Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- Kalocsa és környéke?
Éppen ezért pont most szeretnék átmenni az Usa store-ba… még nem tom hogy kell… :)
Éppen ezért pont most szeretnék átmenni az Usa store-ba… még nem tom hogy kell… :)
Köszi, ezt már láttam de azt, hogy lehet, hogy vásároljak itteni címre kiadott MasterCard-al Us strore-ból? Eddig 3x leszívta a reg díját a kártyámról de a végén kiírta, hogy sajnos nem egyezik a (kamu) usa cím a kártya országával… :)
Éppen ezért pont most szeretnék átmenni az Usa store-ba… még nem tom hogy kell… :)Köszi, ezt már láttam de azt, hogy lehet, hogy vásároljak itteni címre kiadott MasterCard-al Us strore-ból? Eddig 3x leszívta a reg díját a kártyámról de a végén kiírta, hogy sajnos nem egyezik a (kamu) usa cím a kártya országával… :)
Pontosan emiatt nem tudsz, nem lehet csak amerikai kártyával.
Vásárolj reedem kóddal. http://www.macmagazin.hu/itunesmusiccard/
Én tőlük vásároltam, korrektek.
http://digitalbridge.hu/
Ezidáig a voice memo nevű ingyenes appot használtam diktafonként.
Ajánlom mindenki figyelmébe a mindossze 1 dollárba kerülő Recorder nevű alkalmazást.
http://www.recordertheapp.com/
A demó videó mindent elmond. (email küldés http sync)
tényleg jó. megvéve.
Egy hasznos app, egy gömb fagyi áráért!
http://www.appigo.com/accufuel/
(több jármű, email küldés stb.)
http://zimmelus.com/vCard_Mailer.html
Névjegyküldés egyenlőre csak e-maiben, de profin kivitelezve.
http://lists.zenbe.com/welcome
Egy tökéletes todo list alkalmazás. (ingyen)
Webes szinkron!
Demo video mindent elárul.
A telefon böngészőjébe, írva tudod aktivizálni, a végleges verzió fizetős.
Bocs, ha már konkrétan volt erről szó, de nem találtam meg a topicban…
Használ esetleg valaki skype unlimited europe vagy hasonlót az iPhone 3G-n? Működik?
Most próbáltam a fenti linkről letölteni a Nokia e51-re, de nem ment a telepítés, így nem tudtam kipróbálni a 7 napos ingyenes verziót, az iPone-t pedig csak az imént rendeltem meg.
A telepítésnél azt írja ki, hogy “Tanusítványhiba, lépjen kapcsolatba az alkalmazás....”
Gondolom itt még valamit rosszul csinálok… Esetleg ebben tudtok segíteni csak így “versenyen kívül”? :)
A telefon böngészőjébe, írva tudod aktivizálni, a végleges verzió fizetős.Bocs, ha már konkrétan volt erről szó, de nem találtam meg a topicban…
Használ esetleg valaki skype unlimited europe vagy hasonlót az iPhone 3G-n? Működik?
Most próbáltam a fenti linkről letölteni a Nokia e51-re, de nem ment a telepítés, így nem tudtam kipróbálni a 7 napos ingyenes verziót, az iPone-t pedig csak az imént rendeltem meg.
A telepítésnél azt írja ki, hogy “Tanusítványhiba, lépjen kapcsolatba az alkalmazás....”
Gondolom itt még valamit rosszul csinálok… Esetleg ebben tudtok segíteni csak így “versenyen kívül”? :)
Ez a webes link.
A telefon böngészőjébe csak ennyit írj: http://s4iphone.com
Letölteni nem kell semmit, ez a skype lényegében netes alkalmazás.
Az iphonnál múködik.
A telefon böngészőjébe, írva tudod aktivizálni, a végleges verzió fizetős.Bocs, ha már konkrétan volt erről szó, de nem találtam meg a topicban…
Úgy tűnik mégiscsak sikerült, most feljött egy figyelmeztetés, hogy mit kell beállítani az applications settings-ben:
“ You may need to do the following steps in order to allow your phone to install the app:
Open Application Manager
Choose Options-> Settings
Switch Software installation to *All* (not Certified only)
This will allow you to install non-certified app”
Így már csak az iPhone-os kérdésem maradt… :)
A webes alkalmazással eljutottam odáig, hogy beírtam és megjegyezte a skype name-et a jelszót és az unlimited europe-ot, de kér egy mobilszámot is, amit nem értek.
Ha a login-re sign in-re kattintok, nem csinál semmit… Megint valami elkerülte a figyelmemet?
A webes alkalmazással eljutottam odáig, hogy beírtam és megjegyezte a skype name-et a jelszót és az unlimited europe-ot, de kér egy mobilszámot is, amit nem értek.
Ha a login-re sign in-re kattintok, nem csinál semmit… Megint valami elkerülte a figyelmemet?
Adj meg egy bármilyen mobilszámot, országkód nélkül.
Ha a login-re sign in-re kattintok, nem csinál semmit… Megint valami elkerülte a figyelmemet?Adj meg egy bármilyen mobilszámot, országkód nélkül.
Köszi, közben elolvastam erről is a helpet, és ez a visszahíváshoz kell. Beírtam a magyar mobilomat. Ettől függetlenül még nem műxik, ahogy legutóbb is írtam. Volna ehhez is valami ötleted?
Ha a login-re sign in-re kattintok, nem csinál semmit… Megint valami elkerülte a figyelmemet?Adj meg egy bármilyen mobilszámot, országkód nélkül.
Köszi, közben elolvastam erről is a helpet, és ez a visszahíváshoz kell. Beírtam a magyar mobilomat. Ettől függetlenül még nem műxik, ahogy legutóbb is írtam. Volna ehhez is valami ötleted?
Miután megadtam a mobiszámot felette egy tárcsán lehetett kiválasztani az országkódot, a mobilszám csak hét számjegy volt. Ezekután ment.
Esetleg lépj ki , majd be.
Ez a webes alkalmazás csak iPhone-nal működik? Lehet, buta kérdés, hisz’ épp azért webes, hogy mindennel működjön, ami látja a webet… :)Szerintem mindenen megy, úgy emlékszem pda-n is próbáltam.
Egy tyúklépéssel előrébb vagyok, a helyzet a következő:
A böngészőm a csak szövegre volt állítva, ezért nem csinált semmit, ha a Sing in-ra kattintottam. Átállítottam a mindent-re (így a képeket is betölti a böngésző), így már érzékelte, hogy a Sign in-ra kattintok, és valóban továbblép, biztatóan lefut a töltődés csík, befehéredik a háttér a lap tetején egy világoskék csík is megjelenik, mintha egy weblap grafikája kezdene megjelenni. Aztán ennyi, marad a fehér háttér… :(
Ha a Login-ra kattintok, még mindig nem csinál semmit… :(
Egyébként melyikre kellene kattintani, hogy belépjek a skype oldalára?
A közben letöltött és telepített alkalmazással eljutottam odáig, hogy szöveget tudok küldeni skype-on, de beszédhívást még nem, és nem is találok egy olyan helyet, ahol be tudnék írni pl. egy vonalas számot: +361XXXXXXX így. Mert az Unlimited europe-nak az volna a lényege, hogy vonalas számot egész európában ingyen hívhatok a skype-pal, mindössze 10 euróért negyedévente…
Haladok, de inkább csak döcögök.. :) Jó lenne még egy kis ötlet, hogy sínen legyek…
Többet nem tudok segíteni, iphonon sign in és ment.
Valami olyasmi rémlik még hogy a próbaverzióval csak szöveget tudsz küldeni,
Egyébként havidíjas, vagy végleges licenc.
Ezért nem is foglakoztam vele tovább, várom a végleges rendes alkalmazást.
(pofátlanság pénzt kérni egy ingyenes alkalmazásért mert futtatják a neten)
Többet nem tudok segíteni, iphonon sign in és ment.
Valami olyasmi rémlik még hogy a próbaverzióval csak szöveget tudsz küldeni,
Egyébként havidíjas, vagy végleges licenc.
Ezért nem is foglakoztam vele tovább, várom a végleges rendes alkalmazást.
(pofátlanság pénzt kérni egy ingyenes alkalmazásért mert futtatják a neten)
Én is erre gondoltam, így próbából most egy hónapra előfizetek 6 dollárt, hátha úgy jó lesz… :)
Közben a telepített alkalmazással is próbálkozom, ott megy is az üzenetköldés, de a hang nem.
A webes alkalmazást pedig kipróbáltam a MB-ról, ott bejött az oldal, nem csak fehérség, a felbontás és az ikonok nagyon iPhone-osak, talán ezért nem látom a Nokián? Hmmm… :(
De egy kérdésem még volna:
Úgy látom viszont - a skype kontaktokba beimportáltam az adressbookot, ahol egy kontakthoz több szám (mobil, vonalas, fax, stb) tartozik, de ez a skype program 3-4-szer jeleníti meg a neveket, de nem írja oda, hogy melyik számot takarja a név, pedig ez fontos lenne. Az unlimited europe-pal csak vonalas számot tudok hívni, mobile-t nem.
Az iPhone hogyan kezeli az egy kontakthoz tartozó több hívószámot? Felajánlja, hogy melyiket akarod hívni? Mint pl. a Nokia?
MagicPad
Rich-text szerkesztő copy/paste/cut képességekkel. - 2,99 EUR
Folders
File és dokumentum kezelő program. Jelszóval védhetjük vagy elrejthetjük file-jainkat, web-sharing segítségével pedig vezeték nélkül szinkronizálhatjuk őket MAC/PC-vel. - 1,59 EUR
Ez is jó! - FileMagnet
fotoblog készítés iphone-nal: http://fuzzyshot.com/getfuzzyshot
én is kipróbáltam, ingyenes regisztráció: http://fuzzyshot.com/aesopus
legszivesebben karomkodnek egyet… de visszafogom magam… iphone-ra csak az amcsi store-ban lehet megvenni, a magyarban nincs… ezt mar kezdem nagyon nem erteni es baromira idegesit is… mivel nem tudok vasarolni az amcsi store-ba… nem ertem, hogy mitol fugg az, hogy ok hozzafernek, en meg nem… meg lehet, hogy meg igy vannak sokan masok is…
legszivesebben karomkodnek egyet… de visszafogom magam… iphone-ra csak az amcsi store-ban lehet megvenni, a magyarban nincs… ezt mar kezdem nagyon nem erteni es baromira idegesit is… mivel nem tudok vasarolni az amcsi store-ba… nem ertem, hogy mitol fugg az, hogy ok hozzafernek, en meg nem… meg lehet, hogy meg igy vannak sokan masok is…
A fejlesztő dönti el, hogy melyik boltokban lehessen hozzájutni a termékéhez. Csak azért, hogy tiszta legyen, ez nem az Apple sara.
Azt még hozzáteszem, hogy sok esetben ez logikus is, hiszen a programok jelentős része adott földrajzi helyhez/ helyekhez van/vannak kötve. Ha nem így lenne, akkor azért anyáznának sokan, hogy itthon hasznavehetetlen a program, amit vásároltak.
Photocalc - fotosoknak hasznos appz
iFooty - angol foci rajongoinak
Spore Origins - legjobb jatek iPhone-ra
Bubble Bash - leggomb szetutogetos, logikai/ugyesegi, szep, jo, aranyos, megeri
Critter Crunch - logikai, lenyeket megetetos, szep, hangulatos, szinten megeri
Ami nekem a felkapottabbak kozul csalodas volt, az a Billy Frontier jatek..., szvsz iranyithatatlan…
Azt még hozzáteszem, hogy sok esetben ez logikus is, hiszen a programok jelentős része adott földrajzi helyhez/ helyekhez van/vannak kötve. Ha nem így lenne, akkor azért anyáznának sokan, hogy itthon hasznavehetetlen a program, amit vásároltak.
:)))))))) pl Bejeweled
Örüljünk, hogy egyáltalán vehetünk valamit! :))) PS3-nál még ennyi sincs…
legszivesebben karomkodnek egyet… de visszafogom magam… iphone-ra csak az amcsi store-ban lehet megvenni, a magyarban nincs… ezt mar kezdem nagyon nem erteni es baromira idegesit is… mivel nem tudok vasarolni az amcsi store-ba… nem ertem, hogy mitol fugg az, hogy ok hozzafernek, en meg nem… meg lehet, hogy meg igy vannak sokan masok is…A fejlesztő dönti el, hogy melyik boltokban lehessen hozzájutni a termékéhez. Csak azért, hogy tiszta legyen, ez nem az Apple sara.
oke, koszonom, most mar ertem. de alapvetoen nem is az almat szidtam, csak erthetetlen volt szamomra.
a logikus lepeseket azert felszoktam fogni. de jelenleg egy jatekrol beszelek, aminek nem tudom, hogy mi koze, hogy hol is elek ezen a fold nevu bolygon?? foleg, hogy az oldalukon (a magyarnyelvun) felvan tuntetve, hogy iphone-ra is… (http://eu.spore.com/home.cfm) akkor legyen bennuk annyi, hogy csak azon nyelvezetu oldalon tuntetik fel, ahol tenylegesen el lehet erni az alkalmazast…
bar, siman elofordulhat, hogy itthon nem nevelodik az egysejtu az iphone-on :)
Kis segítségre lenne szüksébem!
Vásároltam magamnak egy iMac-et de a letöltött kifizetett apps-ek a macbook-on vannak.Van rá valami lehetőség ezeket szinkronizálni?Nem szívesen vásárolnám meg mégegyszer őket.
lehet, hogy butaság, de nem próbáltad átmásolni ugyanazon folderbe a programokat az imacre is? (feltételezve, hogy a itunes account mindkét gépen egyezik)
Azt még hozzáteszem, hogy sok esetben ez logikus is, hiszen a programok jelentős része adott földrajzi helyhez/ helyekhez van/vannak kötve. Ha nem így lenne, akkor azért anyáznának sokan, hogy itthon hasznavehetetlen a program, amit vásároltak.a logikus lepeseket azert felszoktam fogni. de jelenleg egy jatekrol beszelek, aminek nem tudom, hogy mi koze, hogy hol is elek ezen a fold nevu bolygon?? foleg, hogy az oldalukon (a magyarnyelvun) felvan tuntetve, hogy iphone-ra is… (http://eu.spore.com/home.cfm) akkor legyen bennuk annyi, hogy csak azon nyelvezetu oldalon tuntetik fel, ahol tenylegesen el lehet erni az alkalmazast…
bar, siman elofordulhat, hogy itthon nem nevelodik az egysejtu az iphone-on :)
Én sem örülök annak, hogy ez így működik, mert ha nem így lenne, akkor nem az USA Store-ban kellene feltöltő kártyával szórakozni, de az is biztos, hogy sokan nem olvassák el a programoknál leírt lokációt. Abban teljesen igazad van, hogy a játékoknál ez teljességgel értelmetlen, gondolom jelen esetben ez a EA piaci stratégiája miatt van így.
Kis segítségre lenne szüksébem!
Vásároltam magamnak egy iMac-et de a letöltött kifizetett apps-ek a macbook-on vannak.Van rá valami lehetőség ezeket szinkronizálni?Nem szívesen vásárolnám meg mégegyszer őket.lehet, hogy butaság, de nem próbáltad átmásolni ugyanazon folderbe a programokat az imacre is? (feltételezve, hogy a itunes account mindkét gépen egyezik)
nekem is volt hasonló kérdésem még régebben és azt válaszolták hogy nyugodtan lehet…
ami meg már tapasztalat: ha iphoneon vagy ituneson veszek egy programot és ezt eljátszom azon a készüléken ahol még nincs rajta, akkor kiírja hogy ezt már megvettem és letöltésért katt az ok gombra… vagy valami ilyesmit ;) gondolom ez így van iTunes - iTunes között is csak a megfelelő accounttal kell belépni… szóval nyugodtan lehet szerintem, mert mi a helyzet ha újrarakod a rendszert? attól még azokat a programokat kifizetted… de azok rendszer újrarakásnál törlődnek… de viszont az iTunes accountod tárolja hogy miket vettél már meg… szerintem,,,
a magyororszagi ea-ra rauszitottam az egyik ujsagionkat, hogy megis miert hirdetik, ha nem erheto el a spore iphone-ra… :)
ha alakul valami, esetleg sikerul ertelmes magyarazatot kicsikarni beloluk, akkor megirom.
remélem nem az lesz a válasz hogy: Azért, mert, CSAK! ;)
én szorítok ;)