Szia!
Tudnál segíteni hogy angol karakteres macbook pro-n, magyar nyelvre állítva hogy tudsz 0-t írni????
Azt tudom hogy kevesebb a gomb és csak spec kombinációval megy, de az option és alt semelyik változatával nem megy.
elõre is nagyon köszi:D
üdv.
Nekem USA billentyus gepem van. Ehhez szoktam hozza.
Azt hiszem van a 0-ra valamilyen billentyukombinacio, de en ilyenkor mindig visszavaltok angolra es ott irok 0-at. Billentyuzetvaltasra a Command+Space van beallitva, amit mar nagyon gyorsan tudok valtogatni. :)
én ezt használom:
Hungarian Pro IO
innen letölthető, és elolvasható, hogyan kell használni.
http://bakman.hu/egyebek.html
sok sikert.
Üdv.: Kiss Tamás
Nekem USA billentyus gepem van. Ehhez szoktam hozza.
. Billentyuzetvaltasra a Command+Space van beallitva, amit mar nagyon gyorsan tudok valtogatni. :)
Hogy tudom ezt beallitani? A ‘Keybord Shortcuts”-nal kerestem, de nem jutottam elobbre
A zero kulonben itt tallahato: Control+Alt+0 (zero)
Nekem USA billentyus…
Hogy tudom ezt beallitani? A ‘Keybord Shortcuts”-nal kerestem,…
Pedig ott van. Valami „Select previous input source”. Ezt kell megjelölni. Van hozzá „Select next input source” is, vagy mi, de ha nem használsz harminc nyelvet egyszerre, csak kettőt, akkor oda-vissza váltshoz elegendő az egyiket használni.
Nekem USA billentyus…
Hogy tudom ezt beallitani? A ‘Keybord Shortcuts”-nal kerestem,…
Pedig ott van. Valami „Select previous input source”. Ezt kell megjelölni. Van hozzá „Select next input source” is, vagy mi, de ha nem használsz harminc nyelvet egyszerre, csak kettőt, akkor oda-vissza váltshoz elegendő az egyiket használni.
Koszonom, sikerult