|
Aktív
Bejegyzések: 73
|
Kérlek alássan, mindent próbálok végigcsinálni, csak úgy tűnik nem jön át, vagy felületesen olvasol. Az egyetlen dolog, amit nem csináltam végig, hogy nem nyomtam végig a Winfos telepítőt a Macbook-on, elvből. |
|
Aktív
Bejegyzések: 298
|
A target disk mód, FW telepítést próbáltad??? Az szinte 100% h megoldja mert ott a Te gépednek szinte semmit nem kell csinálnia. Már többször írtam de nem reagáltál rá semmit! ????????????? |
|
Aktív
|
Szóval közben utánanézve és telefonos segítséget kapva úgy néz ki, hogy a Boot szektor hibás a vinyón. Ez amúgy egy Samsung típus, amire elvileg 3 év garancia van és meg is van a számla, tavaly március elején vettem. Holnap utánanézek a garanciális kérdéseknek… |
|
Aktív
|
Aki azt írja telepítsek egy XP-t. Komolyan, mi olyan nehéz? Mondtam, hogy Winfost nem rakok végig fel. Amúgy az is megáll a már említett hibával. Eszméletlen, komolyan. Write only üzemmód? |
|
Aktív
|
FW-s külső merevelemezem nincs, csak USB csatolósat kaptam itt Győrben (házat), abba raktam be a Macbook vinyóját és így formáztam Vista alól. Amúgy a Target Disk-et nem tudom hogy lehet kiválasztani, vagy hogy mi kell hozzá. Másik vincseszteren telepítő image? Mert másik vincsim sincs… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4118
|
Az XP-t azert kell vegignyomni, mert ha memo hibas a gep, akkor nem fog feltelepulni. Vagy ha a HDD a hibas, akkor egy bizonyos pontnal tovabb nem fog menni. Szoval nem azert kell feltelepiteni, hogy azt hasznald, hanem, hogy teszteld azt a qrva hardvert… TargetDisk modhoz ket Mac kell, amelyeket osszekotsz egy FireWire kabellel. A te gepedet a T billentyu nyomvatartasaval inditod, es igy mint egy kulso merevlemezkent latja a masik Mac. Igy arrol feltelepitheto ra az OS. Ha a HDD a hibas, akkor igy se lesz jo, ha meg felmegy, akkor a geped a xar. (Ha Target-be se tudod tenni a geped, akkor meg egyertelmu...) |
|
Aktív
|
OK, köszi az infókat.. Másik Mac sajna nincs a közelben és a Windows XP sem megy tovább (most már) a Bootmgr problémánál. Ezért gondolom most, hogy a vinyónak ez a spec szektora sérült meg. |
|
Macőrült
|
Mennyi memo van a gepben? Ha ket modul van, akkor probald 1-et benthagyni, felvaltva. Nekem nagyon gyanus, hogy a memo a xar. Bar a fene se tudja… (Memo hiba bekavar a HDD-be is. Azt hiszi az ember, hogy a winyoja xar, pedig “csak” a RAM-ja...) |
|
Macőrült
|
Amugy ha mar voltal egy szaktarsnal, akkor csak HDD-t kellett volna cserelni az o gepevel. (Mar ha MB-ja van neki is...) Es ha az oven se telepul, akkor bizta a HDD a hunyo… |
|
Aktív
Bejegyzések: 138
|
Az enyém PPC-s Tiánium, az övé Inteles MacBook, az enyém ATA, az övé SATA. Hát ezért. |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Ilyen nekem nem rég volt csak pc-vel XP elsökörös reset után mikor nem cd-ről hanem vinyoról kéne bootoljon ezt írta ki. Speciel nálam 2,5 GB ramból halt meg az 512. 512 kuka és vígan települt. Ja és ha a vinyó hal meg akkor még azt sem írná ki, hogy Hiányzó BOOTMGR |
|
Aktív
|
2db 1GB-os Ram van benne, kipróbáltam, hogy hol csak egyik, hol csak másik volt benne, de nem változott a helyzet. Holnap viszem cserére a vinyót. |
|
Aktív
|
Sziasztok, ma jött meg a csere merevlemez, tényleg az volt rossz...csak ha valaki hasonló hiba után nyomozna később legyen meg a nyoma. |
|
Aktív
Bejegyzések: 138
|
Na örülök a hírnek. S a Tigrist, vagy a Leo.-t tudtad feltömni rá? Elég sokáig maradtál akkor Mac.-nélkül. De tanulságos a dolog. Nem? |
|
Aktív
|
Felment simán a Leo...s hát igen...három hét Vistán :( |
|
Aktív
Bejegyzések: 252
|
húúú, engem az ideg kerülgetne ha vissza kellene menni windowsra, pedig csak január óta van macem.
|
Összes oldal: 2
|
||||
| « Itt az igazi Firefox | stereogram » |

Hát ez fura. Mikor Vista-ban bejött a telepítő a nyelvválasztásnál kiléptem. Aztán újra akartam indítani a Vista telepítést azt írta ki: Hiányzó BOOTMGR. Újranindítás: CTRL+ALT+DEL.
Gondoltam valami félbemaradt a telepítésnél, hát kivettem a vinyót, ismét rendesen leformáztam (nem gyorsformázással), visszaraktam, de marad ugyan ez. Azaz most már Winfost sem tudok telepíteni. Már lassan tényleg nem látom a logikát a történésekben. Vagy a lehet, hogy a vinyó boot szektora sérült, de azt a formázás Vista alól nem törli?