Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- penztarca penz nelkul, iratokkal, bankkartyaval, kulonbozo plastik lapocskakkal, usb kulccsal
- HTC pda/telefon toltoje
- elozo keszulek usb kabele
- iPod usb kabele
- Macibol kivett vinoy hazban
- elozo Y usb kabele
- 2 szinte kiurult deostift
- kocsikulcs
- lakaskulcs
- automozgatási munkalapok
- Feldene Disperzal gyogyszer
- papirzsepik
- 2 db toll
- rago
Rendes taskaban: az elobb emlitett taska, plusz
- Macbook, tolto, ket 3,5-es vinyo, egy kulso haz, egy dvd iro, 2x25 dvd, nikon d70+obi, teleobi, tolto, kabelek, vga-minidvi atalakito, dvi-minidvi atalakito, svhs kabel, rca kabel, meg papirzsepi, rca-scart atalakito. nagyjabol
Senki sem irta a gumit.. vagy csak en vok olyan fanatikus hogy mindig van nalam? /ki tudja mikor kivel fut ossze az ember cimen.../gyerekeknél van gumi, fix kapcsolatba nem szokás ;)
ui.: haveromnál uszósapka van mindig azza a dumával hogy ki tudja mikor kel (5 éve nem volt strandon,uszodában)
Nekem nincs komoly kapcsolatom, mégsem hordok magamnál gumit… Minek az?
Olyan csajjal úgysem fekszem össze, akinél esélyes, hogy elkapok valamit, a szerszámom meg egész ügyesen használom, hogy ne csináljak fel senkit…
Egyébként is, gumival csinálni, olyan, mint koffeinmentes kávét v. alkoholmentes sört inni, illetve szarni, fingás nélkül… lehet, hogy jó úgy is, de nem az igazi. :P
Ismétlem, nem kell nekem ahoz gumi, hogy ne legyen gyerekem… tudni kell, hogy mikor vedd ki!!!
Ha meg valaki attól tart, hogy emiatt marad ki 1 lehetőség, annak idéznék egy South Park epizód sex-jelenet előtti beszélgetésből
Ms.Choksondik: - De van magánál óvszer?
Mr.Mackey: - Sajnos nincs…
Ms.Choksondik: - ................Mindegy,baszunk!
övtáskában : pénztárca, jogsi, személyi, slusszkulcs, egy blackberry ( ami néha n95 ). ennyi. laptopot ritkán viszem magammal…Bocsi, de még pár honapja nem 14-15 éves voltál? Már ne haragudj hogy megkérdezem.
nekem amugy edzés cucc, iratok, kaja, kulcs… ipod töltő… egyéb aprok rágcsálok. :D
annyi is vagyok.
nem az volt a feladat, hogy írd le mit szeretnél a táskádban tudni
ez vana táskámban. miért is olyan hihetetlen ?
15 évesen mihez van jogsid, és slusszkulcsod.
a távirányítós autójához :)
Ismétlem, nem kell nekem ahoz gumi, hogy ne legyen gyerekem… tudni kell, hogy mikor vedd ki!!!
Ha meg valaki attól tart, hogy emiatt marad ki 1 lehetőség, annak idéznék egy South Park epizód sex-jelenet előtti beszélgetésből
nem kezdünk eltávolodni a topic témájától?…
övtáskában: Pénztárca iratokkal és mindig túl sok pénzzel, SE K800i, Iqua Bluetoth headset a zenéhez, egy 8 gigás pendrive (rajta xp és Vista ha vmelyik havernak kell) egy Tigris és egy Leo lemez, svájcibicska, plüssegér, Orbit, pzs
+ régebben Tucanoban egy ibook csakugy kézben…
ja, hogy téged a south park tanít az életre :D :D :D ájm szó szorrí csíf
Senki sem irta a gumit.. vagy csak en vok olyan fanatikus hogy mindig van nalam? /ki tudja mikor kivel fut ossze az ember cimen.../gyerekeknél van gumi, fix kapcsolatba nem szokás ;)
ui.: haveromnál uszósapka van mindig azza a dumával hogy ki tudja mikor kel (5 éve nem volt strandon,uszodában)
Nekem nincs komoly kapcsolatom, mégsem hordok magamnál gumit… Minek az?
Olyan csajjal úgysem fekszem össze, akinél esélyes, hogy elkapok valamit, a szerszámom meg egész ügyesen használom, hogy ne csináljak fel senkit…
Egyébként is, gumival csinálni, olyan, mint koffeinmentes kávét v. alkoholmentes sört inni, illetve szarni, fingás nélkül… lehet, hogy jó úgy is, de nem az igazi. :P
gumi nelkul olyan mintha a focimeccsen ziccernel kiszalnal, hogy meguntad… szal inkabb gumi, es had szoljon, akkor mehet a nemtorodunk semmivel effektus… /lehet hogy rossz a dolgokhoz a hozzaallasom, de en igy csinalom/
Kell a gumi! Az h “Olyan csajjal úgysem fekszem össze, akinél esélyes, hogy elkapok valamit,” hülyeség - soha sem lehet tudni! Még a fix partnerednél sem! Egyébként egy időben és is hordtam magammal, de változnak az idők, most nincs lelkierőm folyamatosan pótolni a hiányát! :D
Crumpler Little Pimp:
- MacBook
- Pénztárca
- Töltő
- Svájci bicska (Vagy Ak-47 szurony)
- Zsebkendő
- web’n’walk kártya
- Pendrive (Atkusz hatására)
- JBL Reference 220 tok (benne az alap iPod füles)
- MÁV jegyek, számlák, postai papírok, hamburger csomagolás
Tucano Work_Out:
- MacBook
- Pénztárca
- web’n’walk kártya
- töltő
Zseb:
- Nokia 6300
- iPod nano
- BKV bérlet.
övtáskában : pénztárca, jogsi, személyi, slusszkulcs, egy blackberry ( ami néha n95 ). ennyi. laptopot ritkán viszem magammal…Bocsi, de még pár honapja nem 14-15 éves voltál? Már ne haragudj hogy megkérdezem.
nekem amugy edzés cucc, iratok, kaja, kulcs… ipod töltő… egyéb aprok rágcsálok. :D
annyi is vagyok.
Mért ne lehetne 50ccm-is motorra ? sőt, jövőre már 25-ösre is lesz. a slusszkulcs meg ehhez kell :
OFF
Miért szekáljátok ennyire? 14évesen nekem is volt M kategóriás jogsim és egy szakadt robogóm is, mert kaptam ballagásra. :D
Amúgy a Gilera DNA nem egymillás gép…
ON
Az én táskámban: telefon, iPod, zsepik, pénztárca (iratok, pénz, gumi), svájci bicska, kulcsaim, esetleg pulcsi vagy dzseki (nyáron 40-50fokban tuti, hogy váltás póló vagy ing vagy trikó), sapka, kábelek, újságok, kulacs néha és remélem, hogy pár hónapon belül, ha megjelent az új MacBook az is benne lesz.
//off
Hát Czöka, egy lánytól csomó mindent el lehet kapni, akkor is, ha tünetmentes. Nem csak az ordas örömlányoknál fordulnak elő problémák. Mellesleg az előváladékban is lehetnek spermiumok, úgyhogy csak akkor állíthatod teljes bizonysággal, hogy egy gyereknek nem te vagy az apja, ha gumi volt rajtad, és az nem szakadt ki.
//on
Nálam kulcs, papírok, pénz, zsepi, mobil, iPod Shuffle és valamilyen webfejlesztésről szóló könyv. Táska csak akkor, ha a MacBookot kell utaztatni.
Drakulálunk, ati!
15 évesen millás motor, nem semmi!
Ráadásul az egyik legszarabb trendycsávógép. Villogni jó, egyébként ócskavas.
Mondjuk, ahhoz is kell némi orcaszélesség, hogy ezzel dicsekedjen valaki.
nem millás motor.
nem is ócskavas.
nem dicsekedtem.
Notebooktaskaban: notebook, tolto, eger, pendrive
Fotostaskaban: fotosfelszereles, press igazolvany
minden mas elfer a zsebemben (kulcs, penztarca, szifon, pzs)
nincs taskam… :)
De epp beirtam mar spotlight-ba, hogy “fasza taska”.... de meg nem talalt.
Addig a kocsi hatso ulesen tartok mindent, ami kell.
Fotogep a hozza passzolo tokjaban, macbook a tucanoban, szifon a jobb zsebemben,
kulcs a bal zsebemben, penz a hatso jobb zsebemben, iratok a kedvesem taskajaban, vagy
az auto kesztyutartojaban… :)
De ha mar taskas topic. Tud valaki mondani nekem privatban egy olyan taskat, ami elegansan sportos, belefer a macbook tucanoval egyutt (nemsokara mb pro, szoval akkora legyen kb), belefer meg kb 50 oldal A/4-es papir, tollak, nevjegykartyatarto, zsepi, stb.
Valami aktataska felere gondoltam leginkabb, de meg nem lattam olyat, ami tetszett is volna.
nincs taskam… :)
De epp beirtam mar spotlight-ba, hogy “fasza taska”.... de meg nem talalt.
Addig a kocsi hatso ulesen tartok mindent, ami kell.
Fotogep a hozza passzolo tokjaban, macbook a tucanoban, szifon a jobb zsebemben,
kulcs a bal zsebemben, penz a hatso jobb zsebemben, iratok a kedvesem taskajaban, vagy
az auto kesztyutartojaban… :)
De ha mar taskas topic. Tud valaki mondani nekem privatban egy olyan taskat, ami elegansan sportos, belefer a macbook tucanoval egyutt (nemsokara mb pro, szoval akkora legyen kb), belefer meg kb 50 oldal A/4-es papir, tollak, nevjegykartyatarto, zsepi, stb.
Valami aktataska felere gondoltam leginkabb, de meg nem lattam olyat, ami tetszett is volna.
ha ismersz egy jó bördiszmüvest, akkor inkább csináltass egyet amiben állitva lehet hordani a gépet. az ibookhoz én is olyant használtam
Lassan beloggol Czeizel Endre is úgy látom...:)
- MacBook Pro
- pendrive
- egér
- iratok
- nyaralás befizetését igazoló csekk
- lejárt vodafone számla
- még egy vodafone számla, ez is lejárt…
asszem megyek befizetem :D
Ja Ati! Még van a táskámba a egy 24"-os iMac meg egy 30"-os cinema display...XD
Tud valaki mondani nekem privatban egy olyan taskat, ami elegansan sportos, belefer a macbook tucanoval egyutt (nemsokara mb pro, szoval akkora legyen kb), belefer meg kb 50 oldal A/4-es papir, tollak, nevjegykartyatarto, zsepi, stb.
Nekem van két db lyen Samsonite táskám szerintem minden feltételnek megfelel!
Hibátlan állapotuak, az egyiket szívesen neked adom. (régbben a powerbookot hordtam benne. Ha gondolod priv. ban küldök képet este.
http://www.booqbags.com/s.nl/it.A/id.252/.f?sc=2&category=1264
Kocsi hátsó ülésén? És hol parkolsz vele, ahol biztonságban vannak a dolgaid?
(És mit szoktál még csinálni a kocsi hátsó ülésén :-P)
OFF - bocsi
Hát itt vidéken nagyobb a közbiztonság :)
Évente talán kétszer törnek fel kocsit itt a városban.
Azért éjszakára nem hagyok kint semmit. :)
Másra nem használom a hátsó ülést. Ezért akarok most 2 személyes kocsit, és onnantól minden a csomagtartóban lenne :) A kedves kombija meg megmarad cipelős-nyaralós kocsinak :D
ON
Kocsi hátsó ülésén? És hol parkolsz vele, ahol biztonságban vannak a dolgaid?
(És mit szoktál még csinálni a kocsi hátsó ülésén :-P)OFF - bocsi
Hát itt vidéken nagyobb a közbiztonság :)
Évente talán kétszer törnek fel kocsit itt a városban.
Azért éjszakára nem hagyok kint semmit. :)
Másra nem használom a hátsó ülést. Ezért akarok most 2 személyes kocsit, és onnantól minden a csomagtartóban lenne :) A kedves kombija meg megmarad cipelős-nyaralós kocsinak :D
ON
alátámasztom ezt a “vidéken jobb a helyzet” szöveget
történt olyan, hogy elmentünk reggel a NAGYvárosba a szürke autóval. de kivettem valamit indulás előtt a piros autó csomatartójából, ami kint parkolt az utcán.
este hazamentünk, beálltam a piros autó mögé és csak akkor vettem észre, hogy a piros autó csomagtartó zárjában bennehagytam a kulcsot. laptom meg ott figyelte az utca madarait a hátsó ülésen
(nem egy istenhátamögötti település)
annyi is vagyok.
Hummer H2 :-)
Nah hamar ideoffoltam en is lesorolom:
Compaq kistagyo iBooknak, benne 3 telo /Nokia 6310, Nokia 6310i SE P910/ lakaskulcs, ceges kulcsok, brifko/Bankkartya, 2 ceges belepteto, Szemelyi, Lakcimigazolo, ket diak, Sarvar kartya, nemi kp/ 4-5 tolll, egy alkoholos filc, 4-5 ures cd, szerzodesmintak,ures A4es lapok, FHM, CKM, orvosi igazolasok, rago, gumi, cigi, ongyujto, gyufa, 4GB-s pendrive, 256MB-s pendrive, pokerzseton/taliizmankent/ szamlak, stocksok aradata, mindenre ragaszgatva. Mellette C# konyv, es php fekete konyv.egy noki es egy SE tolto. Leo&tiger;telepito.Kb ennyi.
//off
Hát Czöka, egy lánytól csomó mindent el lehet kapni, akkor is, ha tünetmentes. Nem csak az ordas örömlányoknál fordulnak elő problémák. Mellesleg az előváladékban is lehetnek spermiumok, úgyhogy csak akkor állíthatod teljes bizonysággal, hogy egy gyereknek nem te vagy az apja, ha gumi volt rajtad, és az nem szakadt ki.
//on
Nálam kulcs, papírok, pénz, zsepi, mobil, iPod Shuffle és valamilyen webfejlesztésről szóló könyv. Táska csak akkor, ha a MacBookot kell utaztatni.
Tisztában vagyok vele, ennek ellenére elég magabiztosnak érzem magam, nem fekszem össze akárkivel, eddigi partnereim közül pedig még senki nem panaszkodott egy azonosítatlan babáról… :)
Iskolábajárós oldaltáskámban, iskolaidőben:
-Érdekesebb tantárgyak könyvei fehér papírba bekötve
-Unalmasabb tantárgyak könyveinek aktuálisnak ítélt lapjai
-Néhány A4-es lap
-Kis csomag mentolos papírzsepi
-Kulcs
-Bontatlan doboz cigi - Davidoff Gold
-Töltőtoll
-Sörnyitó
-Egy üveg barackos nestea
-Pénzmentes pénztárca, gumival és néhány kártyával
-Alkoholos kéztörlő - kizátólag külsőleg!
-iPod nano - ha nem hallgatom
-Pótöngyújtó
-Unalmasabb napokon Macbook, de akkor nem férnek be könyvek
Ugyanekkor zsebemben:
Jobb zseb:
-Papírpénz
-Bankkártya, személyi
-Öngyújtó
-Zöldorbit
Bal zseb:
-Telefon
-iPod nano - ha hallgatom
Farzseb:
-Bontott doboz davidoff - télen kabátzsebben
Máskor:
Változó a tartalom de ha túl könnyű (értsd: bántóan könnyű), és hülye a formája, akkor egy megfelelő A4-es könyvvel segítek a dolgon. Hülye gigerli vagyok.
Lavigne:Nem értetted a lényeget, de mind1 ;)csak viccelődöm :D de azért Te akkor is nagyon hardcore vagy ezzel :D
Tudom, hogy f?sz vagyok, de hát szeretem a cinizmust, ami az említett rajzfilmben is van bőven… amit idéztem, az meg életszerű. :D
Egyébként annyit pusztítottam már az agyam, hogy az IQ-m kb. egy pohár tejével egyezik meg, szóval ne vegye senki magára a hülyeségeim.
(megyek is tovább amortizálódni, mert meg akarok tanulni fotoszintetizálni is)
Nem hordok táskát nem vagyok én ló.
Amúgy zsebben:
-Tárca benne iratok kártyák beléptetők némi pénz
-Kulcs (Lakás,garázs,kocsi)
-Telefon (perpill tartalék teló Eri r600 :D, péntektől szifon szrídzsí :))
-Doboz cigi meg egy gyújtó (remélem ez sem sokáig)
MacBook Crumpler The Gimpben, töltő, Nokia 6800, tollak, pénztárca, filofax, bérlet, most perpill. a Parfüm c könyv, a legfrisebb IPM, Wan2, Luxusautó, suliidőben mappa (benne sulis könyvek :P, pár db. üres A4-es lap) iPod, rágó, csoki, ásványvíz. Asszem ennyi:)