- …keresés a hirdetésekben
- Asztali Macek
- Hordozható Macek
- Kiegészítő Maces hardver
- Macintosh szoftver
- iPhone
- iPad
- iPod
- iPhone / iPod kiegészítők
- Csere
- Egyéb
- iTunes Gift Card - USA - ...
- QNAP TS-219P II - 2bay NA ...
- iPod Nano 8GB 6th (új!)
- Mac mini
- Macbook Pro 17 i7 2.2/4GB ...
- iPad 2 wifi+3G, Black, 16 ...
- MacBook Pro 3.1 magyar bi ...
- MacBook white 6.1
- iPad 2 64GB 3G+Wifi, 10hó ...
- Venék Apple Mini 2,7 i7, ...
- I mac 21"
- VENNÉK iPad 1 wifi 16GB
- PowerMac G5 DP
- Keresek Apple iPad 2-t
- Samsonite Pillow 15" lapt ...
RSS
Új fórum témák
- iMac grafikai feladatokra ...
- iPhone 4 memória probléma ...
- Numpadon vessző helyett p ...
- Airport express bridge mó ...
- Beépített hangkártya
- Access, FrontPage
- iBook G3 életre keltése
- OSX általános kérdések
- Final Cut pro X file dupl ...
- Leopardról - Lionra
- Banki belépés
- Kijelzővédő fólia
- Mac OS X SONY VAIO laptop ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
én a magam részéről nem várok a kiszállításra, hanem megyek éjfélkor, és én már lazán kilenckor ott leszek, de mindenki másnak elég, ha odamegy holnap :D benne szeretnék lenni az első 10 vevőben, nem tom mért, csak úgy…
foglalj nekem is egy helyet és akkor én ráérek éjfélre odasétálni :)
a nepszabadsag mai szamat lapozgatom epp, es egyszercsak szembe nez egy 1 egesz oldalas iphone hirdetes :D hivjak az embereket ejfelre, pedig jobban tennek, ha addig ilyen reklamokat nem nyomnanak, mig mi hozza nem jutunk az iphone-unkhoz :D
plastikon egy hozzászólás
“Kérem ne tessék izgulni a Magyar szótár miatt, kikapcsolható lesz az Angol helyesírás ellenőrzés úgy, hogy a preferenciákban Magyar billentyűzetet állítasz be. Apple és T-Mobil is tudja, hogy enélkül használhatatlan a szövegbevitel, meg lesz oldva 2.1-ben.
TMH-s ismerősöm mondta, hogy a 2.1-et a 22-én tervezték kihozni, de késnek vele néhány hetet a 2.0.2-vel kapcsolatos bug fix-ek miatt.”
Eljött a nagy nap (már akinek)
Várom majd a beszámolókat :) Aztán nehogy kifosszátok a témobilt :D
http://macszeretem.hu/2008/08/mom-park-helyzetjelentes
tessék. Itt már elkezdődött :D
http://appleblog.blog.hu/2008/08/21/meg_nincs_sor_az_iphone_ert_aki_most_erkezik_elso_lehet
képek is vannak. Még senki sincs ott :D
szerintem ha 21:00-re jössz, nem leszel benne az első 10-ben, bár egyenlőre még csak norbival ülünk itt ketten.
Az amcsiknál úgy gondolom sokkal értelmesebbek és kultúráltabbak vagyunk, másrészt személy szerinte nekem nem érne annyit. Inkább poén az egész…
Semmi extra, ha jól számolom még nincs meg az első tíz sem. Nyugodtan moziz, Sötét lovag egész jó. :)
én csak f9körül tervezem hogy kimegyek, de egyébként ez ugyebár előfizetős dolog, és én még anno a vodánál hogy előfizető lehessek (mármint számlás) kellett 3 havi korábbi számla meg pár óra amíg a számítógépük megvizsgálta a fizetőképességemet!
itt csak simán átadják a szifont és kész?