Asztrofekete színben is lesz az iPhone 7?

A legfrissebb iPhone 7 pletykák szerint a telefon új színben is érkezik.

Nem ez az első ilyen hír, korábban mi is írtunk arról, hogy sötétkék színben is érkezhet az iPhone 7, de most a japán Mac Otakara forrásai szerint kiderült, hogy az iPhone 7 nem sötétkék hanem asztrofekete színt kap.

Az asztrofekete nem lenne teljesen elborult ötlet, hiszen az Apple Watch-ból is létezik asztrofekete változat.

Az alumínium Apple Watch Sportból asztroszürke szín létezik, az Apple Watch sima változatából pedig asztrofekete. Ez a gif talán segít megkülönböztetni a kettőt:

Persze egy asztrofekete opcióval az

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Kijelzős pletykák

Besegíthet a Sharp a 2017-es iPhone OLED kijelzőjébe, mégis lehet még Thunderbolt Display és micro-LED kijelzőt kaphat az Apple Watch.

Haladjunk kisebbtől a nagyobbig, szóval nézzük, hogy mit tudunk az Apple Watch 3 kijelzőjéről.

Igen, tudom… Még Apple Watch 2 sincs, de a DigiTimes már a Watch 3-ról beszél.

A lap forrásai szerint 2017 második felében megkezdődik a micro-LED kijelzős Apple Watch 3 gyártása. Cikkükben azt is kifejtik, hogy az idén ősszel megérkező Apple Watch 2 még OLED kijelzős lesz.

A micro-LED kijelzők vékonyabbak és könnyebbek lehetnek, miközben jobb színeket, magasabb

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Zene alkalmazás iOS 10 alatt

Az Apple variált a Zene alkalmazás felületén iOS 10 alatt. Biztos jobb lett?

Az iOS 10 kapcsán 3 változtatás verte ki sokaknál a biztosítékot. Az egyik a fehérebb felület, másik a lekerekített értesítések használata, harmadik pedig a Zene alkalmazás betűmérete.

A betűméretnél azonban kicsit komplikáltabb a dolog, az Apple közel MINDENT megnövelt a Zene alkalmazásban, azt remélve, hogy akkor egyszerűbb lesz az alkalmazás kezelhetősége.

Az iDownloadBlog készített is pár képernyőfotót, ahol látszik, hogy iOS 10 alatt igazából nem átláthatóbb a Zene alkalmazás, csak minden NAGYOBB.

Látható, hogy

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

El Capitan és Yosemite alatt is kipróbálhatod az új Safarit

Az Apple elérhetővé tette a Safari 10 első bétáját az OS X El Capitan és Yosemite felhasználók számára is.

Ez azt jelenti, hogy fejlesztők anélkül tesztelhetik weboldalaikat az új böngészőben, hogy frissíteniük kéne egész operációs rendszerüket.

A Safari 10 sok újdonsága persze rendszerfüggő (mint például az Apple Pay vagy a képben kép videó), ezért nem lesz elérhető csak macOS Sierra alatt, de azért pár funkciót az Apple el tudott hozni a korábbi rendszerekre is.

Az Apple szerencsére összegyűjtötte, hogy a Safari 10 milyen újdonságokkal szolgál a korábbi rendszerek felhasználóinak, így

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

RIP: Thunderbolt Display Kijelző

Az Apple hivatalosan is beszüntette a Thunderbolt Display kijelző árusítását és más gyártók kijelzőit javasolja helyette.

Az Apple úgy döntött, hogy kiszórja a készletet, vagyis online és boltokon keresztül is egy darabig még meg lehet szerezni, de ha az elfogy, akkor vége a dalnak.

A cég szóvivője ezt nyilatkozta:

Megszüntetjük az Apple Thunderbolt Display-t. Elérhető lesz az Apple.com-on, az Apple üzleteiben és az Apple hivatalos viszonteladóinál, amíg a készlet tart. Rengeteg nagyszerű harmadik féltől származó opció érhető el a Mac felhasználóink számára.

Ez egy szomorú pillanat, hiszen

RÉSZLETEK | 9 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›