|
Veterán
Bejegyzések: 1265
|
es ebbol a vmi.part1.rar bol mindjuk van v 70? (filmletoltes netrol :))
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 572
|
no text |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 773
|
BetterZip: http://macitbetter.com/ |
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
unrar kiírja, hogy nem jó a fájl. Próbálkozok tovább. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1265
|
arra nem gondoltal h megveszed a programot amivel menne? v h a file szar? |
|
Aktív
|
part001.rar” is not a valid rar archive. Lehet, hogy valóban szar. Ezért meg megvenni nem fogom, ha windowsos társaim meg tudják nyitni ingyen. Gondolom azzal lett becsomagolva. De azért köszi |
|
Aktív
|
szerintem rossz a fájl, mert semmivel sem megy. Köszi azért, leaglább megpóbáltam. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5251
|
The Unarchiver En ezt hasznalom meg Leo alatt is szinte mindenre, de ha tenyleg nem megy semmivel akkor rossz. |
|
Aktív
Bejegyzések: 13
|
nálam RAR Expander megy erre.... |
|
Aktív
|
Azzal is próbáltam, tuti rossz a fájl. Már töröltem is. Köszi |
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Ugyan már törölted, de ha mégsem, mielőtt a windowsos barátaidhoz rohansz, ingyenhelp-ért, érdemes egy parallels indítani :-) ha ez nem opció számodra, akkor a hasonló felépítési “fájl-együttesek” mellé (gondolok itt a dvdscr-av.001-ekre) általában jár egy *.rar amire ha rákattintasz, tökéletesen felhasználja a part-okat és egyesíti neked a file-okat. |
|
Aktív
|
Mondom nem volt semmi, hibás volt, paralells meg nincs. Egyelőre. De nem is lesz azt hiszem. Azért kösz a tippet. Nem minden windows-os barát lökött, van aki többet tud mint itt akárki. :) |
|
Aktív
|
Csak említés szinten… (pssst. de énis egy ilyen windows-os barát voltam/vagyok) :D |
|
Aktív
|
ööö hjaj:S visszaolvasva öm.. sry everybody :o az énis ilyen vagyok részt a nem lököttre értettem, s nem arra, hogy többet tudok, mint itt arkáki:x upsz (késő van) :$ |

Meg tudná valaki modnai, hogyan is lehet megnyitni egy rar fájlt mac-en?
Azaz nem a simát, hanem azt ami úgy néz ki, hogy valami.part001.rar.
Már kipróbáltam mindent, Unrar, Stuffit, iArchive, Jigsaw (utóbbi az egyetlen mely tudta volna, de sajnos fizetős volt ennyi partnál már) meg még vagy 5 másik alkalmazást, de ezt a rar formátumot egyik se tudta megynitni.
Javaslat?