- iMac 5.1 2GHZ/2GB/160GB ...
- A LEGÚJABB MacBook Pro 13 ...
- Apple monitor átalakító k ...
- Új csomagolás sérült Magy ...
- iMac 149ezer MacBook Whi ...
- Moshi Macbook tokok, véd ...
- iMac 21.5” és 27 ...
- Apple Magic Mouse
- IPOD A LEGJOBB ÁRON!!! + ...
- Cinema 20”-23” ...
- MB Pro 15”Unibody, ...
- Új iMac 2.66GHz NVidia940 ...
- *MacBook Pro 13" 2.53GHZ/ ...
- MACBOOK, MACBOOK PRO (13- ...
- IPOD TOUCH 49ezer Ft-tól, ...
- IPod Touch 16 gb első gen ...
- Feher 13"-os macbook elad ...
- Apple Mighty Mouse egér
- új mighty mouse
- Macbook white
- Hibás ibook / PB töltőt k ...
- MacBook Fehér TopCase-t
- Eladó vezetékes mighty mo ...
- Mac minit keresek
- Ipod Touch 2g garanciával ...
- MacBook Pro 13” 2.2 ...
- Mac Mini G4 1.25
- 5. gen. ipod nano;majdnem ...
- MacBook Pro 15” Akk ...
- 3G iPod Nano 4 GB 4GB ezü ...
RSS
Új fórum témák
- iMac 24" és Snow Leopard ...
- iPhone-hoz nem jó a gyári ...
- Mobil net iphone
- Apple Airport Extreme Bas ...
- VGA kabel MacBook-hoz
- Szerintetek mini vagy iMa ...
- iTunes vezérlése Hanggal
- iMac / iTunes hiba?
- Keresztnév választás
- OSX alatt szakadozó net
- Appstore hiba!?
- Parallel Desktop
- AppStore regisztráció pro ...
Friss fórum válaszok
- iMac 24" és Snow Leopard ...
- Szerintetek mini vagy iMa ...
- Ipod Touch
- Keresztnév választás
- iPhone-hoz nem jó a gyári ...
- Apple Airport Extreme Bas ...
- PowerBook G4 12" kijelzőp ...
- Macbook hang probléma
- Mobil net iphone
- iWork kérdések
- Logic pro ikon hozzáadésa ...
- Appstore hiba!?
- Iphone hivatalos függetle ...
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
Sziasztok
Valakinek ötlete van hogy miért nincs tetheringre utaló jel a beállítások között?
Ez lett volna a leghasznosabb, most meg nyoma sincs?
MIEZ????
Ugyebar itthon hivatalosan csak a T-Mobile-nel van iPhone. Gondolom a tobbi szolgaltato (mint pl. a Voda) nincs benne az iPhone rendszer szoftvereben, igy nem is tudja engedelyezni hozza a tethering-et.
De ez csak egy tipp.
ez így van
én 1 hete már végigjátszottam minden lehetőséget de csak tmobillal ment
bár furcsa számomra hogy az apple reklámozza a tetheringet és közben sz@rik a kártyafüggetlen telefontulajdonosokra?
Ugyebar itthon hivatalosan csak a T-Mobile-nel van iPhone. Gondolom a tobbi szolgaltato (mint pl. a Voda) nincs benne az iPhone rendszer szoftvereben, igy nem is tudja engedelyezni hozza a tethering-et.
De ez csak egy tipp.
Igy van !, kicseréltem a kártyát T-sre azonnal megjelent a tethering ,vissza tettem a pannont azonnal eltünt,csak van ,vagy lesz v.mi megoldás.
Az iPhone böngészőjében megnyitod:
http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/
Itt ki tudod választani a szolgáltatót, aztán alul válaszd a download-ot.
Letölti a telefonra, és rögtön fel is ajánlja a telepítést.
(Az enyém Pannonos, de a magyar Voda is ott van a listában)
Még nem próbáltam ki, de a tethering beállítás megjelent a network settings alatt.
Az iPhone böngészőjében megnyitod:
http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/
Itt ki tudod választani a szolgáltatót, aztán alul válaszd a download-ot.
Letölti a telefonra, és rögtön fel is ajánlja a telepítést.
(Az enyém Pannonos, de a magyar Voda is ott van a listában)
Még nem próbáltam ki, de a tethering beállítás megjelent a network settings alatt.
magyar vodával nem működik :(
mhejjas linkje jó megoldás.
azonban nem a listából kell kiválasztani a HU Vodafone-t, mert annál rossz APN van megadva.
A custom carriernél kell annyit megadni, hogy “Carrier”: Vodafone hu (vagy akármi) és az APN-nél standardnet.vodafone.net.
majd download és install.
tökéletesen müxik.
Jesszumpepi, mi köze van a szolgáltatónak, hogy van-e tethering vagy sem? Én az iphonemodem-et használom vodával, természetesen működik, mi a fasz ez hogy az OS kikapcsolja ha nem tmobilról van szó? Nem értem az összefüggést, ha tudok netezni vodával, akkor miért nincs lehetőségem tetheringre is?
:S:S
Aki vodás, annak működik a tethering, most próbáltam ki. Van screenshot is:

Használjátok a fent belinkelt oldalt - iPhone-ról nézzétek meg (http://www.iphone-notes.de/mobileconfig/). Majd válasszátok a “Custom” cuccot.
“Name”: Vodafone HU
“APN”: internet.vodafone.net
A többit hagyjátok üresen, majd beírjátok a capchat, és Download.
Érdemes ki / be kapcsolni a telefont a beállítás után.
PS: az MMS egyelőre nem működik viszont. Ezt sikerült valakinek megoldania?
Megvolt Vodás, custom az oldalon ahogy írtátok. Rákatt az internet tethering-re, és kiirta: “Set Up Internet Tethering, to enable tethering in this account, contact Carrier” és Csak Cancel van… standard.voadfone.net-ot irtam és nem internet.vodafone.net.
PS: az MMS egyelőre nem működik viszont. Ezt sikerült valakinek megoldania?
Elvileg manuális megadásnál ez müxik:
mmsc: mms.vodafone.hu/servlets/mms
proxy: 080.244.097.002:8080
apn: mms.vodafone.net
user/pass: üres marad
Ha sikerült valakinek szóljon!
Nekem is ugyanez a problémám csak a román Orange-nál. Ráadásul mikor felhívtam őket küldtek egy linket emailben az utasításokkal, amik természetesen jailbreakelt telóra vonatkoztak. Megoldás született nálad?
pannonos vagyok, az említett oldalról telepítettem mindkét pannonos profilt, sajna egyikkel sem jelent meg a tethering, újraindítás után sem. :( valakinél hasonló pannonnal?
Esetleg valaki irhatna a szukseges lepesekrol egy Wiki bejegyzest:
http://wiki.beszeljukmac.com/
Érdekes levelet kaptam a román Orangetól. Azt írja a gyerek, hogy ahhoz, hogy használjam az iphone-t mint modemet én kell nekik havi 4 eurót fizessek a szolgáltatásért, ami hát kicsit érdekes.
Pannon Független 3G-nél nekem nincs meg a menüje sem az mms-nek.
Próbáltam beállítani a network settingsben de nem csinál semmit.
Gyanus hogy ha a menü sincs meg akkor ez a pannon miatt van. Ha van valakinek bármi ötlete kérem szépen segítsen:) Köszi
nekem pannon van, instaláltam azt amit itt leírtatok, mondjuk a pannonosból kettő is van nem tudom hogy melyik kellene… na de amikor bemegyek a setting general network-ba akkor ott nem Internet Tethering van hanem Set Up Internet Tethering és ha rábökök akkor meg azt írja hogy: “To enable tethering on this account, contact Carrier” na most az igaz hogy nincs megrendelve nekem az internet, lehet hogy azért írja ezt? Ha már itt vagyok akkor mit kell megrendelni a pannonnál? mert ott senki sem érti ha azt mondom hogy 3g-kell a telefonra akkor ők az otthoni usb-s internetet akarják eladni nekem :D előre is köszi :)
szerk: ja és gyárilag független :)
A kovetkezo oldal sokak szamara segithet… de csakis sajat felelossegre probalozzatok.
http://help.benm.at/
Az elobbi linket az iPhone-nal kell meglatogatni.
PANNON MMS nálam megy:
APN: net
Username: [üres]
Password: [üres]
MMSC: http://mmsc.pgsm.hu
MMS: Proxy: 193.225.154.022:8080
A többi mező üres.
Eztán egy kikapcs/bekapcs.
Végül a Settings/Messages alatt láthatóvá válik az „MMS Messaging” bekapcsolási lehetőség.
Done.
nekem pannon van, instaláltam azt amit itt leírtatok, mondjuk a pannonosból kettő is van nem tudom hogy melyik kellene… na de amikor bemegyek a setting general network-ba akkor ott nem Internet Tethering van hanem Set Up Internet Tethering és ha rábökök akkor meg azt írja hogy: “To enable tethering on this account, contact Carrier” na most az igaz hogy nincs megrendelve nekem az internet, lehet hogy azért írja ezt? Ha már itt vagyok akkor mit kell megrendelni a pannonnál? mert ott senki sem érti ha azt mondom hogy 3g-kell a telefonra akkor ők az otthoni usb-s internetet akarják eladni nekem :D előre is köszi :)
Nekem is ezt írta ki elöször, És nekem az APN-nel volt a baj, ujraraktam jó APN-nel, és működik
Nekem is ezt írta ki elöször, És nekem az APN-nel volt a baj, ujraraktam jó APN-nel, és működik
segítenél hogy pontosan mit kellene csinálnom? :)
PANNON MMS nálam megy:
APN: net
Username: [üres]
Password: [üres]
MMSC: http://mmsc.pgsm.hu
MMS: Proxy: 193.225.154.022:8080A többi mező üres.
Eztán egy kikapcs/bekapcs.
Végül a Settings/Messages alatt láthatóvá válik az „MMS Messaging” bekapcsolási lehetőség.
Done.
igen így már engedi, de nekem amikor elküldené egy felkiáltó jelet tesz a kép és az üzenet mellé, és közli hogy próbáljam újra… de akkor sem megy… :) a számodat hogy adtad meg? +3620 vagy simán 0620?