iMac 2009 early hiba

 
attilaf
 
Avatar
 
 
attilaf
Az összes posztok száma:  5
Csatlakozva  02-02-2015
 
 
 
07 January 2017 12:47
 

Üdv mindenki.
Nagy problémám van.
Van egy IMac 2009 early 24” gépem, Vga nélkül vetem. Szereztem egy ATI HD 4670 mxmIII kártyát, be szereltem de a gép nem indul! Bekapcsoló hang van, a teszt ledek közül viszont csak az első kettő világít. A harmadik és a negyedik még fel sem pislákol. Mi lehet a baj? Mi lehet a megoldás? Az kijelző be sem villan!

 
Borbás Zoltán
 
Avatar
 
 
Borbás Zoltán
Az összes posztok száma:  16
Csatlakozva  10-07-2012
 
 
 
08 January 2017 12:14
 

Szia!
NVIDIA GeForce 9400M, GT 120, GT 130.Valamelyik a három közül volt benne gyárilag.Úgy tudom hogy mással nem is fog menni.

 
ferenczi
 
Avatar
 
 
ferenczi
Az összes posztok száma:  3
Csatlakozva  03-04-2011
 
 
 
16 January 2017 09:31
 

Meglepő dolog de a HD4670 MXM3 kártyával is elindult.
Csak egy hűtőt kell szereznem hozzá.
Én is meglepődtem amikor láttam.
Valaki nem tud egy hűtőt ami eladó?

 
Titi
 
Avatar
 
 
Titi
Az összes posztok száma:  12875
Csatlakozva  27-02-2004
 
 
 
16 January 2017 10:53
 

ebay-en keress, ha “gyári” kell.

 
 
ferenczi
 
Avatar
 
 
ferenczi
Az összes posztok száma:  3
Csatlakozva  03-04-2011
 
 
 
11 March 2017 21:09
 

Halottam olyan lehetőséget hogy egy vírus okozza a tüneteket.
Bekapcsolástól számítót 4,5 perc múlva leáll, majd ez az idő egyre csökken.

 
attilaf
 
Avatar
 
 
attilaf
Az összes posztok száma:  5
Csatlakozva  02-02-2015
 
 
 
23 March 2017 12:42
 

Beszereztem egy Gt 130 m kártyát. Viszont most meg a 3 LED és a 4 LED nem világít! Valamint kép sincs. Az ATI kártyával legalább volt kép, meg ha kb 2 percig is!
Valaki segítsen mi lehet most a baj!!!!!!

 
Czo
 
Avatar
 
 
Czo
Az összes posztok száma:  1591
Csatlakozva  02-09-2005
 
 
 
23 March 2017 15:39
 

Eredeti Apple kartyakat pakolgatsz bele? A nem eredeti karytakkal pl garantaltan nincs boot kepernyo sem toltocsik, valamint elkepzelheto, hogy a kartya alltal tamogatott kimenetek kozul, az OSX eppen egy masik kimenetre kuldi a tartalmat, mint ami fizikailag ki van vezetekelve az LCD-hez. Tehat elkepzelheto, hogy a kepet ebben az esetben csak a videokimeneten keresztul fogsz kapni. Kezzel valo BIOS szerkesztgetes utan a legtobb esetben megoldhato a kimenetproblema, es csak a boot kepernyorol es a fenyero allitasrol kell a legtobb esetben lemondani.

Ha a kartya tulmelegszik a gep kikapcsol, hutes nelkul ez teljesen normalis tunet.

 
 
attilaf
 
Avatar
 
 
attilaf
Az összes posztok száma:  5
Csatlakozva  02-02-2015
 
 
 
09 April 2017 11:04
 

Üdv.
Hűtő van a kártyán és a cpu-n is.
Megpróbálom hogy a gt130m re feliratom az efi biost, talán segít.

 
attilaf
 
Avatar
 
 
attilaf
Az összes posztok száma:  5
Csatlakozva  02-02-2015
 
 
 
18 April 2017 18:42
 

Azt hitem hogy segíteni fog a bios. De mégsem segített! Kezdek kiakadni! Valakinek valami ötlete nincs véletlenül?

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

Megújul az Apple Newsroom oldala

2017. 05.26. @ 03:30
0

Megkésett videó a Föld napjáról

2017. 05.26. @ 11:32
0