iSamurai DUPLA akció: iPhone 6 ÉS iPhone 4 előlapcsere

Heti akció: ezen a héten is duplán megéri hozzánk jönni, hiszen megtartva a nagy sikernek örvendő iPhone 6 kijelző javítását, az iPhone 4 is beáll a nagytestvér mellé!

Így kedvezményesen 9.990 Ft-ért cseréljük az iPhone 4 kijelzőjét ÉS 37.990 Ft-ért az iPhone 6 előlapját!

Ritka, hogy egyszerre két főszereplője van a hétnek, szóval ha esik, ha fúj, Mi várunk benneteket!
Kellemes hetet kívánunk, az iSamurai csapata!

iSamurai WestEnd - a leggyorsabb és legolcsóbb szerviz, a legjobb helyen.

(X)

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Visszatérhet még az Otthoni megosztás

Az iOS 8.4-gyel eltűnt az iOS-ből az Otthoni megosztás funkció, de ha minden jól megy, akkor valamilyen formában visszakapjuk az iOS 9-cel.

Múlt héten írtunk arról, hogy az Apple kivette az iOS 8.4-ből az Otthoni megosztás funkciót.

Akkor még csak találgattunk a funkció eltávolításának okáról, de most már szinte biztos, hogy a kiadók miatt kellett az Otthoni megosztásnak távoznia. Az Otthoni megosztás ugyanis jelenlegi implementációjában nem tudta kezelni az Apple Music-ról letöltött számokat és ez egy komoly biztonsági hiányosság lett volna.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megnövelte felbontását az Instagram

Az Instagram bejelentette, hogy képeik felbontását megduplázzák, hogy még jobb minőségben élvezhessük az ismerőseink vacsoráiról készült képeket.

Egészen idáig az Instagram 640x640 pixeles képeket tárolt. Ez minden bizonnyal a korábbi iPhone-ok felbontásával kapcsolatban is állhatott, hiszen az iPhone 4, 4S, 5, 5c és 5s is egyaránt 640 pixel széles kijelzővel rendelkezett.

Az iPhone 6 és 6 Plus azonban már magasabb felbontású panelekkel rendelkezik, így az Instagramnál úgy döntöttek, hogy itt az idő lépni.

Az Instagram egyik társalapítója, Mike Krieger szerint a frissítés már úton van és

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Tényleg vastagabb lesz az iPhone 6S

Már előző hónapban megírtuk, hogy Ming-Chi Kuo szerint vastagabb lesz az iPhone 6S, de most végre sematikus ábrák is szivárogtak ki a gyártósorról, melyek megerősítik a KGI Securities elemzőjének jóslatát.

A sematikus ábrát az Engadget japán divíziójának szivárogtatta ki egy kínai forrás, aki a gyártás folyamatában vesz részt.

A rajzról kiderül, hogy az iPhone 6S pont olyan vastag lesz, mint az iPhone 6 Plus, vagyis egy 0,2 mm-es vastagodásra lehet számítani.

Ennél érdekesebb azonban az, hogy a telefon hosszabb is lesz, az Apple mérnökei úgy döntöttek, hogy az iPhone 6S 0,15 mm-rel hosszabb házba

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple Music: előfizetés automatikus megújításának megakadályozása

Az Apple Music beállításához kell, hogy az Apple ID-dhoz legyen rendelve egy bankkártya. Ez azért fontos, mert gyári beállítás szerint a 3 hónapos próbaidő lejárta után automatikusan előfizetsz az Apple Music szolgáltatásra. Szerencsére ez kikapcsolható.

Ma meg is mutatjuk, hogy miként tudod kikapcsolni az Apple Music előfizetésed automatikus megújítását, ha esetleg nem tetszene annyira a szolgáltatás, hogy a 3 hónapos próbaidőszak után is folytatnád a használatát.

Először is nyisd meg az új Zene alkalmazást, majd bökj a bal felső sarokban található Fiók gombra.

Az itt feljövő ablakban válaszd az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›