Apple Watch-ok széles választékban, kedvező áron a Creatools-nál!


Január 29-én hivatalosan is elstartol kishazánkban az Apple Watch, így most már a legtöbb modellt bárki könnydén beszerzheti magának itthon is, hivatalos hazai garanciával!


A Creatools-os srácok is beerősítettek Apple Watch fronton. A héten felkerült kínálatukba rengeteg elérhető modell, mind a  Sport, mind a Watch verziókból, radásul az árak is elég barátiak.

Nézzük miből válogathattok!

A legközkedveltebb és árban legelérhetőbb modell egyérteműen a Sport verzió.

A Sport órák Eloxált alumínium tokkal, megerősített Ion-X üveggel és többféle színű, strapabíró Sport szíjjal rendelkeznek.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

OS X tipp: ugráló Dock ikon megnyugtatása

Nem feltétlen kell átváltanod arra az alkalmazásra, amelyiknek pattog az ikonja, hogy megnyugtasd. Most mutatok egy egyszerűbb lehetőséget!

“Nem sikerült csatlakozni a(z) » iPhone« készülékhez” - zaklat épp az iTunes és közben pattog az ikonja.

Mi a megoldás? Nos, én eddig úgy csináltam, hogy rákattintottam a Dockon az ikonjára, leokéztam a hibaüzenetet, majd folytattam a cikkírást.

Persze nem csak az iTunes pattog, ha baja van, ott van az Üzenetek is, ha valamiért nem tudja elküldeni az egyik iMessage-et vagy a Mail, ami azt állítja, hogy a gmail szervere nem válaszol. Az alkalmazásoknak

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPhone tipp: utolsó tárcsázott szám újrahívása

Ez a tipp már az első iPhone OS óta rendszer része, ennek ellenére sokan nem tudnak róla.

Vegyük a következő esetet: egy barátod lediktálja neked a vízvezeték-szerelőjének telefonszámát, te begépeled és elmented a számot az illető nevén, majd felhívod, de ő azt feleli, hogy most nem alkalmas és hívd vissza két óra múlva. Ebben a két órában sokan hívnak és te is sok más embert hívsz, így az Előzmények fülön sokat kéne görgetned, hogy megtaláld.

Szerencsére az Apple mérnökei gondoltak erre és kitaláltak egy egyszerű módszert az utoljára tárcsázóról hívott telefonszám előkerítésére: csak a zöld telefon

RÉSZLETEK | 6 hozzászólás
5 bizonyíték, hogy az Apple VR eszközön dolgozik

Virtuális valóságba vezetne minket az Apple

Több jel is arra utal, hogy az Apple jelenleg valami VR (virtual reality - virtuális valóság) dologba ütötte bele a fejét.

A virtuális valóságot sokféleképpen lehet értelmezni. Lehet, hogy a telefonod a kamera képére vetíti rá a világ egy új rétegét, de az is lehet, hogy egy nagy szemüveg hiteti el veled, hogy valójában 3 méteres mókusok táncolnak melletted.

A pletykák szerint az Apple mindkettő iránt érdeklődik és ha nyitott szemmel járunk, eléggé egyértelmű jeleket láthatunk erre.

Első bizonyíték: 2016 Q1 negyedéves összefoglaló

Tim Cookot megkérdezték a 2016 Q1-es negyedév számainak

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

OS X tipp: keresés a Kontaktokból

A Kontaktok alkalmazás tartalmaz egy hasznos menüparancsot, ami felgyorsíthatja a kereséseid.

Ez nem egy új trükk, talán már 10 éve is a rendszer része, de érdemes megemlíteni.

A Kontaktok alkalmazásban ha egy személy van kijelölve, akkor a Szerkesztés menüben feltűnik a Spotlight… parancs.

Erre bökve a Finderben felugrik egy keresés a kijelölt személy nevével. Így azonnal megtalálhatod az összes iMessage-et, amit az adott személy küldött vagy az összes emailt, és persze az összes dokumentumod is, amiben szerepelt.

Ez gyorsabb, mint a Spotlight segítségével rákeresni az adott személyre, főleg,

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›