- …keresés a hirdetésekben
- Asztali Macek
- Hordozható Macek
- Kiegészítő Maces hardver
- Macintosh szoftver
- iPhone
- iPad
- iPod
- iPhone / iPod kiegészítők
- Csere
- Egyéb
- iTunes Gift Card - USA - ...
- QNAP TS-219P II - 2bay NA ...
- iPod Nano 8GB 6th (új!)
- Mac mini
- Macbook Pro 17 i7 2.2/4GB ...
- iPad 2 wifi+3G, Black, 16 ...
- MacBook Pro 3.1 magyar bi ...
- MacBook white 6.1
- iPad 2 64GB 3G+Wifi, 10hó ...
- Venék Apple Mini 2,7 i7, ...
- I mac 21"
- VENNÉK iPad 1 wifi 16GB
- PowerMac G5 DP
- Keresek Apple iPad 2-t
- Samsonite Pillow 15" lapt ...
RSS
Új fórum témák
- iMac grafikai feladatokra ...
- iPhone 4 memória probléma ...
- Numpadon vessző helyett p ...
- Airport express bridge mó ...
- Beépített hangkártya
- Access, FrontPage
- iBook G3 életre keltése
- OSX általános kérdések
- Final Cut pro X file dupl ...
- Leopardról - Lionra
- Banki belépés
- Kijelzővédő fólia
- Mac OS X SONY VAIO laptop ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Üdv!
Haveromtól kaptam tartozás fejében egy PowerMac G4-et. Az OS X-et frissítettem rajta (Tiger), 10.4-ről 10.4.11-re. Ezután kérte, hogy indítsam újra, megtettem.
Újraindul, de utána csak a szürke almát látom, nem jön be semmi.
Baromi új dolog nekem ez a Mac, még nem is használtam és máris jön valami fail.
Tud valaki segíteni?
Köszi szépen!
Kéne szerezni egy tiger boot cd-t és c-t nyomva újraindítani, aztán megnézni, miután cd-ről indult, hogy mi újság a winyóval. Előtte egy oldallenyitást is kéne csinálni, kicsit megnyomogatni a csatlakozásokat, megnézni, hogy minden okés-e odabenn…
persze, bocsi, ha nem volt egyértelmű. Azt tapasztalom, hogy ha két színt egymásra festek, akkor nem keverednek össze. nem tudom, hogy ezt hol lehet állítani, hogyha egyáltalán lehet, hogy mondjuk mennyire legyen száraz vagy nedves a brush, azaz mennyire keveredjen el egymással a két egymásra tett színfolt. az artrange, meg más ilyen jellegű szoftverekben általában a száradás ideje is állítható, illetve h ne száradjon vagy azonnal száradjon.
remélem másodjára már sikerült érthetően kifejezni magam :)
előre is köszi
üdv
Egy kis segítség kéne .
g4 gépekhez melyik tipusú USB bluetooth adapterrel müködnik a bill és egér ?
El szeretném felejteni a zsinoros dolgot .
A neten a D-Link DBT-120 tipust találtam , de nem kapok sehol .
Valakinek valami 5let ?
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segitséget kérni. Ajándékba kaptam egy Powermac G4-et, ami tökéletesen mőködött, amig a haverom müködés közben ki nem húzta a konektorból az áramkábelt! Azóta csak felbúg a ventillátos és megáll. Szerintetek lehet rajta segiten??
Remélhetőleg egy PRAM Reset helyrehozza:
http://wiki.beszeljukmac.com/mediawiki/index.php/PRAM_Reset
Ha nem, keress az alaplapon egy pici gombot (valahol az elem környékén kell lennie) és azt nyomd meg egyszer, de csak és kizárólag egyszer!
Aha értem! Csak az a gond, hogy tök amatőr vagyok és fogalmam sincs, hogy hol találom ezeket a gombokat a billentyűzeten. Hol találok erről valami leírást?
Köszi addig is!
Egyikre sem reagál. Továbra is csak a ventillátor pörög egy kicsit aztán csend. Mit lehet még vele kezdeni?
((( Bachmann:
Egy sokadik pót G4-emen szórakozásból hülyére nyomogattam
a Reset gombot. Hozzátenném, gond nélkül.)))
2. Press the PMU reset switch (S1) once on the logic board. Do not press the PMU reset switch a second time because it could stop the PMU chip from responding.
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=95037
Egyikre sem reagál. Továbra is csak a ventillátor pörög egy kicsit aztán csend. Mit lehet még vele kezdeni?
Keresd gyiik-ot itt, a fórumon.
Sziasztok!
Került hozzám egy G4 ami gyárilag 400Mhz. Belőttem és 1500Mhz ír a gép. Lehet megbolondult vagy ezt valaki kicserélte a gyári procit? Ez akkor ténylegesen tudja a megadott sebességet. Van benne 1gb ram, 20gb hdd és az 1.5Ghz proci, optikai meghajtó. Szerintetek ez így mennyit érhet ?
Töltsd fel a képet egy képmegosztóra (pl. http://kepfeltoltes.hu) és az OTT kapott linket (“Direk Link” vagy “Fórumokhoz” c.) másold ide.
Mire akarod használni? Ki kell mondani, mai gépnek már elég gyengécske, még netezni is. Főleg ott, ahol van egy-két Flash tartalom. Filmet nézni sem lehet nagyon rajta.
A CPU valószínűleg 400 MHz-es, minden bizonnyal azért lett átírva az érték az Open Firmware-ben, hogy lehessen rá telepíteni nagyobb rendszert, mint amennyit ésszerű keretek között kezelni tudna. Ez visszaállítható egy PRAM Reset-tel, ha ez a kívánságod.
Mennyit ér? Ez jó kérdés. Eszmei értéke még van, gyakorlati már annál kevésbé.