Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPod Shuffle tulajdonságai
Összes oldal: 2
2

Aktív
Bejegyzések: 72
#51 - 2008. május 17. @ 03:38 | mellőzöm  

Rendben, köszi! Holnap beviszem, és majd még úgyis jelentkezni fogok, bármi változás, vagy hír van…

Aláírás 

iPod shuffle - 1GB ezüst (3.gen.)

Aktív
#52 - 2008. május 17. @ 23:59 | mellőzöm  

Megvan a probláma oka…

Átrágtam mindent amiket írtatok ebbe, és még másik topicba is, minden fórumot elolvastam, és ha midnen igaz, a következő dolog segített: ...

Vezérlőpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelő -ben az USB-k beállításánál kikapcsoltam azt a funkciót az energiagazdálkodásánál, hogy a számítógép kikapcsolhassa az eszközt energiamegtakarítás miatt. Ezután még nem változott semmi. Majd…
Biosban kikapcsoltam az USB-t (letiltottam), elindítottam a Windows, majd újraindításkor ismét engedélyeztem az USB portokat. Ja, és feltelepítettem a ServicePack 3-at. Úgyhogy a két lépés közül valamelyik segített, és sikerült a fenntebb belinkelt iPod Reset Utility programmal resetelnem a kütyüt, majd iTunes-ban felismertetni, és ennyi.
Rámásoltam a dalaimat, és most már iTunes-on keresztül arról hallgatok most éppen erdélyi kalotaszegi román muzsikát. :-)

Még egy kérdésem lenne. Az iTunes-ban abeállításoknál mire jó az a csúszka? Igazából kipipáltam, hogy használhatom pendrive-ként is, így bármennyit másolhatok iTunes-ból is rá, meg Total Commanderrel is. Akkor mi az értelme a csúszkának?

Örömömben kipróbáltam minden fejhallgatómmal, és úgy hallottam, a sajátjával szólt a legjobban, pedig a másik kettő nagyobb volt nála. :)

Aláírás 

Aktív
#53 - 2008. május 17. @ 23:59 | mellőzöm  

Köszönöm midnenkinek a segítséget mégegyszer! ;-)

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 2
#54 - 2008. július 07. @ 23:29 | mellőzöm  

Szia Mindenki!

Végre a végére értem az olvasásnak, de hogy őszinte legyek, nem értek a lovakhoz..
Nosh, Adott egy nyeremény iPod Shuffle 1GB 3G kütyü.
Letöltöttem az angol nyelvű itunes iTunes.7.6.Setup.exe 58 Mb-os progit.
Még mielőtt (másodjára) nekikezdenék üzembe állítani, szeretném, ha valaki lépésről lépésre leírná, hogy mit, hogyan kell csinálni, hogy a kütyüre zenék kerüljenek, és persze le is tudjam azokat játszani, hallgatni a saját fülhallgatójával.
Az első próbálkozásom eredménye, hogy felismerte a gépem adattárolóként. (ekkor még nem volt itunes progi)
aztán tettem néhány elkeseredett próbálkozást a szinkronizálással, feltöltéssel kapcsolatban, de eredménytelenül.
Igazából nem tudom eldönteni, hogy most az a kütyü fel van töltve, és én vagyok hülye a zene felviteléhez, vagy az USB-kapum nem tölti fel a cuccost, és akármit csinálok a kütyüvel, azonnal elalszik rajta a led, és semmi. (Jah, itt meg kell jegyeznem, hogy bevittem egy számtek bótba, ahol egész éjjel rajta volt egy 2.0-ás USB cuccoson. Így elvileg fel van töltve)
Nos, mire jutottam? -hülye vagyok a itunes progihoz, mivel nem értem jól az angolt.

Ezért kérnék egy részletes segítséget valaki(k)től, hogy ne csak a polcon díszelegjen nekem, hanem használni is tudjam vmire. Termete révén, még csak könytámasznak sem jó :)

Köszönöm előre is! (azt is, hogy volt türelmed végig olvasni)
Várom a mielőbbi válaszo(to)kat!

T.: Queosia
THX

Aktív
#55 - 2008. július 09. @ 17:30 | mellőzöm  

Nekem is így kezdte… Aztán valahogy sikerült felismertetni, gyorsan másoltam rá zenéket, és azóta is csak azokat tudom hallgatni, mivel most újra nem ismeri fel a gépem. nem is tölti. Semmit nem ragál rá ha csatlakoztatom… kiváncsian várom én is a jó tanácsokat.

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 2
#56 - 2008. július 11. @ 21:32 | mellőzöm  

Végre.

Természetesen én voltam hülye hozzá.
Egyszerűen csak felhívtam a garanciavállaló szervízt és ők elmondták a telefonban, hogy hogyan is kell használni az iTunes progit. Így utólag pofon eccerű.
És tölt az USB kapum is :) (csak mivel nem jól tettem fel a zenéket anno, ezért le sem jáccotta azt. Én meg aszittem, hogy az akksi is problémás.)

Nah, mindenkinek sikeres és jó zenehallgatást kívánok!

Üdv.:Queosia

Magyar Macintosh Wiki
Az online Mac oktatás