bőripari termékek készítésben, ami több mint meggyőző. Ráadásul a magyar gyártó büszke arra, hogy a bőr iPhone tokok

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Mit csinált Forstall az elmúlt 2 évben?

Mit csinált az elmúlt 2 évben Forstall?

2012 október 30-án Tim Cook átalakította az Apple felső vezetését. Menesztette Scott Forstall-t és John Browett-et. Most előbbi sorsáról fogunk beszélni

Scott Forstall sokkal izgalmasabb személyiség, sokan úgy gondolták, hogy ő lehetett volna az Apple következő vezérigazgatója, miután róla is úgy vélekedtek, hogy egy “kezelhetetlen zseni”, hasonlóan Jobs-hoz.

Aztán persze megtörtént az iOS 6 és vele együtt az Apple Maps fiaskó is, ami miatt valakinek felelnie kellett. Forstall nem kért bocsánatot egy nyílt levélben, ezért Cook kirúgta a cégtől. Bolondak

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

OS X 10.10.3 tipp: hang lejátszása

Az Apple egy érdekes újítást vezetett be az új MacBooknál, ami egy Terminal parancs segítségével minden akkumulátorral rendelkező Mac esetén bekapcsolható.

Ha van iOS eszközöd, akkor tudod, hogy mi történik, amikor feldugod a töltőre: egy csippanó hangot hallat az eszköz. Nos, az Apple-nél úgy döntöttek, hogy a Mac-eket és az iOS eszközöket még közelebb húzzák egymáshoz és bevezették ezt az újítást a Mac-eknél is.

Gyárilag azonban csak az új 12 colos MacBook ad ki hangot az USB-C töltőcsatlakozó csatlakozásakor, de miután a hang minden gépen megtalálható, és az OS is ugyanaz, így könnyedén

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
iPad Pro és iPhone 6S pletykák

iPad Pro és iPhone 6S

Messze van még az ősz, de lehet már egy elképzelésünk arról, hogy milyen termékeket fog akkor bemutatni az Apple, így pletykálni is tudunk róluk.

Szeptemberben feltételezhetően befut az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus, egy hónappal később pedig valószínűleg az iPad család frissül majd és ki tudja, talán lesz egy 12 colos iPad Pro is utána az Apple termékpalettáján. Lássuk, hogy mit tudtunk meg ezekről a termékekről!

iPad Pro

Az iPad Pro-ról már többször is írtunk, legutóbb oldalunk megújulásának napján, amikor is egy dizájner elképzeléseit osztottuk meg veletek az Apple 12 colos táblagépéről.

Ami

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

iSamurai: iPhone 5/5s hátlap csere 18990 Ft-ért

Eljött az idő, amikor már nem vigyázunk annyira az 5-ös szériás telefonjainkra és így könnyen ütések, kopások áldozatai lettek szegénykék.

Már azon is gondolkodsz, hogy lehet eladnád, de ilyen csúfos hátlappal biztos nem venné meg senki. Sokan azt gondolják, hogy az oldala egy külön keret, amit lehet cserélni, de sajnos nem, az egész egy nagy fémkeret, amiben benne van a kijelző. Ezért, ha csak az oldalán vannak ütődések, akkor is a hátlapot kell egészben kicserélni sajnos, ami idáig nem volt olcsó mulatság.

Most viszont itt a nagyszerű alkalom, hogy az 5/5s-ed hátlapja újra a régi fényében

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›