szerző: alfabazsi | 2014 szeptember 01. @ 09:30

Heti iSamurai - iPhone 4/4s akkumulátor csere 4.490 Ft-ért 5 percen belül 3 hónap garanciával!

Bár a nap nem indult fényesen (borongós, esős idő mindenhol), egy kis örömre adhat okot, hogy megtartjuk a múlt héten elindított akciónkat, így egészen szeptember 7-ig mindössze 4.490 Ft-ért cseréljük a hibás, megfáradt telepeket iPhone 4/4s készülékeket.…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Általános hírek

iOS tippek: 4 Safari tipp

Hamarosan érkezik az iOS 8, mely új tippekre ad majd lehetőséget nekünk, de addig is tekintsük át, hogy mi az, ami már iOS 7 alatt is elérhető!Annak ellenére, hogy legtöbbünk a Safarit használja iOS-en, sokunknak ezek a trükkök nem ismertek, mert néhány esetben a legkevésbé sem nyilvánvalóak. Most azonban leleplezünk 4 hasznos funkciót, mely az Apple mobil böngészőjében rejlik.


 • Weboldal keresése

 • Hosszú oldalak esetén nagyon fárasztó lehet egy bizonyos bekezdés megkeresése. Vagy az is lehet, hogy csak a beszeljukmac.com címlapjának legfrissebb iPhone 6-tal kapcsolatos cikkét keresed?

  A keresés asztali böngészőkön általában a ⌘+F alatt rejtőzik, de ilyesmire nincs lehetőség

Tovább...    »

Hírességek ruha nélkül [Frissítve]

A napokban több hollywoodi sztár és egyéb híresség meztelen képei lepték el a világhálót. Ami egyszer kikerült a netre, az utána már örökre fenn marad szokták mondani, bár most minden erőkkel irtják a képeket. Elképzelhető, hogy az Apple sara?

Úgy tűnik, hogy egy Phython szkripttel (ami GitHubon is fenn van), mely brute force algoritmussal operál, az Apple Find My iPhone szolgáltatásán keresztül feltörhető az Apple ID jelszava.

skitched
Szépen sorban a népszerű jelszavakon...

Ahhoz, hogy így hírességek képeihez hozzáférjünk 3 dolog kellett:

— ismernünk kellett a híresség email címét
— Az Apple részéről kellett a hiba
— A felhasználó részéről pedig egy egyszerű jelszó kellett

A brute
Tovább...    »

iPhone 6: újabb videók az új telefonról

Egy hét múlva este 7 óra 40 perckor már minden bizonnyal tudni fogjuk, hogy mit tud az iPhone 6. Addig is azonban nézzük a legfrissebb iPhone pletykákat.

Miután múlt héten már a kamera kivételével minden belső alkatrészről megtudtunk mindent, így most már csak a külcsín maradt. Tekintsünk meg 2 videót az új iPhone-okról!Az első videón az 5,5 colos iPhone 6L hátlapját láthatjuk a Nowhereelse.fr jóvoltából. A hátlapot kézbe is veszi a tesztelő, utána fotókat nézhetünk meg a hátlapról, ahol vonalzó mellett láthatjuk, bár a telefon pontos méretét is tudjuk már egyik másik múlt heti cikkünkből.

A videó így inkább csak abban segíthet, hogy a nagyobb készüléket is el tudjuk képzelni,
Tovább...    »

Veterán újságíró került az Apple-höz

Az Apple időről időre szerez új alkalmazottakat, ebben semmi meglepő nincs, de ha olyasvalakit vesznek fel, aki érdekes lehet, arról beszámolunk.

Az utóbbi időben persze főként divatszakértőket kaparintott meg a cupertino-i cég, de most erről szó sincs, egy újságírót szereztek meg.

skitched

Mond valamit az AnandTech neve? Oldalunkon már sokszor hivatkoztunk rájuk, gyakran közölnek le első kézből információkat az Apple-ről. Nos, az AnandTech alapítója Anand Lal Shimpi mostantól az Apple-nél dolgozik.

Augusztus 30-án egy bejegyzésben közzétette, hogy nyugdíjba megy és többé nem fog az oldalon publikálni. Azt nyilvánvalóvá tette, hogy a számítástechnikai cikkek írását befejezte, de azt is
Tovább...    »

Megmondta az Apple milyen indokokkal dobja vissza az appokat

Az App Store-ban már több, mint egy millió alkalmazás található. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az Apple nem szelektál a beküldött alkalmazások között.

Fejlesztői szemszögből az Apple csúnya és gonosz, hiszen visszautasította az alkalmazást, amin sokáig dolgoztunk.

skitched

Az Apple szemszöge kicsit más. Az ő céljuk a legjobb felhasználói élmény, ezért összegyűjtötték a leggyakoribb okokat, amik miatt visszautasítanak egy alkalmazást, hátha tanulnak belőle a fejlesztők.

A legjobb felhasználói élményt természetesen az Apple a felhasználóknak szeretné megadni, ezért az App Store-ból letöltött alkalmazásnak lehetőleg megfelelően kell működnie. A jó felhasználói élmény mellett
Tovább...    »

Repüld körbe az Apple új főhadiszállását!

Amíg zajlik az építkezés, addig nem költöznek be a dolgozók, tehát a főhadiszállás még 2 évig nem tölti be funkcióját, de azt már megnézhetjük, hogy miként haladnak a munkások.

Legutóbb júniusban írtunk az Apple következő főhadiszállásáról, akkor egy 3D-s rendert mutattunk be, ahol megnézhettétek a feltételezett végeredményt.

Most a valóság talaján fogunk maradni, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem repülhetünk. Egy GoPro-val felszerelt drone ugyanis körberepülte az építkezést:Ahogy látható, az űrlények már meg tudják mondani, hogy ott hamarosan egy gyűrű alakú, űrhajószerű építmény lesz.

A tervek szerint az építkezés 2016 közepén fejeződik be.

Legújabb iPhone 6 hírek

Az iPhone 6 11 nap múlva érkezik, ezért az összes pletykaoldal percenként dobja ki az újabbnál újabb iPhone 6 híreket. Ismét összeválogattuk nektek az érdekesebbeket!


 • Az iOS 8 beta felkészült a 3-szoros retina kijelzőre

 • skitched

  James Thomson észrevette, hogy az iOS 8 legújabb betája kezeli a @3x retina képeket és képes azokat összenyomni kisebb helyre.

  A 9to5Mac-nél leellenőrizték és valóban, ha a képet initWithContentsOfFile metódussal rajzolják ki a kijelzőre, a @3x-es képek töltődnek be a @2x-esek helyett.

  Ha a forrásmappában megtalálhatóak a @1x, @2x és @3x fájlok, ebben az esetben következetesen a @3x kerül kiválasztásra. Tovább növelve a szorzót nem működik a dolog, @4x jelenléte

Tovább...    »

Miért akkora dobás a Swift programozási nyelv?

Chris Lattner másfél évet töltött azzal, hogy megalkosson egy új programozási nyelvet – ráadásul egy új módszert a szoftverek tervezésére, elkészítésére és futtatására – és senkinek nem mondott róla semmit, még a legközelebbi barátainak vagy munkatársainak sem.

image2010 nyarán kezdte a munkát, éjszaka és hétvégén is dolgozott, a következő év végére vázolta fel a nyelv alapjait. Ekkor felfedte titkát a cégének a felső vezetői előtt, akikre olyan jó benyomást tett, hogy adtak még pár mérnököt a projekthez. Ezután, újabb másfél év elteltével ez a projekt lett a cégben a legfontosabb ügy, nagyon sok fejlesztő csapat dolgozott rajta.

Ennek az egésznek az lesz a vége, hogy az új
Tovább...    »

Üvegkocka? Levédetve!

Az Apple szabadalmat adott be az ikonikus ötödik sugárúton található Apple Store épületére.

skitched

Az Apple-nek már ezelőtt is több elfogadott szabadalma volt az Apple Store-okkal kapcsolatban. Egyik ilyen volt például az Apple Store-ok általános kinézete, míg egy másik az átlátszó lépcsősorok szabadalma.

Most viszont egy konkrét üzletre került beadásra a szabadalom, méghozzá a híresebbek egyikére. Az ötödik sugárúton található Apple Store ezentúl az Egyesült Államokban védett szabadalom. Érdekesség, hogy a szabadalom egyik alapítójaként Steve P. Jobs is megemlítésre került.

A szabadalmat még 2012-ben nyújtották be az átlátszó kockára, de csak ezen a héten került elfogadásra. Nem
Tovább...    »

Az iPhone 6 esemény kultikus helyszíne

Tegnap beszámoltunk arról, hogy az Apple következő médiaeseménye, ahogy azt korábban megjósoltuk, valóban szeptember 9-én lesz.

A bemutató helyszíne a Flint Center lesz, mely egy különleges hely az Apple számára.

imac_g3

Eddig mindössze 3 Apple rendezvény volt a Flint Centerben: az elsőn az eredeti Macintosh-t, a másodikon az első iMac-et mutatták be, míg a harmadikon az iMac SE-t.

Az első valóban sorsfordító volt, talán az egész informatikai világ számára, a második pedig az első szele volt a Jobs visszatérése utáni Apple-nek (a harmadik talán kevésbé volt jelentős hosszútávon). Vajon csak nosztalgiázni tér vissza az Apple vagy 9-én egy újabb forradalmi terméket kapunk az Apple-től?
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)