Az online Mac oktatas

RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Hardver » iPod, iPhone » iPhone 3G
iPhone 3G
Aktív

Bejegyzések: 163
Rank
holiday avatar

# 1901 - 2008. aug. 28. @ 00:01

valaki bitte… tudom így nem olvasol iPHONE-os topikot megy úgy nem lesz a válasz, de még nem vagyok tulajdonos és szeretném ha hazai emberkék megosztanák a tapasztalatukat, miszerint mennyire strapabíró az iPHONE és mennyire zavaróan melegszik.

kösz!

Aláírás 

iPhone 8GB, BlackBook 2.4 [+10.5.5], Logitech G5 (a 3 legszebb, legszerethetőbb számtech kütyü:] )

Macőrült

Bejegyzések: 3928
RankRankRankRank
Sala avatar

# 1902 - 2008. aug. 28. @ 05:27
holiday - 2008 aug. 28. @ 00:01

valaki bitte… tudom így nem olvasol iPHONE-os topikot megy úgy nem lesz a válasz, de még nem vagyok tulajdonos és szeretném ha hazai emberkék megosztanák a tapasztalatukat, miszerint mennyire strapabíró az iPHONE és mennyire zavaróan melegszik.

kösz!

többször is elolvastam, amit írtál, de a tagolás (hiánya) miatt az elejét nehéz volt megérteni…
- strapabíróság: én a 3g-met egynapos korában szépen aszfaltra kentem. tokban volt, de így is kapott. konkrétan kijött a kijelző a helyéről. visszapattintottam, működik fullosan. a felső sarkán van egy apró zúzódásnyom.
- strapaügyészség: azzal viszont nagyon tele van a f@szom, hogy a legutóbbi megbízható firmware a 2.0-ás volt, azóta minden a programtelepítések 95%-ában merevvé fagy a kicsike
- straparendőrség: egyébként meg teljesen jó, nincs vele gond.
- melegedés: földhöz vágnám, ha elbuzulna. így nyárom egyébként kevés hideg dolgot találsz a hűtőben lévő sörön és parizeren kívül. de azok meg nem zavaróan hidegek

Aláírás 

-blog- -photoblog-

Veterán

Bejegyzések: 1149
RankRankRank
macuser avatar

# 1903 - 2008. aug. 28. @ 05:44
Sala - 2008 aug. 28. @ 05:27

holiday - 2008 aug. 28. @ 00:01

kösz!

többször is elolvastam, amit írtál, de a tagolás (hiánya) miatt az elejét nehéz volt megérteni…
- strapabíróság: én a 3g-met egynapos korában szépen aszfaltra kentem. tokban volt, de így is kapott. konkrétan kijött a kijelző a helyéről. visszapattintottam, működik fullosan. a felső sarkán van egy apró zúzódásnyom.
- strapaügyészség: azzal viszont nagyon tele van a f@szom, hogy a legutóbbi megbízható firmware a 2.0-ás volt, azóta minden a programtelepítések 95%-ában merevvé fagy a kicsike
- straparendőrség: egyébként meg teljesen jó, nincs vele gond.
- melegedés: földhöz vágnám, ha elbuzulna. így nyárom egyébként kevés hideg dolgot találsz a hűtőben lévő sörön és parizeren kívül. de azok meg nem zavaróan hidegek

2.0.2.-őn használom. (1gen)
Nekem még soha nem fagyott, és gyorsabbnak is érzem. (1.1.3.-ról ugrottam)
A firmware nincs módosítva.

Aláírás 

Mac mini  iPhone  MacBook

Aktív

Bejegyzések: 334
Rank
mangaeva avatar

# 1904 - 2008. aug. 28. @ 06:52

kszucs szerintem a 2.1 ben már kéne magyar billenytűzetnek lenni ha az Apple tényleg komolyan gondolja a dolgokat. Úgyhogy reménykedjünk, És remélem hogy tényleg Sept 9. ikén lesz a Keynote. Már várom :]

Aláírás 

white iPhone 3G 16GB / product(red) iPod shuffle 2GB

Aktív

Bejegyzések: 92
Rank
drgen avatar

# 1905 - 2008. aug. 28. @ 06:56
sztimar - 2008 aug. 26. @ 11:06

MMS-hez egy észrevétel (lehet hogy volt már, akkor sorry). A minap néztem a t-mobil wap oldalát (http://wap.t-zones.hu/dwap/index.dw), ha itt beléptek az alján lévő t-mobil oldalra, akkor a lap alján van lehetőség az mms-ek e-mail-re való átirányítására, ez talán a fogadást megkönnyítheti. Használja valaki, hogy működik?

üdv
megnéztem ezt, de nem találtam meg. van aki ezt használja? több infót plíz :)

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1906 - 2008. aug. 28. @ 06:58

Az MMS azt sztem nagy hülyeség :] de ez csak az én szerény véleményem.

Aláírás 

Aktív

Rank
drgen avatar

# 1907 - 2008. aug. 28. @ 07:06

én sem szoktam sűrűn, de 1 kollégámtól szoktam kapni, és jó lenne tudni milyen idiótaságokat küld :)

bM Függő

Bejegyzések: 7470
RankRankRankRankRank
Bubu007 avatar

# 1908 - 2008. aug. 28. @ 07:20
kszucs - 2008 aug. 27. @ 21:40

kedves Bubu, pusztan azzal a tennyel hogy valaszolok cafolom meg allitasod miszerint olvasni derogal :)

probaltam (ugy latszik nem eleg hatekonyan) utanaolvasni a dolgonak, es nagyon ugy tunik hogy csak kikodolva lehet az autocorrect funkciot kikapcsolni, de azt nem talaltam, hogy egy kikodolt telefont vissza lehet e allitani nem kikodoltta.

koszi

ps: eleg ha egy linket kuldesz

elnézésedet kérem, kicsit elhamarkodottan és ingerülten reagáltam.
utána olvastam és annak ellenére hogy sokszor volt már kérdés, tényleg nem nagyon volt megválaszolva rendesen.

akkor a válasz:
1. legálisan nem tudod kikapcsolni az autocorrection-t csak akkor ha jailbreakeled a telefont.
2. a folyamat visszaállítható, ugyanis egy firmware restore eltünteti a jailbreak-et.

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu

Aktív

Bejegyzések: 163
Rank

# 1909 - 2008. aug. 28. @ 07:49
t h e | b u g (tm) - 2008 aug. 27. @ 19:02

Szívesen, máskor is. Pláne, ha moderáltan is ennyire kedvesen kéred.

Egyébként, szerintem nem tehetsz be másik T-s kártyát. Na akkor most mi van, válogatni fogsz a véleményekben mint tyúk a kendermagban? És akkor aztán hű mennyivel okosabb lettél? Tipikus esete annak, amikor valaki józan ész használata helyett telesírja a fórumot olyan kérdésekkel, amire a majdani gyakorlat adhat úgyis csak ésszerű választ.

Amúgy komolyan, egyáltalán nem biztos, hogy az a logika és gyakorlat, ami az összes többi hálózatfüggő (Network lock - YES) mobilban érvényes, az iPhone-ban is úgy lesz. Amennyiben jól értelmezem, az iPhone nem sima hálózatfüggő SIM-kártya aktiválást csinál ugyanis, hanem az IMEI-számhoz hozzárendelt SIM kártyát (telefonszámot) aktiválja. Ez egyébként ha jól tudom létezik a “normál” mobilok világában is (SIM lock - YES), csak általában nincsen aktiválva.

A kérdésedre csakis olyantól kaphatsz authentikus választ, aki egy friss, aktivált magyar T-Mobilos iPhone 3G-be bele próbál egy másik T-s SIM-et. Kár, hogy kérdésed általánosságban szólt mindenkihez.

Azt persze fenntartom, hogy egy ilyen kérdést kutya kötelessége lenne a T-Mobil ÜfSzolg-nak megválaszolnia, s mivel Te azért fizeted a havidíjat és a szolgáltatásukat, Neked is érdemes volna ehhez ragaszkodnod. A többségnek itt egyszerűen nem mérvadó a véleménye, mert vagy feltört 1. generációs iPhone-os, vagy független gyári 3G-s. De ne legyen igazam, és akkor bocs.

sontii - 2008 aug. 27. @ 09:46
#Krell kösz a választ!

#the|bug nagyon kedves és segítőkész vagy! de mondhatnám ugy is [moderálva].

mod: Finder

Nem elég, hogy segítség helyett nekiesel valakinek, de miután (helyes)választ kap a kérdező utánna úgy gondolod, hogy mégis belekötsz abba.
Nyílván csak akkor válaszolok valamire, ha tudom azt, azért írtam, hogy lehet másik kártyát beletenni, mert úgy is van, nem pedig azért, hogy a másikkal poénból szórakozzak. Te viszont láthatóan rendkívül unatkozol, mert egy “nem tudom, hogy lehet e beletenni másik kártyát” válasz helyett oldalakat írsz a nagy semmiről. Jó lenne nem lehúzni felesleges információkkal a fórum színvonalát.
Az más kérdés, hogy T-mobil felháborítóan felkészületlenül végzi a dolgát.

Veterán

Bejegyzések: 1743
RankRankRank
gabor.szantai avatar

# 1910 - 2008. aug. 28. @ 09:04

iphone_telescope.jpg

6x telekonverter:-)

Aláírás 

Amateurs worry about sharpness.
Professionals worry about sales.
Photographers worry about light.

Aktív

Bejegyzések: 11
Rank

# 1911 - 2008. aug. 28. @ 09:46

A 2.0.2 telepítse óta a kontakt listám akadozik. Várnom kell 5-10mp-et mire görgetni tudom. 480 kontakt van a listában. Nem hiszem, hogy ez gond lenne, a korábbi verzióknál nem tapasztaltam problát. Restore-oltam, visszaállítottam mindent, és ugyanúgy . Vkinek ötlet?

Aktív

Bejegyzések: 18
Rank

# 1912 - 2008. aug. 28. @ 10:02

Sziasztok!
Meg tudna mondani nekem valaki hogyon tudok csengohangot szuszakolni a telomba az itunes S-on kivul?

Aláírás 

PowerBookG4, 1,5 GHz, 2 Gigabyte RAM, OSX 10.4.11 :D

Aktív

Bejegyzések: 343
Rank
t h e | b u g (tm) avatar

# 1913 - 2008. aug. 28. @ 10:02

Ez már 2.0.0 alatt is gond volt. Én nem mentem még feljebb a firmware verzióval, de azt megpróbálhatod, hogyha pwned a telefonod, hogy a Cydia-ból letöltöd a BossPrefs nevű jószágot, és az alap ki-bekapcsolásokon kívüli, “Hide Icons” funkcióját használva (alul), “hidden"-né teszed a MobilAddressBook nevű app-ot (ami a Contacts csak álnéven). Érdekes, de ezután ugyan nem látod a SpringBoard-on a Contacts-ot, (nem gond, a Phone almenüjében megmarad, minden eredeti funkciójával), de így mintha gyorsabban töltődne be és görgetéskor nem akadozik a lista.

pasaa - 2008 aug. 28. @ 09:46

A 2.0.2 telepítse óta a kontakt listám akadozik. Várnom kell 5-10mp-et mire görgetni tudom. 480 kontakt van a listában. Nem hiszem, hogy ez gond lenne, a korábbi verzióknál nem tapasztaltam problát. Restore-oltam, visszaállítottam mindent, és ugyanúgy . Vkinek ötlet?

Aktív

Bejegyzések: 29
Rank

# 1914 - 2008. aug. 28. @ 10:02

Nekem csak 89 név van benne, de ugyanígy működik...kicsit késleltetve lehet lapozni benne. De azt vettem észre, ha a telefon (Phone) menüből indítom el, akkor egyből lehet gögetni....érdekes....

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 1915 - 2008. aug. 28. @ 10:05
pasaa - 2008 aug. 28. @ 09:46

Nekem 220 kontaktnál 2-3 másodpercig kell várni.
nem lehet hogy azért van mert beletették felülre a keresés funkciót?
Csak megnyitáskor akad, utána semmi gond.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 29
Rank

# 1916 - 2008. aug. 28. @ 10:07

Nekem is csak megnyitáskor, utána már folyamatosan és gyorsan lehet görgetni....

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 1917 - 2008. aug. 28. @ 10:09

Olyasmi mintha megnyitáskor indexelné a névjegyeket.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 130
Rank

# 1918 - 2008. aug. 28. @ 10:10

nekem is, edig azt ittem, hogy azert mert szinkronizal a mobile.me-vel, de ugy latszik a dolog altalanosabb....

Aktív

Bejegyzések: 343
Rank
t h e | b u g (tm) avatar

# 1919 - 2008. aug. 28. @ 10:10

OK, legközelebb csak annak fogok nekiesni, aki ugyanazokat az általános, alap kérdéseket teszi fel, szakadatlanul, amelyek órákkal, napokkal, esetleg hetekkel, hónapokkal előbb már itt is megválaszolásra kerültek, nota bene a Google segítségével meg lehet találni a választ rá, vagy a legforgalmasabb iPhone fórumokon leírásra kerültek, pl. Tutorial-ok segítségével.

Úgy gondolom, hogy bár igazad van, de a fórum jelenlegi színvonala kb. a béka segge alatt van emiatt, és az unos-untalanul ismételgetett válaszok miatt. Ez sokkal inkább lehúzza a színvonalat az én értékítéletem szerint, ugyanis gyakorlatilag semmi új, finomságokat is tartalmazó információcserének nem marad hely itt. Úgyhogy én óvatos lennék az ilyen kategórikus kijelentésekkel, mert nem mindenkinek azonosak az elvárásai, ergo az értékelése sem.
Ami egyébként, a beszeljukmac közönség azon részének szemében sem egészen mindegy, akik a hátuk közepére kívánják az iPhone-os topikokat és az ott folyó, egyre egysíkúbbá és idegesítőbbé váló kakofón sikoltozást.

Krell - 2008 aug. 28. @ 07:49

Nem elég, hogy segítség helyett nekiesel valakinek, de miután (helyes)választ kap a kérdező utánna úgy gondolod, hogy mégis belekötsz abba.
Nyílván csak akkor válaszolok valamire, ha tudom azt, azért írtam, hogy lehet másik kártyát beletenni, mert úgy is van, nem pedig azért, hogy a másikkal poénból szórakozzak. Te viszont láthatóan rendkívül unatkozol, mert egy “nem tudom, hogy lehet e beletenni másik kártyát” válasz helyett oldalakat írsz a nagy semmiről. Jó lenne nem lehúzni felesleges információkkal a fórum színvonalát.
Az más kérdés, hogy T-mobil felháborítóan felkészületlenül végzi a dolgát.

Ez utóbbi miatt pedig szerintem abszolút nem ezt a fórumot kellene terhelni, a többségnek sem pénze, sem ingerenciája nincsen hazai T-s iPhone 3G-t vásárolni, ergo a T-Mobil hiányosságait sem pótolni. Ezt szerintem abszolút tiszteletben kellene tartania mindenkinek, ugyanis a feldobott kérdés tipikusan ügyfélszolgálatos téma volt.

Aktív

Rank
drgen avatar

# 1920 - 2008. aug. 28. @ 10:12

nekem is lassúm telefonkönyv

vista obn iphone: http://uk.youtube.com/watch?v=QQwyyT1_M5w&feature=related
ez kamu, nem?

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1921 - 2008. aug. 28. @ 10:19

drgen lécci ha ilyet látsz ne is gondolkozz el rajta hogy vajon igaz lehet. Az Iphonra nincs és nem is lesz Windows Vista. A Vista eszi a hardware-t az iPhone-ban nincs elég szufla ahoz hogy elfusson. Meg egyébként sem olyan egyszerű a dolog. :] Pl látod hogy Playstation emulátorokkal mennyit vacakolnak amik elfogadható nem lesz a teljesítmény

Aláírás 

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bubu007 avatar

# 1922 - 2008. aug. 28. @ 10:19
kutyi1 - 2008 aug. 28. @ 10:02

Sziasztok!
Meg tudna mondani nekem valaki hogyon tudok csengohangot szuszakolni a telomba az itunes S-on kivul?

sehogy

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 18
Rank

# 1923 - 2008. aug. 28. @ 10:22

koszi! :(:(:(:(:(:(

Aláírás 

PowerBookG4, 1,5 GHz, 2 Gigabyte RAM, OSX 10.4.11 :D

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bubu007 avatar

# 1924 - 2008. aug. 28. @ 10:34
mangaeva - 2008 aug. 28. @ 10:19

drgen lécci ha ilyet látsz ne is gondolkozz el rajta hogy vajon igaz lehet. Az Iphonra nincs és nem is lesz Windows Vista. A Vista eszi a hardware-t az iPhone-ban nincs elég szufla ahoz hogy elfusson. Meg egyébként sem olyan egyszerű a dolog. :] Pl látod hogy Playstation emulátorokkal mennyit vacakolnak amik elfogadható nem lesz a teljesítmény

szerintem ez lehet a háttérben:
http://iphonewinadmin.com/

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 7
Rank

# 1925 - 2008. aug. 28. @ 10:54

Sziasztok!
MMS fogadására egy kis trükkös segítség T-Mobile-osoknak. Nincs más tennivaló, mint egy WAP-ozásra alkalmas telefonkészülékbe beletenni a SIM kártyánkat és így fellépni a T-Mobile wap felületére. Ott kikeresni az MMS átirányítás fület és katt rá. Felkínálja, hogy hova szeretnéd átirányítani a kapott MMS-t. Kiválasztod, hogy e-mail címre (tetszőleges lehet). Ezután nagyon egyszerű a dolog, máris megnézheted a kapott MMS-t az Iphone-odon a mail fiókodban landolva vagy bárhol asztali gépen vagy ahogy szimpatikus. üdv.

Aktív

Rank
drgen avatar

# 1926 - 2008. aug. 28. @ 11:07

thnx
sejtettem, hogy ilyesmiről lesz szó :)

Aktív

Rank
drgen avatar

# 1927 - 2008. aug. 28. @ 11:13
patros - 2008 aug. 28. @ 10:54

Sziasztok!
MMS fogadására egy kis trükkös segítség T-Mobile-osoknak. Nincs más tennivaló, mint egy WAP-ozásra alkalmas telefonkészülékbe beletenni a SIM kártyánkat és így fellépni a T-Mobile wap felületére. Ott kikeresni az MMS átirányítás fület és katt rá. Felkínálja, hogy hova szeretnéd átirányítani a kapott MMS-t. Kiválasztod, hogy e-mail címre (tetszőleges lehet). Ezután nagyon egyszerű a dolog, máris megnézheted a kapott MMS-t az Iphone-odon a mail fiókodban landolva vagy bárhol asztali gépen vagy ahogy szimpatikus. üdv.

ezt pc-ről meg tudom oldani, vagy mindenképp kell egy wap-os teló? a wap benne van 2/4 gigás limitben, vagy ezt máshogy számlázza? e65 jó ilyenre?
thnx

Aktív

Bejegyzések: 9
Rank

# 1928 - 2008. aug. 28. @ 11:48

Iphone + CIB + Internetbank (a kereső kedvéért)

-----
Megkérdeztem a CIB bankot:
Jelenleg mobilról a WAP-ot lehet használni. A PDA változat fejlesztés alatt van.
-----

Szerintem minnél többen kérik, hogy legyen iPhone-os netbank, annál inkább lehet, hogy lesz.

Varga Gyuri

Aktív

Bejegyzések: 2
Rank

# 1929 - 2008. aug. 28. @ 11:49

Jailbreak, ssh, scp.

Csengohangok a /Library/Ringtones -ban vannak.
.m4r kiterjesztesu aac formatumu file-okat kell bepakolni.

Sms hang es egyeb finomsagok: /System/Library/Audio/UISounds
Itt csak ovatosan tessek turkalni!
a .caf file-ok helyere azonos nevu aiff file-okat lehet masolni.

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1930 - 2008. aug. 28. @ 12:14

Bubu szerintem is. Csak nem szeretem hogy sokan ezen élveznek hogy na szívassuk be a népet egy ilyen videóval. És az is szégyen hogy annyian kérdezgetik a Youtubeon hogy “hogy csinlátad???” mert azt hiszik hogy rátelepíthetik a Vistá-t a telójukra. Iszonyat hogy mennyire nincsenek az emberek tisztában azzal hogy egyrészt mit fognak a kezükben hardwareileg (proci és stbbb). Meg a szofwares dolgokba sem gondolnak bele rendesen :) na csak ennyit szerettem volna.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 318
Rank
Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1932 - 2008. aug. 28. @ 14:35

tv tényleg benne van ez a szöveg. lehet a 2.1-ben lesz aktiválva. Steve majd szépen bemutatja: “And we have several new languages for the iPhone, one of the best ones is the Hungarian keyboard. We have been working really hard on this and it screams” :D

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 318
Rank

# 1933 - 2008. aug. 28. @ 14:44

Ezek után nem lepődnék meg, ha a macosx-ben is lenne vmi hiberszuper titkos elrejtett magyar nyelv :D

Aktív

Bejegyzések: 5
Rank

# 1934 - 2008. aug. 28. @ 14:52

Valaki tudna segíteni?Van 1 iPodom így az iTunes már fenn van a gépen,és most hogy vettem 1 iPhonet,csatlakoztattam a géphez,semmit nem csinál!A iTunest nem tudom használni!Eléggé idegesít… Még valami,netezni nem igazán tudok iPhoneról,mit kell beírni a networkhöz?(setting,wi-fi,choose a network)
Előre is köszi,Bogi

Aktív

Bejegyzések: 16
Rank
atekboy avatar

# 1935 - 2008. aug. 28. @ 15:10

gabera - 2008. augusztus 28. @ 11:02
Nekem csak 89 név van benne, de ugyanígy működik...kicsit késleltetve lehet lapozni benne. De azt vettem észre, ha a telefon (Phone) menüből indítom el, akkor egyből lehet gögetni....érdekes....

Detto. Contacts-ot megnyitva csak néhány mp után lehet görgetni, Phone-t megnyitva azonnal. Egyébként mára lett ilyen, eddig nem volt tré. Még vasárnap frissítettem 2.0.2-re, szal ahhoz gondolom nincs köze. Tegnap egy-két hívást indítottam és átrendeztem az ikonokat ennyi volt a használat, ma meg megnéztem néhány youtube videót. Nem tudom melyik tehetett be neki :)

Aktív

Bejegyzések: 500
Rank
unregistered avatar

# 1936 - 2008. aug. 28. @ 16:29

1: nyah arra szépen rájöttem hogy ha nem iphoto-t használok akkor milyen baromi könnyű feltenni a képeket a telefonra… de a beépített kamerával készített képeket illetve a mailben kapott és elmentett képeket miért nem látom? hogy tudom leszedni a telóról őket?

2: a másik: felirtok filmekhez lehetséges? ha igen hogyan?

3. vnc-hez hasonló programot keresek de inkább megkérdem hogy mit ajánlotok xp irányításához? (ha van kedvetek indokolhattok is miért azt ajánlottátok amit ;) )

4. olvastam hogy a video készítő programokkal sok a baj mert nem lehet őket lementeni gépre, stb stb, ebből is mit ajánlotok?

a telefonom nincs jailbreakelve…

1000 hála!

ui: ez a magic pad tényleg ennyre használhatatlan vagy én vagyok a béna? igazából csak a programon belül lehet szöttyögni a másolás beillesztéssel meg fontmarhaságokkal és ennyi...?

Aláírás 

MacBook Pro 15¨ Core 2 Duo 2.5GHz 4GB, Leopard, iPhone 3G 16GB
http://thingsforsale.uw.hu/

Aktív

Bejegyzések: 53
Rank

# 1937 - 2008. aug. 28. @ 16:54

Sziasztok!

A macbookomon nyitottam egy wifis hálózatot, amit az iphonom is lát, de az istenek se akarja letölteni wifin keresztül az emailjeimet. Szerintetek mi a gond? A Safari remekül működik.

Aláírás 

MacBook Core2Duo 2 Ghz 1GB 80GBHDD

Aktív

Bejegyzések: 104
Rank

# 1938 - 2008. aug. 28. @ 17:48

Bogi18,

ha az iPod után másik Apple-t dugsz at iTunes-ra annak azt automatikusan kellene felismernie. Legalább is én így tudom.
Wifit pedig setting-be kapcsold be, onnantól az iPhone magától talál rá az otthoni hálózatodra. Esetleg annyit próbálj még meg, hogy a rooter-t kapcsold ki pár percre a modemmel együtt. Visszakapcsolod, menni kell neki. Jártam már így én is.

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1939 - 2008. aug. 28. @ 19:51

Bogi18 új iTunes-t tölcsélle a gépedre. Az a biztos mert lehet hogy a tiéd még nem támogatta az iPhone-t szóval érdemes lenne. De ha folyamatosan frissítetted az iTunes-t akkor sajnos nemtudom mi lehet a baj. Ha ott lehetnék tuti meg találnám a hibát. De távolban mindig nehéz :]

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 8
Rank

# 1940 - 2008. aug. 28. @ 19:58

Hello
még nincs 3g-m és lenne egy kérdésem: van-e az iphone-ban multitask? Szóval ha mondjuk játszol vmit, ha megnyomod a home gombot és utána zenét váltasz aztán visszamész a játékba, folytathatod-e ugyanonnan?
Üdv és előre is köszi a választ

Aktív

Rank

# 1941 - 2008. aug. 28. @ 20:11

Sziasztok,
Jó lenne ha vki megfejtené nekem a következő üzit amit akkor kapok ha mail menne kifelé. az üzi: “Cannot Send Mail. The sender adress was unvalid.” Ezt úgy kapom, hogy sem a gépen sem a telcsin nem módosítottam semmit a mail és a kontó beállításain.

Köszi előre is!

Aktív

Bejegyzések: 147
Rank
herro avatar

# 1942 - 2008. aug. 28. @ 20:24

Nem tudja valaki a pécsiek közül, hogy a városban van-e még valamelyik T-ben iPhone? Előre is kösz, ha van valakinek infója!

Aláírás 

MacBook, iMac

Törzsvendég

Bejegyzések: 576
RankRank

# 1943 - 2008. aug. 28. @ 20:25
blazsek - 2008 aug. 28. @ 19:58

Hello
még nincs 3g-m és lenne egy kérdésem: van-e az iphone-ban multitask? Szóval ha mondjuk játszol vmit, ha megnyomod a home gombot és utána zenét váltasz aztán visszamész a játékba, folytathatod-e ugyanonnan?
Üdv és előre is köszi a választ

Igazi multitaszk nincs benne (és szerintem ez a legnagyobb hibája)!
Ha elnavigálsz egy alkalmazásról, akkor megszakad a futása..

Aláírás 

Hackintosh

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1944 - 2008. aug. 28. @ 20:26

blazsek egyenlőre ninc multytask. Bár a zenehallgatás közben lehet mást csinálni pl internet, email, internet stb de ha zene van a játékban akkor a zenelejátszás elhallgat. A játékból meg ha kilépsz akkor az teljesen kilép. Mondogatják hogy a 2.1 -es frissítésben majd lesz, de ugye ezt majd csak akkor fogjuk megtudni amikor jön a frissítés. Sajnos ez a helyzet egyenlőre :] Bár én imádom ezt a készüléket akkor is. Ha nemhiszed pedig járj utána :D számomra egyik teló sem tudta felül múlni eddig az iPhone felhasználói érzést.

Aláírás 

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1945 - 2008. aug. 28. @ 20:28

herro hívd fel a T- pontokat jajj :D azért találták fel a telefont.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 147
Rank
herro avatar

# 1946 - 2008. aug. 28. @ 20:31

Kösz!
(Van rá okom, hogy itt és most kérdeztem)

Aláírás 

MacBook, iMac

Aktív

Bejegyzések: 55
Rank
karanyi avatar

# 1947 - 2008. aug. 28. @ 20:41

Szevasztok,

Mi egy magyar webfejlesztő cég vagyunk és keresünk iphone programozót iphone kliens programok fejlesztésére/készítésére projekt munkákra.
Please aki otthon van ilyen platformra való prgramozásban, az jelezze nekem/nekünk az alábbi mail címen:

Várjuk! :)

Kösz,
kd

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1948 - 2008. aug. 28. @ 20:54

herro sajnálom de muszáj volt elütnöm ez a tréfát. CSak nem értem miért nem kérdezed meg őket először mert az a tuti infó. Az emberek nem tartanak nyilvántartást a boltok polc készleteiről. Szal ring ring és ők megmondják neked :)

Aláírás 

Aktív

Rank

# 1949 - 2008. aug. 28. @ 20:56

Sziasztok,
Jó lenne ha vki megfejtené nekem a következő üzit amit akkor kapok ha mail menne kifelé. az üzi: “Cannot Send Mail. The sender adress was unvalid.” Ezt úgy kapom, hogy sem a gépen sem a telcsin nem módosítottam semmit a mail és a kontó beállításain.

Köszi előre is!

Aktív

Rank
mangaeva avatar

# 1950 - 2008. aug. 28. @ 21:08

Azt mondja : Nemtudta elküldeni az Email-t, A küldő címe nem volt érvényes. Tovább sajna nemtudok segíteni. Gmail-t használok ami az egyik legjobb Email-kliens az pik pakk működik az iPhone 3G-vel.

Aláírás 

iPhone 2.0 szoftver ››