Hiba történt a xxx.xxx.x.xxx szerverhez kapcsolódás során

 
zsugabubus13
 
Avatar
 
 
zsugabubus13
Az összes posztok száma:  8
Csatlakozva  15-05-2012
 
 
 
21 February 2017 15:47
 

Sziasztok!
Adott egy OSX El Capitan, és egy Dlink NAS.
A NAS-hoz manuálisan afp vel szoktam csatlakozni ha bekapcsolom, nem megy állandóan.
A napokban elkezdett feldobálni állandó jelleggel az osx egy hibaüzenet ablakot, van hogy percenként is ismétli, de van hogy csak 1 óra múlva.
A hibaüzenet: HIBA TÖRTÉNT A ...NAS IP cím….SZERVERHEZ VALÓ KAPCSOLAT SORÁN. További információért forduljon bla bla…..
Automatikus indítások közt néztem és nincs is ott, egyik napról a másikra kezdte ezt csinálni.
Hogy lehetne erről a baromságról leszoktatni az OSX et? Vagy megtalálni mi akar oda kapcsolódni?
Most már a bekapcsolás/login nál is kiírja :(

 
egigerofa
 
Avatar
 
 
egigerofa
Az összes posztok száma:  190
Csatlakozva  10-07-2006
 
 
 
21 February 2017 19:39
 

Adj’ Isten!
Ethernet kábellel csatlakozol? Nem lehet törés benne? Nem húzódott ki stb érintkezési dolgok…

Bendegúz

 
 
zsugabubus13
 
Avatar
 
 
zsugabubus13
Az összes posztok száma:  8
Csatlakozva  15-05-2012
 
 
 
21 February 2017 20:15
 

Szia, nem, semmi köze hozzá, az osx akarna valami miatt ki kommunikálni felé, és ezt nem találom :(

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

Csökkenni fog az iPhone 8 gyártása

2017. 10.20. @ 11:07
0

Cook: van jövője a mininek

2017. 10.20. @ 08:23
2

macOS alkalmazásajánló: Cardhop

2017. 10.19. @ 08:02
0

Dal a pillangó mechanizmusról

2017. 10.19. @ 03:36
3