|
Macőrült
Bejegyzések: 2904
|
Má megint? (emlékszik még valaki a Mistral-ra? :D) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 994
|
kemeny kis sztori
viszont itt kell elmondanom, hogy almarium proval nagyon jok a tapasztalataim szerviz temaban |
|
Veterán
Bejegyzések: 1028
|
A szervízt nem menti semmi, de a kedves felhasználónak érdemes lett volna előtte egy Hardware Test-et futtatni CD-ről, valószínűleg akkor egyből kiderült volna a hiba. |
|
Aktív
Bejegyzések: 154
|
Szerintem nagyon jól tudják, hogy a gépnek mibaja van és a következôképpen néz ki a leosztás: A tudatlan júzernek azt mondjuk, hogy alaplap hibás, mi tudjuk persze, hogy nem. Veszünk egy 80Gb vinyót kb. egy huszasért, ez leugrott a 190 000-bôl, de hogy visszanyerjük azt a 20-ast amit a vinyóra költöttünk azt legomboljuk az ügyféltôl a mitsem sejtô gusztustalan üzletpolitikánkkal. De, hogy a munka fontosságának a látszata megmaradjon ezért még csücsülünk is a gépen vagy 4 hetet, - ami persze lehet, hogy még a következô 2 órában már el is készült és használjük is egy kicsit míg a tulajhoz vissza nem kerül, persze szigorúan csak tesztelés céljából - mert ugye azt senki nem gondolja, hogy a raktárból csak úgy kihozunk egy iBook alaplapot, azt meg kell rendelni ugye. Ügyfél türelmesen vár és kicsengeti az ingyen szerzett 190 000 forintunkat. |
|
Aktív
Bejegyzések: 256
|
Dögöljenek meg, ahol vannak. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1915
|
THBorzos - 2008. május 09. @ 15:41 Csak egyet tudok érteni. Igazat szóltál. |
|
Aktív
Bejegyzések: 154
|
Az ilyen cágek teljesen méltatlanok az Apple névhez. Remélem hamar eltűnnek a színről. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1572
|
Nem szeretnek allast foglalni a temaban. Se kutyam, se macskam az iStyle.
De ha irnak a homarban arrol, hogy a Trabantot ujra gyartja az IFA 4 kerek meghajtassal, biturbo motorral, 30 eves kasznival…
Akkor nyilvan orultok es lerakjatok a nagy eskut, hogy bizony veszek egyet. Mert a homar igazat szol… |
|
Veterán
Bejegyzések: 1915
|
blakk - 2008. május 09. @ 17:16 Hátha megírod hol lehet kapni én tutkó befizetek egyre. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 838
|
blakk - 2008. május 09. @ 17:16 A szöveg szerint a munkalapot és az árajnálatot mellékelte a beküldő. |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Nekem is volt hasonlo tapasztalatom, csak nem apple szervizzel, mert akkor meg compaqom volt. Ennek a kis gepnek meghalt az invertere, en tudtam hogy kb mi baja lehet, haht hogy johelyen legyen csinalva, mondom elviszem a hivatalos hp szervizbe. Szerviz x nap utan azt mondja hogy alaplap hiba, 150k. En meg mondtam hogy koszi, persze a bevizsgalas arat kikelett csengetni. Fogtam elvittem egy sufni szervizeshez 3nap alatt megcsinaltam tizenezerert… Szoval ez sajna nem apple meg istyle, ez MAGYAROS, balkani szokas, erre en ezt tudom mondani, szornyu hogy mindenkit hulyenek neznek ebben az orszagban. tovabbi szep napot. udvi |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 592
|
Teljesen hasonló tapasztalatom volt az ASUS szervizzel. Kitört a tápcsatlakozó, mondták alaplapcsere lesz 60e + ÁFA. Mikor mentem a gépért a szervizes közölte, hogy bele se néztek, mert ilyenkor ez az “eljárás”, de ha munka után odaadom neki egy 10-esért megforrasztja. És persze bevizsgálási díj az volt. :-( Nem vettem másik ASUS-t ezután. |
|
Aktív
Bejegyzések: 210
|
A héten beszéltem teljesen véletlen az eggyik iStyle dolgozóval, azt a lenézést, nagyképűséget, bunkóságot amít tanúsított azt le se tudom írni.( Velem volt egy picit testesebb barátom azt mondta visszamegy összerakja.:D )
Hát biztos nem leszek törzsvásárló. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1572
|
kertesz - 2008. május 09. @ 17:24blakk - 2008. május 09. @ 17:16Mert a homar igazat szol… Csak eppen nem publikalta homar. Akkor ki kuldott be mit? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2004
|
Nem Apple:
|

No comment - tessék elolvasni.
http://homar.blog.hu/2008/05/09/hulyenek_nez_az_istyle_szerviz
Ha már volt, tessék szíves törölni.