Őrült és izgalmas Apple szabadalmak

3 különböző Apple szabadalmat szeretnénk bemutatni, melyek a napokban kerültek nyilvánosságra.

Az Apple tipikusan az a cég, melynek szabadalmai nem árulnak el semmit. Hiába védetik le a repülő MacBookot, az még nem jelenti, hogy valaha is lesz olyan hordozható Apple gép, mely felszáll majd az ölünkből.

A szabadalmakból sajnos csak arra lehet következtetni, hogy min jár az Apple mérnökeinek az esze.

Az első szabadalom, amit megnézünk egy üveghátú iMac-ről szól. Nem, most nem arra gondolunk, ahogy az eredeti G3-as iMac hátlapja áttetsző volt, hanem tényleges üvegre.

Ha visszaemlékezel, pár éve még

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Új országokba érkezhet az Apple Watch

Az Apple egyre több országban teszi elérhetővé új okosóráját, a pletykák szerint a következők közt nyugati szomszédaink is ott lehetnek.

Úgy fest, hogy a szeptember 9-ei médiaeseményen az Apple lerántja a leplet arról, hogy mely országok esnek majd az Apple Watch árusítás következő hullámába.

Egyes források szerint az új országok közt Ausztria, Dánia és India is megtalálható lesz majd. Ezek közül főleg India jelenthet nagyobb falatot az Apple számára.

Az osztrák MacMania szeptember 15-éről ír, szerintük akkor kezdődik majd meg az óra árusítása. Ezt a dátumot egy állítólagosan kiszivárgott

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Saját TV műsorokon dolgozik az Apple?

Az Apple Music-kal együtt érkezett a Beats 1, mely egy olyan rádióállomás, mely más zenei streaming szolgáltatásból nem elérhető. Lehet, hogy az Apple valami hasonlón dolgozik az Apple TV esetén is?

A Variety információi szerint az Apple hollywoodi vezetőkkel tárgyalt arról, hogy egyedi videó programokat készítenének, hogy olyan cégekkel vegyék fel a versenyt, mint a Netflix, az Amazon vagy a Hulu.

Forrásaink szerint a cupertino-i óriáscég előzetes tárgyalásokat folytatott az elmúlt hetek során hollywoodi vezetőkkel arról, hogy egyedi szórakoztató tartalmakat állítanának elő. Állítólag a dolog

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone-nal is mennek az Android Wear eszközök

A Google frissítette a legújabb Android Wear eszközök szoftverét és lehetővé tette, hogy iOS eszközzel is párosíthatóak legyenek.

Eddig viszonylag egyszerű volt az okosórák piaca, mert az androidos tábor csak az Android Wear eszközök közt nézelődhettek, míg az iPhone felhasználók csak az Apple Watch-ot vagy a platformfüggetlen Pebble-t választhatták.

Ezen változtatott a Google a legújabb Android Wear frissítéssel, mely néhány új Android Wear eszköz számára lehetővé tette, hogy iPhone-nal is működjenek.

Ez semmiképp se jó hír az Apple-nek, hiszen így az Apple Watch még egy konkurenciát kapott,

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Fejlesztőknél az OS X 10.11 nyolcadik bétája

Az Apple tegnap este kiadta a fejlesztőknek és a tesztelőknek is az OS X 10.11 következő változatát.

A fejlesztők már a nyolcadik bétát próbálgatják, a nyilvános béta tesztelői pedig a hatodiknál járnak.

Az új fejlesztői béta verziószáma 15A279b, összehasonlításképp az előzőé 15A263e volt.

Az Apple most már csak finomhangolásokat végez a rendszerben, nagyobb változtatások már nem várhatóak a rendszer megjelenéséig.

Amennyiben kiderül valami a nyolcadik El Capitan bétával kapcsolatban valami, ezt a cikket frissítjük.

A frissítéseket a Mac App Store Frissítések füléről telepíthetik a fejlesztők

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›