Csökkenni fog az iPhone 8 gyártása

Az iPhone X megjelenése után a gyártósorok kevésbé foglalkoznak majd az iPhone 8-cal.

A kínai Economic Daily News információi szerint az iPhone 8 és iPhone 8 Plus gyártását megfelezi az Apple novembertől vagy decembertől, hogy jobban ki tudják szolgálni az iPhone X igényeket.

A jelentés egy névtelen forrást jelöl meg, ami pont ugyanannyira erősíti meg a hírt, mint amennyire hiteltelené teszi.

Ami viszont elgondolkodtató, hogy akár igaz is lehet, hiszen az iPhone X megjelenése után sokkal kevésbé lesz kívánatos az iPhone 8 és 8 Plus, mint az új modell, mely 3 év után egy új formavilágot hoz.

Te

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Cook: van jövője a mininek

Tim Cook szerint a Mac mini előtt fényes jövő áll.

Egy MacRumors olvasó megkérdezte Tim Cookot emailben, hogy mi a terve a Mac mini kapcsán.

Helló Tim!

Imádom a Mac minit, de már több mint 3 év telt el frissítés nélkül.

Van valami tervbe véve számára?

Köszi!

Cook válasza:

Krar!

Örülök, hogy szereted a Mac minit. Mi is szeretjük. A felhasználóink olyan sok kreatív és érdekes felhasználást találtak a számára. Jelenleg még nem oszthatok meg semmi konkrétat, de úgy tervezzük, hogy a Mac mini a jövőben is fontos része lesz a termékpalettánknak.

Minden jót!

Tim

Ez persze lehet csak üres szó

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Késnek az üzeneteid? Az Apple tud róla!

A High Sierra telepítése megkavarhatja az iMessage fiókod érzéseit.

Néhány felhasználó a macOS High Sierra telepítése után azt tapasztalta, hogy az iMessage üzenetek késve érkeztek meg a gépükre, valamint nem kaptak értesítést az új üzenetekről iOS és watchOS eszközeiken.

Az AppleInsideren számoltak be először arról, hogy az Apple tud már a problémáról, főleg mivel a támogatási fórumon több oldalon keresztül panaszkodnak az iMessage rossz viselkedése kapcsán.

A 9to5Mac szerint a szolgáltatás akadozása mögött az iMessage iCloudba költözése állhat, ami miatt az Apple-nek át kell alakítania az

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

macOS alkalmazásajánló: Cardhop

A Fantastical készítői a Kontaktok alkalmazást vették górcső alá.

A Flexibits fejlesztői céget ha ismered, akkor valószínűleg a Fantastical kapcsán, ami egy népszerű Naptár alkalmazás helyettesítő macOS-re (és iOS-re egyaránt). A cég azonban most a Kontaktok alkalmazást is szeretné lecserélni az emberek Dockján, ezért elkészítették a Cardhopot, mely már ikonjával is meggyőző tud lenni:

A név, az alkalmazás funkciója és az ikon között nincs meg a teljes összhang, ennek ellenére óriási örömmel tölt el, ha egy ikonon látszik, mennyi munka lett bele fektetve.

Ahogy a Fantastical, úgy a Cardhop is

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Dal a pillangó mechanizmusról

Ha még nem tudtál róla: az Apple újabb billentyűzeteiben található pillangó mechanizmus nem túl megbízható.

Jonathan Mann, aki korábban már többször is írt dalt az Apple hibáiról, most a MacBookban és a MacBook Pro-ban található pillangó mechanikás billentyűzetről dalolt.

Most, hogy a Touch Barral felszerelt MacBook Pro egy éves szülinapja közelít, egyre többen írnak arról, hogy a billentyűzetek por hatására elromlanak. Erről szól a fenti dal is.

Nyomom a szóközt (4x)

És semmi sem történik

Ez a gép kábé egy éves

És marha drága volt

Régóta vártam

Hogy frissíthessek

És most azt mondjátok

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›