Itt a BeszeljukMacBolt 2!

A BeszeljukMacBolt teljesen megújult, nézzük meg, hogy mi változott!

Feltűnhetett, hogy az utóbbi időben keveset foglalkoztunk a BeszeljukMacBolttal. Kevés cikk jelent meg vele kapcsolatban és kevés terméket teszteltünk.

Mindez azért történt, mert a bolt egy új változatán dolgoztunk, ami átláthatóbb, mobilbarát felülettel szolgál a könnyebb navigáció érdekében.

De ez messze nem csak egy új weboldal, a kínálat terén is nagy módosítások történtek. Mostantól tőlünk is vásárolhatsz Mac-et, iPhone-t, iPadet, Apple Watch-ot, Apple TV-t vagy iPodot, szóval az összes népszerű Apple cuccot.

És a

RÉSZLETEK | 7 hozzászólás

OLED kijelző kerülhet az iPhone 8-ba

Az Apple útjai kifürkészhetetlenek, így egyesek szerint 2018-ban OLED kijelzős iPhone-t fogunk kapni a cégtől.

“De hát még az iPhone 7 sem jelent meg!”

“Ennek semmi értelme!”

“Csak pletykák vannak az oldalon!”

Nyugalom, pánikra semmi ok! Ez egy olyan téma, amit helyén kell kezelni, hiszen egy viszonylag távoli időpont szerepel benne és nem is megbízható forrásból érkezik.

Ennek ellenére jellege miatt lehozta az összes nagyobb híroldal, így érdemes lehet megnézni, hogy vajon mennyi igazságtartalom van a pletykában.

A hír eredeti forrása a japán Nikkei. Cikkükben azt állítják, hogy az Apple nagy

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Mire használják a felhasználók az Apple Watch-ot?

Egy átlagos Apple Watch felhasználó napi 60-80 alkalommal néz az órájára. De mit csinál ekkor?

Erre próbált választ találni a Stockholm University és a Wristly is. Utóbbi felhasználói visszajelzések alapján, míg előbbi hordozható kamerákkal látta el az Apple Watch felhasználókat.

A Wristly kérdőívét kitöltők 96%-a azt állította, hogy a leggyakrabban csak ránéznek az Apple Watch-ra, megnézik az órát és kész. A többi tevékenységre jelentősen kisebb időt szánnak, de azért népszerű volt még az aktivitás ellenőrzése, az SMS-ekre válaszolás, Siri használata és a pulzusmérés is.

Az Apple Watch-ot a

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Mehet a Facebook az Apple TV-n is!

A Facebook elkészítette a tvOS SDK-t, így mostantól bármely tvOS-re írt alkalmazás használhat Facebook-alapú bejelentkezést.

iOS-en már megszokhattuk, hogy rengeteg alkalmazás felajánlja a kényelmes Facebook-alapú bejelentkezést. Ekkor 1-2 bökéssel máris használhatjuk az alkalmazást, a szükséges bejelentkezési adatokat pedig a Facebook biztosítja.

Ez iOS-en is hasznos, de igazán nagy szerepe ennek az Apple TV esetén van, ahol nincs billentyűzet, épp ezért például a regisztráció egy nagyon fájdalmas lépés.

Szerencsére a Facebook SDK-t használó alkalmazásoknak elég megkérniük a felhasználót, hogy

RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Itt az idei első karácsonyi reklám

Az Apple idén korán kezdi a karácsonyi reklámokat.

Igaz, ma már kimondhatjuk, hogy kevesebb mint egy hónap van karácsonyig, ennek ellenére kicsit furcsa, hogy az Egyesült Államokban hálaadáskor már karácsonyi reklámot ad a TV-ben az Apple.

A reklámban alig látunk Apple termékeket, ahogy azt már megszokhattuk. Ezúttal Stevie Wonder és Andra Day a sztárszereplő, amint együtt előadják az 1967-es Someday At Christmas című slágert.

Ami különlegessé teszi az idei reklámot, az az, hogy az Apple termékeinek kevéssé ismert funkcióit, a kisegítő lehetőségeket is egy kicsit hirdeti, amikor a videó elején a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›