|
Veterán
Bejegyzések: 1349
|
Sala: mar Csaba is rakott be kepet sajat kislanyarol.:) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1314
|
Sala: akkor rosszul latsz. Cs- Egyebkent a megjegyzesem az eggyel elotte levo hosszaszolashoz kapcsoltam, egy velhetoen olyan forumozohoz szolva, aki nem erintett a dologban (marmint a gyerekkep osztolasban), de megis erdekesnek talalja a kezdemenyezest. Az o helyzeten javithatna egy muti a postasod topik, valszeg abba tudna posztolni. Termeszetesen vicceltem es remeljuk nem vette rosszneven. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 996
|
Pusztai Csaba - 2008. május 09. @ 23:54 A szülinapomon van a névnapja. :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2111
|
Csak, hogy be ne haljon a topik :)
cs.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 265
|
Akkor én is megmutatom az 1 hete született kisfiamat.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6989
|
Nekem is van két “babám”, bár egy kicsit már megnőttek.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Mike T.: Aranyos a kis punk :D
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3830
|
sorry Csaba! valóban nem olvastam végig (kicsit fáradt vagyok, tegnap hoztam haza a kórházból Botit és Jucát) |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 430
|
Spajder: Milyen techinkád van a képek mögött? Én Canon EOS d400 sigma obival. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6989
|
Toth Mihaly - 2008. szeptember 06. @ 15:59 5D váz + 85mm f1.8 |
|
Aktív
Bejegyzések: 430
|
Nagyon szépek a képek.
Viszont ezt npézegetem a tükörreflxes mellé: Canon IXUS 970 IS Másodgépnek kellene valami jó minőségű amit bármikor előhúzok aztán katt és szép képeket csinál. |
|
Aktív
Bejegyzések: 150
|
Juli+Anna
|
|
Aktív
Bejegyzések: 335
|
Tegnap ünnepeltük a 2. (vagyis a harmadik, hiszen az elsőn jött világra) szülinapját.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 290
|
Imola és Gábor
|
|
Macőrült
|
Toth Mihaly - 2008. szeptember 06. @ 15:59 Bubu megnézte a Preferenciákat :) Egy 350D-vel kezdtem az ismerkedést a dslr világban. Vásároltam pár obit, de utána egyből 5D-re váltottam. Nagy ugrás volt árban is, de nem bántam meg. Azóta egyáltalán nem érdekelnek a fényképezőgép updatek, mert ez minden igényemet kiszolgálja és úgy érzem még pár évig nem is kell váltanom. Neked is inkább azt tanácsolom, hogy vagy vegyél a jelenlegihez sok jó obit (pl ha sokat portrézol -gyerekkel alap -), akkor a 85 fix kihagyhatatlan. Vagy merjél nagyot ugrani és nem egyet előrelépni, mert általában anyagilag az a legnagyobb bukta, bár a 40d-vel nincs személyes tapasztalatom, de az elődjét (30d) sokan szerették. |
|
Macőrült
|
Ez egy Pana FX30, mi ezt tartjuk állandóen a gyerkőc mellet. Praktikus, mert kicsi és könnyen kzelhető, ráadásul elég jó minőség, de egy gyereket nehéz lekapni kompakttal, mert állandóan izeg-mozog :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 335
|
A nagyok kicsit nehezményezték, hogy csak a törpe lett bemutatva.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 229
|
Álmodozós, romantikus? Hétvégi, ágyból reggeli, mesézôs
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1909
|
nautilus73, ez nagyon durván jó fotó :D a kislány pedig mint mint egy tünde… |
|
Aktív
|
Köszönöm, még magam is meglepôdtem mikor legelôször felraktam ezt a képet a fényképezôröl, hogy milyen jól sikerült.Csak feküdt csendben, bágyadtan reggeli ébredés után, kellemes sárgás fény volt a szobában, akkor kattant el a gép pont mikor felém nézett. Most ez a kedvenc képem. |
|
Aktív
|
Aztán tud idônként keménykedni is
|
|
Aktív
|
Majd bohóc
|
|
Aktív
Bejegyzések: 42
|
Flash - 2008. május 08. @ 18:19 update: Áron megérkezett: 2008. 10. 02. 15:20 56 3250
|
|
Macőrült
|
Szia! Gratula, bár sok lényeges adatot láttunk, csaka nevét nem :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 42
|
Spajder - 2008. október 04. @ 01:10 Köszönöm, nagyon boldogok vagyunk. Spajder - 2008. október 04. @ 01:10 Jogos ;-) Áron módosítom ;-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 15
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 23
|
Sziasztok!
Az én babám már 10 hónapos. De imádnivaló.
|
|
Macőrült
|
|
Összes oldal: 2
|
||||
| « Milyen a szobád? Oszd meg velünk | Muti a weboldalad » |
hajrá!
(látszik, hogy nincs gyereked..., de azért ne offtopikoljunk!)