Nem csak nálad rossz az App Store keresője

Az App Store keresője iOS-en és OS X-en is elromlott. tvOS-en kereső sincs, ott csinálta jól az Apple.

Ma délután Redditen és Twitteren is rengetegen kezdtek el beszámolni a jelenségről, hogy az Apple különböző alkalmazásboltjainak keresője elromlott.

Látható, hogy a népszerű Twitter kliensre, a Tweetbotra sem ad találatot, na nem mintha bármi másra adna.

A Mac App Store hasonló hibáktól szenved, de azt úgyis kevesen használják:

Az Apple már bejelentette, hogy tudnak a hibáról, szóval valószínűleg hamarosan javítva lesz. Ha addig le kell töltened valamit, akkor a Google segítségével szerezz

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fekete-fehér lesz az Apple Music + Késik az iTunes 12.4

Úgy tűnik, hogy az Apple-nél úgy gondolják, az Apple Music egyetlen jó részét kell eltüntetni: az albumborító és előadói képek színeihez alkalmazkodó felületeket.

Tegnap szivárgott ki az első hír azzal kapcsolatban, hogy az Apple változtatni fog idén a zenei streaming szolgáltatásán, az Apple Music-on és a hozzá tartozó alkalmazásokon.

Mára már a 9to5Mac szerzett néhány érdekes információmorzsát is azt illetően, hogy milyen változtatásokra kell számítani a Zene alkalmazás felületében.

Jelenleg az Apple Music alkalmazás színes és élettel teli, de úgy néz ki, hogy az Apple-nél ezt is szeretné

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Nagyobb az érdeklődés a 7 után, mint a 6s után

Úgy tűnik, hogy az iPhone 7-re nagyobb lesz az érdeklődés, mint az iPhone 6s-re, de nem akkora, mint 2 éve az iPhone 6-ra.

Az UBS Evidence Lab készített egy felmérést, amiben 6336 okostelefon felhasználót kérdezett meg az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Németországban, Kínában és Japánban. A felhasználókat arról kérdezték, hogy meg tervezik-e venni a következő iPhone-t.

Az USA és Kína a két legnagyobb piac, így a felmérés további részében már arra koncentráltak. Ezen a két piacon az iPhone 7 iránt nagyobb az érdeklődés, mint tavaly a 6s-re, de a 6-nál valamivel kisebb.

A diagramon a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Nyáron kiderül, hogy milyen irányba halad az Apple Music

Úgy tűnik, hogy az Apple a nyári WWDC-n, a cég éves fejlesztői konferenciáján, bemutatja, hogy milyen tervei vannak az Apple Music zenei streaming szolgáltatással.

A Bloomberg News információi szerint az Apple ráncfelvarrást ad az Apple Music szolgáltatásnak, hogy az felhasználóbarátabb és könnyebben használható legyen.

Valószínűleg kiterjesztésre kerülnek majd az Apple Music rádióállomásai is és sokkal jobban integrálva lesz a streaming része a szolgáltatásnak.

A lap szerint az Apple a frissített Apple Music mögé marketinghadjáratot is tervez, hogy a felhasználók tudjanak róla, a szolgáltatás

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Mégis lesz jack csatlakozó az iPhone 7-ben?

Egy kiszivárgott alkatrész összekavar mindent, amit eddig az iPhone 7-ről tudtunk.

Tegnap a francia Nowhereelse.fr portálon feltűnt egy iPhone 7 alkatrész, amin a Lighning csatlakozó és a 3,5 mm-es jack csatlakozó is látható.

A képen látható, hogy a kiszivárgott alkatrész nem az iPhone 6s-ből származik, mert a mellette látható iPhone 6s alkatrésztől némileg eltér.

Az azonos színnel bekeretezett részek feltehetően ugyanazt a funkciót látják majd el az új telefon esetén is.

A képet egy anonim Weibo fiókról posztolták eredetileg, szóval annyira azért nem tűnik megbízhatónak a forrás, de a reményt

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›