Szívás a kozmoszfekete gyártása

Az Apple nem tud annyi kozmoszfekete iPhone-t gyártani, mint kéne.

– Héj John, nem tudunk elég kozmoszfekete iPhone 7-et gyártani!
– Akkor a legjobb lesz, ha az összes marketinganyagra a kozmoszfekete változatot tesszük, tovább növelve az igényt a telefon iránt!

Legalábbis valahogy így tudom elképzelni a beszélgetést.

A pletykák alapján már tudhattuk, hogy az Apple gyártási problémákkal küzd, vagyis az Apple a telefon kiadása előtt tudta, hogy bajban lesz a kozmoszfekete szín gyártásával. A cég mégis úgy döntött, hogy a kozmoszfekete szín megy a cég honlapjára és a bemutató diáiba.

A fő

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

iOS 10 tipp: nagyító

– Mi az ott a kezedben kisfiam?
– Nagyító!
– Nem azt kérdeztem, hogy kitől kaptad!

Na, félretéve a vicceket, az Apple beépített egy hasznos újdonságot az iOS 10-be, melynek segítségével könnyedén felnagyíthatjuk a való világot.

Látogass el a Beállítások alkalmazásba és az Általános→ Kisegítő lehetőségek alatt megtalálhatod a Nagyító lehetőséget, mely lehetővé teszi, hogy a főgomb háromszori megnyomása egy speciális kamerafelületet hozzon be.

Ez sokkal okosabb, mint a Kamera alkalmazás, ha a nagyításról van szó, ezért alkalmasabb, mintha lefotóznád, majd megvágnád a gabonapehely összetevőit a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Október 24-én érkezhet az új MacBook Pro

Vajon az Apple végre tényleg frissíteni fogja gépeit?

Már kezd lecsengeni az iPhone 7 láz, így az Apple tud a következő eseményre koncentrálni, mely minden évben októberben szokott lenni.

A The Apple Post információi szerint az Apple idén október 24-ét tűzte ki a Mac-es médiaeseményre, ahol bemutatásra kerülne az új MacBook Pro.

Október 24 egy érdekes választás, az Apple általában nem szokott hétfő reggelre eseményt időzíteni, igaz olyat sem szoktak, hogy több mint 1000 napig nem frissítenek egy számítógépet és ha azt megcsinálták, akkor ezt miért ne?

A pletykák szerint az új MacBook Pro OLED

RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

iOS 10 tipp: widget képernyő letiltása a lezárt képernyőn

Az iOS 10 egyik újítása, hogy a lezárt képernyőn könnyedén elérhetőek a widgetek. Ha akarod, ezt kikapcsolhatod.

Fontos felismerni, hogy a widgetek eddig is elérhetőek voltak a lezárt képernyőről az értesítési központ “Ma” nézetéről, az Apple mindössze egyszerűbbé tette ennek a funkciónak az elérését az iOS 10-ben.

Ha azonban mégis le szeretnéd tiltani a funkciót, akkor most megmutatom, hogy hogy kell.

Sajnos a letiltáshoz az kell, hogy legyen jelkód beállítva az eszközön. Látogass el a Beállítások→ Jelkód alá és itt kapcsold ki a “Mai napi nézet” lehetőséget.

Ha akarod, még az értesítéseket,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Könnyebben törhetőek az iOS 10 biztonsági mentései

Az Apple bakizott egyet az új iTunes-ban, melynek eredményeképp a helyi biztonsági mentések könnyebben feltörhetőek.

Az iCloud előtt az emberek számítógéphez csatlakoztatták iOS eszközeiket és az iTunes-t használták tartalmak átvitelére. Az iTunes átmásolta a szükséges adatokat, ezt a folyamatot neveztük szinkronizációnak és közben biztonsági mentést is készített az iOS eszközön található tartalmakról és beállításokról.

Legalábbis az Apple szeretné, ha ez már tényleg történelem lenne, de sok felhasználó még mindig használja az iTunes-t szinkronizációra és biztonsági mentések készítésére, ami

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›