- …keresés a hirdetésekben
- Asztali Macek
- Hordozható Macek
- Kiegészítő Maces hardver
- Macintosh szoftver
- iPhone
- iPad
- iPod
- iPhone / iPod kiegészítők
- Csere
- Egyéb
- Apple Mac mini Unibody 2. ...
- iTunes Gift Card - USA - ...
- QNAP TS-219P II - 2bay NA ...
- iPod Nano 8GB 6th (új!)
- Mac mini
- Macbook Pro 17 i7 2.2/4GB ...
- iPad 2 wifi+3G, Black, 16 ...
- MacBook Pro 3.1 magyar bi ...
- MacBook white 6.1
- iPad 2 64GB 3G+Wifi, 10hó ...
- Venék Apple Mini 2,7 i7, ...
- I mac 21"
- VENNÉK iPad 1 wifi 16GB
- PowerMac G5 DP
- Keresek Apple iPad 2-t
RSS
Új fórum témák
- iMac grafikai feladatokra ...
- iPhone 4 memória probléma ...
- Numpadon vessző helyett p ...
- Airport express bridge mó ...
- Beépített hangkártya
- Access, FrontPage
- iBook G3 életre keltése
- OSX általános kérdések
- Final Cut pro X file dupl ...
- Leopardról - Lionra
- Banki belépés
- Kijelzővédő fólia
- Mac OS X SONY VAIO laptop ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Éjfélkor kiteszem őket az utcára: (Budapesten, Mammutközelben)

4x 36 GB Atlas UW 10.000 RPM,
1x 18GB Cheetah UW 15.000 RPM (Óh, te 3.7 msec!)
1x 36 GB IBM UW 10.000 (?) RPM.
Sonnet 16 MB VRAM PCI.
Jó SCSI kártyák.
Külső-belső kábelek.
PPC 9500-9600-ba CPU 300 MHz
Egyben természetesen grátis.
Egyenként viszont megfizethetetlenek…
Eddig nagy örömömre
G4Mini, Maci Laci és kamarastamas fórumtársak jelentkeztek be.
Természetesen rájuk bízom az “osztozkodást”.
És ha már így áll a dolog, akkor viszont szívesen halasztanám az átadást a jövő hét feltehetőleg esős elejére,
mivel az én fejem fölött épp összacsaptak a hullámok. (Lakásfelújítás. — Tán még addíg előkerül valami más is.)
A kerületi lomtalanítás időpontját meg elfelejtették hozzám igazítani.
(Mi legyen az ezentúl jelentkezőkkel? Döntsetek. Vagy innét kezdve tekintsük zároltnak az “árverést”?)
Köszönöm.
nem vagyok bp-i, ezert ha tenyleg ennyire surgos, akkor ebben most nem veszek reszt inkabb :(
Hello !
Köszi a rugalmasságot… Igy nem kell a gombot beszereznem a kabáthoz,mivel engem igazság szerint csak a 16 Mb pci vga érdekelne… Ha a másik két jelentkezőt ez nem,csak a többi elfelezhető rész,akkor tudnánk jól osztozkodni…
Valami,mindhárom jelentkezőnek előnyős javaslatod van a dologra ? :o)
Üdv Maci Laci
Kedves From IIci to PléhBook 17” 2.2 i7QC”!
A döntés a Te kezedben van, normális ember csak akkor jelentkezik ha gyűjtő és nagy örömöt okoz neki ha ilyenhez hozzájut. lásd benned sem merült fel, hogy kidobod. Maci Laci igényét akceptálom.
üdv
Tamás
kamarastamas:
ha a fél világirodalom elolvasása után (ld. szövegértelmezés), még azt is képes lennék megérteni, amire ki szeretnél lyukadni, hát isten bizony nagyon megörülnék.
Lényeg az, hogy fix (elő)jelentkezők nélkül úgy éjféltájt kirakom a kis csomagot az utcára.
Mint említettem, a kerületi lomtalanítók elfelejtettek időt egyeztetni
velem, így ők bizony hajnalban kíméletlenül jönnek, és legközelebb csak jövőre.
Persze most lefoglalni, de a jövő hét elején nem elvinni, hát az nem ér.
ha megtiszteltél volna egy cimmel már délelött elmentem volna a távolság ugyanis nem üveggolyó hanem légvonalban 300m.
De ez a vigye béla a fele vakbelem meg osszunk fosszunk nem az én stilusom,rakd ki a villamossinekre ha ez neked örömet okoz.
G4mini:
Nem azzal a szándékkal nyitottam ezt a topic-ot,
hogy ilyen rossz ízűvé váljon…
Mindazonáltal, ha hétfőn jelentkezel, állok rendelkezésedre.
Mint említettem, egy gigantikus lakásfelújítás kellős közepén vagyok, (rendetlenség a köbön, minden dolgom épp a másik alatt, stb.)
és az éves kerületi lomtalanítás pedig holnap hajnalra esik.
Én viszont a köz javára szerettem volna egyeztetni egy számomra kíméletesebb időpontot, de csak fix jelenkező esetén, különben várhatok jövő szeptemberig.
Ennél világosabb beszéddel sajnos nem szolgálhatok. Sorry.
El szeretném vinni, Ha egy időpontot és elérhetőséget kapok akkor ma, holnap, holnapután stb szívesen elvinném, Maci Lacinak pedig eljuttatom amit kért.
köszi
Tamás
.
Tamás, MaciLaci, és igény esetén G4mini:
Tehát kezet rá, és NEM DOBOM KI ŐKET!
De akkor a szavatokon foglak, és egyben haladékot is kérek hétfőig.
(Ld. fent.)
Addíg még meg is kutatom ezt a nagy rendetlenséget itten.
És a IIci-m természetesen továbbra is velem marad.
Topic lezárva.
Van egy csomó felesleges 220-as kábelem, Ethernet-kábelem, telefonzsinórom, 3,5-es jack-dugós kábelem (RCA-átalakítóval is), rengeteg üres, többnyire használt CD-tokom, “flippes” asztali CD-tartóm … a többi nem jut eszembe … :)
és egy kis doboznyi 8 bites RAM, VRAM! – postaköltség ellenében helyet cserélnek. (RAM a VRAM-mal :)))
Sziasztok!
Nagyon szeretnék megismerkedni a macintosh világával, de sajnos egyenlőre nincs rá lehetőségem.
Azt szeretném kérni, ha valakinél van otthon régi kidobásra ítélt gépe, akkor ne a kukába vigye, hanem szóljon és elmennék érte. Ahogy néztem a neten még a régebbi gépeknek is elég komoly ára van, de legyen bármilyen őskövület én nagyon örülnék neki. Itthoni használatra, az apple megismerésére szeretnék egy ilyet. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Akkor kihasználnám az alkalmat és megkérdezném gyorsan,
van-e vkinek szétszedett, kidobandó MBP billentyűzete valahol Bp.-n?
Egy, azaz egy db. bill. alá való gumikalapkára volna szükségem (ez a rugó vagy a távtartó).
Az egyik megnyomorodott a gépemen, elég kiszámíthatatlanul működik és nem vennék egy komplett szerkezetet sok pénzért, ha meg tudnám berhelni magam.
(Egy ezüst színű 2008-as gépről van szó, ha ez számít vmit.)
Nagyon köszönöm, c
Sziasztok!
Akkor kihasználnám az alkalmat és megkérdezném gyorsan,
van-e vkinek szétszedett, kidobandó MBP billentyűzete valahol Bp.-n?
Egy, azaz egy db. bill. alá való gumikalapkára volna szükségem (ez a rugó vagy a távtartó).
Az egyik megnyomorodott a gépemen, elég kiszámíthatatlanul működik és nem vennék egy komplett szerkezetet sok pénzért, ha meg tudnám berhelni magam.
(Egy ezüst színű 2008-as gépről van szó, ha ez számít vmit.)
Nagyon köszönöm, c
Talán megvan még a 3,1 -es MBP billentyűzetem. Az jó lesz?
Az olyan gépekből, amiket valaki kidobna nem fogsz “macintosh élményt” szerezni, mert maximum a nyitó posztban látható őskori leleteket fogsz találni. Vagy olyan élményt szerzel,amitől valószínűleg elmegy a kedved az egésztől.
Egy használható PPC gép legalább 40 ezer, de érdemes egy C2D Intelt venni már, azok meg 70-80-tól kezdődnek. Szóval marad a boltban nyomkodás.
Persze ha valaki mac miniket, mac prokat, macbookokat, prokat, aireket dobna ki, az nekem is szólhat.