Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Februári találkozó
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Le a magyarországi apple ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
sityak! Firefoxszal próbáltad? Nálam Safarival nem (teljesen üres fehér oldal) de Firefox alatt indul.
A Vortex oldalán vannak engedélyezett és tiltott kliensek. Te melyiket használod (használnád)?A Qnapba beépítettet..nem tudom a típusát. A gond az lesz szerintem is, hogy a Vortex nem fogadja el a NAS-ba épített klinest. :/
mas lesz ott a bibi.
ahogy utanakerestem, Bittorrent kliens fut a NAS-odon. DE: egyszeru megnezni. probalj egy masik oldalon valamit leszedni, es kozben nezd a seed/leech listat. ott szepen kiirja a juzerneved mellett hogy aktiv/passziv vagy-e, illetve a kliens pontos tipusat!ezzel nem lesz előrébb
a torrent kliens tipusa “ismeretlen”
állapot aktívha tudsz valami megoldást én is szivesen veszem.
na nagy unalmamban megvilagosodtam.
merthisz linuxos a szentem ha jol sejtem. rtorrentet fel kell ra vagni, oszt’ csokolom. ha kell van hozza webes frontend.
ennyi.
merthisz linuxos a szentem ha jol sejtem. rtorrentet fel kell ra vagni, oszt’ csokolom. ha kell van hozza webes frontend.
ennyi.
A vortexen ezt olvastam, allowed clients:
Azureus 2.5.x.x
Azureus 3.0.x.x
Azureus 3.1.x.x
µTorrent 1.7.7
µTorrent 1.8.0 (Beta)
BitTornado 3.17
BitTornado 3.18
Deluge 0.5.9.3 Frequently updated and still in beta. Only the latest version will be allowed.
libTorrent 0.11.x
libtorrent 0.12.x (rtorrent)
Transmission 1.2.2
Ezek közt nincs ott az rtorrent.
A Vortex oldalán vannak engedélyezett és tiltott kliensek. Te melyiket használod (használnád)?A Qnapba beépítettet..nem tudom a típusát. A gond az lesz szerintem is, hogy a Vortex nem fogadja el a NAS-ba épített klinest. :/
mas lesz ott a bibi.
ahogy utanakerestem, Bittorrent kliens fut a NAS-odon. DE: egyszeru megnezni. probalj egy masik oldalon valamit leszedni, es kozben nezd a seed/leech listat. ott szepen kiirja a juzerneved mellett hogy aktiv/passziv vagy-e, illetve a kliens pontos tipusat!ezzel nem lesz előrébb
merthisz linuxos a szentem ha jol sejtem. rtorrentet fel kell ra vagni, oszt’ csokolom. ha kell van hozza webes frontend.ennyi.
igen linuxos a nas.
elvileg ennek egy mutánsa fut rajta:
http://www.bittorrent.com/
olyan szépen fut a gyári kliens, most tegyek fel egy rtorrentet?
más megoldást nem találtál nagy unalmadban? :)
mas lesz ott a bibi.
merthisz linuxos a szentem ha jol sejtem. rtorrentet fel kell ra vagni, oszt’ csokolom. ha kell van hozza webes frontend.ennyi.
igen linuxos a nas.
elvileg ennek egy mutánsa fut rajta:
http://www.bittorrent.com/olyan szépen fut a gyári kliens, most tegyek fel egy rtorrentet?
más megoldást nem találtál nagy unalmadban? :)
initram azt mondta, hogy nem oszt vissza a kliense, meg ismeretlen klienst ir ki a tracker.
akkor meg miert mondod, hogy “olyan szepen fut?”
egyeztess akkor initrammal ha neked oly pengen fut.
rtorrentnel keves igenytelenebb kliens van linuxra.
reszemrol ennyi.
ammugy is off ebben a topikban ;)
lehetséges alternatíva: http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/30582/
Engem vmiért nem enged vissza a régi accountommal :S
Van vmi trükk? Elkezd bejelentkeni majd ez a hibaüzi:
“The following errors were found:
The board administrator requires all members to log in”
Nekem MINDIG kétszer kell belépnem, az elsőnél mindig visszadob a bejelentkezési oldalra.
Van egy Vortex-em, szívesen adom.
Viszont nagyon nagy szükségem lenne egy Demonoid-ra, ha esetleg tudnék cserélni valakivel az szuper lenne!
Ha mondasz egy mail-cimet, kuldom a Demonoid-ot.
Elkuldtem a megadott cimre (mailben). Amirol kuldtem, jo lenne arra a Vortex. Koszonom!