230%-os növekedést mutatnak a 64 bites frissítések

Az elmúlt fél évben az App Store-ba küldött frissítések között közel 230%-kal több volt a 64 bites támogatás megjelenése, mint korábban.

Az Apple az iOS 10.3-mal és az iOS 11-gyel egyértelművé tette, hogy iOS-en nincs jövője a 32 bites alkalmazásoknak.

A Sensor Tower friss felmérése azt mutatja, hogy a fejlesztők megértették az üzenetet és neki álltak frissíteni alkalmazásaikat 64 bitesre, hogy működjenek iOS 11 alatt is.

Az elmúlt egy évben legalább 1900 alkalmazás kapott 64 bites támogatást. Az ilyen frissítések száma főleg az elmúlt fél évben történt, akkor ugyanis 229%-ot nőttek a 32-ről 64

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az iPhone 7 a legnépszerűbb okostelefon a világon

2017 második naptári negyedévében a legtöbbet eladott okostelefon az iPhone 7 volt. Kihúzhatja magát az Apple.

A Strategy Analytics adatgyűjtései alapján az Apple tavaly ősszel bemutatott okostelefonja, az iPhone 7 még most is tarol.

Április és június között az Apple 16,9 millió iPhone 7-et adott el és 15,1 millió iPhone 7 Plus-t. Ezzel az okostelefonok eladási adatai alapján felállított rangsorán az első két helyet máris megszerezte az Apple.

Harmadik helyezett a Samsung Galaxy S8 10,2 millióval, negyedik pedig ennek a telefonnak a nagy testvére 9 millióval.

”Az iPhone 7 továbbra is a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

macOS tipp: szoftverfrissítés parancssorból

Az App Store Frissítések fülétől sokan tartanak és okkal. A felület lassan tölt be, a frissítések néha kétszer, háromszor vagy még többször jelennek meg egymás után és maga a frissítés is macerás, hiszen újraindítást és akár fél órás várakozást is hoz magával.

Szerencsére a macOS már ősidők óta tartalmaz egy parancssori megoldást, melynek segítségével a Terminal alkalmazásból vagy SSH kapcsolaton keresztül is tudod intézni a géped frissítését a Mac App Store Frissítések fülét elkerülve.

Az ehhez használt parancs a softwareupdate névre hallgat, nem túl kreatívan és sok hasznos paraméterezéssel

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vastagabb lesz az iPhone 7s és új infók az iPhone 8-ról

Az üveg hátlap miatt vastagabb lehet az iPhone 7s, mint az iPhone 7 | Gyártósori videók szivárogtak ki az iPhone 8-ról | A rézarany iPhone 8 színét Blush Goldnak fogják hívni

A Giga Apple német oldal szerint az iPhone 7s vastagabb lesz, mint a sima iPhone 7.

A vastagabb kialakítás két okának a vezeték nélküli töltést és az ahhoz járó üveg hátlapot teszik meg.

A lap 0,1 mm-es vastagodást jósol, ami fele akkora ugrás, mint ami az iPhone 6 → 6s váltáskor történt a 3D Touch bevezetésekor.

Ha ez igaz, akkor az iPhone 7s 7,21 milliméter vastag lesz. A Giga Apple emellett a szélességben és a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

HomePod gyártási hírek és Apple Watch S3 pletykák

Jelenleg úgy néz ki, hogy az Apple csak félmillió HomePod eszközt fog legyártatni idén. Az Apple Watch Series 3 pedig nem változik formavilágában, de kap egy izgalmas új funkciót, ami új vásárlói körök számára teheti majd érdekessé.

A HomePod állítólagos gyártója az Inventec Appliances (az AirPods gyártója) és a Nikkei információi szerint bajban vannak.

Az Inventec Appliances elnöke, David Ho egy okos otthoni eszközről beszélt sajtótájékoztatóján, mely 2017 végén érkezik és problémás a gyártása. Név szerint nem említette a HomePod okoshangfalat, de nem nehéz kitalálni, hogy arra gondolt.

Idén

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›