Helló újra: közvetítés

Ahogy azt már megszokhattad, idén is közvetítünk az eseményről.

Ma este 7 órakor megkezdődik az Apple “Helló újra” (Hello again) médiaeseménye, ahol szinte minden kétséget kizáróan bemutatásra kerül a tegnapelőtt kiszivárgott OLED funkciósoros MacBook Pro.

Az eseményt természetesen Twitteren közvetítjük:

Hozzászólásokat a cikk alatt és Twitteren is figyeljük a bemutató során.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Saját tervezésű GPU-val dolgoznak az iPhone-ok

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az Apple 2014 óta saját tervezésű GPU-t tett az iPhone-ba és nem jöttünk rá? Mert úgy néz ki, hogy ez történt!

David Kanter, a Real World Technologies egyik alkalmazottja azt állítja, hogy az Apple már egy ideje saját GPU-t tervez mobil csipjeihez.

Az első ilyen SoC az iPhone 6-ban található Apple A8-as volt, de azóta az A9, (az A9X) és az A10 Fusion csip is saját tervezésű GPU-t kapott.

Korábban az Apple a PowerVR gyártójától, a Imagination Technologies-tól szerezte be a grafikai hardverek specifikációját saját csipjeihez.

Kenter szerint az Imagination

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Késik az iPhone 7 legnagyobb újdonsága

Az iPhone 7 egy dolog miatt fog fennmaradni a történelemkönyvekben, mégpedig azért, hogy meggyilkolta a 3,5 mm-es jack dugót.

Ezt az Apple is tudta, ezért készítettek hozzá egy AirPods nevű vezeték nélküli fülhallgatót.

Az AirPods azonban nem került be az iPhone 7 dobozába és külön sem volt megvásárolható a telefon megjelenésekor. Az Apple azt ígérte, hogy az AirPods valamikor októberben érkezik, de most már tudjuk, hogy ebből semmi sem lesz.

A TechCrunch-nak elárulta az Apple, hogy az AirPods befejezéséhez még egy kis időre van szükségük, így nem készülnek el vele októberben.

Az AirPods-ra

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Androidos iMessage

Az Apple komolyan gondolkozott azon, hogy elhozzák népszerű üzenetküldő szolgáltatásukat a Google konkurens mobil platformjára.

John Gruber blogján arról írt, hogy kismadarak csiripeltek neki az Androidra írt iMessage kliensről.

Kismadaraktól hallottam, hogy az iMessage Androidra írt változatának különböző rajzai keringtek a cégen belül. Ezek különböző felületi stílussal rendelkeztek, kezdve az iOS-es kinézettől egészen a Material Design-t használóig.

Az, hogy az Apple több különböző vázlatot is készített az iMessage for Androidhoz azt jelzi, hogy a gondolat egészen előrejutott és nem kaszálták

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
Kiszivárgott az új MacBook Pro

Hupszika: kiszivárgott az új MacBook Pro

Az Apple véletlenül a hétfőn kiadott macOS 10.12.1 frissítésbe betette az új MacBook Pro-t is.

A frissítést követően a lelkes, unatkozó felhasználók elkezdték átnézni a megváltozott rendszerfájlokat és rábukkantak arra, hogy a Rendszerbeállításokban a billentyűzet képe változott a 10.12.0-hoz képest:

Ez azonban semmi ahhoz képest, amit később a /System/Library /PrivateFrameworks /PassKitUI.framework/Versions/A/Resources mappában találtak. Itt ugyanis szerepelt az új MacBook Pro teljes pompájában:

A képen sok mindent fel kell dolgozni, nézzük is meg ezeket:

  • a képen egy 13 colos retinak
RÉSZLETEK | 6 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›