El Capitan és Yosemite alatt is kipróbálhatod az új Safarit

Az Apple elérhetővé tette a Safari 10 első bétáját az OS X El Capitan és Yosemite felhasználók számára is.

Ez azt jelenti, hogy fejlesztők anélkül tesztelhetik weboldalaikat az új böngészőben, hogy frissíteniük kéne egész operációs rendszerüket.

A Safari 10 sok újdonsága persze rendszerfüggő (mint például az Apple Pay vagy a képben kép videó), ezért nem lesz elérhető csak macOS Sierra alatt, de azért pár funkciót az Apple el tudott hozni a korábbi rendszerekre is.

Az Apple szerencsére összegyűjtötte, hogy a Safari 10 milyen újdonságokkal szolgál a korábbi rendszerek felhasználóinak, így

RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

RIP: Thunderbolt Display Kijelző

Az Apple hivatalosan is beszüntette a Thunderbolt Display kijelző árusítását és más gyártók kijelzőit javasolja helyette.

Az Apple úgy döntött, hogy kiszórja a készletet, vagyis online és boltokon keresztül is egy darabig még meg lehet szerezni, de ha az elfogy, akkor vége a dalnak.

A cég szóvivője ezt nyilatkozta:

Megszüntetjük az Apple Thunderbolt Display-t. Elérhető lesz az Apple.com-on, az Apple üzleteiben és az Apple hivatalos viszonteladóinál, amíg a készlet tart. Rengeteg nagyszerű harmadik féltől származó opció érhető el a Mac felhasználóink számára.

Ez egy szomorú pillanat, hiszen

RÉSZLETEK | 7 hozzászólás

Apróbb változások lehetnek az iPhone 7 előlapján

Friss pletykák szerint az iPhone 7 előlapján szélesebb lesz a hangszóró nyílása és áthelyezésre kerül a közelségérzékelő is. Micsoda izgalmak!

A Mac Otakara információi szerint az iPhone 7 előlapjának teteje átrendezésre kerül. Ez nem lenne meglepő, az Apple a korábbi generációknál is variált, elég arra gondolni, hogy az iPhone 4/s-nél a hangszóró bal oldalán volt a kamera, az iPhone 5/s/c/SE esetén felül, iPhone 6/s/Plus esetén pedig ismét bal oldalon.

A lap úgy véli, hogy az Apple áttervezett közelségérzékelőt, áthelyezett fényérzékelőt és szélesebb hangszórót tervez az iPhone 7 kijelzője fölé.

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Direkt maradt titkosítás nélkül az iOS 10 kernelje

Az Apple nem titkosította a kernelt az iOS 10 első bétájában. A cég szóvivője szerint ez nem véletlen történt. Mi folyik itt?

Az iOS 10 első bétája jelzi, hogy az Apple milyen irányba halad az iOS fejlesztésével, ezért a tech világ aktívan figyeli, hogy milyen változtatásokat eszközöl az Apple a rendszerben.

Az egyik fontos változtatás az, hogy a kernel nem került titkosításra az első bétában. Sokan erről azt hitték, hogy egy hibáról van szó, de a TechCrunch-nak megerősítette a cég szóvivője, hogy nem történt tévedés:

A kernel gyorsítótára nem tartalmaz személyes adatokat és így, hogy nem

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A KFC feltölti az iPhone-od

A KFC egy izgalmas kampányt kezdett Delhiben és Mumbaiban.

A világ legnagyobb csirkesütő étteremlánca kitalálta, hogy hogyan töltheti fel az iPhone-od, miközben a bendőd is megtelítődik.

Egy Facebookon indított promóció keretében Indiában bemutatta a KFC a “Watt A Box” nevű csirkedobozt, ami hamburgert, sült csirkeszárnyakat, krumplit és egy 6100 mAh-s akkumulátort tartalmaz.

Ebből az akkumulátorból Lightning és mini-USB porton keresztül is kinyerhető az energia, így amíg jóllaksz, a telefonod vagy egyéb okoseszközöd is visszaszerzi erejét.

Az akció egyelőre csak Indiában rajtolt el és nem is

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›