szerző: beszmac | 2014 szeptember 29. @ 20:22

Heti iSamurai – iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás 3.990Ft-ért 1 órán belül!

Nagy sikert aratott múlt heti akciónk, így nem meglepő módon ráhúzunk még egy hetet. Tehát továbbra is várjuk a hibás, nem megfelelően működő bekapcsoló gombos iPhone 4/4s-sel rendelkező tulajdonosokat egy rövid, 1 órás javításra 3.990Ft-ért! Az egyik…

Belépés
felhasználó:
jelszó (SOS):
jegyezd meg!

Arany iPad Air várható

Az iPhone 5s óta az Apple által alkalmazott három szín az asztroszürke, az ezüst és az arany.

Ehhez képest az iPad családban eddig csak asztroszürkével és fehérrel találkozhattunk. A legújabb pletykák szerint az Apple egységesíteni fogja a színfelhozatalt és az idei iPadek arany színben is elérhetőek lesznek.Az információ forrása ezúttal a Bloomberg:

"A cég következő 9,7 colos iPad modelljei, melyek érkezését erre a hónapra várjuk, arany színben is választhatóak lesznek a hátlapra, kiegészítve ezzel kiegészítve az ezüst és szürke kínálatát a könnyebb iPad Airnek, állítja emberünk, aki kilétét a bemutatóig titokban szeretné tartani. Ezzel a színpaletta meg fog egyezni az iPhone
Tovább...    »

A német Computer Bild nem lesz ott több Apple eseményen

A német Computer Bild magazin magára haragította a helyi Apple PR részlegét. Az újság ugyanis meghajlította az iPhone 6 Plus-t és ezt le is közölte.

Axel Telzerow, a Computer Bild főszerkesztője ezt nyilatkozta az esetről:

"A cég [Apple] PR részlege elég zavaró módon reagált: ahelyett, hogy megválaszolták volna a kérdéseinket azt illetően, hogy miért olyan érzékeny az iPhone 6 plus, egy menedzser felhívta a Computer Bildet és közölte, hogy a Computer Bild a jövőben nem fog tesztkészülékeket kapni és meghívót sem küldenek a jövőbeli hivatalos eseményekre."

Ha kíváncsi lennél, akkor itt a Computer Bild videója a telefon meghajlításáról:Ahogy látható, ez is egy szokásos videó,
Tovább...    »

Adócsalással vádolja az EU Írországot és az Apple-t

Még júniusban írtunk arról, hogy az Apple és Írország kapcsolatát vizsgálja az Európai Bizottság. Azóta jutottak valamire.

A The Wall Street Journal keddi értekezése szerint az Európai Bizottság véleménye az, hogy az Apple illegálisan jutott adóelőnyökhöz a 80-as évek végén és a 90-es évek elején Írországban az ír kormánnyal között titkos megállapodásoknak köszönhetően. Ezek nem kis vádak.Az Apple válaszolt is természetesen, de ők ártatlannak vallják magukat értelemszerűen:

"Az Apple büszke az írországi történelmére és 4000 embernek adunk munkát Corkban. Ők kiszolgálják a felhasználóinkat gyártásban, technikai támogatásban és egyéb fontos munkakörökön keresztül. Az európai és
Tovább...    »

Bonjour! Franciaországban az Apple Watch!

Most nem az Apple által kialakított hálózati protokollról szeretnénk beszélni, mely kezdetben Rendezvous, később Bonjour névre hallgatott, de jó egy kis franciával kezdeni, nem?

Az Apple mindenesetre úgy gondolta, hogy jó dolog franciákkal kezdeni, ezért a párizsi Colette butikban kihelyezett pár Apple Watch-ot.

skitched

Jelenleg Fashion Week (Divathét) van Párizsban, így nem meglepő, hogy az Apple úgy döntött, hogy elhelyezi új üdvöskéjét, az okosórát, melyet főként divatkiegészítőként pozicionálnak egy pár kirakatban.

skitched
 Watch

Egészen konkrétan a Colette legtöbb ablakában az Apple Watch található, és annak többféle változata. A Colette honlapján hirdeti az egésznapos eseményt, ahol
Tovább...    »

Fejlesztőknél az OS X Yosemite GM és tesztelőknél a negyedik Public Beta

A fejlesztők tegnap este megkapták az OS X Yosemite kiadásra szánt, más néven Golden Master, röviden GM kiadását, a tesztelők pedig a negyedik nyilvános béta kiadást próbálgathatják.

A Microsoft is tegnap adta ki a Windows 10-et (a Windows 8 utódját), így nem meglepő, hogy az Apple is a tegnapi napra időzítette az OS X 10.10 új verzióit.

osx_gm

A GM verziószáma 14A379a, míg a nyilvános bétáé 14A379b, vagyis a két rendszer nem teljesen egyforma. A rendszerek újdonságok tekintetében az eddigi visszajelzések alapján egyeznek, lássuk a változásokat!

Rendszerbeállítások

skitched

A Rendszerbeállítások Egér és Trackpad beállítási altáblái mostantól OS X Yosemite-t mutatnak a demonstrációs
Tovább...    »

Jöhet az iOS 8.2 és 8.3 is

Az Apple nem állt meg az iOS 8.1-nél, melynek első beta kiadását ma hajnalban kapták meg a fejlesztők.

A jelek szerint a cupertino-i cég az iOS 8 további verzióin dolgozik, egyelőre még nem az iOS 9-re koncentrálnak, hanem az iOS 8-hoz szeretnének nagyobb frissítési csomagokat adni.

skitched
iOS 8.2 a MacRumors adatai között

Utoljára az iOS 4 volt, mely elért a .3-as kiadásig, akkor is minden pontkiadással sok hasznos újdonság került a rendszerbe, a 4.3-nál olyan sok, hogy az iPhone 3G és az iPod touch második generációja ki is került a támogatott eszközök közül.

Azóta az iOS 5, 6 és 7 is csak a .1.X-ig jutott el, de úgy fest, hogy az iOS 8 esetén más lesz a helyzet.

Először a
Tovább...    »

Októberben érkezhet a retina iMac

Október még egy nagy hónap lesz az Apple számára, és most nem csak a hazai iPhone 6 árusítás megkezdésére gondolok, hanem arra, hogy még frissülnek a hardverek is ilyenkor.

Idén az iPad család frissítésére számítunk, de mivel érkezik az OS X Yosemite is, így sok Mac-es pletyka is felrepült. Egyesek várják az új Mac minit, mások a 12 colos MacBook Airt, megint mások pedig a retina kijelzős iMac-eket. Ez a cikkünk nekik szól.Szeptember idusán már írtunk arról, hogy idén érkezik a retina kijelzős iMac, most viszont több forrás is megerősítette, hogy az idén egészen pontosan októbert jelent. Jack March, a 9to5Mac és a Re/code-tól John Paczkowski is számít a retina kijelzős iMac
Tovább...    »

Felkerült az iPhone 6 az Apple magyar honlapjára is

Az Apple magyar oldalára tegnap felkerült az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus oldala is. Így 20 nappal a bemutató után nem ártott.

Azt továbbra sem tudjuk, hogy mikor lesz elérhető itthon is a két telefon, de a magyar oldal megjelenése jó jelnek tűnik.

applehu

Az is pozitívum, hogy mostantól magyarul is olvashatunk hivatalos forrásból az új iPhone-okról, nem kell fordítóhoz fordulni.Te várod már az iPhone 6 és 6 Plus hazai rajtját?

Fejlesztőknél az iOS 8.1! [Frissítve]

A fejlesztők ma hajnali fél egykor megkapták az Apple-től az iOS 8.1 első fejlesztői előzetesét.

Ennek a cikknek célja, hogy összefoglalja az új rendszerbe került változásokat, így ne is fecséreljük tovább a szót, lássuk az újdonságokat!

1. Nagyobb ikonok az Értesítési központban

skitched

A widgetek rendszerezésénél nagyobbak az ikonok listanézetben, így könnyebb beazonosítani, hogy melyik widget melyik alkalmazáshoz tartozik. Mivel egyre több alkalmazás fog widgetet elhelyezni itt, így ez egy logikus döntés volt az Apple részéről, hiszen a nagyobb ikonokkal könnyebb lesz megkülönböztetni őket.

2. Új iBooks ikon

skitched

Az iPhone 6 és 6 Plus promóciós képein már láthattuk az új iBooks
Tovább...    »

Súlyos iOS 8 hiba: minden iCloud Drive adat elveszhet!

Az első iOS-ek óta található egy gomb a Beállítások alkalmazásban, mely gyári állapotra állítja vissza az alkalmazások beállításait.

Ez nagyon praktikus, mivel így ha nincs a közelünkben egy iTunes-t futtató gép, akkor is megoldhatunk furcsa szoftveres hibákat, anélkül, hogy visszaállítanánk a gyári beállításokra az eszközt.

IMG_0820
Ha iCloud Drive-ot használsz, akkor ne nyomd meg!

A gomb a Beállítások→ Általános→ Visszaállítás alatt található és “Összes beállítás törlése” névre hallgat. Ha ezt korábbi rendszereken megnyomtad, akkor visszaállított minden beállítást, de meghagyta az adataidat és a médiafájljaidat az iOS eszközödön.

A gomb most is ezt tenné, de úgy néz ki, hogy az iOS
Tovább...    »

Kiemelt hirdetések
Friss hírek
Új hozzászólások
Legtöbb hozzászólás
Népszerű hírek (újak)