|
Törzsvendég
Bejegyzések: 993
|
szolid :)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
Az bizony… én még emlékszem, amikor először szedtem szét (az akkor még nem általam összerakott) PC-met. Abban is volt por dögivel :) Azóta rendszertelenül ugyan, de szakítok időt egy kis portalanításra, bár a Miniben már azt sem tudom megcsinálni… |
|
Veterán
Bejegyzések: 1726
|
hát ez undorító…
|
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
Attil@ - 2008. május 09. @ 20:44 Ne viccelj, jobbnál jobb linkek vannak itt a fórumon, hogyan is lehet szétszedni egy minit. Én az enyémet 3 hónaponta szedem darabjaira. Különben belassul egy idő után a sok portól. |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Hello Mindenki!
|
|
Veterán
|
Kedves Emese!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 993
|
emese raadasul minden topikban megkerdezi amibe beleszalad |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 769
|
Kedves Emese! A leszedhetős ajtós? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2899
|
Büdös bagósok. Szinte érzem a szagát. Böe… :P
off/
|
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
Köszönjük Emese, de ez nem az a topik… :-D |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 781
|
nemkell...NEMKEEEEEEEEEELLLL!!!! :D |
|
Aktív
|
Mi a franc az, hogy “durva off topic”? Ezen jót röhögtem, meg, hogy itt mindenki fel van háborodva. Vicces. Miért? Nem fér el a szerveren? Persze, hogy nem idevaló, de a lány kezdő a beszmac-en, legyünk már kicsit pozitívabbak hozzá. Inkább azt kéne elmondani ilyen esetben, hogy hogyan kell ilyen esetben topicot nyitni. Sebaj! Emese, üdv a fórumon! |
|
Veterán
|
// OFF
//ON
mi a véleményetek ezekről a portaszító cuccokról?
|
|
Aktív
|
na akkor OFF megint: hát nem tudom, de csinálhatnánk egy szavazást arról, hogy ezt hányan is olvasták el, mert ezek szerint én vagyok a buta, hogy úgy netezek, fórumozok, hogy ilyenekről fogalmam sincs, de megpróbálok logikus és udvarias lenni. Na visszatérve, akkor is vicces volt és nem azért mondtam, hogy ebbe belemenjünk. Örülök, hogy belinkelted, ma is tanultam valamit. és ON |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 537
|
RasTasi:
persze hogy az áram vozza a port pl a TV képernyő mindig poros :)
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 882
|
pedig eleg regi dolog a netikett… sott meg rfc is. lasd rfc1855 :D bar szerintem meg mindig tobb lesz azon programok szama akik nem tartjak be az rfcket mint a netikettet nem ismero barbar humanoidok aranya |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2427
|
Javitás és Karbantartás
Részlet a “DVD játékos"-ból:D |

http://www.wackyarchives.com/bizarre/never-cleaned-the-pc.html
Durva…