szerző: alfabazsi | 2014 augusztus 26. @ 10:04

iPhone 4/4s akkumulátorcsere MINDÖSSZE 4.490 Ft-ért 5 percen belül – iSamurai WestEnd

Ha sikeres akcióról van szó, akkor mindenképpen az iPhone 4/4s akkumulátor csereakciónkat kell megemlíteni. Az árral sem szokott gond lenni, és a szerelési idővel sem, így a héten ilyen akcióval várunk Titeket a hét minden napján! Túl sokat nem kell…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Hajdúszoboszlói őszi wellness-hétvége Passbook kuponnal, csak a beszeljukmac olvasóinak!

Sokan közületek talán emlékeznek, hogy közel egy éve, tavaly novemberben már kínáltunk egy hajdúszoboszlói wellness szálloda jóvoltából, az iOS rendszer PASSBOOK alkalmazásán keresztül, kedvezményre jogosító kupon letöltési lehetőséget. Aki akkor lemaradt róla, netán újra szeretne kedvezményesen wellnessezni, itt az újabb lehetőség!

A kupon letöltése egyszerű és gyors, akár már szeptemberben is élesben felhasználhatod és ezzel jelentős kedvezményben részesülsz!A hajdúszoboszlói négycsillagos Apollo Thermalhotel CSAK A BESZELJUKMAC OLVASÓI-t egy kedvezményes wellnesshétvége eltöltésére invitálja a kupon/Pass letöltésével.

Ez a kupon most is többet ad, mint sok, más közösségi
Tovább...    »

2015 elején érkezhet egy nagyobb iPad

2012-ben az iPad mini megjelenése előtt mindenki azt mondta, hogy az iPad egy és sérthetetlen, nincs szükség több méretre. Aztán változtak az idők.

Most már teljességgel elképzelhető, hogy az Apple ki fog adni egy nagyobb táblagépet, teszem azt iPad Maxi néven.Korábban már többször írtunk a nagyobb iPadről. Először tavaly júliusban merült fel a hír, utána a kiszivárgott Apple által tesztelt kijelzők alapján írtunk róla, legutóbb pedig az iPad Air megjelenése előtt.

A Bloomberg információi szerint a 12,9 colos iPad már látható a horizonton és 2015 elején be is fut. Forrásaik iPad Pro néven hivatkoznak a termékre, de mivel 2015 első negyedéve még messze van igazából mindegy is,
Tovább...    »

A TSMC is benne akar lenni az A9 gyártásában

A TSMC és a Samsung folyamatosan verseng az Apple kegyeiért. Jó hírnevet ad ugyanis, ha bármelyikük elmondhatja magáról, hogy ők gyártják az Apple mobileszközeibe a processzorokat.

Annak ellenére, hogy még az iPhone 6 sem jelent meg az Apple A8-as processzorral, már javában pörögnek a pletykák a következő processzorról. Ráadásul nem is ez az első cikkünk a témában, még júliusban írtunk arról, hogy a Samsung is részt szeretne venni az iPhone 6S processzorának elkészítésében.A mostani hír a kínai Economic Daily News nevű portáltól érkezik és a fent említett cikkünkhöz képest néhány eltérő tényt említ meg az Apple következő mobilcsipjéről. A legfontosabb eltérés, hogy míg korábban
Tovább...    »

A Samsung gyártja az iPhone 6 flash tárolóját

Tisztában vagyunk vele, hogy a Samsung nélkül nem létezhetne az iPhone, mivel az Apple számára ők gyártják legnagyobb részt a processzort és a flash tárolót is.

Habár a processzor terén folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy az Apple lecseréli a Samsungot a TSMC-re, a DRAM-ok (flash tárolók) terén a Samsung továbbra is vezető.Timoty Arcuri, a Cowen & Co. elemzője, szerint az iPhone 6 DRAM-jáért is a Samsung lesz felelős.

Az Apple nem szeret arról beszélni, hogy honnan szerzi be az iPhone gyártásához szükséges komponenseket, de különböző forrásokból általában ki szokott derülni, hogy miből is áll össze az okostelefon. Ez különösen érvényes a Samsung esetén, hisz a koreai
Tovább...    »

Megjelent a Google Slides iOS-re

A Google kiadta prezentációkészítő szoftverét iOS-re. Az alkalmazás univerzális, tehát akár iPadünkön is szerkeszthetjük a Google Drive-unkon található diasorainkat.

Még májusban írtunk arról, hogy a Google is felvette a kesztyűt az Apple és a Microsoft ellen, így mostantól ők is készítenek iOS-re irodai szoftvereket. Akkor még csak a szövegszerkesztő és a táblázatkezelő szoftver jelent meg.

skitched

De most végre véget ért a várakozás és megjelent a Google Slides.

A dokumentumszerkesztési funkciók nagy része eddig a Google Drive alkalmazásba voltak rejtve, de a Google úgy döntött, hogy inkább felnégyeli az alkalmazást. Nagy divat ez mostanában, elég a Facebook és a Facebook Messenger
Tovább...    »

Phosphorus: az M7-es utódja az iPhone 6-ban? [Frissítve!!]

Újabban sok információ szivárog ki a GekkBar jóvoltából, most épp az Apple következő generációs mobilcsipjéről tudtunk meg érdekességeket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy az iPhone 6 egy új, valószínűleg A8-asnak nevezett Apple tervezte processzorral érkezik majd, de úgy néz ki, hogy emellé egy új segédprocesszort is kapunk.

skitched

Az Apple először az iPhone 5s-nél vezette be, hogy az érzékelők egy kisebb fogyasztású csipen vannak összpontosítva, így energiát spórolva. Ez volt az M7, az A7-es processzor csendes segédje. Talán nem ér minket váratlanul a hír, hogy az iPhone 6-ban is lesz egy hasonló szerepet betöltő csip.

A pletykák szerint ez a csip jelenleg Phosphorus kódnéven fut az
Tovább...    »

Így fog kinézni az iPhone 6?

A Foxconn gyáraiból szivárgott ki ez a három homályos fénykép, melyen állítólag az Apple következő okostelefonja látható.

Az iGen nevű francia oldal azt állítja, hogy biztos forrásból szerzett 3 képet, ahol az iPhone 6 sematikája látható. A képek megerősítik az eddigi pletykákat, így akár igazak is lehetnek.

skitched

Az első képen a telefont előröl láthatjuk. Itt oldalt az adatok között láthatjuk az eszközök prototípusainak dimenzióit. A 4,7 colos modell (N61) 138,14 x 97 x 6.9 mm-es lesz és súlya nem ismert. Az 5,5 colos modellből két prototípus is készült, ezek egyike az N56 névre hallgat, ezek közül a nagyobb 158,07 × 77,79 × 7,1 mm-es lesz és 184,6 grammot nyom. Összehasonlításképp
Tovább...    »

iPhone 5 akkumulátor csereprogram

Az Apple bizonyos iPhone 5-ök esetében csereakkumulátort biztosít. Amennyiben iPhone 5-öd van, mindenképpen ellenőrizd az Apple támogatási oldalán, hogy jogosult vagy-e!

A program augusztus 22-től él az Egyesült Államokban és Kínában és ehét péntektől lesz elérhető számunkra is.A hibás eszközök 2012 szeptembere és 2013 januárja között kerültek eladásra, így elég sok telefon lehet érintett. Ennek ellenére az Apple úgy nyilatkozik, hogy nem jelent problémát a legtöbb esetben:

Az Apple észrevette, hogy az iPhone 5 készülékek egy nagyon kis része rövidebb akkumulátor-üzemidőt biztosítanak vagy gyakoribb töltést igényelnek. Az érintett iPhone 5-ösök 2012 szeptembere és 2013
Tovább...    »

Megjelent a Parallels Desktop 10

A nagy sikerű virtualizációs szoftver máris tizedik kiadásánál tart, és a jelenlegi felhasználóknak fizetniük kell, ha az új verziót akarják használni.

A Parallels az utóbbi időben minden évben az új OS X-szel karöltve adta ki új Parallels Desktop szoftverét. A legújabb OS X-et csak a legújabb Parallels Desktop támogatja, így ha frissíteni szeretnél az új rendszerre, akkor kénytelen vagy megvásárolni az új Parallels Desktopot is.Idén sincs ez másképp, közelít az OS X 10.10 Yosemite, és ezzel együtt megjelent a Parallels Desktop 10 is, mely a 8-as vagy 9-es verzióval rendelkezők számára 49,99 dollár, míg teljes ára 79,99 dollár. Nem éppen egy olcsó éves költség.

A frissítés
Tovább...    »

A Samsung is beszállt az ALS jeges vödör kihívásába

Az ALS Ice Bucket Challange egy olyan kihívás, ahol ha leöntöd magad egy vödör jeges vízzel, akkor másik 3 embert is megkérhetsz rá, hogy így cselekedjen. Amennyiben 24 órán belül nem tesz így, akkor adományoznia kell.

Sokan részt vettek már rajta. Többek közt az Apple-től Tim Cook és Phil Schiller is. A Microsoft volt vezérigazgatója Bill Gates is kiállt, de még a Facebook alapítója Mark Zuckerberg is. Elmondható tehát, hogy a technológiai vállalatok vezetői között nagy sikernek örvend a kihívás.A Samsung új reklámja is erre a kihívásra épül, egy Samsung Galaxy S5 csinálja végig a kihívást.

A reklám végén kihívja az Apple iPhone 5s-t, a HTC One M8-at és a Nokia Lumia 930-at,
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)