Videón látszik a 3,5 mm-es jack átalakító

Régóta sejtettük, hogy az Apple le fogja hagyni az iPhone 7-ről a 3,5 mm-es jack csatlakozót. Azt is tudtuk, hogy ha nem lesz többé 3,5 mm-es jack az iPhone alján, akkor az Apple fog árulni átalakítót, amivel a Lightning csatlakozót használhatjuk hagyományos füleseinkhez is. De eddig nem láttuk az Apple átalakítóját. Eddig.

A Tinhte vietnami oldalra azonban felkerült egy videó, ahol működés közben is megnézhetjük, hogy mit tud az Apple új átalakítóját.

A videóban az is látszik, hogy az átalakító iOS 10-re frissített eszközökkel működik, iOS 9-esekkel pedig nem, ez tovább erősíti, hogy valódi

RÉSZLETEK | 7 hozzászólás

Frissült az iMovie iOS-en

Az Apple kiadott egy új iMovie-t iOS-re, mely javításokat tartalmaz a projektek elkezdésénél és megosztásánál, valamint az alkalmazás egyéb területein is.

Az iMovie 2.2.3 nem egy eget rengető frissítés, de azért bőven vannak benne érdekességek.

Először is, a felhasználók mostantól egyszerűbben kezdhetnek projekteket, úgy, hogy kiválasztják, mely képeket és videókat szeretnék hozzá felhasználni.

Ezen felül a Facebook és a Vimeo megosztás mostantól a beépített iOS megosztási panelen keresztül történik.

iPad felhasználók örülhetnek a hírnek, hogy mostantól az alkalmazás támogatja a megosztott iPad

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

1 milliárd iPhone

Az Apple tegnap bejelentette, hogy eladták az 1 milliárdodik iPhone-t.

Az iPhone a történelem egyik legfontosabb, leginkább világmegváltoztató és legsikeresebb terméke. Többé vált, mint egy folyton veled levő társ. Az iPhone tényleg elengedhetetlen részét képzi mindennapjainknak és lehetővé teszi azokat a dolgokat, amiket napközben teszünk”, mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója. “Múlt héten egy újabb mérföldkövet hagytunk el, amikor eladtuk az 1 milliárdodik iPhone-t. Soha nem volt célunk, hogy a legtöbbet adjuk el, a célunk mindig is az volt, hogy a lehető legjobb termékeket készítsük, amik

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Microsoft Pix: egy jobb kamera alkalmazás

A Microsoft azt állítja, hogy új alkalmazásuk, a Pix jobb, mint az iPhone gyári Kamera alkalmazása.

A gyári Kamera alkalmazás a legtöbb esetben jó fotókat készít, ezért ez egy merész kijelentés a Microsoft részéről, de az alkalmazás folyamatosan próbálja bebizonyítani, hogy igaza van, mivel minden képnél megnézhető, hogy mennyit javított rajta a Pix.

De hogyan javít a Pix alkalmazás a fotókon?

A Microsoft Research egy mesterséges intelligenciát épített az alkalmazásba, ami a fotó elkészítése előtt elemzi a kamera által látott világot és folyamatosan fényképez. Így amikor a felhasználó kattint, a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iPhone 7: előrendelés szeptember 9-től, Force Touch home gomb

Az iPhone 7-tel kapcsolatos pletykaözön folytatódik.

Evan Blass megírta Twitteren, hogy az iPhone 7 árusítása a szeptember 12-ei héten kezdődik, ahogy arról itt be is számoltunk.

Most azonban már pontosabb jóslatai is vannak, szerinte az előrendelés szeptember 9-én kezdődik meg, maga az árusítás pedig szeptember 16-án.

Ha az előző évek trendjeit figyeljük, akkor ez alapján már következtethetünk arra is, hogy mikor lesz maga a bemutató.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›