Nincs többé teljes képernyős YouTube iPaden

A Google úgy döntött, hogy változtat az iPad böngészőjében megjelenő beágyazott videókon. A cég eltüntette a teljes képernyő gombot a felületről.

A változást először a német Apfelpage.de vette észre, de hamar terjedt a hír, hogy a Google többé nem engedi az iPad felhasználóknak a teljes képernyős módot, ha beágyazott videót tekintenek meg.

Korábban a beágyazott YouTube klippek az iOS natív médialejátszójával kerültek betöltésre, de úgy fest, hogy a Google-nél egy saját megoldást eszeltek ki.

Ezzel alapvetően nem is lenne gond, hiszen így a

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
Doboz, óra nélkül

Apple Watch dobozok eladók

Azt nem lehet állítani, hogy az Apple Watch egyértelműen jobb, mint az Android Weart futtató eszközök, de az Apple okosórájának csak a dobozára nagyobb kereslet van, mint az androidos órákra.

Az, hogy a használt piacon nagyon jól áll az Apple Watch egyáltalán nem meglepő. Minden Apple termék bemutatása után elárasztják a használt termékeket árusító oldalakat a külföldön beszerzett órák. Ezen nem lepődünk meg. Az viszont, hogy már az Apple Watch-ok dobozait is árulják külön már megér egy misét:

Van, aki 59,99 dollárt (16800 forintot) kér az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Heti iSamurai

iPhone 5 bekapcsoló gomb akció – meghosszabbítva

Múlt heti akciónk iránti nagy érdeklődésre való tekintettel most az iPhone 5 tulajdonosoknak kedvezünk a nem működő, akadozó bekapcsoló gombok, másnéven power gombok cseréjével.

A művelet nem vesz igénybe többet, mint 1 órát és csupán 4.990 Ft-odba fog kerülni, a garancia pedig a javításra 6 hónap.

Ha te is ezzel a problémával küzdesz, hozd be szervizünkbe a héten valamikor a készüléked!

Kövess minket facebook-on, látogass el a www.isamurai.hu oldalra, vagy üzletünkbe, ahol a szerviz-árak mellett követheted szemben lévő üzletünk folyamatosan bővülő, naprakész  kinálatát is. Itt rengeteg olcsó

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Állatbarát az Apple Watch

Apple Watch használó kutyák?

Wang Sicong egészen tömeghergelő képet osztott meg Weibo-n, Kína egyik legnépszerűbb közösségi oldalán. Kutyájának elülső lábain ugyanis 2 Apple Watch Edition is helyet foglalt.

A képeket egyébként egy arany bevonatú iPhone 6-ról töltötték fel a népszerű közösségi oldalra a keddi nap során.

A kutya nem egyértelműen tűnik boldognak, pedig ha tudná, hogy mennyit érnek rajta azok az eszközök valószínűleg elégedetten vakkantana.

A Shanghaiist fordítása alapján a képek aláírása:

Új óráim vannak! Négy órámnak kéne lennie, mert négy lábam

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Fejlesztőknél az OS X 10.10.4 negyedik bétája

Az Apple tegnap este kiadta az OS X 10.10.4 negyedik bétáját a fejlesztőknek és tesztelőknek. Lássuk mi változott!

Az Apple mostanában 2 hetente adja ki frissítéseit, így egyáltalán meglepő, hogy tegnap érkezett új OS X, hiszen pünkösd hétfő előtt 2 héttel jelent meg az előző béta.

Az OS X 10.10.4 negyedik bétájának verziószáma 14E26a, összehasonlításképp a május 11-én kiadott harmadik változaté 14E17e volt.

Az OS X 10.10.4-nél az Apple a stabilitás növelésére fog koncentrálni, ahogy azt már korábban megírtuk. Ennek most egy látványos eredményét

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›