|
Aktív
Bejegyzések: 145
|
Azóta is most működik a net.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5251
|
Probald ki a Transmission-t, ha ott is jelentkezik a problema akkor HW beallitasi problema lehet (amibe a szolgaltatod is beletartozik) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4514
|
Dufi - 2008. május 08. @ 21:22 Hol itt a kérdés? Valami nem bírja a sok kapcsolatot, esetleg a túl nagy feltöltési mennyiséget vagy egyszerűen programot kellene cserélned. |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sziasztok!
Kicsit hasonló problémával küzdök én is…
MacBook Pro 3.1, Leopard 10.5.2, Airportos kapcsolat.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 145
|
Felraktam az adiumot is és nem viccelek, de kb 1 percig tartott mire bejelentkezett (a 3-4 pm helyett)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 349
|
hali.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
sziasztok, Nekem is linksys wrt54g-m van, de a jelenség nálam is fent áll, ha a torrent progi 24/7 megy. Nem hiszem, hogy router függő lenne a dolog… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4514
|
A túl sok kapcsolat minden Router-t lefáraszt. Csinesz minden bizonnyal korlátozta a sebességet és a kapcsolatok számát is. |
|
Aktív
Bejegyzések: 406
|
hát a f@..-t a válogatós routerekbe nekem ez a második és nem tudok internetezni . fel kellene tűntetni a vásárlóknak, hogy a router internetezésre való, de csak így limitáltan… lehet böngészgetni ^^ maximum MSNezni. és itt a vége. két éve van ez a probléma. |
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Torrent != boltban vásárolt szoftver/zene/film
|

Sziasztok ismét!
Meg tudnátok mondani miben lehet a hiba?
Torrentezem Asureussal. 2-3 Napja van, hogy tölt egy órát és utána minden sebesség lemegy 0-ra és a letöltési sebesség színe a feketéről narancsra vált. Bármit csinálok az egész gépen nincs net.
Mellesleg a másik szobában a Windows-on megy minden rendesen.
Szétkapcsoltam az adsl modemet, a routert, airportot de net ezek után sincs.
Miután újraindítok a böngésző gondolkodik kicsit (pl google) de utána minden jó.
Azureust elindítom és egyből elszáll a net… 2x újraindítottam, mert első után az azureussal nem töltött semmi és egyből netkifagyás.
Lehetséges, hogy a routerrel valahogy összeakad? vagy a szar adsl upload miatt lenne (nem hiszem), vagy asureus bug?
Köszönöm a segítőkész válaszotokat
Dufi