Pitvarfibrilláció és abnormális szívritmus felismerésére is alkalmas az Apple Watch

Egy friss tanulmány megvizsgálta a legnépszerűbb okosórákat, hogy melyik mennyire képes szívproblémák megállapítására. Az Apple Watch meglepően jól teljesített.

A Cardiogram alkalmazás készítői és a San Francisco-ban található University of California kutatói összefogtak, hogy megtudják, a népszerű okosórák közül melyik alkalmasabb leginább pitvarfibrilláció megállapítására. A teljes kutatás ide kattintva elolvasható.

A tanulmány meglehetősen méretes tudáshalmaz alapján vont le következtetéseket. 139 millió szívritmus értéket elemeztek ki, ami 9750 felhasználótól érkezett. Ezek a felhasználók a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A színpaletta-bővítés napja

Az Apple új Apple Watch óraszíjakat jelentett be egy sajtónyilatkozatban.

Ma egy éve az Apple bejelentette a piros iPhone 7-et és úgy néz ki, hogy tetszett nekik március 21, ezért idén is úgy döntöttek, hogy erre a napra időzítik a színpaletta-bővítést. Igaz most “csak” az Apple Watch óraszíj-kínálat nőtt meg.

A frissítés érinti a szőtt műanyag szíjakat, a sportpántokat, sportszíjakat és a Hermés kollekciót is.

  • Sportszíj új színek: Denim Blue (farmerkék), Lemonade (limonádé) és Red Raspberry (piros málna)
  • Szőtt műanyag új színek: Black Stripe (fekete csíkos), Blue Stripe (kék csíkos), Gray
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

macOS alkalmazásajánló: Gifski

Videóból akarsz egyszerűen gifeket készíteni? Itt egy újabb alkalmazás!

Nem tagadhatom, a gifek közel állnak a szívemhez, ezért ha találok egy jó macOS alkalmazást gifek készítéséhez, akkor arról mindig beszámolok egy alkalmazásajánlóval. A múltban már bemutattam a GIF Brewery-t, mely azóta is a kedvencem és a Kapot, mely a képernyőfelvételek átalakítását teszi egyszerűvé.

Mai gifeskedő

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Elavulóban az eredeti Apple Watch a Pedometer\++ fejlesztője szerint

David Smith, a Pedometer++ alkalmazás fejlesztője múlt héten megosztotta az Apple Watch eladási statisztikáit tavaly augusztus 1-je (az Apple Watch Series 3 megjelenése előtt egy hónappal) és idén március 14-e között.

A vizsgált időszak alatt 35 százalékra növekedett azok száma, akik Apple Watch Series 3 felhasználóként használták aktívan a Pedometer alkalmazást, míg az Apple Watch Series 0 felhasználóké a korábbihoz képest fokozatosan csökkent - Smith nagy örömére.

A fejlesztő ugyanis azt nyilatkozta, hogy az Apple Watch Series 0 esetén nagyon macerás az alkalmazás fejlesztése, míg az Apple Watch

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Arany színben is elérhető lesz az iPhone X?

Egy friss pletyka szerint hamarosan új színnel bővülhet az iPhone X kínálata.

Az Apple tanult az iPhone 4 hibájából, amikor azelőtt bejelentették a fehér színt, hogy elkészültek volna a telefonnal és azóta sosem jelentettek be olyan színt a bemutatókor, ami az árusítás kezdetekor nem volt elérhető. Benjamin Geskin szerint ez történt most az arany iPhone X esetén is.

Ha emlékszel a tavaly nyári pletykákra, emlékezhetsz, hogy sok kiszivárgott iPhone X alkatrész egy furcsa arany színben pompázott, míg végül a telefon csak ezüst és asztroszürke színekben volt elérhető. Emögött feltehetően az iPhone

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›