|
Törzsvendég
Bejegyzések: 505
|
Dombi kedves! Köszönöm a türelmedet! Üdv |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2107
|
dombi - 2008. május 15. @ 13:49
ok. Akkor old meg neki legálisan és senki sem fog a warezról mint olyanról még csak gondolat szintjén sem beszélni.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2014
|
A Tigerről szóló Wiki bejegyzés http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_OS_X_v10.4
ha valaki 2006 ápr 3 és 2007 november 14 között vett gépet, annak kellett kapnia, nem?
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2107
|
Hd - 2008. május 15. @ 14:14 Van ilyen sok, többek között én is, de ezzel még semmit sem ér mert ezek az OSXek csak az adott gép típus azonosítójával mennek. |
|
Törzsvendég
|
Igen sok tudás gyűlt össze ezen a topic-on, de sajnos egyelőre hiába:
Az OSX server 10.4.7 universal sem alkalmas a 2.5GHz-es MBPro-hoz!!
--------------------- Mindenkinek hálás vagyok az intenzív segítségért! - Ha a topic nyitva marad, még szolgálhat tanulságokkal. (Netán újabb ötletekkel...) Köszönök mindent! |
|
Törzsvendég
|
Egy fél happyend : Unsanity.com We have released Leopard-compatible betas for APE, WSX, MeMa, FC, FruitMenu, SCR, and Silk. Please see our compatibility page for more information on how to acquire the betas. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2402
|
Theorbának márt ment mail, ide is beírom, hátha mást is érdekel: Szerintem: Egy Inteles gépre telepíts fel Tigert (akár külső vinyóra), majd Carbon copy cloner-rel másold át a géped belső lemezére (ha külsőre másoltad, próbaképpen be is bootolhatsz róla). Így mennie kell, mert egyedül a telepítés nem megy fel! Én így szoktam költözni, és még nem volt vele gond! |
|
Törzsvendég
|
Köszönöm a tanácsot, de mint öreg róka,
Sőt: az elején tévedtem abban a nagy felfordulásban:
Hát erre kössön valaki csomót! (Persze a Carbon Copy-t is próbáltam, mint az ősfelhasználója.) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2402
|
Nem lehet, hogy teljesen külső vinyóval menne? (lehet, hogy ott az EFI kavar be valamit) Nekem kb. 2 éves intervallumban működtek a gépeim tigerrel (CD imac, C2D imac, macbook). Üdv, Laci |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4186
|
Lassan már a gépeket is úgy kell törni, mint az ájfont, ha az ember használni akarja :/ Csekdisz: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=443017 |
|
Moderátor
Bejegyzések: 7051
|
Theorba - 2008. május 22. @ 15:23 Mennie kellene pedig igy. Regi gepre radugod az ujat, uj van target diskben. Regi gepen bebootolod a tiger telepitot. Telepitoben kivalasztod az uj gep winyojat. Feltolod a tigert. Ha felment a regi gepen bebootolsz az uj gep winyojarol, majd raeengeded az osszes updatet. Ha ez kesz, akkor az uj gep szepen bebootol tigerrel. Nem hinnem, hogy a 2.5-os gep nincs tamogatva tiger alatt. Ha igy se megy, akkor sehogy nem fog menni, kenytelen leszel leopardot hasznalni, ami egyebkent ha minden rendben akkor sokkal gyorsabb mint a Tiger. :) |
|
Törzsvendég
|
Drága Handrásom! A dolgok már megtörténtek! - Mint fentebb már írtam volt: magam is öreg róka vagyok.(1994) De azért igen köszönöm a törődésedet!
Tán neked -és a többi boltnak is- az eladások szempontjából
Vagyis :
Tán be is lehetne zárni a topic-ot,
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 775
|
Theorba: Nekem a 8 magos Mac Pro-hoz mintha lenne gyári Tiger install, megnézem neked. Ha az sem megy fel, akkor még egy dolgot lehet tenni. Meg kell műteni az Install lemezen a tiltott géptípusok listáját. Ha az első gyári install nem fog menni, készítek neked belőle egy módosított változatot, hátha az felkúszik. Persze csak, ha érdekel.
|
|
Törzsvendég
|
Kesigomu:
Hát nem is nem tudom mennyivel állhat az a Tiger közelebb az új MBP 17” 2,5 GHz-hez,
De kezdek megbékülni a Leóval, mivel az általam használt szuperhasznos segédprogramocskák -most kijött, egyelőre béta verziói- is kíválóan futnak. Persze a sokkal gyorsabb Leo-nak én is tudok ám örülni!
(OFF: próbáltad-e a videohangot másik gépről is kijátszani,
ON |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 775
|
Theorba: megnéztem ezt a gyári install lemezt. MAC OS version 10.4.10, ha érdekel még, akkor jelezd légyszíves. |
|
Törzsvendég
|
Kesigomu: nemsokára jelentkezem, kicsit besokalltam.
|
Összes oldal: 2
|
||||
| « automatikus mail valasz | Finder menusorban prociterheles mutatasa hogyan? » |
Theorba: Mindenfele felrebeszeles nelkul ugy gondolom itt mindenki tisztaban van vele, hogy mi a legalis es mi nem. Ezen teljesen felesleges vitatkozni.
Terjunk vissza magara az eredeti problemara.