Új iMac-ek érkezhetnek

A legfrissebb információk alapján úgy fest, hogy az Apple új iMac-eket fog kiadni még ebben a negyedévben.

Ezt a pletykát pedig nem más, mint a KGI-Securities hírhedt elemzője, Ming-Chi Kuo hozta nyilvánosságra, így szinte biztos, hogy van igazságtartalma.

Úgy hisszük, hogy az Apple 2015 harmadik negyedéve során új iMac modelleket fog bemutatni, melyeknek fő húzófunkciói az erőteljesebb processzorok és a jobb kijelző minőség lesznek. Arra számítunk, hogy a kijelzőpanel egy úgy nevezett KSF foszfort fog használni az LED-ekben, ami a színtelítettséget javíthatja.

Az Apple még tavaly mutatta be

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egész nyáron elnöki akciók – Ismét ráduplázunk az iSamurai-ban!

Folytatjuk múlt heti akciónkat még egy hétig: iPhone 5 akkumulátorcsere 4.990 Ft, 15 percen belül, iPhone 6 Plus kijelzőcsere 37.990 Ft-ért 1 ÓRÁN BELÜL, természetesen 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben!

Ez a hétfő ismét egy kicsit más, de már megszokhattátok, mindig próbálunk meglepetést okozni nektek. Most ismét egy DUPLA HETI AKCIÓT hirdetünk, mert az Elnök jókedvében van a héten.

Egy üzenetet nem tudsz az iPhone 5-öddel megírni, mert kikapcsolgat, lemerül, csipog összevissza? Vagy a 6 Plus-oddal próbáltál teniszezni a hétvégén és furamód nem bírta a kijelző, és berepedt?

Sebaj, mi

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mac-eket vásárol az IBM

Az IBM és az Apple együttműködése már több tucat hasznos iOS alkalmazást eredményezett, de az Apple számára a hardvereladások terén is gyümölcsöző lesz a kapcsolat.

A MacRumors információi szerint az IBM szeretné gépparkját szépen lassan Lenovo gépekről az Apple Macintosh számítógépeire cserélni.

Jeff Smith, az IBM informatikai vezetője, egy cégen belüli videóban elmondta, hogy 2015 végéig 50 ezer MacBookot fognak vásárolni az alkalmazottaik számára és szerinte az IBM egy-két éven belül évi 150-200 ezer Mac-et vásárolhat majd.

Smith a videóban azt is elárulja, hogy az Apple informatikai

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Sorozatgyártásban az iPhone 6S kijelzője, vajon Force Touch is lesz benne?

Az iPhone 6S bemutatása a következő hónapban lesz. Szinte hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elrepül a nyár, ugye?

Természetesen az elemzők és az alkatrészek kiszivárogtatói nem nyaralnak, így most is friss információkat szolgáltathatunk az Apple következő okostelefonjával kapcsolatban.

A Digitimes információi szerint az iPhone 6S Force Touch kijelzői már sorozatgyártásban vannak. Elemzésükből kiderül, hogy az Apple júniusban még csak kis mennyiségben rendelt az új kijelzőből, júliusban már fentebb tekerték a kakaót és most már gőzerővel zajlik a kijelzők gyártása.

A Taipei Times szerint az Apple

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vissza a suliba!

Az Apple minden tanévkezdetkor meghirdeti a "Back to school" akcióját – nem csak az Államokban, de itthon is. Ilyenkor diákigazolvánnyal jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni a kisebb Maceket, vagy a megvett Mac mellé az ifjú szívet megdobogtató kiegészítőt.
 
Idén a szíveket várhatóan a Beats Solo2 fejhallgató vagy a Beats Wireless Solo2 pörgeti fel. Legalábbis Észak-Amerikában ezzel a két termékkel jutalmazza az Apple a diák vásárlóit. Az akciós gépek között egyedül a Mac mini nem szerepel.
Persze az, hogy Amerikában mit kínál az Apple, az csak jelzés lehet itthonra. Amúgy is, az elmúlt
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
 1 2 3 >  Utolsó ›