Fórum kezdőlap  »  Egyéb  »  Társalgó  »  iStyle szerviz (Index/homár)

Aktív
Bejegyzések: 299
2008. május 09. @ 11:37 | mellőzöm  

No comment - tessék elolvasni.

http://homar.blog.hu/2008/05/09/hulyenek_nez_az_istyle_szerviz

Ha már volt, tessék szíves törölni.

Aláírás 

iMac Alu

Macőrült
Bejegyzések: 2904
#1 - 2008. május 09. @ 11:41 | mellőzöm  

Má megint?

(emlékszik még valaki a Mistral-ra? :D)

Törzsvendég
Bejegyzések: 994
#2 - 2008. május 09. @ 11:55 | mellőzöm  

kemeny kis sztori
de eletszeru sajna :(

viszont itt kell elmondanom, hogy almarium proval nagyon jok a tapasztalataim szerviz temaban

Aláírás 

MacBook Core2Duo w 2GB RAM from XMS
iPod Nano 2G w Sony MDR-EX71SL

Veterán
Bejegyzések: 1028
#3 - 2008. május 09. @ 12:01 | mellőzöm  

A szervízt nem menti semmi, de a kedves felhasználónak érdemes lett volna előtte egy Hardware Test-et futtatni CD-ről, valószínűleg akkor egyből kiderült volna a hiba.

Aláírás 

iMac CD 20” + MB C2D + iPhone | http://www.elvit.hu http://www.vanity.hu

Aktív
Bejegyzések: 154
#4 - 2008. május 09. @ 12:01 | mellőzöm  

Szerintem nagyon jól tudják, hogy a gépnek mibaja van és a következôképpen néz ki a leosztás: A tudatlan júzernek azt mondjuk, hogy alaplap hibás, mi tudjuk persze, hogy nem. Veszünk egy 80Gb vinyót kb. egy huszasért, ez leugrott a 190 000-bôl, de hogy visszanyerjük azt a 20-ast amit a vinyóra költöttünk azt legomboljuk az ügyféltôl a mitsem sejtô gusztustalan üzletpolitikánkkal. De, hogy a munka fontosságának a látszata megmaradjon ezért még csücsülünk is a gépen vagy 4 hetet, - ami persze lehet, hogy még a következô 2 órában már el is készült és használjük is egy kicsit míg a tulajhoz vissza nem kerül, persze szigorúan csak tesztelés céljából - mert ugye azt senki nem gondolja, hogy a raktárból csak úgy kihozunk egy iBook alaplapot, azt meg kell rendelni ugye. Ügyfél türelmesen vár és kicsengeti az ingyen szerzett 190 000 forintunkat.

Aktív
Bejegyzések: 256
#5 - 2008. május 09. @ 15:41 | mellőzöm  

Dögöljenek meg, ahol vannak.

Aláírás 

iBook G4, 14”, 1,44Ghz, 1gb ram

Veterán
Bejegyzések: 1915
#6 - 2008. május 09. @ 15:47 | mellőzöm  
THBorzos - 2008. május 09. @ 15:41

Dögöljenek meg, ahol vannak.

Csak egyet tudok érteni. Igazat szóltál.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)
MacBook Pro (Nyáron ha minden igaz. Csakis iJoe-tól!)

Aktív
Bejegyzések: 154
#7 - 2008. május 09. @ 15:54 | mellőzöm  

Az ilyen cágek teljesen méltatlanok az Apple névhez. Remélem hamar eltűnnek a színről.

Veterán
Bejegyzések: 1572
#8 - 2008. május 09. @ 17:16 | mellőzöm  

Nem szeretnek allast foglalni a temaban. Se kutyam, se macskam az iStyle.

De ha irnak a homarban arrol, hogy a Trabantot ujra gyartja az IFA 4 kerek meghajtassal, biturbo motorral, 30 eves kasznival…
Kaphato lesz junius 1-tol 190000 HUF-ert.

Akkor nyilvan orultok es lerakjatok a nagy eskut, hogy bizony veszek egyet. Mert a homar igazat szol…

Aláírás 

“A gyilkos az ongyilkos extrovertaltja” | Mindenki nem normális csak én vagyok helikopter

Veterán
Bejegyzések: 1915
#9 - 2008. május 09. @ 17:21 | mellőzöm  
blakk - 2008. május 09. @ 17:16

Nem szeretnek allast foglalni a temaban. Se kutyam, se macskam az iStyle.

De ha irnak a homarban arrol, hogy a Trabantot ujra gyartja az IFA 4 kerek meghajtassal, biturbo motorral, 30 eves kasznival…
Kaphato lesz junius 1-tol 190000 HUF-ert.

Akkor nyilvan orultok es lerakjatok a nagy eskut, hogy bizony veszek egyet. Mert a homar igazat szol…

Hátha megírod hol lehet kapni én tutkó befizetek egyre.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)
MacBook Pro (Nyáron ha minden igaz. Csakis iJoe-tól!)

Törzsvendég
Bejegyzések: 838
#10 - 2008. május 09. @ 17:24 | mellőzöm  
blakk - 2008. május 09. @ 17:16

Mert a homar igazat szol…

A szöveg szerint a munkalapot és az árajnálatot mellékelte a beküldő.

Aktív
Bejegyzések: 5
#11 - 2008. május 09. @ 17:25 | mellőzöm  

Nekem is volt hasonlo tapasztalatom, csak nem apple szervizzel, mert akkor meg compaqom volt. Ennek a kis gepnek meghalt az invertere, en tudtam hogy kb mi baja lehet, haht hogy johelyen legyen csinalva, mondom elviszem a hivatalos hp szervizbe. Szerviz x nap utan azt mondja hogy alaplap hiba, 150k. En meg mondtam hogy koszi, persze a bevizsgalas arat kikelett csengetni. Fogtam elvittem egy sufni szervizeshez 3nap alatt megcsinaltam tizenezerert…

Szoval ez sajna nem apple meg istyle, ez MAGYAROS, balkani szokas, erre en ezt tudom mondani, szornyu hogy mindenkit hulyenek neznek ebben az orszagban.

tovabbi szep napot. udvi

Törzsvendég
Bejegyzések: 592
#12 - 2008. május 09. @ 17:31 | mellőzöm  

Teljesen hasonló tapasztalatom volt az ASUS szervizzel. Kitört a tápcsatlakozó, mondták alaplapcsere lesz 60e + ÁFA. Mikor mentem a gépért a szervizes közölte, hogy bele se néztek, mert ilyenkor ez az “eljárás”, de ha munka után odaadom neki egy 10-esért megforrasztja. És persze bevizsgálási díj az volt. :-( Nem vettem másik ASUS-t ezután.

Aláírás 

PowerCD és AppleDesign Speaker II

Aktív
Bejegyzések: 210
#13 - 2008. május 09. @ 17:39 | mellőzöm  

A héten beszéltem teljesen véletlen az eggyik iStyle dolgozóval, azt a lenézést, nagyképűséget, bunkóságot amít tanúsított azt le se tudom írni.( Velem volt egy picit testesebb barátom azt mondta visszamegy összerakja.:D )
Soha nem gondoltam volna, h ilyen primitívek. Teljesen el voltam képedve.

Hát biztos nem leszek törzsvásárló.

Aláírás 

MacBook Pro 15” 2.16Ghz 3gb

Veterán
Bejegyzések: 1572
#14 - 2008. május 09. @ 18:05 | mellőzöm  
kertesz - 2008. május 09. @ 17:24

blakk - 2008. május 09. @ 17:16Mert a homar igazat szol…

A szöveg szerint a munkalapot és az árajnálatot mellékelte a beküldő.

Csak eppen nem publikalta homar. Akkor ki kuldott be mit?

Aláírás 

“A gyilkos az ongyilkos extrovertaltja” | Mindenki nem normális csak én vagyok helikopter

Macőrült
Bejegyzések: 2004
#15 - 2008. május 11. @ 06:47 | mellőzöm  

Nem Apple:
a kocsi Mecedes szervizbe lett szállítva. A fedélzeti számítógépen beállították a megfelelő adatokat, majd kb 12 óra múlva a fél elektronika lefagyott. A fedélzeti számítógépen semmi info nem jelent meg.
A problémára közölték, hogy az egész elektronikát (cca fél millió) cserélni kell és hogy az ő bütykölésük és a probléma között nincs összefüggés. Na ebből lett egy kis perrel és ügyvéddel való fenyegetés, majd egy kb egy hónapos huza-vona, aminek a végén átvizsgálta (most már tényleg szakember) az autót és egy párezer forintos alkatrész cseréjével megoldódott a probléma.
Benfentes szervizes ismerősömtől megkérdeztem miért megy ez így, mire elmagyarázta, hogy a szervizekben kevés az ember, leterheltek, alkatrész sokszor nincs raktáron, így ha egy hibával találkoznak sokkal egyszerűbb (persze nekik) az egész egységet (olykor több százezres tétel) kicserélni, akár egy pár forintos alkatrész miatt is, mert sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint szétzsedni és beméregetni.
Nem biztos, de lehet, hogy itt is erről van szó. Ma Mo-n nem sok cég van, ahol az alkalmazott magáénak érzi a problémát, ha nincs időd elvégezni valamit, egyszerűbb ha lerázod magadról.

ForFour design
XMS