|
Törzsvendég
Bejegyzések: 501
|
losodavid - 2008. május 06. @ 21:25 Jogos! :-)) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 537
|
ha jól emlékszem egyszer még egy könyvét is láttam Tanuljunk tánczenét....ilyen lila füzetecske |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 501
|
losodavid - 2008. május 06. @ 23:14 Bizony ám! Itt figyel a polcomon ez a könyv. Jegyzem meg zseniális elméleti könyv! |
|
Aktív
Bejegyzések: 318
|
Nekem is van tánczenész vizsgám! Még úgy 1998-ban szereztem 16 évesen. És csak saját magamtól tanultam szintetizátorozni. Mindent amit tudok magamtól tanultam meg. Most egy Korg 264-es szintetizátorom van, de már csak midi billentyűnek használom, és a Logic - MainStage-dzsel zenélek (élőben). Plusz gitározok is autodidakta módon. (van egy kettétört epiphon elektroakusztikus gitárom :D). |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3644
|
idioty - 2008. május 07. @ 08:27 Egyik ismerősöm, a Hammondot aprította fogpiszkálóra! :-) Állat nem? :-DDD |
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
MadCat - 2008. május 08. @ 19:13idioty - 2008. május 07. @ 08:27… (van egy kettétört epiphon elektroakusztikus gitárom :D). Nem. Nagyon nem. Ki kéne találni valami megfelelő büntetést azoknak, akik tönkretettek egy-egy hangszert. Az mondjuk nem lenne rossz, ha ugyanazt kapnák vissza, mint amit a hnagszernek adtak, tehát ha pl. kalapáccsal állt volna neki egy szintetizátornak, azt is egy kalapáccsal kéne fejbevágni… |
|
Törzsvendég
|
Csatlakozom Attil@-hoz |
|
Aktív
Bejegyzések: 151
|
Na ezzel én is egyet értek...... a hangszereknek lelke van, az embernek nem mindig..... |
|
Aktív
|
almaTom - 2008. május 07. @ 00:34losodavid - 2008. május 06. @ 23:14ha jól emlékszem egyszer még egy könyvét is láttam Tanuljunk tánczenét....ilyen lila füzetecske van valami Jazz zeneelméleti könyve is nem??? az engem érdekelne..... |
|
Aktív
|
Azt még azért hozzáteszem, hogy váltottam néhány levelet azzal a gyökérrel, aki szétverte a D-10ét… Mint kiderült csak hangja nem volt, azaz még MIDI billentyűzetnek jó lett volna. Sőt, szerintem egy kis bütykölés után még hangot is tudtam volna belőle kihozni… egy Korg Poly-800at már megjavítottam.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1062
|
Pearl export, zildjian, sabian, meinl cinekkel, premier lábgéppel, mapex állványokkal.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3293
|
Attila@: nekem van SID procim a weboldal szerinti legjobb szériás :D építünk belöle szintit? én buta vagyok hozzá de nagyon érdekel és lelkes vagyok :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
Én gitározom 2 éve. De az utóbbi időben a suli miatt már rég vot a kezemben a gitár.
|
|
Aktív
|
Ezt majd iChaten macbeszéljük :) |
|
Macőrült
|
Attil@ - 2008. május 08. @ 21:34MadCat - 2008. május 08. @ 19:13idioty - 2008. május 07. @ 08:27… (van egy kettétört epiphon elektroakusztikus gitárom :D).
Jaj de kis mimózalelkűek lettünk! Szerinted az egy jól működő szinti volt? Nem az egy veszélyes hulladék volt amit teljesen felesleges lenne másra használni, mint pl. feszültség levezetésre! Ismered a roncsderbit? Szerinted annak mi a célja?
|
|
Macőrült
|
Attil@ - 2008. május 09. @ 15:31
Mondjuk azt belátom ez brutaljó! (ez egyedi dolog, és semmiképp sem tucatáru)
|
|
Törzsvendég
|
“A hangszer egy tárgy, nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki, mint ami."----gondolod? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1630
|
iRaky, kellemes erősítőd van! |
|
Aktív
|
petnekiabel - 2008. május 10. @ 14:34 Ohh köszi :D Örülök, hogy tetszik! Szól is mint a vadállat:D |
|
Aktív
|
petnekiabel - 2008. május 10. @ 14:34 Ohh köszi :D Örülök, hogy tetszik! Szól is mint a vadállat:D |
|
Macőrült
|
losodavid - 2008. május 10. @ 13:30 Nem gondolom! Tudom!
Tudod amikor a Gerendás basszusgitárosa (aki egyébként az én zenekaromban is tolja, ha éppen nincs más dolga) megvette a 700 ezres gitárját és mindenki bealélt tőle a koncerten hogy milyen fasza hangja van, a gyerek letette, és tök szerényen felvett egy “gagyi” 40ezrest. Hát b+ annak a “szarnak” pont olyan jó hangja volt, és azzal tolta végig a koncertet. A “profik meg pislogtak, mint hal a szatyorban! Ember kell a hangszerhez, és nem hangszer az emberhez! Nekem hiába adna bárki a kezembe egy Andromeda-t, azt sem tudom mihez kezdjek vele!
Azért remélem nincs hari!
|
|
Macőrült
|
Azért remélem baszics, nem végeztem ki ezt a topikot is! |
|
Aktív
|
nincs kivégezve, .....ezt érdemes retro gyanánt megnézni:-D |