Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
- iPhoto vs, Picasa for Mac ...
- macbook kijelző
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Hivatalos Macbook topic ( ...
- Nagy Canon DSLR fotós top ...
- Safari+képek=SUCK
- Logic
- Logic Studio JamPack 2 di ...
- Partició törlése
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- upc chello probléma
- iWeb ékezetek
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- Februári találkozó
- hdd probléma
- Azonnali kérdések topicja ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
Kiváncsi vagyok mennyien fogunk sorban állni :D
Az iPhone premiere ilyen formában nem érint, de hivatalból ott lesz egy barátom, miatta talán benéztem volna, csak nem leszek Budapesten.
Majd egy rövid beszámolót írj róla!
Kivancsi vagyok itthon nalunk milyen tomeg lesz egy ilyen iPhone inditasnal. Remelem minel tobben el mentek/mennek majd.Ha Pesten jarnek, biztosan megneznem en is, hogy mi lesz a helyzet nyitaskor. Sokan vartak mar az iPhone itthoni megjeleneset. Vegre eljott.
én szerintem elmegyek, mert kaja-pia és IPHONE 3G… ez mindent megér :)
és hátha lesznek jó csajok
Ha igaz, hivatalból ott kell lennem, boldogok, akik 0 órától tarthatnak nyitva… :-)
csak nem ott dolgozol?
Ha igaz, hivatalból ott kell lennem, boldogok, akik 0 órától tarthatnak nyitva… :-)csak nem ott dolgozol?
Nem, mellette az Apple-ben, de jó a viszonyunk a T-mobilosokkal, kellemes mennyiségű Web’n’walk modemet állítottunk be az elmúlt egy évben. :-)
Nem, sem éjfélkor, sem később. Egyelőre.
Nekem jelenleg van egy Sony Cliem (Palm OS, 3,5"-os érintőkijelző) és egy edge-s Nokiám. ezekkel elvagyok még egy darabig. Pláne, hogy a T az egyetlen, ahol nincs valamilyen előfizetés a családban.
Ha igaz, hivatalból ott kell lennem, boldogok, akik 0 órától tarthatnak nyitva… :-)csak nem ott dolgozol?
Nem, mellette az Apple-ben, de jó a viszonyunk a T-mobilosokkal, kellemes mennyiségű Web’n’walk modemet állítottunk be az elmúlt egy évben. :-)
afranc. mondtam volna, hogy engedjetek be előbb videózni, mint kollega :D
Csináljunk nagy BeszMac transzparenst, és gyűljünk össze… Skandáljuk együtt: boldogok a beszeljukmacesek, és boldogok az ájfónkereskedők :)
ui: sztem a bulin kb 60
l;ma addikt, 30% spontán geek, és 10% übertrendi gyikarc lesz ...
magamat nemtom hova tegyem, valszleg a 60&#xot; erősitem.
Srácok, aki vesz telefont, megírná ide vagy PM-ben nekem, hogy a magyar használati utasítás milyen minőségű és mire tér ki? Használható, teljes, vagy netán csak alibimegoldás? Fontos lenne tudnom. Köszönöm előre is.
Srácok, aki vesz telefont, megírná ide vagy PM-ben nekem, hogy a magyar használati utasítás milyen minőségű és mire tér ki? Használható, teljes, vagy netán csak alibimegoldás? Fontos lenne tudnom. Köszönöm előre is.
szemeim előtt az a kis aranyos iPod használati útmutató sejlik fel, ami semmire sem jó, de legalább van és a miénk. esetleg az elején egy másik képpel ,de az sem fontos igazán.
szokványos reklámszatyira tippelek (starking) :)
a T-Mobile meg gondolom adja majd a saját magentáját.
a magyar papiros valamilyen szinten kötelező, így az lesz mellette minden bizonnyal. hogy mire lesz jó?… only time can tell.
-szerkesztve-
Őszintén szólva egyáltalán nem örülök annak, hogy az összes iPhone már most elkelt rendelés következtében, mert így szarnak majd lentebb vinni a csomagárakat, vagy más csomagot is oda tenni. Egyébként meg az apple-el is pofátlan, mert a wwdc-n ott volt, hogy 199 dollár lehet maximum MINDEN országban. Azt már megszoktam, hogy európában 1 dollár= 1 euró, 199 euró=47 760 Ft, tehát a T-mobile máris túllépte. De nem is emiatt panaszkodom, nem is a csomag ára miatt, hanem a csomagban lévő köcsögösködés miatt. Mivel ha van a 2GB/hó csomagod, és te csak 1GB-ot netezel, a következő hónapban nem kapsz 3GB-ot, hanem megint csak 2-őt. Olyan nehéz lett volna az = helyett +=-őt írni? Neki úgyse nagy akadály, úgyis bírják a szerverei, nem kerül neki semmibe.
én megrendeltem neten, de még nem jeleztek vissza… ilyenkor hogy van? 22 -én szállítják? vagy visszajeleznek? felhívnak, vagy küldenek mailt? valakinek jeleztek már vissza?
Nekem igen. Mondjuk én egy platinakártyás előfizetésre rendeltem meg, csomagmódosítással. Azt mondták, 22-én szállítják, majd írtak egy mailt, hogy 25-én szállítják :)
én megrendeltem neten, de még nem jeleztek vissza… ilyenkor hogy van? 22 -én szállítják? vagy visszajeleznek? felhívnak, vagy küldenek mailt? valakinek jeleztek már vissza?Nekem igen. Mondjuk én egy platinakártyás előfizetésre rendeltem meg, csomagmódosítással. Azt mondták, 22-én szállítják, majd írtak egy mailt, hogy 25-én szállítják :)
Lesz ebből még távolabbi dátum is.
én megrendeltem neten, de még nem jeleztek vissza… ilyenkor hogy van? 22 -én szállítják? vagy visszajeleznek? felhívnak, vagy küldenek mailt? valakinek jeleztek már vissza?Nekem igen. Mondjuk én egy platinakártyás előfizetésre rendeltem meg, csomagmódosítással. Azt mondták, 22-én szállítják, majd írtak egy mailt, hogy 25-én szállítják :)
Lesz ebből még távolabbi dátum is.
Nem tudom, lehet, de szerintem kihozzák pénteken.
Egyébként én meglepően barátinak tartom a “t” hozzáállását ehhez az iPhone dologhoz, és külön örülök annak, hogy végre valamiben látványos előnyt élveznek a régi előfizetőik, és nemcsak arra koncentrálnak, hogy újakat szerezzenek. Be kell valljam, kellemeset csalódtam.
Persze ez nyilván nem vígasztalja azokat, akik nem akarnak t-előfizetést, iPhone-t viszont igen.
Amúgy elmondanám, hogy annak, aki sokat beszél, ezek igencsak kedvező havidíjak/percdíjak
Gyorsan átfutottam a másik két szolgáltató előfizetéses tarifáit, és talán a pannon nem sokkal drágább, de ugyanennyi beszélgetés és SMS írás egy vodásnak 20k körül figyelget.
Én úgy számolom, nekem a telefonszámlám csökkenni fog ezzel a 400-as csomaggal, és mellette lesz mobiliternetem, ami eddig nem volt.
Nekem tetszik az egész, meg is rendeltem még hétfő délben a 16 GB-t.
Igen, azoknak tényleg kedvező, csak én nem azokhoz tartozom. Én az iPhone-t PDA-ként használnám, telefonálni nem szoktam, netezni sem, mert drága, vagy ott volt a gép, de az iskolánkban hamarosan wifi hálózat lesz, tehát nem jön majd rosszul amikor épp várok a fakt-ra.
Amennyire tudom az amerikai használati is kb 5 oldalas, és nagyjából annyit tartalmaz, hogy mire jó a készüléken az 5 db gomb, meg hogy mik a főbb ujj gesztusok, aztán annyi....ja, meg hogy örülnek, hogy Apple cuccot vettél....sztem a magyar szó szerint fordítva se lesz hosszabb…
Őszintén szólva egyáltalán nem örülök annak, hogy az összes iPhone már most elkelt rendelés következtében, mert így szarnak majd lentebb vinni a csomagárakat, vagy más csomagot is oda tenni. Egyébként meg az apple-el is pofátlan, mert a wwdc-n ott volt, hogy 199 dollár lehet maximum MINDEN országban. Azt már megszoktam, hogy európában 1 dollár= 1 euró, 199 euró=47 760 Ft, tehát a T-mobile máris túllépte. De nem is emiatt panaszkodom, nem is a csomag ára miatt, hanem a csomagban lévő köcsögösködés miatt. Mivel ha van a 2GB/hó csomagod, és te csak 1GB-ot netezel, a következő hónapban nem kapsz 3GB-ot, hanem megint csak 2-őt. Olyan nehéz lett volna az = helyett +=-őt írni? Neki úgyse nagy akadály, úgyis bírják a szerverei, nem kerül neki semmibe.
Számolj már utána, hogy 1 dollár hol = 1 EUR. Pár napja akartam LightRoom-ot venni. 199 US=211GBP=303EUR=12500HUF. És ha nem tévedek, Aperture és más szoftverek is hasonlóan állnak, szóval nem biztos, hogy pont az iPhone árának kerekítése a legnagyobb matematikai hiba. Amúgy meg a fekete piacon is rég túllépték ezt az árat a 150-190 ezer forintos összegekkel, ráadásul ők számlát se adnak, vagy az nem baj?
Amúgy elmondanám, hogy annak, aki sokat beszél, ezek igencsak kedvező havidíjak/percdíjak
Gyorsan átfutottam a másik két szolgáltató előfizetéses tarifáit, és talán a pannon nem sokkal drágább, de ugyanennyi beszélgetés és SMS írás egy vodásnak 20k körül figyelget.
Én úgy számolom, nekem a telefonszámlám csökkenni fog ezzel a 400-as csomaggal, és mellette lesz mobiliternetem, ami eddig nem volt.
Nekem tetszik az egész, meg is rendeltem még hétfő délben a 16 GB-t.
A jelenlegi T-csomagomban 22 ft a percdíj, ha túlhaladom az 500 percet havonta. Az 500 perc is 22 ft-ra jön ki. 22 Ft-nál nincs jobb percdíj, így nem kértem 1000 perces csomagot. Ez 11.000 Ft/hó elkötelezettséget jelent, a 2.000 Ft-os mobilinternetet is beleszámítva 13.000 Ft/hó minimum, de az 500 percnél jóval többet beszélek, így a számlám soha sincs 20.000 alatt, leginkább 40-50 ezer.
Az iPhone esetében a 10.000-es csomagban 30 Ft a hívás percdíja, ha túlhaladom a 400-at és 25 Ft, ha túlhaladom a 17.000-es csomag 600 percét. Nincs kétségem, túl leszek rajta.
1. lehetőségem, ha megveszem, majd visszafogom magam, és 20-25.000-es számláim lesznek a jelenlegi 40-50.000-eshez képest.
2. Nem veszek iPhone-t, de legalább nem kell visszafognom magam, ha telefonálok.
Na, ez miért jó a T-Mobile-nak?
Ha a 17.000-et vállaló előfizetőknek 1.000 Ft-ért ad egy iPhone-t, akkor mennyit kellene fizetnie a T-mobile-nak, hogy adjon a 40-50.000-es számlát fizetőknek egy iPhone-t (megtartva a jól fizető ügyfeleit), és, hogy ne menjenek el a konkurenciához a 22 helyett 17 Ft-os percdíjért?
Ki érti ezt?