|
Törzsvendég
Bejegyzések: 700
|
ez nagyon durva! :)
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3158
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 22:11 majd odaszólok, hogy figyeljenek rád :)))))) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1590
|
Te ismered őket? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 513
|
A pápamobil baba kis járgány :) Sajnos nem sok esélyem van, hogy beülhessek integetni, ugyanis nem vagyok katolikus, szóval elbuktam a project-et. Sebaj, jobb ötletem támadt, leszek inkább politikus, vagy focista, vagyok olyan hülye.. Autóversenyzésről: akit én ismerek, az kb. 3-4 éves korában kezdte el, még a szánkója is versenyszánkó volt, kipróbáltam volna, csak nem fértem rá :). Szóval ha később kezded (márpedig nem vagy 4 éves, gondolom), akkor nagyon kell igyekezni, vagy nagyon kell tudni, ha megvan benned, akkor hajrá, ha nincs, akkor ne költs rá. |
|
Macőrült
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 12. @ 09:32 igen, de ez számít? - te fogsz vezetni nem én :))) |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
tms - 2008. május 12. @ 11:10Barazutti Ferenc - 2008. május 12. @ 09:32Te ismered őket? TMS, de legalabb egy ballos kanyar utan, amit sikerul jobbra bevenni, lesz aki azonositsa a tetemet :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 364
|
Attól mert valaki hisz Istenben, még nem sürgeti a halált, vagy rosszul gondolom? Érdekesek vagytok....
Amugy a topic már szerintem eleve értelmetlen, akik nagy autóversenyzők (tudtommal) már pici koruk ota versenyeznek, különféle kategoriákban, go-kart és a többi, és fokozatosan fejlődnek. Felnőtt ember ritkán válik csak ugy autóversenyzővé, ha jól tudom. Ahhoz nem elég sok pénz, ahhoz nagyon sok kell :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4196
|
mpeti - 2008. május 12. @ 14:12
1. mennyire hiteles az az ember, aki a saját “főnökében” sem bízik? Hisz az isteni gondviselésben és hogy isten szeme mindent lát és gondoskodik az övéiről, de azért nem bíz semmit a véletlenre?
2. Baumgartner. |
|
Aktív
|
EDM - 2008. május 12. @ 14:39mpeti - 2008. május 12. @ 14:12Attól mert valaki hisz Istenben, még nem sürgeti a halált, vagy rosszul gondolom? Érdekesek vagytok.... Nem először derül ki, hogy simán képes vagy ugy válaszolni valamire, hogy még véletlen se legyen semmi köze ahhoz, amire reflektálsz. Ez nem bizalom kérdése, ha lelövik akkor bizony meghal. Ez tény. Nem kell vallási fanatikusnak lenni, hogy ezt meglássuk, de még egy vallásos is könnyen belátja. Ami meg a második pontot illeti, magam is azt mondtam, hogy nem fordul elő, hacsak nem hogy sok, de nagyon sok pénz nem áll mögötte (l. Baumgartner). |
|
Veterán
Bejegyzések: 1206
|
Valójában nagyon olcsón és egyszerűen meg lehet állapítani, hogy mennyire jó autóversenyző valaki a képességei alapján, a refexidejét kell valamilyen játékkal megnézni, leejtett kavics elkapása, ilyesmi, hatalmalmas a különbség egy átlagember és egy profi között. |
|
Macőrült
|
mpeti - 2008. május 12. @ 15:02
neked sincs semmi közöd ehhez, úgy látom, szóval picit óvatosan a szavakkal…
|
|
Aktív
|
tms - 2008. május 12. @ 15:08mpeti - 2008. május 12. @ 15:02Ami meg a második pontot illeti, magam is azt mondtam, hogy nem fordul elő, hacsak nem hogy sok, de nagyon sok pénz nem áll mögötte (l. Baumgartner).
Akkor nézd meg lsz az első hozzászolásomat, mivel 3 van nem kell sokat visszaolvasni....
Baumgartnerrel kapcs-ban én a sok pénzről beszéltem, nem az előéletéről meg arról, hogy hol kezdte. Azon a véleményen voltam, hogy _szeritnem_ lehetetlen go-kart meg ilyen dolgok nélkül befutott versenyzőnek lenni.
|
|
Macőrült
|
kertesz - 2008. május 12. @ 15:08 akkor javaslom, hogy ezt az ötletet küldd el Max Mosley-nak, úgyis azon azon fáradoznak, hogy tegyék olcsóbbá a Formula 1-et, így elég lenne valahol a 20 pilótának kavicsokat elkapdosnia :))) |
|
Macőrült
|
mpeti - 2008. május 12. @ 15:13 semmit! |
|
Aktív
|
tms - 2008. május 12. @ 15:14mpeti - 2008. május 12. @ 15:13Akkor mit akarsz velem? :D Pontosan erről van szó. Ezért nem értettem, hogy miért szólítottál meg :) |
|
Macőrült
|
Baumgartnert azért említettem, hogy bárki bevásárolhatja magát még a forma 1-be is, még egy magyar is, ahogy a példa mutatja, csak pénz kérdése (japán szokás ez egyébként). Csak mondjuk Baumgartner sok éves versenyzői rutinját és tehetségét nem lehet megvenni mellé. Tényleg, emlékszik valaki JÓ japán F1-es pilótára? :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
EDM - 2008. május 12. @ 15:59 En emlexem… Senna :( Isten nyugosztalja.... |
|
Macőrült
|
DJTommyka - 2008. május 12. @ 16:53EDM - 2008. május 12. @ 15:59 Javítottam :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3126
|
EDM - 2008. május 12. @ 17:10DJTommyka - 2008. május 12. @ 16:53EDM - 2008. május 12. @ 15:59
.
|
|
Törzsvendég
|
legalább a topic címét javítsátok ki! belôllem-re… |
|
Aktív
Bejegyzések: 142
|
Zsoltika is a kavicselkapasban csucstarto??!!
|
|
Törzsvendég
|
már csak a lehhet maradt, a hogy-ra nincs ötletem… :)
|
|
Macőrült
|
dr.gonzo - 2008. május 12. @ 21:23 na ez az ami nem így történt… |
|
Aktív
Bejegyzések: 130
|
Na, nem olvastam az egész topic-ot végig (gondolom ezért is le leszek cseszve), de hogy ha valakinek kérdése van, és valamit nem helyesen ír le, akkor a topic -ok első 30 comment -je csak arról szól hogy kinek kell még megtanulnia helyesen írni, azért ez gáz. Mert ugye aki mac -et használ az olyan elit, hogy tudjon helyesen írni tökéletesen. Igaz a versenyzésnek sincs sok köze a beszmac -hez, de ez egy valós kérdés/probléma valakinél. De az hogy tud-e jól helyesen írni az hogy jön ide? Be lesz mutatva a topic valami helyesírási versenyen? Vagy a sok tökéletes nem tudja elolvasni? Esetleg sérti az ego -ját? Nem értem. Mind1. Keresgessetek ebben a hozzászólásban is hibákat, és nyissunk egy szégyenfal topikot, ahol mindenki nevét leírjuk kisbetűvel. Amúgy előbb tényleg a google -t kellene használni, mert Neked gyorsabb lenne. De ezt sem kell állandóan megjegyezni mindenkinek. Nem fér el a topic? Legfeljebb ne válaszolj rá ha idegesít. De ez nem segítség. Kövezzetek meg. Most. |
|
Aktív
Bejegyzések: 276
|
Azért jó hogy van valaki ezen a fórumon akinek a topikjain fixen lehet röhögni bármikor.
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11932
|
Mindenkinek vannak almai. Vannak akik tesznek, tehenek erte valamit, vannak akik nem. Ha autoversenyzo szeretnek lenni mindenaron es nem lennenek kapcsolataim, lehet hogy en is forumokon kerdezoskodnek eloszor. Kapnek nehany tippet, ami alapjan le lehetne indulni. Gondolom Ferencnek is ez volt az otlete. Ez lehet komikus (mondjuk neked iKenny), bar szerintem nem az. Persze, persze… a legtobb jo autoversenyzo mar autoval a seggen szuletett, de ettol fuggetlenul vannak kivetelek. Vannak nagyon tehetseges vezetok, akik kesobb kezdek csak hozza. Raadasul az autoversenyzo kategoriaba nagyon sok minden elfer. Lehet valaki hetvegi, hobbi versenyzo, aki nem Forma 1-ben szeretne minden aron nyomulni. Csak azert mert valaki mas mint te vagy, nem feltetlenul kell kinevetni. Lehet, hogy jobban vezet mint te, vagy en… lehet, hogy rosszabbul vezet, mitn te vagy en… de ennek semmi koze nincs az egesz temahoz… informaciot szeretett volna kapni. errol szol a tema. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1106
|
Dombi, ott a pont.
(rólam pl. hamar kiderült, hogy túlságosan sajnálom a gépet ahhoz, hogy versenyző legyek. Én max. a 24órás versenyen, vagy más hosszútávú versenyen indulhatnék, ahol a célbaérkezés és a technika beosztása fontosabb az időeredménynél :o) |
|
Aktív
Bejegyzések: 179
|
autó+versenyző |
|
Veterán
Bejegyzések: 1544
|
Ferike, inkább csak a videókat lessed a jútubon, itt van egy mindjárt: http://www.youtube.com/watch?v=7HJHJnQ-l88&eurl=http://gt.ballor.hu/forum/tarsalgo/55?p=2 |
|
Veterán
Bejegyzések: 1054
|
Szerintem ez így igaságos. Minden szőke lány modell, vagy műsorvezető szeretne lenni a médiában. Akkor miért ne lehetne minden szőke fiúból autóversenyző?? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 776
|
fecka a beszeljukmac csatin elmondtuk neked, hogy már rég el kellett volna kezdened. Erről nagyjából lekéstél. Ha van sok pénzed, esetleg a Rallye vonalon még elkezdheted. Ahhoz a belépő a megrendezett slalom bajnokságokon szerzett sok sok tapasztalat és jó eredmény. Kell hozzá egy jól összerakott és a biztonsági követelmények szerint kiegészített autó, sok sok pénz, hideg fej, kiegyensúlyozott lélek, tehetség és kitartás. Bármelyik hiányzik, soha nem lesz belőled autóversenyző. Ha az első akadályokat vetted, és még mindig minden feltétel áll, akkor az amatőr rallyeban indulhatsz, amennyiben megoldod a szerelőgárdát, a kocsit, az üzemanyagot, jah és letetted a vizsgát. Érdeklődj a Magyar Autósport Szövetségnél. Megmondják, milyen feltételei vannak a versenyzésnek. Ott meg tudják mondani a versenynaptári időpontokat is, amik alapján tudni fogod, hol és mikor vannak a versenyek, melyikre mennyi a nevezési díj stb stb. Anyagilag készülj fel, mert egy futam, ha az autót nem számolod, akkor is százezres nagyságrend. Jah és rallyeban kell egy navigátor is, aki szintén ért a dolgokhoz, és még össze is kell szoknotok. Szóval fecka, hajrá. Bár alapvetően előbb nem ártana, ha kibékülnél önmagaddal és egyenlőre tanulnál. |
|
Macőrült
|
micless - 2008. május 13. @ 10:41 szerintem ez elemi dolog, papírral és ceruzával is… |
|
Törzsvendég
|
dombi:
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1106
|
szerintem meg tőle 8-)
|
Összes oldal: 2
|
||||
| « Mactech magazin | Az ellopott Mac segítségével sikerült lebuktatni a betörőket » |
Ez nem feltétel. Ha a pápa hisz istenben akkor minek a pápamobil? Vagy hisz istenben, de nem bízik benne?