|
Aktív
Bejegyzések: 72
|
Megvan a probláma oka… Átrágtam mindent amiket írtatok ebbe, és még másik topicba is, minden fórumot elolvastam, és ha midnen igaz, a következő dolog segített: ...
Vezérlőpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelő -ben az USB-k beállításánál kikapcsoltam azt a funkciót az energiagazdálkodásánál, hogy a számítógép kikapcsolhassa az eszközt energiamegtakarítás miatt. Ezután még nem változott semmi. Majd…
Még egy kérdésem lenne. Az iTunes-ban abeállításoknál mire jó az a csúszka? Igazából kipipáltam, hogy használhatom pendrive-ként is, így bármennyit másolhatok iTunes-ból is rá, meg Total Commanderrel is. Akkor mi az értelme a csúszkának? Örömömben kipróbáltam minden fejhallgatómmal, és úgy hallottam, a sajátjával szólt a legjobban, pedig a másik kettő nagyobb volt nála. :) |
|
Aktív
|
Köszönöm midnenkinek a segítséget mégegyszer! ;-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Szia Mindenki!
Végre a végére értem az olvasásnak, de hogy őszinte legyek, nem értek a lovakhoz..
Ezért kérnék egy részletes segítséget valaki(k)től, hogy ne csak a polcon díszelegjen nekem, hanem használni is tudjam vmire. Termete révén, még csak könytámasznak sem jó :)
Köszönöm előre is! (azt is, hogy volt türelmed végig olvasni)
T.: Queosia
|
|
Aktív
|
Nekem is így kezdte… Aztán valahogy sikerült felismertetni, gyorsan másoltam rá zenéket, és azóta is csak azokat tudom hallgatni, mivel most újra nem ismeri fel a gépem. nem is tölti. Semmit nem ragál rá ha csatlakoztatom… kiváncsian várom én is a jó tanácsokat. |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Végre.
Természetesen én voltam hülye hozzá.
Nah, mindenkinek sikeres és jó zenehallgatást kívánok! Üdv.:Queosia |
Összes oldal: 2
|
||||
| « ipod 160 gb nem mukodik | iPod 5.5 gen menü változtatás » |
Rendben, köszi! Holnap beviszem, és majd még úgyis jelentkezni fogok, bármi változás, vagy hír van…