- A LEGÚJABB MacBook Pro 13 ...
- Apple monitor átalakító k ...
- Új Magyar Macbook White é ...
- Moshi Macbook tokok, véd ...
- iMac 21.5” és 27 ...
- Apple Magic Mouse
- IPOD A LEGJOBB ÁRON!!! + ...
- Cinema 20”-23” ...
- MB Pro 2.26GHz , NVidia 9 ...
- iMac alu 20” -24 ...
- *MacBook Pro 13" 2.53GHZ/ ...
- **PowerMac G5 G4 Bontott ...
- AKCIÓ!!!! MACBOOK Pro 15& ...
- IPOD TOUCH 64GB-79ezer, 3 ...
- Canon Vixia HF-S10 Camcor ...
- Wireless BT billentyűzet ...
- AZONNALI KP fizetéssel vá ...
- iMac 27" i5
- iMac i7 8GB RAM
- Apple Mini DVI to DVI ada ...
- AKCIÓ!!! MACBOOK PRO 13.3 ...
- Iphone 3g Fehér; "0" perc ...
- 24” alu iMac
- Ipod 30GB Sürgősen eladó. ...
- új ipod touch 8gb 3.gen
- mini DisplayPort - DVI át ...
- Macbook Pro 13,3 ” ...
- Power MAC G5
- Mini Displayport To VGA A ...
RSS
Új fórum témák
- Beszmac, nem lehet regisz ...
- Egyedi levélpapír (statio ...
- iPhone és egyéb mobil pla ...
- Honlap-kép készítése
- Mail elszáll új email acc ...
- ibook G3 G4 kijelzők
- Hibás iMac-et keresek!
- Több mint 176 alkalmazás ...
- Downgrade, Restore Help
- elment a kijelző háttérvi ...
- Streaming Video szolgálta ...
- Szervízes kollégát keresü ...
- Külső USB HDD probléma
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
tök “jó”!
most vettem észre ha megcsinálom a iphone-notes.de féle tethering beállítást és utána módosítom az mms beállításokat akkor frankón eltűnik a tethering képesség :(
előzőekben megadott pannon beállítások nekem sem jönnek be… mms kapcsoló van, be van kapcsolva, viszont mikor küldeném az üzenetet a vége felé megáll a kis folyamatjelző és kb fél perc után megkapom a piros felkiáltójelet :( mi lehet a baj?
mielőtt vki kérdezné, meg van rendelve a mms szolgáltatás :)
üdv
Hátja, én is most tapasztaltam, Egyszerre nem lehet használni az mms-t meg a tetheringet vafone-on.
Kitöröl mindent, a tethering beállitás, hogyha az APN mms-t kijavitod internetröl, mms-re… egyböl megszűnik a kapcsolat, ha közben tethering-et nyomtál.
És kezdheted az egészet elölröl… KEttö egyszerre nem megy.
Reméljük ezt kijavítja az Apple.
előzőekben megadott pannon beállítások nekem sem jönnek be… mms kapcsoló van, be van kapcsolva, viszont mikor küldeném az üzenetet a vége felé megáll a kis folyamatjelző és kb fél perc után megkapom a piros felkiáltójelet :( mi lehet a baj?
mielőtt vki kérdezné, meg van rendelve a mms szolgáltatás :)
üdv
működő pannon beállítás itt (a többit is várjuk):
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/33760/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vodasok tethering-je egyeni carrier settings – el megy. Iphonon el kell navigalni http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/ oldalra ott Custom-ot kell kivalasztani :
Name : HU Vodafone APN: internet.vodafone.net. Tobbi uresen marad! Kepen levo szoveg beirasa hely nelkul. Download es kesz!!!!Mukodik tesztelve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!! Akinek nem megy a tehering = internet megosztas konnyen aktivalhatja az Iphonon ha elnavigal a szifonjan a “help.benm.at” kivalasztja a szolgaltatot magyarorszag is benne vanmind harom szolgaltatoval veigig klikkel szifonon majd feltelepiti a carrier fajlt es 1 masodperc mulva aktiv a tethering!!!!!!!!!!!
Sziasztok !
Hát sajnos nekem nem sikerült ! Pedig mind két változatot megrobáltam de sajnos ez a végeredmény:
katt az internet tethering-re, és kiirta: “Set Up Internet Tethering, to enable tethering in this account, contact Carrier” és csak Cancel van…
(Vodafon, független teló)
Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem is fuggetlen iphone 3g van es vodas vagyok es tetheringet igy csinaltam es mukodik :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vodasok tethering-je egyeni carrier settings – el megy. Iphonon el kell navigalni http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/ oldalra ott Custom-ot kell kivalasztani :
Name : HU Vodafone APN: internet.vodafone.net. Tobbi uresen marad! Kepen levo szoveg beirasa hely nelkul. Download es kesz!!!!Mukodik tesztelve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nah a másik okosítás hogy bluetooth-on nem működik nekem a tethering hiába a leírás a főoldalon. Kinek és hogyan sikerült kapcsolódni BT-n keresztül?
Én Vodás vagyok gyárilag független telefonnal. Az MMS-t tegnap állítottam be így:
Ma pedig az itteni instrukciók alapján beállítottam a tetheringet és megy mind a kettő egyszerre gond nélkül.
Bocs, a képről kicsit lemaradt a lényeg:
mmsc: mms.vodafone.hu/servlets/mms
proxy: 80.244.97.2:8080
apn: mms.vodafone.net
user/pass: üres marad
tök “jó”!
most vettem észre ha megcsinálom a iphone-notes.de féle tethering beállítást és utána módosítom az mms beállításokat akkor frankón eltűnik a tethering képesség :(
Talált valami megoldást hogy egyszerre menjen az mms, meg az internet tethering, ugy hogy ne törölje ki az egyik másikat mikor meg akarod változtatni az egyik beállitását? (remélem érthető voltam:) Vodafone.
Talált valami megoldást hogy egyszerre menjen az mms, meg az internet tethering, ugy hogy ne törölje ki az egyik másikat mikor meg akarod változtatni az egyik beállitását? (remélem érthető voltam:) Vodafone.
Most nekem müxik de nem tudom hogy csináltam, mert össze-vissza buzeráltam… de asszem úgy hogy először tethering beállítás majd újraindítás és utána mms beállítás és újraindítás… szóval az újraindítás szerintem a kulcs :S
Majd hétfőn kipróbálom, hogy elbarmolom és újra beállítom de most irány VOLT Fesztivál :D :D :D
Én azzal a gonddal küzdök, hogy leszedtem a német oldalról a custom beállításokkal a tetheringes cuccot, és cseppet sem jelent meg az opció a 2g-s iphone-omon. Ahogy olvastam nem is fog ez nem akkora gáz, de az mms-nek sincs nyoma se. Azt hogy tudnám kicsikarni belőle?
SMS-en belül, sms írása mellett bal oldalon megjelenik egy kis foto ikon.És azzal tudsz képet betenni “SMS"be,amit mms-ként küld el.
szifon.com Cydia source oldalát állítsd be Cydiában és onnan szedd le az MMS beállításokat.Nekem onnan van és megy.
stable.szifon.com
Ha lejött, akkor kér egy rebootot, utána Settings, General,Network Cellular—-legalul reset settings, aztán megint egy reboot.
Utána mennie kell.
na most van az hogy nem tudom mi van :D
Szóval eddig: megfogtam és szépen beállítottam a tetheringet a fent leírtak alapján (megjelenik a tethering engedélyező fül a network-ben) majd módosítom a mms beállításokat mert ugye annak is internet.vodafone.net apn címet ad (ami nem jó) szóval átírom mms.vodafone.net és itt meg van a tethering fül majd eltelik pár nap ki-bekapcs közben egy párszor természetesen még mindig megvan a tethering fül és egyszer csak eltűnik, magyarul nem használhatom a tetheringet…
Ötlet valakinek?
UPDATE
megvan a hiba! ha rárakom itunes sync-re akkor elbarmolja a beállításokat… ilyenkor mit kell tenni hogy ne tegye? Csak mert minden sync után állíthatom be újra a dolgokat :(
Ez engem is érdekelne. Végig csináltam. Mindent, de nem jelenik meg a Tethering opció. Sync nem befolyásol, már előtte se jelenik meg.
Vodás vagyok és gyárilag független (olasz) teló.
skacok, rengeteg fórumban szerte a világban és itt is más topikokban ki lett tárgyalva, hogy az apple letiltotta a tehteringet minden olyan hálózaton, amivel nekik nincs szerződésük.
amint átraksz a telódba egy tmobilos kártyát, megjelenik a tethering funkció
Köszi az infót, én nem olvastam az összes többi fórumot, sőt eddig a tethering se érdekelt…
Viszont ez felveti a kérdést, hogy ha igaz a nemrég megjelent pletyka, hogy a Pannon és a Voda is forgalmazni fogja az iPhone-t, akkor ez a korlátozás is megszűnik nálunk?
Köszi az infót, én nem olvastam az összes többi fórumot, sőt eddig a tethering se érdekelt…
Viszont ez felveti a kérdést, hogy ha igaz a nemrég megjelent pletyka, hogy a Pannon és a Voda is forgalmazni fogja az iPhone-t, akkor ez a korlátozás is megszűnik nálunk?
elvileg akkor működni fog…
elvileg akkor működni fog…
Hát reméljük…
,-))