szerző: Nagy Konstantin | 2014 július 23. @ 13:03

BeszeljukMacBolt AKCIÓ: STM Bags bőr sleeve 44% kedvezménnyel

Áruházunk egyik legnépszerűbb laptop sleeve-je, az STM Bags bőr sleeve-je, most minden méretben és színben akciós, ráadásul nem is kicsit: 44%-ot lecsaptunk az árából! Korábban már írtam egy összefoglalót arról, hogy miért is tök jó az STM Bags bőr laptop…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Kategória: Általános hírek

Xiaomi: a legpofátlanabb másolat

Ha az Apple és a másolat szóba kerül a sok pereskedés miatt a Samsung jut legtöbbünk eszébe. Azonban van egy másik vállalat, mely nem csak termékeiben, hanem teljes megjelenésében kívánja lemásolni az Apple-t.

A Xiaomi egy kínai vállalat, ezen talán már meg sem lepődünk, mely Androiddal előretelepített eszközöket árul. Az Androidra azonban egy olyan témát telepítenek, ami nagyban hajaz az iOS 6-ra, igaz megvan az önálló egyénisége, de sokan úgy hivatkoznak rá, hogy a MIUI az iOS-szerű Android ROM.

Az enyhén emlékeztető operációs rendszer még nem lenne elég semmire, és nem is írnánk róluk, de ennél sokkal tovább mentek. Itt van 7 dolog, amit pofátlanul átemeltek az Apple-től:


 1. Mi 4

 2. Tovább...    »

Biztonsági rések az iOS-ben? Az Apple szerint nincs egy sem

Az iOS-re többségünk úgy gondol, mint egy biztonságos operációs rendszer. Az iOS-t senki se hívja pokoli pörköltnek, ha biztonsági hiányosságokról van szó és alapvetően nyugodtan használjuk eszközeinket.

Persze néha aztán felébredünk, mint például az iOS 6.1.6-tal és iOS 7.0.6-tal javított SSL hiba után, hogy nem éppen minden tökéletes.A Hackers On Planet Earth (A Föld Hackerei) konferencián fellépett Jonathan Zdziarski, aki korábban az iOS feltörésével is foglalkozott. Prezentációjában azt nyilatkozta, hogy az iOS engedély és felhasználói beavatkozás nélkül kiszivárogtat információkat és diagnosztikai adatokat, amikhez akár más is hozzáférhet, nem csak az Apple.

Ez azért
Tovább...    »

Pletykák az őszi bejelentésekre: OS X Yosemite és retina MacBook Air

A 9to5Mac informátorai tudni vélik az Apple őszi menetrendjét, amennyiben pontosak, akkor izgalmas idők következnek.

Szeptemberben be fog futni az iOS 8 és az iPhone 6. Ezzel el is telni izgalmasan az iskolakezdés hónapja.Októberben érkezik az iWatch, az OS X Yosemite és lehet, hogy az Apple bemutatja a 12 colos retina kijelzős MacBook Airt valamint valamilyen formában egy 4K kijelzőt.

A kiszivárgott beosztás szerint szeptember 29-én kapják meg a fejlesztők az utolsó előzetest az OS X Yosemite-ból, a Golden Master (kiadásra szánt) változat október 10-én érkezhet és a Mac App Store áruház virtuális polcaira a hó végén kerülhet az Apple második nem-nagymacskás asztali operációs
Tovább...    »

Mától tesztelheted az OS X Yosemite-t

A fejlesztők már jó ideje próbálgatják az OS X következő változatát, melynek végleges változata előreláthatóan októberben érkezik, de ezentúl bárki kipróbálhatja, akit érdekel.

skitched

Az Apple utoljára 2000 szeptemberében adott ki publikus OS X beta kiadást. Ez a Mac OS X Public Beta volt és 30 dollárba került. Ennyiért kísérleti nyúl lehettél és kipróbálhattad, hogy min dolgoznak az Apple mérnökei. Körülbelül 800 MB-ot foglalt el a merevlemezeden és nagyon másképp nézett ki, mint a megszokott Mac OS 9.

Azóta nagyot fordult a világ, az Apple asztali operációs rendszere teljesen ingyenes, nem hogy pénzt kérnének azért, hogy a közel sem kész változatot kipróbálhasd. Az OS X Yosemite
Tovább...    »

Infografikán az iPhone 6 pletykák

A Nowhereelse.fr már sok iPhone pletykáról írt, de most készítettek egy összefoglalót a szerintük valamennyire is valószínű információmorzsákból és valószínűség szerint osztályozták is őket.Ezen pletykák többségéről mi is írtunk, így érdemes lehet végigmenni rajtuk, hogy vajon mely pletykák mennyire is valószínűek.

— Nagyobb, 4,7 colos kijelző: 100%

— Ez a nagyobb kijelző 1704 x 960 pixeles felbontású lesz: 75%

— Vékony, iPod touch szerű dizájn: 95%

Zafírkristály előlapot kap: 60%

Jobb Touch ID érzékelő: 85%

Legalább 2 GHz-es A8 processzor: 50%

— Több, mint 1 GB RAM: 80%

Jobb előlapi kamera: 75%

8 megapixelesnél nagyobb hátlapi kamera: 55%

Optikai
Tovább...    »

iOS 8 beta 4 újdonság: roaming az EU-ban

2015-től az EU-ban nem lesz roaming díja az internetezésnek és a telefonálásnak, és az Apple már fel is készült erre.

Egészen pontosan 2015 karácsonya után, szóval ez még jelentősen távoli jövő, az Apple ráért volna akár az iOS 9-be is beletenni a kapcsolót, de siettek a dologgal.

skitched

Tegnapi összefoglalónkban már megemlítettük, hogy megjelent egy EU Internet opció a Beállítások alkalmazásban, és valóban ez történt. Ezentúl külön kapcsolhatjuk a rendes adat roamingot, ami mondjuk akkor lép fel, ha EU-n kívülre utazunk és az EU-n belüli roamingot, ami nem kerül semmibe, ha előfizetésünk EU-beli.

Jelenleg először be kell kapcsolni a rendes adat roamingot, hogy bekapcsolhassuk az EU
Tovább...    »

Apple biznisz: Itt az idei harmadik negyedév eredménye

Az Apple tegnap este megosztotta befektetőivel a 2014 Q3-as negyedév eredményeit. Szinte minden téren növekedés látható, még ha nem is akkora, mint amekkorát az elemzők vártak.

tim-cook
Hogy mennyi pénzt kerestünk?

Az Apple-nél általában az egy évvel ezelőtti eredményekhez érdemes hasonlítani a negyedéveket, szóval most a 2013-as Q3 a mérvadó. Ennek főként az az oka, hogy nagy vonalakban minden évben ugyanakkor történnek a cég nagy termékbejelentései, amik azért valljuk be jelentősen módosítják az eladásokat.

Először is nézzük a száraz számokat, utána pedig az impozáns diagramokat!

— A cég 37,4 milliárd dollár bevételre tett szert

2013 Q3-ban 35,3 milliárd sikerült, tehát több pénz
Tovább...    »

iOS 8 beta 4 újdonság: Tippek

Régóta sejtettük már, hogy az Apple az iOS 8-cal egy Tippek nevű alkalmazást is fog adni nekünk, de a negyedik fejlesztőknek szánt beta változattal meg is nézhetjük, hogy miként fest az alkalmazás.

Az előző iOS 8 beta már tartalmazott utalásokat arra, hogy érkezik a Tippek alkalmazás és a WWDC-n is az egyik dián szerepelt az alkalmazás neve, de most végre hivatalos, hogy az új iOS egy új alkalmazással is érkezik.

skitched

Az alkalmazásban található tippek az Apple honlapján is megtekinthetőek. Külön oldala van természetesen az iPhone-nak, az iPadnek és az iPod touch-nak is. Itt szavazhatsz is rájuk, hogy számodra melyik tipp hasznos és melyik nem. Ezt az alkalmazáson belül is megteheted
Tovább...    »

Jön a 8. iTunes Festival

Az Apple már 8. alkalommal fogja megrendezni az iTunes Festivalt. Az esemény mindig több napig tart és rengeteg zenész lép fel, hogy így szórakoztassa tömegeket és hívja fel a figyelmet az Apple online zeneáruházára.

skitched

Legutóbb idén márciusban volt iTunes Festival, akkor került először megszervezésre az Egyesült Államokban. Most visszatér az iTunes Festival a gyökereihez és a nyolcadik újra az Egyesült Királyságban, Londonban, kerül megrendezésre.

"Az iTunes Festival visszatér Londonba egy újabb hihetetlen zenei felhozatallal és félelmetes új alakításokkal- mondta Eddy Cue, az Apple internetes szoftverekért é szolgáltatásokért felelős vezetője- Ezek az élő műsorok megfogják az
Tovább...    »

iOS 8 beta 4 és OS X Yosemite DP4 újdonságai

Tegnap este írtunk a két új rendszer érkezéséről és megígértük, hogy beszámolunk a változásokról. Ne is vesztegessük a karaktereket, vágjunk bele az új fejlesztői előzetesek újdonságaiba!


 • iOS 8 beta 4


 • — A Bug Reporter alkalmazás többé nem beta, bár ez főként csak a fejlesztőket érinti

  — A Személyes hotspot új ikont kapott a Beállításokban

  — Stabilabb a rendszer régebbi eszközökön

  — Az emoji ikon a fogait is mutatja a billentyűzeten

  skitched

  — Új frissítő képernyő

  — A Handoff beállításai új helyre kerültek

  skitched

  Eddig a Beállítások→ Általános alatt volt megtalálható a Handoff kapcsolója, mostantól azonban itt a saját beállítási altábláját találjuk, ahol kapcsolható a Handoff és minden

Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)