szerző: alfabazsi | 2015 február 23. @ 13:10

HETI AKCIÓ az iSamurai WestEnd-ben – iPhone 5 bekapcsoló gomb csere 4990 Ft 1órán belül

Ha hétfő akkor heti akció, ezen a héten egy egyre inkább aktuális hibajelenség szervizelésére lesz akciónk, ami nem más, mint az iPhone 5 bekapcsoló gomb csere, vagy más néven power gomb csere. Akciós ára vasárnapig 4990 Ft és egy röpke óra alatt helyre…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Általános hírek

Apple Watch hírek a nagyvilágból

Egyre forróbb a talaj az Apple Watch környékén, így szinte minden nap tudunk érdekességeket mutatni róla.

Fürödni is tudsz majd vele!

skitched

Egy francia oldal, az iGen számolt be róla, hogy az Apple Watch-ot akkor se kell levenned, ha fürdeni mész. Tim Cook egy berlini Apple Store alkalmazottnak elmondta, hogy ő még a fürdéshez sem veszi le az Apple Watch-ot, annyira az élete részévé vált.

Természetesen este kénytelen levenni az órát, mert naponta kell tölteni az eszközt, de legalább a fürdés ideje alatt is figyelheti szívritmusát az Apple vezérigazgatója.

A víztűrő kialakítást az új S1 csipnek köszönheti az Apple Watch, de azt még pontosan nem tudjuk, hogy mennyire lesz jó
Tovább...    »

A látszat csal: az első FCPX segítségével készült film

A mai naptól látható a mozikban a Focus: A látszat csal című film, Will Smith és Margot Robbie főszereplésével. Hogy miért érdekes ez számunkra? Nos, azért, mert ez az első film, amit a Final Cut Pro X segítségével készítettek.A Final Cut Pro X nem infult zökkenőmentesen. A szoftvert, 2011-es bemutatója után, a sajtó és a profi felhasználók is inkább csak egy “iMovie Pro” címmel illették, mert az alkalmazásból sok minden hiányzott, ami a Final Cut Pro 7-ben megvolt.

Azóta már ismerjük az Apple stratégiáját, hiszen ugyanezt megtették az iWork csomaggal is. Az alapoktól újraírják az alkalmazást, kevesebb funkcióval, majd visszateszik azokat a funkciókat, amikért nagy tömeg sír a
Tovább...    »

5+5 Safari kiegészítő a jobb böngészési élményért

imageA Safari már régóta az OS X beépített böngészője, de kevesen tudják, hogy a böngésző bővíthető kiegészítőkkel is.

A Google Chrome esetén a Google Chrome Store-ban könnyedén megtalálhatjuk a legújabb kiegészítőket, a Safari esetén sajnos picivel nehezebb dolgunk van, mert bár az Apple honlapján van egy gyűjteményük, az közel sem teljes legfőképpen azért, mert már több, mint 2 éve egyáltalán nem frissült.

Ezért úgy gondoltuk, hogy a MacWorld gyűjtése alapján bemutatjuk nektek a leghasznosabb Safari kiegészítőket.

1. ClickToPlugin

skitched

Az Internet egyik legrosszabb dolga a Flash tartalom, főleg ha akkumulátorról használjuk Mac-ünket. A Flash tartalmak lelassítják a böngészési élményt
Tovább...    »

Megtanult magyarul a Skype!

A Skype Mac-es kliensének legújabb frissítése megtanította magyarul is az alkalmazást.

A Skype 7.5-ös verziója 14 új nyelvet támogat: hindi, török, cseh, ukrán, görög, magyar, román, indonéz, katalán, horvát, szlovák, vietnámi, thai és maláj.

skitched

Természetesen egy ilyen nagy verziószám váltásba nem csak a sok új nyelvi fájl fért, a Microsoft mérnökei az alkalmazás egyéb részein is reszeltek. A vállalat ígéretei szerint az alkalmazásnak jelentősen csökkent a processzorigénye, amikor animált arcocskákat használunk beszélgetések közben.

Újdonság még az is, hogy jobban együttműködik a Skype az OS X App Nap funkciójával, ezentúl nem lesz gond a bejelentkezéssel, ha valamiért elaltatta
Tovább...    »

Nem lesz szilícium a jövő Mac processzoraiban

Minden processzor szilíciummal készül, innen is ered a Szilícium völgy kifejezés. Az Intel azonban azon dolgozik, hogy ez a közel 50 éves tradíció megdőljön.

Az Intel Broadwell csipek késnek. A 14 nanométeres gyártási technológiával készülő lapkák, amik állítólag a retina kijelzős MacBook Airbe kerülnek majd, hamarosan megérkeznek, de még jelenleg nem beszerezhetőek.De az Intel már előre tekint. Az idei International Solid-State Circuits Conference-en (Nemzetközi Szilárdtestű Áramkörök Konferencián) a processzorgyártó bejelentette, hogy 2017 elejére 10 nanométeres technológiára állnak át és utána nem sokkal várhatóan már 7 nanométeres gyártási technológiával készítik majd
Tovább...    »

Tim Cook Németországban

Tim Cook nem csak azért ment Németországba, hogy a BILD magazinnak adjon interjút, az Skype-on FaceTime-on keresztül is sikerült volna.

Tim Cook feltérképezte magának a helyi helyzetet. Meglátogatta az egyik Apple Store-t és még Angela Merkel kancellárral is találkozott.

skitched

A BILD-nek elmondta Tim Cook, hogy főként a biztonságról, a semleges internetről, környezetünk védelméről és az oktatásról beszélgettek a kancellárral. Fő témájuk azonban az adatok védelme volt.

Cook elmondta, hogy egyetért Németország nézeteivel, kijelentette, hogy “az adatbiztonságról ugyanolyan nézetekkel rendelkeznek, mint én”.

Az Apple vezérigazgatója már többször is felszólalt a felhasználók adatainak
Tovább...    »

Az autós világ vezetői nem félnek az Apple Cartól

Déjà vu? Steve Ballmer is leszólta az első iPhone-t még 2007-ben, aztán évekkel később már minden bizonnyal belátta, hogy a telefon láttán nem nevetni kellett volna, hanem a tervezőasztal mögé parancsolni néhány mérnököt.

Az Apple autó pletykák kapcsán sok autógyártásban ismertebb ember szólalt fel, kifejezve szkeptikusságukat az Apple autóval kapcsolatban.

skitched

A Bloomberg a General Motors előző vezérigazgatójával, Dan Akersonnal készített interjút a napokban. Akerson inkább lebeszélné az Apple-t az egészről, mert szerinte nem értenek hozzá.

"»Úgy gondolom, hogy itt valakik szőrcsomót próbálnak felköhögni«, mondta Akerson egy telefonos interjú során. »Ha egy Apple részvényes
Tovább...    »

iOS 8 kiegészítővel bővült a Facebook Messenger

Általában el lehet mondani, hogy minél nagyobb cég áll egy alkalmazás mögött, annál lassabban frissül, hogy támogassa az új iOS-ek újdonságait. Közel fél évvel az iOS 8 megjelenése után itt az új Facebook Messenger.Az új Facebook Messenger lehetővé teszi, hogy az iOS sztenderd megosztási paneléről küldj valamilyen tartalmat barátaidnak.

Csak engedélyezned kell és utána máris gyorsan, egyszerűen, de ami a legfontosabb, hogy az adott alkalmazás elhagyása nélkül küldhetsz tartalmakat ismerőseidnek.

Küldhetsz képeket a Fotók alkalmazásból, linkeket a Safariból és ezt a két médiatípust minden iOS 8-ra frissített alkalmazásból.

Miután a Facebook az elmúlt időkben nagyon belehúzott
Tovább...    »

Ma lenne 60 éves Steve Jobs

Az Apple társalapítója, a cég látnoka még 2011 október 5-én hunyt el. Ha még ma is élne, akkor valószínűleg épp most vágná fel születésnapi tortáját.

1955 február 24-én született Steven Paul Jobs. Hatását a világra leginkább úgy lehet kifejezni, hogy halálának hírét a legtöbben egy olyan eszközről olvasták, ami nélküle nem létezhetett volna. Ez valószínűleg igaz erre a cikkre is.

Tim Cook már halála előtt átvette az Apple vezérigazgatójának címét, de az igazi, teljes irányítást csak Steve eltávozása után kezdhette meg. Természetesen Cook nem felejtette el, hogy a céget úgymond Steve-től kapta, így ma is megemlékezett róla Twitter oldalán.


Tovább...    »

YouTube Kid: videók a gyerekeknek

A Google kiadott egy új alkalmazást iOS-re és Androidra, mely segíthet a gyerekek lefoglalásában. Forradalmi újítás vagy csak egy újabb trükk lesz a YouTube Kid?

A YouTube Kidet a Google direkt a gyerekeknek készítette, az alkalmazás felületének és tartalmának kialakításakor a keresőóriás fejlesztői arra törekedtek, hogy az apróságokat maximálisan kiszolgáló, szórakoztató alkalmazást készítsenek, amit még a szülők is jó szemmel néznek majd.Az alkalmazásban biztonságosabb és könnyebb a gyerekek számára a videók keresése, mivel a számukra megrázó tartalmakat elrejti a Google. Így csak olyan témákkal találkozhatnak, ami a keresőóriás szerint megfelelő számukra.

Az alkalmazás
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)