HETI AKCIÓ az iSamurai-ban: iPad 2/3/4 érintőcsere 14.990 Ft!

Ezen a héten egy olyan akciót terveztünk, ami régen volt nálunk, viszont annál több embert érint.

Mint tudjuk, az iPad-ek nem nagyon szoktak elromlani, egyetlen hibájuk többnyire a figyelmetlenségünk, vagy kelekótyaságunk okozta kijelzőtörés, ami nagyon bosszantó tud lenni.

Nem mintha egyéb elektronikus kedvencünk nyűgjei nem keserítenék meg hétköznapjainkat, de egy iPad kijelzője ha összetörik, az biztos, hogy szencségelünk egy darabig.

Ezt a bosszúságot enyhítendő, a mai naptól nálunk az iPad 2/3/4 érintőcsere 14.990 Ft, 24 órán belül, természetesen 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben!

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Lekerülhet az iPhone-ról a jack dugó

Az Apple állítólag fontolgatja, hogy az iPhone 7 esetén elhagyja a 3,5 mm-es jack csatlakozót, mivel az túlságosan vastag és sok helyet foglal.

Az Apple mérnökei folyton helyet akarnak nyerni. Épp ezért került a SIM kártya helyére micro-SIM az iPhone 4 idején és nano-SIM az iPhone 5 megjelenésekor: a cégnél helyet akartak nyerni.

Egy friss pletykaként a következő kiszemelt a 3,5 mm-es jack csatlakozó, melyen keresztül a legtöbb iPhone felhasználó csatlakoztatja gyári fülhallgatóját.

A hír eredete a japán Otakara online magazin, akik azt állítják, hogy megbízható forrásokból szerezték a fülest,

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Megkezdődött az iOS-es Cortana nyílt tesztelése

A Microsoft megnyitotta néhány jelentkező számára TestFlighton keresztül a Cortana iOS kliensének tesztelését.

Még hó elején lehetett jelentkezni a Microsoftnál a Cortana iOS-es változatának tesztelésére és úgy tűnik, hogy az első szerencsések már ki is próbálhatják, hogy mit tud a Microsoft személyi asszisztense iOS-en.

A TestFlight meghívókat először a WareNotice nevű weboldal vette észre, az ő képernyőfotóik alapján képzelhetjük el, hogy körülbelül mit fog tudni az alkalmazás.

Ahogyan arra számítani lehetett, a Cortana iOS-en képes menedzselni az emlékeztetőket, naptáreseményeket, lehet vele

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

WWDC ’16: érkezik a 15 colos MacBook Air?

Az Apple állítólag új, 13 és 15 colos MacBook Aireken dolgozik, melyeket a jövő évi fejlesztői konferencián fognak bemutatni. Mi lehet ennek a pletykának a valóságalapja?

A tajvani Economic Daily News szerint az Apple egy igazán nagy hardveres újdonságot tervez a következő fejlesztői konferenciára, ugyanis ekkor mutatják majd be a vadiúj MacBook Aireket.

A jelenlegi MacBook Air dizájnja 2010 óta nem változott, így a családra igazán ráfér már a frissítés. Az újság szerint az Apple mérnökei pont ezt fontolgatják.

Az új MacBook Air 13 és 15 colos méretben érkezne, így helyet teremtve a kínálatban a

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

OLED kijelző kerülhet az iPhone 8-ba

Az Apple útjai kifürkészhetetlenek, így egyesek szerint 2018-ban OLED kijelzős iPhone-t fogunk kapni a cégtől.

“De hát még az iPhone 7 sem jelent meg!”

“Ennek semmi értelme!”

“Csak pletykák vannak az oldalon!”

Nyugalom, pánikra semmi ok! Ez egy olyan téma, amit helyén kell kezelni, hiszen egy viszonylag távoli időpont szerepel benne és nem is megbízható forrásból érkezik.

Ennek ellenére jellege miatt lehozta az összes nagyobb híroldal, így érdemes lehet megnézni, hogy vajon mennyi igazságtartalom van a pletykában.

A hír eredeti forrása a japán Nikkei. Cikkükben azt állítják, hogy az Apple nagy

RÉSZLETEK | 7 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›