Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Le a magyarországi apple ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
http://gizmodo.com/5062621/supposed-best-buy-listings-for-new-macbooks-show-no-price-drop
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/30780/
Augusztus 25-én mintha már linkelve lett volna a fenti kép, bár most törölve van. Ki emlékszik még rá?
Mi az esély, hogy már akkor kiszivárgott? Szerintem nem sok.
Valószínű Nvidia MCP79MX platformra épülnek, nem hinném hogy az tudja az USB3-at, viszont végre lesz benne rendes VGA.
$200 csökkenés valószínű a belépő modellnél, viszont egy részét rögtön el is viszi a Ft gyengülés.
Azért nem kell hasraesni az nvidia-tól. Sz..t is gyártanak. Meg ugye az az érdekes, hogy miért nvidia északi híd lesz. Ugyanis a mi kedves apple-ünk sajnálja a pénzt a ddr3 memóriára. Na most akkor hova veszett az innováció? Technikailag. Inkább betesznek egy olyan chip-et, ami a múltba mutat. Csak ddr2 és ugyanazok a képességek, mint egyébként a g45-ben is megtalálhatók. Az meg külön kérdés, hogy nvidia eljutott-e már a 90nm-ről a 65nm-re vagy az alá. Ez ugyan is jelentősen csökkenti az amúgy sem hideg nv északi hidak hőtermelését.
Meg persze az apple is rálép egy - szerintem - rossz útra, ha egy olyan gyártó termékeit építi be, ami nem a technológiájával, hanem a pénzével győzi meg a programozókat az ő termékeinek jobbságáról…
Ne legyél már nevetséges! Bármilyen lemezt csak a huszadik században ragadt dinoszauruszok használnak. Igazából vinyó sincs benne, annyira modern… :D
Ahá, innen jön a Brick-technologia, inkább faragják, mintsem “LEMEZBŐL” hajtogassák! :)
Az első az egy renderelt(?) kép, a második akár igazi is lehet, de az öszes közkézen forgó kép a Spectrumos billentyűzetre utal. Ami nekem nagyon bejön az asztali billentyűzetben, de a MacBookon már kevésbé.De hol a disc-slot?
A korábbi képekről már kiderült, hogy - a MacBook-hoz hasonlóan - a gép oldalára került.
Valószínű Nvidia MCP79MX platformra épülnek, nem hinném hogy az tudja az USB3-at, viszont végre lesz benne rendes VGA.
$200 csökkenés valószínű a belépő modellnél, viszont egy részét rögtön el is viszi a Ft gyengülés.Azért nem kell hasraesni az nvidia-tól. Sz..t is gyártanak. Meg ugye az az érdekes, hogy miért nvidia északi híd lesz. Ugyanis a mi kedves apple-ünk sajnálja a pénzt a ddr3 memóriára. Na most akkor hova veszett az innováció? Technikailag. Inkább betesznek egy olyan chip-et, ami a múltba mutat. Csak ddr2 és ugyanazok a képességek, mint egyébként a g45-ben is megtalálhatók. Az meg külön kérdés, hogy nvidia eljutott-e már a 90nm-ről a 65nm-re vagy az alá. Ez ugyan is jelentősen csökkenti az amúgy sem hideg nv északi hidak hőtermelését.
Meg persze az apple is rálép egy - szerintem - rossz útra, ha egy olyan gyártó termékeit építi be, ami nem a technológiájával, hanem a pénzével győzi meg a programozókat az ő termékeinek jobbságáról...
Nincs külön északi, déli híd. Egy csip az egész, így kisebb a footprintje és valószínű a fogyasztása is. A DDR3 nem feltétlenül gyorsabb, sokkal nagyobb a késleltetése mint a DDR2-nek, így vannak alkalmazások ahol lassabb a DDR3 (lsd. Nethalem tesztek). Plusz még tartalmaz a chip egy vállalható VGA-t is.
Nem utolsósorban a SLI miatt, integrált + különálló VGA egyszerre tud működni ha kell a teljesítmény.
Jelen helyzetben ez szerintem jó választásnak tűnik.
Vagy tudsz jobbat a piacon?
MacBook Pro nagyobb lesz, mint az előző.
Eddig a Macbooknak nagyobb volt a kijelző körüli karimája, most a MBP karimája is ugyanakkora lesz. Ergo eddig fél centivel volt nagyobb a 15"-os MBP a 13,3"-os MB-nál, most sokkal nagyobb lesz…
Most olyan érzésem van, hogy a MacBook úgy “aránylik” a MacBook Pro-hoz, mint régen a 12"-os PowerBook a 15"-os PowerBook-hoz. És ez jó!
Én sem értem.
Minden híradás azt mondta, hogy marad egy fehér is ($999) de lám: http://www.apple.com/macbook/
Egy büdös szó nincs erről
Én sem értem.
Minden híradás azt mondta, hogy marad egy fehér is ($999) de lám: http://www.apple.com/macbook/
Egy büdös szó nincs erről
Ott van a store.apple.com on h 999dodotol kezdödnek a régiek..
Én pont ilyen módosításokat vártam.
Jó kis glossy kijelző, háttér világításos billentyűzet a’la Macbook Air, dedikált vga, max 2 kilós súly, 5 óra üzemidő, gigabit lan…
Nem lőttem nagyon mellé amikor leirtam mi lesz.
A FW nekem nem hiányzik.
Az Air helyett nagyon jó lesz!
MACBOOK AIR OLCSÓN ELADÓ!