Lassan kapcsol be az Apple Watch

Az Apple Watch belsejébe az Apple egy kellően gyors processzort tett. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a bekapcsolási ideje rövid lenne az eszköznek.

Az Apple Watch számára ugyanis több, mint egy percig tart a boot folyamata, ami körülbelül kétszer több, mint egy átlagos iPhone esetén.

A demonstráló videót először a 9to5Mac osztotta meg és egy Apple Store-ban kiállított demó darabot mutat be.

Elképzelhető, hogy a boltban kiállított Apple Watch szoftvere olyan jelentősen eltér a vásárlók számára eladottól, hogy az okozza a lassú elindulást, de ez nem valószínű.

Az Apple az Apple Watch belsejébe

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Android vagy iOS: vérre menő küzdelem

Az Android és az iOS kétségtelenül a két vezető mobil operációs rendszer napjainkban. Bizonyos szempontok szerint egyik jobb, bizonyos szempontok szerint a másik. Vannak azonban, akik ezt nem tudják elfogadni.

Két amerikai férfi Tulsa városában, Okla államban péntek este összeveszett a kocsmában azon, hogy melyik mobilplatform a jobb.

Ebben még semmi különös nincs, 1-2 sör után gyakran felmerülnek a társaságokban az okostelefonok. Ami viszont már megdöbbentő, hogy itt a vita vérre ment: a két férfi összeverekedett azon, hogy melyik a jobb operációs rendszer mobilokra, az iOS vagy az Android.

De

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

SzülinApp: ingyenes az iGO Magyarország!

Az iGO magyar térképe a következő 10 napban ingyenes. Javasoljuk töltsd le, amíg lehet!

Most 10 éves az iGO navigáció és ennek örömére ingyenessé tette az NNG az alkalmazást.

Az alkalmazás iOS-re és Androidra is ingyenes, de siess, mert csak 10 napig tart az akció!

RÉSZLETEK | 10 hozzászólás
Saját SSD vezérlőt használ az Apple

Az új MacBook rejtett újdonsága

Az új MacBook belsejében található egy csip, ami felett könnyedén elsiklik az ember tekintete, pedig igazán nagy jelentőséggel bír.

Múlt héten írtunk róla, hogy az iFixit szétszerelte az új, 12 colos masinát, akkor azonban még nem tűnt fel az iFixitnek, hogy az SSD vezérlő csip nem átlagos.

A csip gyártási száma 338S00055 és bár nincs rajta alma logó, szinte biztos, hogy az Apple keze áll a gyártása mögött, ezt a ChipWorks egyik elemzője is megerősítette az iFixitnek.

Az OS X Rendszerinformációk alkalmazása is Apple SSD AP0512H-ként hivatkozik az új MacBookban található SSD-re, tehát egyáltalán

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
iCase tokok

Hazaiaknak hazaiaktól - a legjobb minőségű iPhone bőr tokok

Foglalkoztunk már az iCase nevű magyar céggel, akik csúcsminőségű Apple tokokat készítenek. Most ismét róluk fogunk írni, hiszen a közelmúltban jelentették meg az iPhone 6-hoz készült prémium kategóriás tokjaikat. Ennek kapcsán az iPhoneTok.hu csapata három iCase bőrtokot - az Elegant Line, a Slim Fit és a Thin Series darabokat - is megvizsgálta közelebbről.

 

A bonyhádi telephelyű és cipőgyártással is foglalkozó iCase már közel fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a minőségi bőripari termékek készítésben, ami több mint meggyőző. Ráadásul a magyar gyártó büszke arra, hogy a bőr iPhone tokok

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›