Magyarul is megtanult a Google Translate élőképet fordító funkciója

Komoly frissítést kapott a Google népszerű fordító alkalmazása, a Google Translate. Mostantól magyar nyelven is elérhető a World Lens névre keresztelt funkció, ami nagy segítséget nyújthat mind a magyar utazóknak, mind a magyarul nem beszélő turistáknak a tájékozódásban.

A funkció már január óta használható, de most a kezdeti 7 nyelv mellé további 19-el bővült a kínálat.

De mi is az a World Lens? A funkció az idegen nyelvterületeken való tájékozódást hivatott segíteni. A okostelefonok kameráját használja fel, és ha írást lát akkor azt a mi saját nyelvünkre dekódolja, késleltetés nélkül.

Ehhez

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Itt az Angry Birds 2 és a Reeder 3 béta

2 népszerű program új változata jelent meg ma. Az Angry Birds utódjának az iOS felhasználók örülhetnek, míg a Reeder 3 a Mac felhasználók napját dobhatja fel.

Az Angry Birds még 2009-ben az App Store hajnalán vált igen népszerű játékká, amikor Doodle Jumppal és Tap Tap Revenge-dzsel játszott mindenki. A Rovio sok bőrt lehúzott a játékról, volt évszakos, Star Wars változata (utóbbiból kettő is), most azonban úgy gondolták, hogy az eredeti játékot frissítik fel.

A játék menete alapvetően változatlan, továbbra is madarakkal kell disznókra lőni, de megjelent néhány érdekes újítás is, így például

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Nemzetközi versenyen nyert a budapesti iPhone videó

Egy “iPhone 6 Budapest” névre keresztelt videóval zsebelt be első helyezést a nemzetközi iPhone Film Festivalon egy magyar csapat.

A fesztiválon a Cinematography kategóriában első helyezést kapott az alábbi videó:

A videó az első olyan magyar videoprojekt, amit teljes egészében iPhone-nal vettek fel. A videót Guba Gergő, Lénárt Gábor és csapata forgatta még tavaly és az iPhone 6 hazai premierjével egy időben jelent meg.

A versenyre több mint 50 országból érkezett több száz nevezés, ezek közül pedig neves szakmai zsűri választotta ki a nyerteseket, így igazán nagy teljesítmény, amit elértek.

A

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Népszerű az Apple Pay az Egyesült Államokban

Az Apple Pay az Apple egyik újdonsága, melyről még nem teljesen eldöntött, hogy sikeres lesz-e. Egy felmérés szerint fényes jövő várhat a szolgáltatásra.

A The Auriemma Consulting Group elemzőinek kutatása szerint az egyesült államokbeli iPhone 6 felhasználók 42%-a használta már a szolgáltatást.

És a többségük miután kipróbálta nem hagyta abba a dolgot. Azok közül, akik igennel feleltek 84% több, mint 3 alkalommal vette már igénybe az egyszerű fizetési szolgáltatást.

Az Apple Pay alkalmazáson belüli vásárlásokra is alkalmas és ez a része is népszerű a szolgáltatásnak. Azok közül, akik használták

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Snapchaten is követhető az Apple Music

A Snapchat egy olyan médium, amit eddig az Apple nem használt ki szolgáltatásának reklámozására. Ez most megváltozott.

Az Apple arra használja a Snapchatet, hogy a Beats 1 rádióállomás adásának kulisszatitkait bemutassa a történetek funkción keresztül.

Ha te is megnéznéd az Apple Music csatornát, akkor az applemusic felhasználót barátként jelölve megteheted.

Az applemusic történeteire a Beats 1 DJ-i rövid zenés videókat töltenek fel, ahol látható, hogy miként készítenek elő egy-egy adást.

Az, hogy az Apple Music Snapchaten is követhető igazán nagy szó, mivel az Apple híres arról, hogy nagyon

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›