Itt az első Force Touch kijelzős okostelefon!

A távol-keleti gyártók már olyan ravaszak, hogy azelőtt lemásolják az Apple újdonságait, hogy az Apple kiadná őket.

Régóta pletykálnak arról, hogy az Apple egy Force Touch kijelzős iPhone-on dolgozik, a legfrissebb információk szerint jövő szerdán bemutatásra is kerül majd az iPhone 6S formájában.

A Huawei azonban nem várt addig és már most kiadtak egy telefont, mely nyomásérzékeny kijelzővel rendelkezik. Furcsa reneszánsz ez, hiszen az iPhone megjelenésekor a legtöbb konkurens még nyomásérzékeny, rezisztív kijelzővel rendelkezett.

A nyomásérzékeny kijelzővel ellátott telefont a Huawei Mate

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

27% váltott iPhone-ra

A Kantar Worldpanel ComTech megvizsgálta az utolsó negyedév eladásait és arra jutott, hogy az iPhone nagyon jól teljesít.

Ezt bárki meg tudta volna mondani, de Carolina Milanesi a kutatócég vezetője számokkal is alá tudja támasztani az állítást.

Európában az okostelefon vásárlók 27%-a váltott valamilyen androidos készülékről iPhone-ra. Az Egyesült Államokban ez a szám csak 9%, bár ott eleve erősebb volt az Apple telefonja.

Az Android piaci részesedésének nem tett jót a kihívásokkal teli piaci dinamika Németországban, Franciaországban és Nagy Britanniában.”, mondta Milanesi.

Az Egyesült

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Itt a teljes Skylake család

Már eddig is szinte mindent tudtunk az Intel új processzorcsaládjáról, de most végre hivatalosan is lerántották a leplet a csipekről.

Az Apple még a Broadwell családra sem állt át teljesen, de az Intel már a Skylake-kel kopogtat az ajtón.

Az új családban szinte minden Mac-hez találunk új processzorokat, nézzük is meg, hogy mely csipek tűnhetnek fel a legnagyobb eséllyel az Apple következő gépeiben.

Az Y széria esett át a legnagyobb vérfrissítésen idén, ezek azok az alacsony fogyasztású processzorok, melyek az új MacBookban is megtalálhatóak.

Az Intel bejelentette az új Core m3, Core m5 és Core

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
Minden, amit az új Apple TV-ről tudni érdemes

Mit tudunk az új Apple TV-ről?

Nagyon úgy fest, hogy a dizájnt leszámítva már szinte minden kiszivárgott az új Apple TV-ről. Nézzük meg, hogy mit tudunk!

A 9to5Mac-től Mark Gurman ismét egy jó adag infót szállított, így tőle csemegézünk főként. Gurman korábban már sokszor találta el, hogy min dolgozik az Apple, többek közt a Health alkalmazás eljövetelét is megjósolta.

Ennyi pletyka után szinte biztosra vehető, hogy jövő szerdán az Apple bemutat egy új Apple TV-t, mely a set-top-box negyedik generációja lesz.

Eddig még azonban sok részlet nem volt tisztázott, például az új Apple TV ára. Jelenleg az Apple TV mindössze 69 dollár

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szeptember 9-én érkezhet az új iPad család is

Az Apple állítólag új Apple Watch Sport óraszíjakat is tervez bemutatni szeptember 9-én, de az is lehet, hogy az iPad mini 4 és az iPad Pro is befut majd.

A 9to5Mac és a MacRumors is megerősítette, hogy szerintük az Apple új Apple Watch Sport óraszíjakat fog bemutatni.

Az óraszíjak kialakítása változatlan marad, csupán új színek megjelenésére kell számítani, ahogy a színpaletta legutóbbi bővülésénél is, ami a fenti képen látható.

A pletykák szerint most sötétebb árnyalatok érkeznek, nem pedig a szokásos neonszínek. Ez különösen fontos, mert az Apple Watch Sport a legolcsóbb változat, így a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›