|
Macőrült
Bejegyzések: 2904
|
Hű, nekem kell egy ilyen! (fogalmam sincs hova tenném, de kit érdekel? :D) |
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
instant get mindkettő :)))) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 773
|
Kár, hogy porszívó nincs benne. :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 570
|
vártam, hogy kiadja a hideg sört… Hát ezért fog megbukni ez a termék! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1727
|
hát… izé.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Szerintem azért egy magyar Starwars funnak össze kell kapnia magát, ha be akar szerezni egy ilyet a gyüjteményébe, bár ismerek egykét igazi SW fanatikust, akik 100.000 körüli összegeket is kifizetnek egy egy makett sapkáért, meg ilyenekért :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 773
|
Ő gyártja álnéven. :DDD |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2904
|
rajhona - 2008. május 08. @ 22:30 Ugyan már, valamivel el kell adni a kiegészítő 3-TPO modellt is :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
aztán meg majd jön a “Leila hercegnő” guminő :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 349
|
ilyen nekem is jöhetne… Star Wars fan vagyok :D csak sajna nem milliomos :D
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 790
|
Wow, hát ha marha sok pénzem lenne akkor tuti ilyenből nyomnám a DVDt. Látom magamaelőtt a meglepődött haverok képét ahogy begurul a dvd lejátszóm a szobába, és elkezd a falra vetiteni:-) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1915
|
Azért amikor a haver a fénykarddal telefonál az valami hatalmas. Instant get mindkettő.:DDD |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 723
|
kafa, csakhogy: PLEASE NOTE: Works only with a PC (not MAC compatible) Click here to view the detailed technical specifications and the PC requirements. Szoval, mar nem is oan jo:DD |
|
Aktív
Bejegyzések: 272
|
ZoM - 2008. május 09. @ 10:28 :D Darth, meg a csajoknak? Meztelen (sisakkal és vastüdővel) változat. Csak halkan jegyzem meg, hogy Leia. (Leia Organa) Leila az ezeregyéjszaka meséiben van. |

Csupán 4000 darab kerül értékesítésre belőle európában, potom 2700 finom ropogós euróért már a miénk is egy saját különbejáratú.... nemtommi. :D
http://www.nikkor2d2.com/
ui: imádom a **** **** című filmet, ha lenne ennyi pénzem, meg egy ekkora lakásom, tuti beruháznék egyre :)