RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Szoftveres témák » Hálózat, internet » mobile me könyvtr megosztás

mobile me könyvtr megosztás
Switcher

Bejegyzések: 6

2010. feb. 08. @ 22:35

Sziasztok,
Arra van-e lehetéségem, hogy egy könyvtárat úgy is megosszak valakivel az idisk-en, hogy az nem a PUBLIC könyvtár alatt van?
Erre azért lenne szükségem, hogy azt a bizonyos könyvtárat csak az a személy/csoport lássa - akire az tartozik, és ne lásson mást.
Vagy a PUBLIC alatt is meg tudok úgy osztani könyvtárakat, hogy azt csak egy bizonyos csoport lássa?
Bocs, ha valaki már ez ügyben kért és kapott választ - nem találtam erre vonatkozóan semmit…

Switcher

Bejegyzések: 31

# 1 - 2010. feb. 09. @ 06:43

jelszó védelem?

Aláírás 

Ladoga - The World Biggest 4x4 Adventure
http://www.thoosh.hu
http://www.4x4parts.hu

Macőrült

Bejegyzések: 2265
RankRankRankRank
lll avatar

# 2 - 2010. feb. 09. @ 11:51

Sosem próbáltam, de a Go menüben külön szerepel az iDisk megosztása, és külön a Public folderé - ebből nekem az látszik, hogy megoszthatod. Gondolom innentől viszont mindenhová be tud nézni, akinek megadtad a jelszavadat.

Aláírás 

Wizard of Wor

Switcher

Bejegyzések: 6

# 3 - 2010. feb. 09. @ 21:30

Közben meglett a megoldás: miután öszetömörítem a könyvtárat - el tudom küldeni emailban a tömörített file elérési utját akinek akarom.
Nem teljesen az amit gondoltam - de megfelelő!

Switcher

Bejegyzések: 66

# 4 - 2010. feb. 17. @ 20:00
km0819 - 2010 feb. 09. @ 21:30

Közben meglett a megoldás: miután öszetömörítem a könyvtárat - el tudom küldeni emailban a tömörített file elérési utját akinek akarom.
Nem teljesen az amit gondoltam - de megfelelő!

Sziasztok!

Van Mobile Me-m,de
szeretném azt megoldani, hogy megadom valakinek az elérést hogy oda töltsön fel nekem valamit. Ezzel ugye még nem lenne gond, de több helyről várok dolgokat ami nem tartozik a másikra és persze nem csak feltölteni kell tudniuk, hanem letölteni is onnan illetve látniuk hogy mi van abban a folderben amihez hozzáférést biztosítok nekik.
Régen tudom, hogy tudta valahogy ezeket a funkciókat, mert nézegettem, de most?
Tehát több foldert szeretnék külön - külön jelszavasítva.

Tud nekem ebben valaki segíteni?