Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
Ha van rá igény… én tudnék koktélokat prezentálni esetleg főfogásként egy Green APPLE Caipiroska-t (vodka - lime - fehér(nemteljesen por:):):) állagúra turmixolt cukor - törtjég - zöldalma püré), de lehet APPLE-martini is (vodka - zöldalmalikőr - zöldalmaszirup - limelé - kockajég - Y-pohárban - 2cl almalével)…
update: A nővérem nem ér rá sajnos
Hát, hogy elszomorítsalak, lehet mégis megyek ez attól függ, hogy a koncertet eltolják a szervezők vagy sem! Sajnos még képlékeny :( de szerintem, nem fogom kihagyni :) Lehet nélkülem is elviszik a koncit....
Hát, hogy elszomorítsalak, lehet mégis megyek ez attól függ, hogy a koncertet eltolják a szervezők vagy sem! Sajnos még képlékeny :( de szerintem, nem fogom kihagyni :) Lehet nélkülem is elviszik a koncit....
zaklatááás - énekelsz vagy basszusgitározol? :) milyen zenekar?
“update: A nővérem nem ér rá sajnos”
Minden reményem a koncertszervezőkben.
Sziasztok, eme eseményre csak minimum 3000 bejegyzéssel lehet érkezni vagy lelkes kábé fél éve megtértek is jelentkezhetnek?Ugyan már, én sem voltam még :)
Akkor gyere te is! Szerintem érdekes lesz arcokkal találkozni, akiket évek óta csak nickről ismerünk :)
Sziasztok, eme eseményre csak minimum 3000 bejegyzéssel lehet érkezni vagy lelkes kábé fél éve megtértek is jelentkezhetnek?Ugyan már, én sem voltam még :)
Akkor gyere te is! Szerintem érdekes lesz arcokkal találkozni, akiket évek óta csak nickről ismerünk :)
Lehet kihasználom az alkalmat, hogy most először számomra is elfogadható időpontban lesz :)
(lehet élezni a késeket, gyűjteni a nyálat :D)
:)) Előjelzést megtettem otthon az illetékesnél, nem zárkózik el a dolog elől.
Úgyhogy még mindig azt mondom hogy igyekszem/szünk ott lenni az adott helyen adott időben.
De akkor tessék Te (Esőjárónak célzás intézve) is megjelenni ám! ;)
Na végre valami aktivitás! Hd-t már rég meg szeretném ismerni, Odin arczáját sem láttam már vagy két “parsec” óta. :) Úgyhogy hajrá!
Az meg, hogy nem volt idő megszervezni, most tuti nem lehet kifogás!
beCmaC, Téged is várunk szeretettel. Jelzem én vagyok az “alkesz” a brigádban, vagy maradj tőlem távol, vagy hívj meg egy sörre! :DDD
FileMaker, és ActionScript ügyben nagyon remélem, hogy megjelenik Esőjáró és
Tom(alias t@m). Én, ha nem veszitek rossz néven kezdő fotósoknak viszek egy kis DSLR gépet, pár optikával vakuval, hogy lehessen tapizni. (ehez még kérek mástol is segítséget, mert kellene valami búk amin megnézhetjük az eredményt.) A fotózás technikai részletein kívül - ha van rá igény - egy nagyon rövid film/kép elméleti előadást, inkább beszélgetést tartanék az eziránt érdeklődőknek. :) Hátha valaki ettől kap ihletet… És mivel előreláthatólag sokan jönnek, megcsinálnánk az első, valódi, és valóban utánozhatatlan beszeljukmac.com tablót, amin mindenki rajta lesz aki eljön… Jó lenne, ha valaki (most itt ne kelljen felsorolnom azt a 30 embert akinek kamerája van) összefoglalót készítene a nap történéseiből, hogy másoknak is kedvet hozzunk a találkozókhoz!
3-4 témában még várom a javaslatokat, miröl szeretnétek hallani, látni, mi az a terület ami, ha nem is szorosan, de kapcsolódik a Mac-hez. Kérek mindenkit, hogy jöjjön el, vegyen részt idei az utolsó jamboree-n!
Nagyölelés! Csóközön, csókzuhany!
MadCat
...Én, ha nem veszitek rossz néven kezdő fotósoknak viszek egy kis DSLR gépet, pár optikával vakuval, hogy lehessen tapizni. (ehez még kérek mástol is segítséget, mert kellene valami búk amin megnézhetjük az eredményt.)…
részemről mivel mindig nálam van a macbook, ezt lehet használni.
Nikoláj!!! ha hozol hackintosht, akkor RasTasi biztos örülni fog neked, ha eljön!
Remélem eljön! Jah, még annyit ha kérdezhetnék: HOL LESZ??? (ez egy provokatív jellegű idegesítő kérdés volt a fentiek olvasása ellenére, vagy éppen azért)
Attil@ hoz vajon sört a Tótoktól, vagy menjek át én Komáromba sörért?
Biztos ami biztos átmegyek és veszek két kotzkával....
Kedves bM-es Testvéreim!
Egyszer igazán lehetne Keleten is pl. Debrecenben is bM tali :)
Majd egyszer, nem követelem, csak jó lenne :)
Szerintem szokott ott is lenni, jópár debreceni Mac-es irogat itt. Vagy lehetne egyet szervezni az ország mértani közepén. :)
...sztem sok embert érdekelne os x server téma is..
Mármint a sörözés (sütizabáláskétpofára) helyett? Nem hiszem, de ha van rá igény miért ne! Én még embert nem hallottam a serverrel kapcsolatban kérdéssel. Aki ilyet használ, annak ott van a 350 oldalas manual… de előfordulhat, hogy szokásomhoz híven most is tévedek. :D