|
Macőrült
Bejegyzések: 2126
|
milyen előadások? azaz milyen formátum, vagy mi ez? rendes video dvd vagy adat dvd? |
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11379
|
Van egy program, amely DVD-t tomorit.. neve DVD2One:
Ha viszont a videokat le szretned szedni a DVD-rol, majd kiirni kulon-kulon, akkor ezek kellenek neked:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 75
|
Ez néhány általam felvett iskolai előadás, amiket kiírtam dvd-re.
ffmpegc -megvan, de az mpeg2enc - et nem tudom letölteni hozzá… |
|
Aktív
|
Illetve az ffmpegx elidul, de akármelyik file-t húzom bele, panaszkodik, hogy nem megfelelö a source.... Szóval a lényeg az lenne, hogy a 4 gigás dvd anyagból ami jelenleg lejátszható bármin, tv-n pl (ezt csak azért, hogy akkor asszem video dvd) szeretnék olyat ami akár csak a számítógépen, akár csak kis méretben legyen nézhetö, és, hogy a 8 lemez helyett csak 1-2 legyen végül (adat lemez), mivel le kéne másolnom több csoportársnak… És köszi a válaszokat! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2126
|
buta kérdés: nincs meg az eredetije a felvételeknek? egyébként csak azt tudod csinálni hogy felripeled a dvd-det. mactheripper vagy ilyesmi. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5251
|
Picit mas kerdes: 4.44 GB adatot (tizenvalahany db avi) filmet szeretnek 1 db normal DVD-re feltenni. Osszesen 59 MB hianyzik a lemezrol, hogy felferjenek a filmek (amik sorban vannak, es igy kepeznek egy db egyseget/szezont:)). Lehetseges az, hogy valahogy feldobjam a DVD-re a cuccot? Tulirassal elmeletben 4800 MB-ig lehet irni, de hiaba kapcsolom be ezt a funciot (Mac-PC) csak hianyzik neki az 59 MB, ugyanugy mintha nem akarnam tulirni a DVD-t. Probaltam +os DVD-vel is, mert azt a tanacsoltak, hogy ahhoz nem ir Lead Out savot az iro...de annal is ugyanugy 59MB hianyzik (habar +os DVD-t csak Mac-en probaltam meg....). |
|
Aktív
|
Hát az sajnos nincs meg.
Hogy működik, vagy mit csinálok rosszul? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5251
|
kjub450: Probald ki az FFMmegX-et, fentebb megtalalod a linkjet is, vagy a Handbreak nevu alkamazast, mely hasonlo mint a MacRip (tehat dvdrol szedi le a videot), csak kozben tudod konvertalni is oket (be lehet allitani, hogy mekkora legyen a merete pld). |
|
Aktív
Bejegyzések: 228
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Köszi, de az az eljén kér három valamit amiből csak kettő van meg, a harmadikat meg nem tudom letölteni. Mind1 MpegStremclippel működi a dolog úgy néz ki.Export to MPEG-et választottam. Akkor írt egy .mp4 kiterjesztésü file-t, amit átírtam a végén .mov-ra sé tök jó. 4GB-BÓL LETT 300MB és nézhető… Köszi a válasziokat! Üdv |
|
Veterán
Bejegyzések: 1171
|
Helló !
|

Sziasztok!
Próbáltam keresni itt a fórumban választ a kérdésemre, de eddig hiába…
Van 8 dvd-m amiken lévő elöadásokat szeretnék tömöríteni. Hogy ráférken 1-2 lemezre. Az a kérdés, hogy mivel csináljam.
A vicc, hogy egyszer már csináltam ilyet de nem tudom mivel. Rég volt.
.mov file-ok lettek anno belőlök, és most is próbáltam mpeg streamclippel, de valahogy nem akar kis méretű lenni.
Üdv
G