RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Hardveres témák » iPad, iPod, iPhone » Tethering 3.0 Voda
Oldalak száma: 2
Tethering 3.0 Voda
Switcher

Bejegyzések: 8
FCsé. avatar

# 51 - 2009. jún. 18. @ 14:39

mmsc: mms.vodafone.hu/servlets/mms
proxy: 080.244.097.002:8080
apn: mms.vodafone.net
user/pass: üres marad

ez működik!

3638704844_99cd04624b.jpg?v=0

by: unregistered

Aláírás 

iPod Touch 16GB 1st_iPhone 3G 16GB Black_iMac 20"_Airport Express_iPod nano 3rd _iPod Shuffle

Törzsvendég

Bejegyzések: 822
RankRank
unregistered avatar

# 52 - 2009. jún. 18. @ 15:37

tök “jó”!
most vettem észre ha megcsinálom a iphone-notes.de féle tethering beállítást és utána módosítom az mms beállításokat akkor frankón eltűnik a tethering képesség :(

Aláírás 

MacBook Pro 15¨ Core 2 Duo 2.5GHz 4GB, Snow Leopard, iPhone 3G 16GB

Switcher

Bejegyzések: 3

# 53 - 2009. jún. 18. @ 16:08

előzőekben megadott pannon beállítások nekem sem jönnek be… mms kapcsoló van, be van kapcsolva, viszont mikor küldeném az üzenetet a vége felé megáll a kis folyamatjelző és kb fél perc után megkapom a piros felkiáltójelet :( mi lehet a baj?
mielőtt vki kérdezné, meg van rendelve a mms szolgáltatás :)
üdv

Törzsvendég

Bejegyzések: 527
RankRank
iDani avatar

# 54 - 2009. jún. 18. @ 16:33

Hátja, én is most tapasztaltam, Egyszerre nem lehet használni az mms-t meg a tetheringet vafone-on.

Kitöröl mindent, a tethering beállitás, hogyha az APN mms-t kijavitod internetröl, mms-re… egyböl megszűnik a kapcsolat, ha közben tethering-et nyomtál.

És kezdheted az egészet elölröl… KEttö egyszerre nem megy.
Reméljük ezt kijavítja az Apple.

Aláírás 

iMac 27” ; iPhone 3G ; Shuffle ; MagicMouse ; JBL Encounter ; iPig white
http://www.deniel.hu

Moderátor

Bejegyzések: 780
RankRank
Hoffy avatar

# 55 - 2009. jún. 18. @ 17:04
uzsidoboz - 2009 jún. 18. @ 16:08

előzőekben megadott pannon beállítások nekem sem jönnek be… mms kapcsoló van, be van kapcsolva, viszont mikor küldeném az üzenetet a vége felé megáll a kis folyamatjelző és kb fél perc után megkapom a piros felkiáltójelet :( mi lehet a baj?
mielőtt vki kérdezné, meg van rendelve a mms szolgáltatás :)
üdv

működő pannon beállítás itt (a többit is várjuk):
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/33760/

Switcher

Bejegyzések: 32

# 56 - 2009. jún. 18. @ 17:39

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vodasok tethering-je egyeni carrier settings – el megy. Iphonon el kell navigalni http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/ oldalra ott Custom-ot kell kivalasztani :
Name : HU Vodafone APN: internet.vodafone.net. Tobbi uresen marad! Kepen levo szoveg beirasa hely nelkul. Download es kesz!!!!Mukodik tesztelve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Switcher

# 57 - 2009. jún. 18. @ 17:40

!!!!!!!!!! Akinek nem megy a tehering = internet megosztas konnyen aktivalhatja az Iphonon ha elnavigal a szifonjan a “help.benm.at” kivalasztja a szolgaltatot magyarorszag is benne vanmind harom szolgaltatoval veigig klikkel szifonon majd feltelepiti a carrier fajlt es 1 masodperc mulva aktiv a tethering!!!!!!!!!!!

Switcher

Bejegyzések: 13

# 58 - 2009. jún. 18. @ 18:09

Sziasztok !

Hát sajnos nekem nem sikerült ! Pedig mind két változatot megrobáltam de sajnos ez a végeredmény:

katt az internet tethering-re, és kiirta: “Set Up Internet Tethering, to enable tethering in this account, contact Carrier” és csak Cancel van…
(Vodafon, független teló)

Előre is köszönöm a segítséget.

Aláírás 

Imac 3.06Ghz, Macbook 2.4Ghz Alu, Iphone 3GS 32Gb

Switcher

# 59 - 2009. jún. 18. @ 18:31

Nekem is fuggetlen iphone 3g van es vodas vagyok es tetheringet igy csinaltam es mukodik :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vodasok tethering-je egyeni carrier settings – el megy. Iphonon el kell navigalni http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/ oldalra ott Custom-ot kell kivalasztani :
Name : HU Vodafone APN: internet.vodafone.net. Tobbi uresen marad! Kepen levo szoveg beirasa hely nelkul. Download es kesz!!!!Mukodik tesztelve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törzsvendég

RankRank
unregistered avatar

# 60 - 2009. jún. 18. @ 20:39

Nah a másik okosítás hogy bluetooth-on nem működik nekem a tethering hiába a leírás a főoldalon. Kinek és hogyan sikerült kapcsolódni BT-n keresztül?

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 348
Rank
Dufi avatar

# 61 - 2009. jún. 19. @ 07:47

Leszedtem a német oldalról stb stb, de ha mégse akarom használni, mondjuk törölni akarom akkor ahhoz mit kell csinálni?

Fordítva nem működne, hogy a gép netét osztom meg a telóval?

Aláírás 

Livin’ in sin is the new thing

Switcher

Bejegyzések: 25

# 62 - 2009. jún. 19. @ 12:19

Én Vodás vagyok gyárilag független telefonnal. Az MMS-t tegnap állítottam be így:

photo.jpg

Ma pedig az itteni instrukciók alapján beállítottam a tetheringet és megy mind a kettő egyszerre gond nélkül.

Switcher

Bejegyzések: 25

# 63 - 2009. jún. 19. @ 12:23
gad23 - 2009 jún. 19. @ 12:19

Én Vodás vagyok gyárilag független telefonnal. Az MMS-t tegnap állítottam be így:

photo.jpg

Ma pedig az itteni instrukciók alapján beállítottam a tetheringet és megy mind a kettő egyszerre gond nélkül.

Bocs, a képről kicsit lemaradt a lényeg:
mmsc: mms.vodafone.hu/servlets/mms
proxy: 80.244.97.2:8080
apn: mms.vodafone.net
user/pass: üres marad

Switcher

Bejegyzések: 7

# 64 - 2009. jún. 20. @ 07:52

gad23, kösz a beállításokat, nálam is működik (gyárilag független, vodás előfizetéses kártyával). A tethering is megy.

Törzsvendég

Bejegyzések: 527
RankRank
iDani avatar

# 65 - 2009. júl. 01. @ 09:50
unregistered - 2009 jún. 18. @ 15:37

tök “jó”!
most vettem észre ha megcsinálom a iphone-notes.de féle tethering beállítást és utána módosítom az mms beállításokat akkor frankón eltűnik a tethering képesség :(

Talált valami megoldást hogy egyszerre menjen az mms, meg az internet tethering, ugy hogy ne törölje ki az egyik másikat mikor meg akarod változtatni az egyik beállitását? (remélem érthető voltam:) Vodafone.

Aláírás 

iMac 27” ; iPhone 3G ; Shuffle ; MagicMouse ; JBL Encounter ; iPig white
http://www.deniel.hu

Törzsvendég

RankRank
unregistered avatar

# 66 - 2009. júl. 01. @ 10:26
iDani - 2009 júl. 01. @ 09:50

Talált valami megoldást hogy egyszerre menjen az mms, meg az internet tethering, ugy hogy ne törölje ki az egyik másikat mikor meg akarod változtatni az egyik beállitását? (remélem érthető voltam:) Vodafone.

Most nekem müxik de nem tudom hogy csináltam, mert össze-vissza buzeráltam… de asszem úgy hogy először tethering beállítás majd újraindítás és utána mms beállítás és újraindítás… szóval az újraindítás szerintem a kulcs :S
Majd hétfőn kipróbálom, hogy elbarmolom és újra beállítom de most irány VOLT Fesztivál :D :D :D

Aláírás 

Macőrült

Bejegyzések: 2013
RankRankRankRank
fenrir avatar

# 67 - 2009. júl. 01. @ 11:15

Én azzal a gonddal küzdök, hogy leszedtem a német oldalról a custom beállításokkal a tetheringes cuccot, és cseppet sem jelent meg az opció a 2g-s iphone-omon. Ahogy olvastam nem is fog ez nem akkora gáz, de az mms-nek sincs nyoma se. Azt hogy tudnám kicsikarni belőle?

Aláírás 

 MBP 2,4GHz | HOMEPAGE
<—Avatarized Me

Macőrült

RankRankRankRank
fenrir avatar

# 68 - 2009. júl. 01. @ 15:23

?

Aláírás 

 MBP 2,4GHz | HOMEPAGE
<—Avatarized Me

Aktív

Bejegyzések: 426
Rank
bableveske avatar

# 69 - 2009. júl. 01. @ 15:50

SMS-en belül, sms írása mellett bal oldalon megjelenik egy kis foto ikon.És azzal tudsz képet betenni “SMS"be,amit mms-ként küld el.

Aláírás 

ThinkMac

Macőrült

RankRankRankRank
fenrir avatar

# 70 - 2009. júl. 01. @ 15:55

Nem sajna olyanom nincs.

Aláírás 

 MBP 2,4GHz | HOMEPAGE
<—Avatarized Me

Aktív

Rank
bableveske avatar

# 71 - 2009. júl. 01. @ 19:09

szifon.com Cydia source oldalát állítsd be Cydiában és onnan szedd le az MMS beállításokat.Nekem onnan van és megy.
stable.szifon.com

Aláírás 

ThinkMac

Macőrült

RankRankRankRank
fenrir avatar

# 72 - 2009. júl. 01. @ 19:11

Megpróbálom, köszi.

Aláírás 

 MBP 2,4GHz | HOMEPAGE
<—Avatarized Me

Aktív

Rank
bableveske avatar

# 73 - 2009. júl. 01. @ 19:19

Ha lejött, akkor kér egy rebootot, utána Settings, General,Network Cellular—-legalul reset settings, aztán megint egy reboot.
Utána mennie kell.

Aláírás 

ThinkMac

Macőrült

RankRankRankRank
fenrir avatar

# 74 - 2009. júl. 01. @ 19:31

Köszönöm szépen, müxik! :D

Aláírás 

 MBP 2,4GHz | HOMEPAGE
<—Avatarized Me

Aktív

Rank
bableveske avatar

# 75 - 2009. júl. 01. @ 19:34

Igazán nincsmit!:)
Pezsgőt nyithatsz és küldheted a képet!:D

Aláírás 

ThinkMac

Törzsvendég

RankRank
unregistered avatar

# 76 - 2009. júl. 13. @ 10:57

na most van az hogy nem tudom mi van :D

Szóval eddig: megfogtam és szépen beállítottam a tetheringet a fent leírtak alapján (megjelenik a tethering engedélyező fül a network-ben) majd módosítom a mms beállításokat mert ugye annak is internet.vodafone.net apn címet ad (ami nem jó) szóval átírom mms.vodafone.net és itt meg van a tethering fül majd eltelik pár nap ki-bekapcs közben egy párszor természetesen még mindig megvan a tethering fül és egyszer csak eltűnik, magyarul nem használhatom a tetheringet…

Ötlet valakinek?

UPDATE

megvan a hiba! ha rárakom itunes sync-re akkor elbarmolja a beállításokat… ilyenkor mit kell tenni hogy ne tegye? Csak mert minden sync után állíthatom be újra a dolgokat :(

Aláírás 

Veterán

Bejegyzések: 1171
RankRankRank

# 77 - 2009. okt. 22. @ 19:28

Ez engem is érdekelne. Végig csináltam. Mindent, de nem jelenik meg a Tethering opció. Sync nem befolyásol, már előtte se jelenik meg.

Vodás vagyok és gyárilag független (olasz) teló.

Aláírás 

Vagyok, aki vagyok…

Macőrült

Bejegyzések: 4351
RankRankRankRank
Sala avatar

# 78 - 2009. okt. 22. @ 20:31

skacok, rengeteg fórumban szerte a világban és itt is más topikokban ki lett tárgyalva, hogy az apple letiltotta a tehteringet minden olyan hálózaton, amivel nekik nincs szerződésük.
amint átraksz a telódba egy tmobilos kártyát, megjelenik a tethering funkció

Aláírás 

-blog- -photo-

Veterán

RankRankRank

# 79 - 2009. okt. 22. @ 20:49

Köszi az infót, én nem olvastam az összes többi fórumot, sőt eddig a tethering se érdekelt…

Viszont ez felveti a kérdést, hogy ha igaz a nemrég megjelent pletyka, hogy a Pannon és a Voda is forgalmazni fogja az iPhone-t, akkor ez a korlátozás is megszűnik nálunk?

Aláírás 

Vagyok, aki vagyok…

Törzsvendég

RankRank
unregistered avatar

# 80 - 2009. okt. 23. @ 11:01
atomtenger - 2009 okt. 22. @ 20:49

Köszi az infót, én nem olvastam az összes többi fórumot, sőt eddig a tethering se érdekelt…

Viszont ez felveti a kérdést, hogy ha igaz a nemrég megjelent pletyka, hogy a Pannon és a Voda is forgalmazni fogja az iPhone-t, akkor ez a korlátozás is megszűnik nálunk?

elvileg akkor működni fog…

Aláírás 

Veterán

RankRankRank

# 81 - 2009. okt. 23. @ 11:12
unregistered - 2009 okt. 23. @ 11:01
atomtenger - 2009 okt. 22. @ 20:49

elvileg akkor működni fog…

Hát reméljük…
,-))

Aláírás 

Vagyok, aki vagyok…

Oldalak száma: 2