- iPhone 4 GYÁRILA ...
- iPhone 4
- iPhone 3GS 32GB-os iOS4-g ...
- A frissített MacBook és M ...
- Apple monitor átalakító k ...
- iPod Touch 8GB--49.000Ft, ...
- Apple Magic Mouse (számlá ...
- IPAD 64GB WIFI+3G! / iPod ...
- Cinema Display alu 20 ...
- új magyar MB White2.4GHz ...
- iMac 20”-24” ...
- Macbook Pro 15’ 2.4 ...
- IPAD (wifi+3G) AJÁN ...
- iPhone 4
- Eladó iPad 16Gb 3G
- Apple 45Watt Magsafe Powe ...
- Macbook Pro Classic 15,4 ...
- iPod Touch 2G 8GB, új
- iMac 20” 2.4GHZ, 5 ...
- KERESEK nVidiás MacBook-o ...
- Lenovo L220x eladó - FULL ...
- Eladó: Alu Imac 20' 2.4Gh ...
- iPhone 3GS, fekete, 16GB
- Apple iPad 32GB wifi (eur ...
- Apple iPod Touch 8GB
- Iphone 3Gs 32gb CSERE IS! ...
- 6G iPod Nano 8GB Multi-To ...
- MacBook 2,4Ghz Fekete
RSS
Új fórum témák
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
OFF
En a szeleromuvet tamogatnam, tudom, hogy par madarat ledaral, de szvsz a legkevesebb kart okozza…
ON
Helló a fórumon!
Ez a fotós topik jobban pörög:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/30248/P2050/
továbbá:
nikonos:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/24010/P1750/
és canonos:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/18273/P3650/
nincs valakinek véletlen tapasztalata Canon EOS 1Ds fényképezőgéppel? vagy linkelnétek valami jó kis magyar tesztet/videót róla?
Sziasztok,Márió vagyok Pécsről.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik programot ajánlanátok az iphoto után?
Lehet hogy vicces kérdés de világéletemben filmre fotóztam,egy éve van meg kb a dslr, szóval nekem ez a téma egészen új.
Szóval cs4 vagy aperture?!
otthoni fotok editálása stb…
tippek,pro-kontra,linkek,köszi :)
CS4 az verébre ágyú effektus :) Szerintem.
Én Lightroom-ot használok, kb mindent tud amire szükség van fotóknál :
rendszerezés, utómunka, galéria készites, stb.
Közvetlen lehet átküldeni PS-be képeket vele, és vissza is a szerkesztettet.
Nekem bevált.
Aperture-t nem ismerem, de sztem kb hasonló kategoriájú.
Részemről önnyi :)
Ahogy a neve is mutatja a Photoshop fő elemei vannak benne, tehát egy butított Photoshop.
Lightroomot (szintén Adobe fejlesztés) ajánlom én is, nagyon jó program, amolyan digitális sötétkamra, direkt a fotók digitális “előhívására” van kihegyezve, felülete arra van optimalizálva. Ha nem akarod a képeket manipulálni (értsd pl. második fej, harmadik kéz) akkor ez kell neked. És nagyszerű rendszerező is.
Sziasztok!
Lehet van már erre válasz valahol, de én nem találom…
Tönkrement egy Canon S2 IS fényképezőgépem (síma feketét exponál…), és fogalmam sincs hová vigyem javítani, ahol értenek is hozzá, korrektek, és nem csak műkedvelők.
Kérlek, ha tudtok ilyen helyet, osszátok meg velem is.
Köszi!
Szép vasárnapot!
A fekete felvételt a Sony 717-es csinált.
Ki kellett cserélni benne a CCD-t. Szerencsére azt ingyen cserélték !
Ezt a gépet 2005-ben vettem, gondolom ennyi idő után nem cserélik ki ingyen… de egy korrekt szervíz kellene nagyon.
Tudtok ilyet? (Canon PS S2 IS)
Köszi!
Ezt a gépet 2005-ben vettem, gondolom ennyi idő után nem cserélik ki ingyen… de egy korrekt szervíz kellene nagyon.
Köszi!
Ők javitanak Canon gépeket.
Na, pár év elteltével összefoglalva, hátha valakit érint, a k200d pentaxomra végül a régi chinon k-bajonettes analóg objektívek váltak be, a hozzáadott elektromos szart (sygma) eladtam a ‘csába, és király csodaképeket kattintok - professzionális felhasználásra is! Csőkutya!
Köszi!Ők javitanak Canon gépeket.
Ésvelem mindig korrektek is. Ismerosom valami alternativ maszek szervizbe hordja a gepet es mindig valami ujabb baja van, meg van h honapokig nem tudnak alkatreszt szerezni, stb….markaszervizzel ilyen nem nagyon fordul elo.
Na, pár év elteltével összefoglalva, hátha valakit érint, a k200d pentaxomra végül a régi chinon k-bajonettes analóg objektívek váltak be, a hozzáadott elektromos szart (sygma) eladtam a ‘csába, és király csodaképeket kattintok - professzionális felhasználásra is! Csőkutya!
K200d jó kis váz, imádom:) Milyen manuális lencsét használsz?
Ésvelem mindig korrektek is.
Minket már próbáltak szopatni annak ellenére, hogy nem a hülyegyerek felszakad vidékről, és javíttatni akarja a kitobiját típusú ügyfelek vagyunk. Szóval a dologhoz hozzá tartozik, hogy nekik is vannak nehéz napjaik.