Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
Majd ha már Titiék viszik a leányt a talikra.... :)
Megtanul majd minden szépet és jót. :D
Abba a füstbe? Sose’!!! :)
(Viszont ma megcsónakházaztunk, egyik szomszédban pörköltet bográcsoltak, a másikban hússütés volt, úgyhogy megfüstölődtünk mindhárman, Babóka viszont szinte egész nap aludt, úgy kellett felverni, hogy egyen is valamit.)
Brinyo, jó hogy Te sem mentél, lettek volna kérdéseim…
jó volt veletek :)
kár, hogy Tsrhonyér a végére ért csak oda, de majd meséltek, mi történt miután én leléptem…
1 óra alatt a 17kerben voltam, éjjel 1re léptünk le… ma meg kerek 11 órát (10-21) rohadtam a melegben öcsém osztályával.... csak egy hideg zuhanyra és az ágyamra vágyok…
Majd ha már Titiék viszik a leányt a talikra.... :)
Megtanul majd minden szépet és jót. :DAbba a füstbe? Sose’!!! :)
(Viszont ma megcsónakházaztunk, egyik szomszédban pörköltet bográcsoltak, a másikban hússütés volt, úgyhogy megfüstölődtünk mindhárman, Babóka viszont szinte egész nap aludt, úgy kellett felverni, hogy egyen is valamit.)
Brinyo, jó hogy Te sem mentél, lettek volna kérdéseim...
DTP-hez nem értek. Olyat ne kérdezz. :D
Privátban is jöhet, mert ki tudja, mikor jutok fel…
jó volt veletek :)
kár, hogy Tsrhonyér a végére ért csak oda, de majd meséltek, mi történt miután én leléptem…
1 óra alatt a 17kerben voltam, éjjel 1re léptünk le… ma meg kerek 11 órát (10-21) rohadtam a melegben öcsém osztályával.... csak egy hideg zuhanyra és az ágyamra vágyok…
Húh, hát ez kemény! Jó pihit!
Bementünk még egy helyre az Oktogonon egy sörre TarhonyAir kedvéért - miután függetlenül de együtt érkezett meg a számlával a Kőlevesbe. :-) Küldök majd képeket szkájpon! ( csak neked nem tudom átküldeni mailben!)
Na, végre itthon :) Tegnap reggel Budapestről egyenesen Prága volt az uticél, onnan ma hajnalban keveredtem haza, csak az ébredés volt kellemetlen (akkorát fékezett a vonat, hogy legurultam az ülésről :D)
Egyébként tök jó volt az egész bMT, csak valahogy rövidnek tűnt.
Attil@: Jó volt a Taxi? :-D Csak mert az első 10 percben bealudtál. Én meg 1kor leléptem. 2re itthon is voltam. Gyalog.
Amúgy jó volt a buli nagyon!
Igen, nagyon tetszett, bár aludtam át jobb filmet is :-D Ez nálam várható volt, mert álmosan minden filmen bealszok, bármennyire is érdekel…