Naptár

 
Nandee
 
Avatar
 
 
Nandee
Az összes posztok száma:  376
Csatlakozva  23-01-2006
 
 
 
11 April 2018 12:22
 

Komolyan kezdek azon gondolkodni, hogy vagy én vagyok a hülye, vagy nem képesek egy rendes naptárt csinálni!
Ha jól emlékszem kb. egy éve beírogattam a naptárba egy csomó ismétlődő eseményt, kuka, gáz stb.. Most szerettem volna őket frissíteni, mert történt egy-két változás, de egyszerűen nem értem, mi a fene történt. Ezek az események egész naposak és 3-6 napig tartanak. Az első alkalommal beállítottam, hogy az esemény napján 7:30-kor és 2 nap múlva ugyanekkor jelezzen, majd ezt megosztottam a feleségemmel (hátha 2-en nem felejtjük el). Most szerettem volna ugyanezt megcsinálni, de nem lehet beállítani, hogy hány órakor jelezzen! Ha telefonon csinálom akkor 9:00, ha pedig icloudból akkor pedig 0:00 WTF??? Ezen kívül nem lehet beállítani olyat, hogy esemény után jelezzen 2 nappal!!! Pedig lehetett, mert eddig így használtam és az időpontot is tudtam állítani!
Ráadásul ha az icloudban (W10 firefox) klikkelek az eseményre, akkor elkezd tekerni, majd duplázza az eseményt, de igazából nem duplázódik, csak úgy látszódik! Az eredetit meg se tudom nyitni csak azt amit duplázott. Tiszta agyrém!
Komolyan azon gondolkodok, hogy hagyom a picsába és beállítok mindent google naptárban inkább és trölök mindent az icloudból!

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

Megelőzte az Apple Music a Spotify-t

2019. 04.16. @ 07:06
3