Várakozni tilos

 
Goldeneye
 
Avatar
 
 
Goldeneye
Az összes posztok száma:  27
Csatlakozva  04-06-2013
 
 
 
09 November 2018 15:08
 

Sziasztok!

Tegnap a gépem automatikusan frissített a 10.14.1 op. rendszerre, az újraindítás közben azonban feldobott egy hibaüzenetet, miszerint a telepítés sikertelen, próbáljam újra. A sokadik próbálkozást követően végül sikerrel jártam, egészen tegnap estig legalábbis ezt hittem.

Ma reggel az indításnál egy várakozni tilos táblához hasonló jel fogadott a monitoron, ami az Apple szerint azt jelzi, hogy bár az indítólemez tartalmazza az op. rendszert, de az nem egyezik azzal, amit a Macem használ, ezért újratelepítést javasolt.

Ezt ugyan nem értem, de azért a CMD+R-rel újraindítva megpróbáltam egy Time Machineból történő visszaállítást. Amikor felfedeztem, hogy maga a HD is tartalmaz 3 pillanatképet, melyek visszaállíthatóak, csináltam egy tegnap esti időpontra való visszaállítást, melyet követően minden rendben volt. Nemrégiben azonban újra kiléptem és ugyanez a helyzet fogadott mint reggel. A különbség az, hogy immár 11 pillanatképem van, melyekből azonban egyetlen mai sem működik.

Szóval ismét visszaállítottam egy tegnap estire, de nyilván jó lenne tudni mi ennek a jelenségnek az oka és hogyan lehetne orvosolni anélkül, hogy vagy TM mentésből telepítsem újra vagy nulláról kezdjem az egészet.

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

Ezek nem iPhone 11 pletykák

2019. 07.15. @ 01:23
0

Frissült a MacBook család

2019. 07.10. @ 12:11
0