Már a 15-ös MacBook Pro is tudja az 5K-t

Az Apple frissítette 4K és 5K támogatási oldalát és mostantól a drágább 15 colos retina MacBook Pro is támogatja a Dell 5K monitorát.

Nem sokan ugrottak bele az 5K bizniszbe eddig, közülük egy volt a Dell, akik az 5K-s iMac-kel közel egy időben mutatták be monitorukat.

A Dell 27 colos 5K monitora, a UP2715K az OS X 10.10.3-nak köszönhetően már megy a 15 colos MacBook Pro-val is.

Miután az 5K felbontás 60 Hz-en történő meghajtása igen nagy sávszélességet igényel, így csak két kábellel megy a Dell monitora, majd a DisplayPort 1.3-as szabvány oldja meg ezt a

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
Google újdonságok

Google I/O 2015

A Google I/O a Google fejlesztői konferenciája, melyet a WWDC-hez hasonlóan minden évben megrendeznek. A Google idén is sok érdekességet mutatott be, ezek közül párat iOS-en és OS X-en is kipróbálhatsz!

Google Inbox

A Google Inbox eddig meghívásos alapon működött, de a Google mostantól minden Gmail felhasználó számára elérhetővé tette a szolgáltatást.

Ennek örömére az Inbox iOS kliense kapott egy frissítést az App Store-ban, mely lehetővé teszi, hogy visszavond egy levél elküldését, opcionálisan gyors törlési gesztust ad és végre állíthatsz be egyéni aláírást is az alkalmazásban.

Az Inbox

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Jeff Williams beszélt az Apple-ről

Jeff Williams, az Apple műveletekért felelős vezetője interjút adott Walt Mossbergnek és Kara Swishernek a Recode konferencián.

A beszélgetésből rengeteg érdekesség kiderült az Apple Watch, az Apple Car és más témák kapcsán is.

Apple Watch és a natív alkalmazások

Jelenleg minden Apple Watch-on futó alkalmazás valójában nem is az Apple Watch-on fut. Amikor az Apple Watch-od kezdőképernyőjén ráböksz egy ikonra, akkor az alkalmazás valójában az iPhone-odon indul el.

Ezért olyan szörnyen lassú minden Apple Watch alkalmazás jelenleg, mert a fejlesztők még

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iOS 9: Google Now, Force Touch, Apple Pay

A 9to5Mac-től minden nap érkezik egy-egy új iOS 9 pletyka, szinte annyi, hogy azzal lépést se lehet tartani. Lássuk őket!

Google Now-szerű személyi asszisztens

A Google a keresőt, a személyi asszisztenst és a naprakész információkat egy helyen, a Google Now felületén prezentálja. Az Apple ezzel szemben 3 helyen: kezdőképernyőről elérhető a Spotlight, Értesítési központból a Mai nézet minialkalmazásai és ott van még Siri a home gomb hosszú nyomására.

Az iOS 9 lehet, hogy változtatni fog ezen és egy egyesített személyi asszisztenst mutat be, ami majd segít a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Beperelték a MacKeepert!

A MacKeeper készítői végre bíróság elé állnak, így hivatalos válasz is lesz arra, hogy mennyire törvényes az, amit csinálnak.

A MacKeeperről korábban már megírtuk, hogy alapvetően nem egy károsnak tűnő szoftverről van szó, de telepítése millió gondot okozhat és semmiképp sem olyan hatással jár az, hogy ha a gépünkön van, mint azt eredetileg képzeltük.

De úgy fest, hogy a MacKeeper készítőjét, a ZeoBitet, utoléri a sors keze, mivel 2014 májusában beperelte őket Pennsylvania nyugati negyedének bírósága. A felperes, Holly Yencha, helyi lakos, szerint a MacKeepert szándékosan hirdették megtévesztő

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›