szerző: alfabazsi | 2014 szeptember 15. @ 09:45

Heti iSamurai – iPhone 5 akkumulátor csere 5.490 Ft-ért 15 percen belül!

Lemaradtál a múlt heti akciónkról? Ne fájjon a fejed, meghosszabbítottuk! Az iPhone 5 akkumulátor csere akciónk egészen szeptember 21-ig él, ennek keretében mindössze 5.490 Ft-ért cseréljük a rossz telepeket 15 percen belül, 3 hónap garanciával! Hű társad…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Általános hírek

OS X Yosemite DP8 és Public Beta 3

Az Apple kiadta a fejlesztők számára az OS X Yosemite nyolcadik fejlesztői előzetesét, a tesztelők pedig a harmadik nyilvános beta kiadáson játszhatnak mostantól.

Közeledik az OS X Yosemite októberi megjelenése, ezért egyre kevesebb változás történt a rendszerben, de azért haladjunk végig a változásokon szépen sorban.


 • Helyi időjárás

 • skitched

  Az Értesítési központban található Időjárás widget eddig csak előre beállított helyekről tudott nyilatkozni, mostantól azonban az aktuális helyzetünkre is képes kiírni a megfelelő időjárást.

  Újdonság maga az engedélyt kérő ablak is, eddig ilyet csak iOS-en láttunk.

 • Rendszerbeállítások

 • yosemitedp8

  Az Apple már sokadszorra variálja át a Rendszerbeállítások

Tovább...    »

A Samsung eddigi legnyíltabb reklámja

A Samsung kiadott egy újabb reklámot, melyben az Apple-t ostorozzák a nagyobb kijelzős iPhone-ok miatt.

A Samsungnál vajon felmerült az, hogy ezzel az Apple-nek csinálnak reklámot? Így mindenki, aki látja ezt a reklámot tudni fogja, hogy az Apple készített nagyobb iPhone-t és a Samsung ezért nagyon fél.Az új reklám bemutatja, hogy a Samsung már 2011-ben az első Galaxy Note-tal rájött, hogy az embereknek nagy kijelző kell. A jelenlegi Note már 5,7 colos, így mondhatni, hogy ők komolyan gondolták amit mondtak.

Ami furcsa, hogy cikkekből idéznek. Először a régi Note kritikákból, majd az Apple-t ostorozó friss cikkekből, végül pedig odáig vetemednek, hogy Samsung fanatikusok
Tovább...    »

Rekordot döntött az iPhone 6

Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus megdöntötte az eddigi előrendelési rekordot. Több, mint 4 millió darabra adtak le előrendelést az első 24 órában.

Lehet, hogy Tim Cooknak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus együtt nagy váltási hajlandóságot vált majd ki az androidos telefonok tulajaiból és a jelenlegi iPhone tulajokból is.

iPhone6

"Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus minden szempontból jobb, és nagyon örülünk, hogy a felhasználóink annyira szeretik őket, mint mi,- mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója.- Az iPhone 6-ra és iPhone 6 Plus-ra leadott előrendelések új rekordot állítottak be az Apple-nél, és alig várjuk, hogy felhasználóink kezeibe adjuk a
Tovább...    »

Jönnek az első iOS 8-as billentyűzetek

Szerda este megjelenik az iOS nyolcadik nagy kiadása, melynek talán legnagyobb funkciója a kiterjeszthetőség lesz.

A kiterjeszthetőség sok téren befolyásolni fogja majd azt, hogy miként használjuk az iPhone-unkat, de az egyik alappillére a funkciónak a harmadik féltől származó billentyűzetek telepítésének lehetősége.

Ahogy haladunk előre az időben bizonyára egyre több billentyűzet jelenik majd meg, de néhány szoftverfejlesztő már megmutatta, hogy min dolgoznak az iOS eszközökön gépelők számára.


 • PopKey

 • skitched

  Elsőnek kezdjünk egy különleges darabbal. A PopKey nem alkalmas számok vagy betűk bevitelére, de segítségével hihetetlenül gyorsan tudunk gifet a vágólapra helyezni.

  A gifek

Tovább...    »

Év végén érkezhet a retina iMac

Először az iPhone lett retina, majd az iPad, majd az Apple elkezdte a Macintosh vonal retinára váltását is tavaly nyáron az első retina kijelzős MacBook Pro-val.

Lehet, hogy hamarosan az Apple folytatni fogja a “retinásítást” és az iMac-ek is retina kijelzőt kapnak.A kisebb iMac-nél egy 4K kijelzőre lenne szükség, ez már régóta elérhető 21,5 colos méretben, nem ez okozta a problémát az Apple-nek, hanem a nagyobb, 27 colos modellé.

De úgy tűnik, hogy most már annak a felbontásnak is létezik a négyszerese, a Dell ugyanis most adta ki első 27 colos 5K monitorukat, melynek felbontása (5120 × 2880) pont négyszerese a jelenlegi 27 colos iMac-ének.

Az OS X Yosemite-ben található
Tovább...    »

Jöhetnek a színes MacBook Airek?

Izgalmas pletykák reppentek fel a hétvégén, ezek egyike, hogy az Apple közelíteni fogja a MacBook Air családot az iPhone-okhoz, méghozzá a színválaszték átemelésével.

A A Tech Website egyik újságírója, Jack March szerint ugyanis az Apple új 12 colos MacBook Airje 3 színben lesz elérhető: ezüstben, aranyban és asztroszürkében.

skitched

Mielőtt azt gondolnátok, hogy ez eretnekség és az Apple sosem csinálna ilyesmit, elég ha arra gondoltok, hogy egyszer létezett fekete MacBook is.

A 12 colos MacBook Air már többször is feltűnt oldalunkon, és nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, tartja a mondás, így szinte már biztosra vehető, hogy az Apple 12 colos laptopon dolgozik, de a
Tovább...    »

Hamarosan a megrendelőknél az iPhone 6

Az iPhone 6-okra az Egyesült Államokban szeptember 12-én kezdődött meg az előrendelés.

Azok közt, akik korán rendeltek elő aznap páran már elkezdték kapni az emaileket a rendelési számukkal, így jártak például a Verizon szolgáltató olyan ügyfelei is, akik rendeltek iPhone 6-ot:

skitched

Annak ellenére, hogy az iPhone-jaik már úton vannak, ők sem kapják meg csak szeptember 19-én, erről a FedEx gondoskodni fog.

A korábbi években volt +/-1 nap csúszás, ami néhány iPhone tulajnak adott 1 nap hírnevet, mivel ők előbb tudtak kicsomagolós videókat feltölteni a netre.

A hazai premierről még mindig nem tudunk semmit, az apple.hu-n még csak meg se említik az iPhone 6-ot.

Az iPhone 6-osok már az USA felé tartanak

A napokban elkezdtek szállingózni az iPhone 6-osokkal megpakolt repülőgépek az Egyesült Államokba.

A CCAonline szerint az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus szállítása megkezdődött és az első gépek már le is szálltak az Egyesült Államokban.

skitched

A beszámolójuk szerint az első szállítmánnyi raklapot már átszállították Chicago-ba 2 speciális raklapra szétszedve. A szállítmányok a Zhengzhou Xinzheng International Airport reptérről érkeztek a China Southern Airlines légitársaság segítségével.

A szállítási nyilvántartás szerint a rakomány 93 tonnát nyomott és szállítás előtt 2 részre szedték: egy 14,5 tonnásra, melyet szeptember 6-án és egy 78,5 tonnásra, melyet szeptember 10-én szállítottak
Tovább...    »

iPhone 6 és iPhone 6 Plus: itt a méret a lényeg

Nem tudod elképzelni, hogy mekkora lesz az iPhone 6 vagy az iPhone 6 Plus? Segítünk!

Felreppent már pár nyomtatható iPhone 6, de igazából ki akar nyomtatni, ha a Mac-ed vagy iOS eszközöd képernyőjét is használhatod?

skitched

JesusFartedToo elkészítette a legnépszerűbb Apple termékekhez a megfelelő képeket és posztolta Redditre a /r/iPhone fórumba. Nem kell mást tenned ezekkel a képekkel, mint lementeni az eszközödhöz megfelelőt, majd teljes képernyőn megnyitni.

Természetesen ha az eszközöd kisebb, mint az iPhone 6, akkor nem fogod teljes pompájában látni, de mondjuk egy 15-ös retina MacBook Pro-n már össze tudod hasonlítani.

—iPhone 4S/4/3GS/3G/2G számára iPhone 6 és iPhone 6 Plus

Tovább...    »

Az iOS 8 háttérképének története

Az iOS 8 beta változataiban az Apple hullámzó vizet használt alapértelmezett háttérképnek, de a kedd este megjelent GM változat hozott egy rakás új hátteret, többek között egy új alapértelmezettet is.

Ez a kép azonban különleges eredetű, mert a legkevésbé sem azért fotózták, hogy háttérkép legyen belőle.

skitched
Nem az iPhone 5c pöttyös hátteréről van szó

A 9to5Mac-től Michael Steeber megkereste Espen Haagensen, norvég állampolgárt, hogy mesélje el neki, miként készítette el a képet.

Haagensen szerint a képet tavaly decemberben készítette egy sítűrán a Norvég Túrázási Egyesület hegyi csoportjával.

Minden évben túrázunk egyet a hegyekben és 5-6 órát síelünk, hogy elérjünk a Demmevass
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)