A külcsín ment, a belbecs maradt – régi-új iPhone szerviz nyílt a Mammutban

Meghibásodott iPhone, iPad és MacBook tulajdonosok, figyelem! Az iPhoneSzervizBuda.hu és az iPhoneTok.hu új néven, új helyen, új megjelenéssel, de a megszokott minőségben folytatja munkáját.

A srácok Smart Clinic néven indítanak iPhone szervizt a Mammut 1 bevásárlóközpontban. Nem kell azonban megijedni, a Bölcső utcai kirendeltség továbbra is üzemel, sőt erősebb,  mint valaha.

Budai iPhone szerviz a Mammutban

Majdhogynem napra pontosan 13 hónapja adtuk hírül, hogy Magyarország első - és akkor még egyetlen - látványszervize, az iPhoneSzervizBuda.hu megnyitotta sötétkék ajtajait hibás iPhone

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mehet a Facebook az Apple TV-n is!

A Facebook elkészítette a tvOS SDK-t, így mostantól bármely tvOS-re írt alkalmazás használhat Facebook-alapú bejelentkezést.

iOS-en már megszokhattuk, hogy rengeteg alkalmazás felajánlja a kényelmes Facebook-alapú bejelentkezést. Ekkor 1-2 bökéssel máris használhatjuk az alkalmazást, a szükséges bejelentkezési adatokat pedig a Facebook biztosítja.

Ez iOS-en is hasznos, de igazán nagy szerepe ennek az Apple TV esetén van, ahol nincs billentyűzet, épp ezért például a regisztráció egy nagyon fájdalmas lépés.

Szerencsére a Facebook SDK-t használó alkalmazásoknak elég megkérniük a felhasználót, hogy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Itt az idei első karácsonyi reklám

Az Apple idén korán kezdi a karácsonyi reklámokat.

Igaz, ma már kimondhatjuk, hogy kevesebb mint egy hónap van karácsonyig, ennek ellenére kicsit furcsa, hogy az Egyesült Államokban hálaadáskor már karácsonyi reklámot ad a TV-ben az Apple.

A reklámban alig látunk Apple termékeket, ahogy azt már megszokhattuk. Ezúttal Stevie Wonder és Andra Day a sztárszereplő, amint együtt előadják az 1967-es Someday At Christmas című slágert.

Ami különlegessé teszi az idei reklámot, az az, hogy az Apple termékeinek kevéssé ismert funkcióit, a kisegítő lehetőségeket is egy kicsit hirdeti, amikor a videó elején a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Gyorsabb mikroprocesszor található a töltődben, mint az eredeti Macintosh processzora

Gondolkodtál már azon, hogy MacBookod töltője mit rejthet belsejében?

Sokkal több elektronikát rejt a kis fehér dobozka, mint azt sejtenéd, többek közt egy mikroprocesszor is van benne.

Kenn Shirriff egyik nap úgy gondolta, hogy szétszedi 85 W-os MacBook töltőjét és megnézi, hogy mi van benne. Hogy még érdekesebb legyen a dolog, szétszedett egy replikát is, hogy legyen összehasonlítási alapja.

Annak ellenére, hogy a töltő kívülről műanyag, belülről még kapott egy fém borítást is, hasonlóan az iPhone 5c-hez.

Mondhatni nincs új a Nap alatt, de ez viszonylag bevett megoldás a hűtés megoldására. A

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hova tűnt a Kuka biztonságos ürítése?

Az Apple az OS X El Capitannal sok új funkciót hozott, de közben néhányat el is vett. Miért döntöttek úgy, hogy már nincs szükség a Kuka biztonságos ürítésére?

A Kuka biztonságos törlése parancs annyit tett, hogy 0-kkal végigírta a merevlemezen a törlésre jelölt fájlok által foglalt területet egymás után 7 alkalommal.

Várjunk csak… az Apple legtöbb Mac-jében már nincs is merevlemez, csak flash alapú tárolókkal találkozhatunk, ahol ez a megoldás nem működik!

Épp ezért döntött úgy az Apple, hogy eltávolítja az opciót, hiszen az SSD-s gépeknél egyébként se lenne értelme megnyomni.

Természetesen a

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›