szerző: alfabazsi | 2014 április 22. @ 14:07

Heti iSamurai – a hét végéig iPhone 4/4s akkumulátor csere 4990 Ft-ért!

A múlt-, és a mostani hetünk is rövidebb egy kicsit a húsvét miatt, így igyekezzetek, ha részt szeretnétek venni az akkumulátor csere akciónkban: a héten mindössze 4990 Ft-ért cseréljük az iPhone 4/4s készülékekben 5 percen belül! Elképzelni sem tudjátok,…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Általános hírek

Apple: Több van benned, mint azt hinnéd!

Az iPhone 5s új reklámja stílusban nem tér el az eddigiektől, de üzenetében egész pozitív.

"Meg van benned az erő, hogy alkoss, formálj és megoszd az életed. Pont ott van a kezedben. Vagy a táskádban. Vagy a zsebedben. Ez az iPhone 5s-ed."Maga a reklám nem túlságosan újító rendezésű, különféle helyzetekben mutatja meg, hogy milyen jól jöhet, ha pont ott van egy iPhone, hasonlóan az eddigiekhez.

A reklám mellé az Apple készített egy oldalt is, ahol megnézheted, hogy a videóban mely alkalmazásokat használták a tökéletes mosolyú és változatos etnikumú felhasználók.

Jó lenne, ha ezt a szokását megtartaná az Apple, mert így sokkal könnyebb megtalálni azon alkalmazásokat, amik
Tovább...    »

A tegnapi frissítések utolsó darabjai: iWork, AppleTV, Airport

Az Apple úgy néz ki, hogy komolyan kiszemelte magának az itthoni idő szerinti kedd estéket, hogy frissítse szoftvereit. A tegnapi nap se volt más, annak ellenére, hogy előző nap húsvét volt.

Külön cikkben megemlékeztünk már az iOS 7.1.1-ről, a frissített OS X-ről és az OS X beta változatokat érintő változásokról, most nézzük az apróságokat.

iWork for iOSA Pages, a Keynote és a Numbers is frissült 2.2.1-es verzióra. Az Apple elegánsan annyival rendezi le a frissítést, hogy a frissítés hibajavításokat és stabilitási fejlesztéseket tartalmaz. A hó eleji óriási iWork frissítés után nem is csoda, hogy most csak kicsi foltozás történt.

Apple TV 6.1.1


Igazából senki se tudja, hogy
Tovább...    »

Apple: Vannak olyan ötleteink is, amiket minden cégnek le kéne másolnia!

A folyamatban lévő Samsung perre is reflektálva az Apple elhelyezett egy vicces reklámot néhány népszerű egyesült államokbeli újság hátlapján.

A képen az Apple észak karolinai óriási napelem rétje látható, felette pedig a szöveg:"Van néhány ötlet, amit szeretnénk, ha minden cég lemásolna."

Az üzenet a tegnapi Föld napjának apropójából teljesen egyértelmű. Az Apple egyszerre mutat be a többi gyártónak, hogy azok nem elég zöldek, miközben mindenkinek az eszébe juttatja a Samsung vétkeit.

Az Apple komolyan gondolja a környezettudatosságot, a tegnapi napon 2 videót is közzétettek, melyben ezt meg is mutatják nekünk.

Nektek hogy tetszik ez a hirdetés?

Kinyitotta kapuit az OS X beta program

Tegnap este az iOS 7.1.1-gyel és az OS X biztonsági frissítéssel együtt a fejlesztők kaptak egy újabb OS X 10.9.3 beta kiadást.

Ez a beta azonban más, mint a többi, mert ennek telepítéséhez már nem kell fizetős fejlesztőnek lenni.Ha ellátogatsz az Appleseed oldalra, akkor észreveheted, hogy ezentúl van lehetőség bárki számára, aki rendelkezik Apple ID-vel az OS X beta programhoz való csatlakozásra.

Miután csatlakoztál az oldalon a tesztelőkhöz és elfogadtad a szerződési feltételeket már csak egy Beta Access Utility-t kell letöltened, melynek segítségével az App Store meg fogja majd jeleníteni számodra azokat a frissítéseket is, amik még nem jelentek meg a nagyérdemű számára.
Tovább...    »

Biztonsági frissítést kapott az OS X, Safari 7.0.3-mal

A ma korábban megjelent iOS frissítés után az OS X-ből is jött ki egy tisztább, szárazabb verzió, benne egy újabb Safarival.Sok konkrét dolog persze nem derül ki a leírásból, de az ilyet ahogy javasolja is az Apple – illik feltenni.

Hibajavításokat hozott a nemrég megjelent iOS 7.1.1

Nem sokkal ezelőtt jelent meg a kisebb hibákat javító frissítés az Apple szerverein.


A részletekről egyelőre ennyit lehet tudni, amit az Apple is elmond nekünk:

Bármilyen tapasztalat a frissítéssel kapcsolatosan hasznos lehet, írjátok meg, ha bármi érdekességgel találkoztok!

Új alkalmazottak az Apple háza táján

Egy új alkalmazott már biztos, de a cég tovább interjúztat.

Divya Nag neve sokunk számára bizonyára semmit sem mond, de higgyük el a 9to5Mac-nek, hogy az egészségügyi eszközökhöz értő emberek között egy tehetség.A cégnél bizonyára az iWatch-on és az iOS 8 Healthbook alkalmazásán fog dolgozni, hiszen egészségügyi adatok feldolgozására ott lehet szükség rá.

Múltjában izgalmas dolgokat találhatunk. Két startup vállalat létrehozásában is szerepe volt. Az egyik a Stem Cell Theranostics, mely új gyógyszerek betegeken való tesztelésével foglalkozik, a másik pedig a StartX, mely egy stanfordi eredetű kezdeményezés az orvosi technológiákkal foglalkozó startupok felfuttatására.

Nag
Tovább...    »

2 új videó az Apple-től

Azt már régóta tudjuk, hogy az Apple ügyel a környezetre. Sok helyen használnak megújuló energiákat és a gépek is egyre nagyobb részben készülnek a környezettudatosság jegyében.

A hónap elején írtunk arról, hogy az Apple adatközpontjainak hála a legzöldebb cég az interneten, de a cég szeretett volna minket még egyszer emlékeztetni erre.


Az iMac egyre kevesebb áramot igényel alvó üzemmódban

Ennek eredménye az Apple környezettel foglalkozó aloldala, az apple.com/environment/, mely feleleveníti számunkra a cég eredményeit az elmúlt évekből.

A gépek higanymentes kijelzővel, PVC mentes töltőkábellel, arzén mentes üveggel, ólommentes forrasztásokkal, BFR-mentes műanyagokkal és
Tovább...    »

STM Bags Axis Sleeve teszt és AKCIÓ

A hó elején írtam az STM Bags bőr sleeve-jeiről, és közben kedvem lett, hogy kipróbáljam a gyártó egyik sleeve-jét.

A sleeve-re nincs igazán jó magyar szó, talán laptop borítékként lehet rá hivatkozni, ha felidézzük az első MacBook Air bemutatóját, ahol Steve Jobs egy borítékból húzta ki a gépet:Az Axis abban tér el a fenti borítéktól, hogy cipzárral rendelkezik és nem pecséttel, de az alapkoncepciója egyezik. Fő funkciója az, hogy a laptopot eltárolja, és semmi mást.Így bár található rajta két cipzáras zseb, tárolni maximum papírlapokat fogsz tudni bennük, mert nem igazán tágulnak ki. Egy teljesen életszerű példát próbáltam ki: magammal próbáltam vinni a MacBook Airem
Tovább...    »

Hamarosan érkezhet az iOS 7.1.1

Az Apple már dolgozik az iOS 7.1.1-en, és közben – nem meglepő módon – haladnak az iOS 8-cal és az OS X 10.10-zel is.Az iOS 7.1 rengeteg problémát javított az iOS 7 hibái közül, többek közt iPhone 4-et újra használhatóvá tette, de természetesen nincs hiba mentes operációs rendszer, ezért az Apple dolgozik a rendszer következő hibajavításán. Mivel a rendszer verziószáma 7.1.1 lesz, most új funkciókra nem nagyon számíthatunk.

Az új funkciók hiányának fő oka valószínűleg az, hogy az újdonságokat már a következő nagy iOS-be tartogatja az Apple, mely valószínűleg a WWDC-n mutatkozik majd be az OS X 10.10-zel együtt.

Mindhárom rendszer egyre szélesebb tesztelés alatt áll az
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)