- IPAD 32GB WIFI+3G!
- iPhone 4 GYÁRILA ...
- iPhone 4
- A frissített MacBook és M ...
- Apple monitor átalakító k ...
- iPod Touch 8GB--49.000Ft, ...
- IPAD 32 és 64GB WIFI+3G! ...
- Cinema Display alu 20 ...
- új magyar MB White2.4GHz ...
- iMac 20”-24” ...
- Macbook Pro 15’ 2.4 ...
- IPAD (wifi+3G) AJÁN ...
- ibook/titanium töltő elad ...
- ibook és titanium billeny ...
- régi típusú airport és ar ...
- Bontatlan 16GB iPad Apple ...
- iphone 2G 16GB
- iPhone 3GS, 16G fekete tö ...
- WD My Book Studio LX 1TB ...
- 20”-os 2.4-es alu i ...
- WD Studio 500Gbyte
- FEKETE MacBook 13"
- Eladó Iphone 3GS 16Gb feh ...
- ÁR ALATT!!! .. iPhone 4 . ...
- iPod Touch 3rd generation ...
- iPhone 3G 16GB fekete ela ...
- Dual 500 Mhz es Cube
RSS
Új fórum témák
Friss fórum válaszok
- A tökéletes lejátszó :-)
- Final Cut Express 4.0 Min ...
- Nem trash-be töröl a Snow ...
- iWatch :)
- iPhone 4 Amerikából
- MacBook Pro vásárlás
- iPod Shuffle 4g dock vagy ...
- Panasonic mini DV cam. hi ...
- Turistautak, geocaching
- Feladom. A router nem kap ...
- Mac mini server kérdések ...
- FLV-be konvertálás
- EXCEL HELP!!!!
Új témák: társalgó
Sziasztok én is hasonló, de még durvább wifi problémával küzdök. Olvastam az apple support forumán jhogy a következőket kell kipróbálni ebben az esetben hátha segít. sajna nekem egyik sem segített.
Reset Network Settings
Wifi rooter újraindítás
Mac address szűrés lekapcsolása a rooteren
Forget this network és újra próba
Ha semmi akkor forget this network és manuálisan újracsatlakoztatni, tehát megadni a hálózat nevét a titkosítási módot a password -öt.
Vagy a meglévő hálózatot amit lát de nem csatlakozik fel akkor a kis kék jobbra nyíllal bemész a tulajdonságaiba és release new vagy mi a szar van ott.
Meg kell azt is nézni hogy az iphone küldi -e wifi addressét
Ezt a wifi hálózat tulajdonságaiban is meg kell nézni az előbb leírt helyen.
Meg kell ezt nézni még a settings/general/about-ban is.
Na én végigcsináltam mindent de a rohadék még mindíg nem megy. egyáltalán semmilyen wifi hálót nem talál. Se az eddig elmenetetteket, se újat. Csak keres és nem talál semmit. Ha manuálisan próbálom megkeresni a neve alapján akkor meg cannot find this network.
áááááááá
Megőrülök. Remélem az előbb leírtak valakinek megoldják a problémáját, de esetleg nekem tud valaki segíteni?
Hali!
Sikeresen felraktam a 3.0-át, nagy kínlódások végett, és kicsit mintha “megbolondult” volna. Most konkrétan csak az a bajom h pl. googlemaps-ban ha rábökök a gombra, ami beazonosítja h hol vagyok, akkor egy teljesen más helységet mutat. Van mikor pár száz méteres eltérést, van mikor csak 2 utcányi eltérést mutat.
Másik gondom meg az lenne, hogy pár alkalmazásból folyamatosan kilép. Ilyen pl. a Cydia, az IM+ 3.0 annyi h használom, aztán egyszer csak simán kilép és ha visszalépek megint. Ha újraindítom utána jó egy darabig, de megint kezdi majd elölről a dolgot.
Aztán nekem alapból sok cuccot felrakott a cydia, ami foglalja a belső memóriát. Csak sajna nem tudom mit kéne/lehetne törölni, ami “lom”.
Valaki tudna nekem segíteni?
Elmo: tudsz csengőhangot hozzáadni:
Contacts: kiválasztod Bélukát, ráböksz, és megjelenik az INFO panel. Na ott van egy olyan, hogy RINGTONE itt bármi egyéb eltérőt megadhatsz az alapbeállítástól. Egyéni csengőhang: egyszer próbáltam megnézni, hogy lehet-e saját zenét csengőhanggá beállítani, kiírta az iTunes hogy csak a Music Store-ból megvásároltat tudom csengőhanggá varázsolni, ekkor fukkoltam egyet magamban, majd azóta nem foglalkoztam evvel.
Volna nekem is problémám: említett WiFi: csak akkor csatlakozik fel ha a wlan-on bekapcsolom az SSID broadcast-ot, amit azért annyira nem szívesen hagynék úgy… MAC szűrés be van kapcsolva, de beírtam oda a mac címét az iPhone-nak. Ötlet?
Másik problémám az a Bluetooth párosítás. Nem tartom magam szerencsétlennek de amikor megadok egy PASSKEY-t, majd a PAIR résznél látható számsort is elfogadom az iPhone-on, kiírja, hogy PAIR-ed, egy pillanatig zöld a Connected jelzőlámpa majd piros. Akárhogy akármit csinálok nem lesz zöld. Miért? Amúgy iPhone 3G, 16Gb, vadzsi új, T-s.
Wireless megoldódott, csak elfelejtettem, hogy be kellene írni az SSID-t manuálisan és akkor jó lesz. Persze előtte volt egy WiFi network reset, hátha.
Bluetooth: utánaolvastam, akkor itt nem lehet adatátvitelt eszközölni, csak füleshez, headset-hez való fícsör. Szomorú vagyok, bár nem tudom mit akartam volna átvinni, talán iTunes-t szinkronizáltam volna (lassan:))
Wifi kérdés továbbra is: az szép és jó, hogy tudom fejből mondjuk a saját SSID-m, de kényelmi szempontokból hogy lehet megoldani, hogy EGYSZER állítsam be és ha kikapcsolom a wifi-t és mondjuk máskor újra bekapcsolom (ne fogyassza az akksit fölöslegesen) akkor ne adjam meg manuálisan az SSID-m. Ez akkor tökéletesen működik ha SSID látható, ha nem látható akkor képtelen automatikusan csatlakozni. Erre tud valaki megoldást a manuális bepötyörészésen kívül?
sziasztok!
van egy első generációs iphone-om. eddig 2.2.1 es firmware el használtam cydia+függetlenül , fel akartam rá rakni a 3.0 ás szoftvert, vagy két napot játszottam vele, sok probálgatással mire moostmár rajta van elindul csakhogy le van zárva, sms eket megkapom, de ennyi, valamit elszurhattam… lehet igy valahogy aktiválni vagy downgrade? sajnos csak windowsom van. van különbség a különböző helyekről letöltött ipsw-k között?
uj vagyok a fórumon, bocs ha hülyeséget kérdezek..
A) iPhone-ra ingyenes a 3.0-as szoftver, tehat csak eleg lett volna annyi, hogy radugod a telefont a gepre, es elinditod az iTunes-t. Nem mindegy, hogy melyik verziojat szeded le (mas forrasbol) a firmware-eknek, mert keszulekfuggoen adtak ki oket.
B) Restore-val tedd fel a telefonodra valo 3.0-as szoftvert, majd kovetkezo lepeskent (ha fuggetleniteni, stb. akarod akkor a) redsn0w 0.8-as verziojat tudom ajanlani (mert abbol mar kiszedtek a kezdeti hibakat).
C) Restore kozben a telefonkartya legyen a keszulekben, majd elso inditaskor az iTunes-ban aktivalod.
Elmo03, Phenomenon: lehet bármilyen csengőhangot feltenni. http://www.audiko.net
IDe feltöltöd a részletét a dalnak amit szeretnél, 30 másodperc körülig beveszi a telefon gyomra, utána pedig letöltöd az iPhone-hoz tartozó formátumban. ingyenes.
Ha megvan, csak behúzód az iTuneson belül a Ringtone-ba bal oldalon és sync.
Kösz a tippet, de sajnos ugyanaz az üzenetet kapom.
Biztos DFU módban van szerintem sötét a képernyő és látja az itunes.
Lehet , hogy nem jó frimware-t töltöttem le?
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem ,hogy hogyan csinálok ipsw-t a letöltött iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore.fuggetlen.aktivalt könyvtárból
mert ezzel nem tudtam kipróbálni.
A gépen a legújabb frissítések vannak fenn a telón rajta van a 3.0 már
Ezek nem tudom ,hogy gondok-e?
Várom válaszotokat
Kösz
Máshol már nem kérdeztem BOCS
...
Firefox-ot letöltöd és azzal töltöd le a 3.0 ipsw-t. Az letöltés után nem szedi ki mappába a tartalmat.
Aztán leszeded a redsnowt, 2 bootloadert és elfelejted az iTunest,amíg fel nem telepíti a 3.0-át.Be se kapcsold.Csak a redsnow-t és vedd elő az angol tudásod 2percre.
Tomszt: Eloszor is az ipsw.zip fajlt nem kell kicsomagolni! Masodszor a ‘Custom_Restore’ mar egy feltort firmware-t jelent. Neked a gyari szoftvert kellene felrakni, es utana a Redsn0w-t hasznalni.
Redsnow felrakja az sw-t is. Mondom: iTunes-t tessék elfelejteni.
Mit csinal a Redsn0w? Nalam ugy kezdodik, hogy valasszam ki a megfelelo ipsw-t, majd csatlakoztassam a keszuleket, kapcsoljam ki, vegul tegyem DFU modba. Ez utan van egy bug a 0.8-as-ban. Nem tudja ujrainditani a keszuleket, ezert annyit kell tenni (miutan megakad a program), hogy le kell huzni a keszuleket a geprol (ekkor feherre valt a kijelzo), majd visszadugni az USB-re. Ez utan folytatja a torest a meglevo gyari apple os-en.
Nalad ez nem igy van?
tomszt: Akkor firssitsd a Redsn0w-t 0.8-as verziora, mert eleg sok hibat javitottak benne.
Tedd fel (restore-val) a gyari firmware-t (ha veletlen hibat jelezne az iTunes kozben, akkor tedd a keszuleket elotte Recovery vagy DFU modba -mindegy-). Majd inditsd el a Redsn0w-t, kovesd az utasitasokat, es amikor tores kozben megakad (mert nem tudja a keszuleket ujrainditani) akkor csak annyit kell tenned, hogy ujra csatlatlakoztatod a gephez (fizikailag lehuzod, majd vissza). Ez utan be fogja fejezni a folyamatot.
Az ipsw.zip vegzodes eseten (maskor majd) egyszeru a megoldas, le kell csapni a .zip vegzodest, ugy hogy csak .ipsw maradjon, es kesz is vagy:)
Nálam 0.7.2-es Redsnow-al semmi baj nem volt.
Gyári ipsw-t leszeded…NEM SAFARI-val,hanem Firefox-al. Az szépen leszed neked egy 229.3MB-os filet,ami úgy néz ki,mint egy plug-in.
Bekapcsolod Redsnowt-készüléket kikapcsolt állapotban rádugod.
Beeteted vele a gyári sw-t, utána a 2 bootloadert,majd kéri a DFU-t. Mindent szépen magától megcsinál, addig a pontig,hogy neked már csak SIM-et kell beledugni és visítozva ugrálni körbekörbe,hogy működik.
Ennyi.
Nem kell még 0.8as redsnow sem.Legalábbis nekem nem akadt meg sehol.
Ha megakad,kezdj mindent szépen elölről.
- A 0.72 utan a 3.0-as szoftverrel lesznek gondok, pld a Cydia gyakran elszall (epp a javitasi listat keresem, de sehol sem talalom:D), amik nalam a 0.8-as utan eltuntek. (Egyedul a tores kozben az keszulek ujrainditasanal akad el, de azt irtam fentebb hogyan lehet javitani)
- Redsn0w nem csak feltori a meglevo firmware-t, hanem adott esetben fel is telepiti? En eddig errol nem tudtam:D
- A keszuleknek be kell lenni kapcsolva amikor csatlakoztatod a gephez, utana kell csak kikapcsolni!
Kösz nektek sikerült elsőre úgy,hogy feltettem a firefox-ot,
és azzal húztam le a gyári frimware-t így ipsw fáljt kaptam.
Ezt beletettem a redsn0w 0.72 -be stb.De azt azért nem tudom,hogy safarival miért
mappákat töltött le de mindegy.
Ez a 10 perc 2 napba telt.A safari miatt /lehet beállítás is/
De azt nem értem ,hogy ilyen gondja hogy ,hogy senkinek nem volt?
Mégegyszer Kösz
- Redsn0w nem csak feltori a meglevo firmware-t, hanem adott esetben fel is telepiti? En eddig errol nem tudtam:D
- A keszuleknek be kell lenni kapcsolva amikor csatlakoztatod a gephez, utana kell csak kikapcsolni!
1-Nekem felkúszott rá...valahogy.Mert iTunes tökrecseszte valamiért…de még az is lehet,hogy iTunes rakott rá valamit mielőtt sekép-sehang,aztán azért tetszett a Redsnownak.
2-Igaz!:)
Amúgy meg beállítás a Safarin belül,hogy ne nyissa meg és tömörítse ki egyből a zip-et:
Safari-Preferences-General—Open “safe” files after downloading-ot ne pipáld be.
Csak gyorsabb volt meló közben leírni,hogy Firefox:D
Üdv emberek! Próbálkozom a 3.0.1 feltenni,hogy működjön ,de kevés sikerrel. Az itunesban feltettem a 3.0.1 pont ahogyan fent le van írva. Mikor elkezdem a folyamatot és arra a részre érek,hogy 3 sec a power button meg a többi mindent jól csinálok,de a 3 lépés után a telefon nem kapcsol be és a progi várja az újra indítást,ennyi van a progban írva. Az iPhone meg kikapcsolva marad pedig mindent úgy tetem mint fent. Segítsen valaki mit kellene tennem?!(iPhone 2G)Köszi előre is!!!!!
Sziasztok!
Nem tudom mit kezdjek az iPhone-mal mert mióta felettem a 3.0-ás frissítést lemerül egy fél nap alatt.
Ha nem aktiválom a SIM kártyát benne akkor simán bírja két napig is vagy még tovább az aksija.
Milyen beállítással lehetne ezen segíteni? Már minden ki van rajta kapcsolva, a fényerő felesre van állítva.
A 3.0.1-es frissítés sem segített sajnos. Nincs egy éves a telcsim és már telefonként használni nem lehet!
Apple termékként azért többre számítottam!
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!
Üdv!
Sziasztok!
Tegnap frissítettem az iPhone-om szoftverét az iTunes-szal. Azóta nem fogadja el a SIM kártyát, és csak segélyhívást enged rajta kezdeményezni. Bekapcs után az iTunes ikonja jelenik meg, alatta meg az USB képe…
iPhone 2G gyárilag kártyafüggetlen telóról van szó!
Segítsetek!!!