|
Veterán
Bejegyzések: 1581
|
2008. május 11. @ 14:42
| mellőzöm
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1903
|
tudni kellene például azt, hogy az autó hosszú ó…
Ferike, szerintem térdepelj 1-2 napot a kukoricán a sarokban és gondolkodj el azon, jó érzés-e ennyire lejáratni magadat, ezzel a helyesírással. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1464
|
Fecka nem volt eléggé nyilvánvaló a válaszunk? már rég a forma 2000-ben kéne nyomnod, h valamit elérj, és persze otthon meg külön szobád van a rengeteg érem miatt amit az elmúlt 10 évben szereztél. |
|
Aktív
Bejegyzések: 127
|
“Hogy kell elindulni hogy autoversenyző legyek?” Padlógázzal. |
|
Veterán
|
de most látom, hogy a topik címében és a kezdő hozzászólásban másképp van ROSSZUL írva…
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3050
|
Yayyy!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 886
|
http://markakupa.studio24.hu/1/10/Legy_versenyzo.html ajánlom a swift kupát mint első ugródeszkát |
|
Veterán
|
Köszi zolle
Neo kivétel.. |
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11879
|
Ugy latom nem sok hasznos tanacsot kaptal eddig.
Keress meg versenyzo klubokat. Nezz korul a neten.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5743
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 14:42 Minel gyorsabban.... Ha autoversenyzo szeretnel lenni es erre vonatkozott a kerdesed akkor kell tehetseg, tanfolyam, penz, kapcsolat, es szerencse...sok mas mellett… |
|
Veterán
|
Vezetni “jól” tudok most gyakorlás az kell de szerintem valamit eltudnék vele érni. Pénz veresenyautot nem tudok venni de egy 300-500 ezres tanfolyamot ki tudok fizetni… |
|
Veterán
|
Dombi elsősorba magyar dolog érdekel :) |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5743
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 16:11 Reszvetel egy jol megszervezett bankrablasban mint sofor...gyakrolsz is, versenykocsi is lesz.... Itthon nem tudom milyen autoversenyzoi oktatas van, mivel olyan sok palyank nincs ilyen celra...talan a Ringen valami… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4072
|
Hát nem is tudom, először nem egy googlehasználói tanfolyamot kellene elvégezned?
http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=autóversenyző+tanfolyam&ie=UTF-8&oe=UTF-8
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 886
|
szerencsére ez egy olyan világ, ahol mindenki autóversenyző, és mindenki ‘jól’ vezet |
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11879
|
Ugy latom mindenki nagyon okos ebben a temaban. :-P
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 696
|
ha fizetsz 5kilót, én megtanítalak… :) nyomtatok neked licenszet is, meg egy oklevelet, h elvégezted a tanfolyamomat.... ha csak 3 kilót fizetsz, akkor az opellel kell jönnöd és azt amortizáljuk. de csak akkor gyere, ha tényleg autó verEsenyzô akarsz lenni! :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2998
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 14:42 dombi - 2008. május 11. @ 17:09 gyakorlatilag ez “az” iskola itthon, nincs éremben más: http://www.racingsystem.hu/hu/szolgaltatasok/versenyzoiskola/ ui: azért ez gáz… “auto veresenyző”, és már nem az első hasonló eset, szerintem érettségivel jobban járnál :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1206
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 16:11 Szerintem szinte mindenki meg van arról győződve, hogy nagyon jól vezet, az több millió ember csak itthon. Van ilyen mondás, hogy az Isten az észt osztotta el a legigazságosabban a világban, mert mindenki azt hiszi, hogy neki jutott a legtöbb. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2998
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 16:11 azt hiszem az alap vezetési kurzuson már elbuknál… (pl. fizika kicsúszásnál, stb.) Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 16:11 egyébként, ha esetleg sikeresen elvégeznél egy ilyen oktatást, és kapnál MNASZ licencet, akkor mit kezdenél vele? van fogalmad arról, hogy mennyibe kerül egy felkészített versenyautó bérlése, akár csak egy hétvégére? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2025
|
Halvány lila lövése nincs róla, ugyan úgy ahogy más dolgokról sem a világban. :) |
|
Macőrült
|
Olyan jól vezet Fecka, hogy már az első hónapban amortizálta az Opelét. Na, erről ennyit.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 867
|
EDM - 2008. május 11. @ 18:11 zseniális:D:D
magyarországon mindenki azt hiszi h tud vezetni, és mindenki azt hiszi h ő schumaher, közben az emberek nagy része még a kresz táblákat sem ismerik. sok ember vesz nagy autót de parkolni nem tanul meg vele. de mindenki autóversenyő akar lenni.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 114
|
ha mondjuk Nelson Piquet az apukad (de akkor a topiknyito kerdest anyukadnak kellene feltenned:)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 492
|
RasTasi - 2008. május 11. @ 14:46 Nálad a pont! :-D |
|
Veterán
|
Én elidulok akkárhol csak eltudjam kezedni. 2 hónapra rá törtem kb össze a kocsit vagy 3 és akkor is azért mert nem aludtam 5 napig és kivoltam bukva.. |
|
Macőrült
|
Mi már hónapok óta ki vagyunk bukva.
|
|
Macőrült
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 21:24 Fura… vizsgaidőszakban szinte zéró alvással 11 vizsgával a hátam mögött mentem szigorlatra üveghangon,mivel késésben voltam, mégis egyben odaértem. Én is csináltam már hülyeségeket, de nem is akarok versenyző lenni. Számomra bőven elég hogy x idő múlva lesz pénzem y+1 gépre és a +1-el eljárogatok a ringre lezavarni pár karikát.
Ha versenyző akarsz lenni ennyi idősen:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 548
|
DonDebr - 2008. május 11. @ 21:39 Akkor vigyázz Don, nehogy összetörd a kocsid, vagy a motorod. :) |
|
Veterán
|
Köszönöm az értelmes hozzászolásokat :) http://www.racingsystem.hu/hu/szolgaltatasok/versenyzoiskola/ Ez szerintem jó lesz idulópontak csak a szeptember 9-10 az lesz csak tolodik az idő |
|
Törzsvendég
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 16:11 szerintem olyan hogy jó vezető az egy ritka dolog. ahhoz h jó vezető legyél sok-sok és még annál is többet kell vezetni.még fiatal vagyok van már és ugyan jó pár ezer km-t levezettem de még bőven nem mondom azt hogy jó vezető vagyok. pedig balesetmentesen vezetek odafigyelek a kresz-re. szóval ahhoz h most felfigyeljenek rád kb akkora mázli kell ahhoz mint a lottó 5ös-höz. ilyenkor már a gokart bajnokságokon túl már más kategóriában is bizonyítanod kellett volna… |
|
Törzsvendég
|
sikerült megszereznem titkos felvételen Feri elsô szárnypróbálgatásait:
|
|
Veterán
|
Ez nagyon béna :D |
|
Törzsvendég
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 22:11 az is milyen kurzus ahol 2nap alatt versenyzőt faragnak belőled (és ezért kikell fizetned 350e ft-t) ennyi idő alatt szerintem csak felületesen lehet megtanulni bármit (egy vizsgámra többet készülök de itt emberétlet van a kezedben...)
viszont ezt nem értem:
|
|
Macőrült
|
Sehogy! Nem az a lényeg, hogy igazold, hanem, hogy beszedjék a lét. |
|
Törzsvendég
|
:)
|
|
Törzsvendég
|
350e nem adnék ki csak azért h a haveroknak villogjak vele:D |
|
Törzsvendég
|
haza érkezés a veresenyzôi tanfolyamról, apa vár:
|
|
Veterán
|
ilyen nincs enyire kis sebeségel nem lehet igy tetőre vágni |
|
Törzsvendég
|
priby - 2008. május 11. @ 23:41 :D haha |
|
Veterán
|
Barazutti Ferenc - 2008. május 11. @ 15:59
//OFF
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 506
|
Egy linket dobna arról is valaki, hogy lehetnék a római pápa? Komolyan kérdezem. :) :) :) ehh. |
|
Aktív
Bejegyzések: 114
|
vagy feri , nem akarsz esetleg rock sztar lenni??? az is jo melo szerk.: bocs, most nezem a honlapod, legyel techno zenesz, vagy dj, akkor meg a hajad sem kell megnovesztened mint egy rock sztarnak (ez -2 ev:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 387
|
Peter T. - 2008. május 11. @ 23:57 jogsi nem kell hozzá, mert lesz sofőröd. ja és nem árt ha hiszel istenben… |
|
Veterán
|
Ha ez komolyan kérdezed.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 387
|
nyilván halálosan komolyan kérdezte Szt. Péter T. |
|
Macőrült
|
Nah látod, márpedig lehet, szerinted pedig nem. Pontosan ezért felejtsd el a versenyzést. Tanulj 1 kis fizikát. |
Összes oldal: 2
|
||||
| « Mactech magazin | Az ellopott Mac segítségével sikerült lebuktatni a betörőket » |
Hali!
Hogy kell elidulni hogy autoversenyző legyek?