|
Macőrült
Bejegyzések: 3115
|
Gitár: 8 év, autodidakta, Takamine, Gibson, Ibanez, ...
|
|
Aktív
Bejegyzések: 483
|
Szintetizátoron játszom, már vagy 15 éve, de mindvégig autodidakta módon tanultam. A hangszereim: Roland D-10, Roland JV-35 (VE-JV1 kártyával), Yamaha A5000 sampler, Korg Poly-800. Előnyben a Yamahát és az Oberheimet részesítem (volt Matrix-1000em), viszont az egyik kedvenc hangszerem Roland (D-50).
|
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Hegedu 21 ev ( mindenfele ‘marka’ a csehtol kezdve), zongoranal a Yamaha akusztikus/elektromos kombinacioval(8 ev), bracsa 2 ev, most Kpanlogo dobon tanulok, eredeti Ghanaban keszult hangszeren. Furulya mint alap 7 eves korom ota. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1843
|
Klarinét 10 éve. most épp Amati, de a lényeg hogy jól szóljon és ne legyen műanyag. Amati is tud szar lenni ha nagyon akar...:) Akartam gitározni is meg zongorázni is, de valamiért nincs elég kitartásom hozzá… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 632
|
Zongora: 15 éve, otthon Bösendorferem van itt lenn Szegeden egy Förster, de volt már Petrof, Stingl, Bechstein, Steinway & Sons, az meg hogy eddig milyen hangszereket játszottam arra már nem is emlékszem. Aztán hogy még mi lesz azt nem tudom. A mostani Bösendorferrel kéne valamit kezdeni....ugye Appleboy?? :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
picit mas: diszkozom hangkeltesra hasznlat szerszamok: Pioneer CDJ 100tol 1000MKIIig, illetve mellette bakelit.. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3844
|
probálok billentyűzni de nem tudok :D
amugy dobgép és analóg megszállott vagyok :D
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 4056
|
Konga, dzsembe, darbuka, meg mindenféle percussion, nem túl régóta, így nem is megy igazán. Néha egy - két elvetemült beszmac tag eljön a koncertjeinkre, ( trtjazz.hu )teljesen meg is lepődöm, amikor a következőn is ott vannak! :-)
|
|
Macőrült
|
Solar! Gyerekkoromban meg voltam őrülve a poly800-ért, de olyannyira, hogy azt mondtam, ha egy ilyenem lesz, mindent elértem az életben! (de jó is lenne ilyen igények mellett maradni!!!) |
|
Aktív
Bejegyzések: 139
|
Dob kb 7éve autodidakta(magnum,stúdióban nagyon jól szólt),sok koncert-sok fajta dob,játszottam már szar premieren,jó tamán,közepesen jó sonoron sőt egyszer takton?-on is.Mellette Kawai k1 kövület,én szeretem de nagyrészt midizni használom abletonnal másik zenekarban.+néha “ellopom” a basserosunk bassgitárját.DE a kottát nem ismerem(Kicsit a dobkottát) |
|
Macőrült
|
jaj a dorombot kihagytam :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 198
|
Annak ellenére hogy a furulya után 6 év klarinét volt a soros, a zongora az örök szerelem.
Nincs zsáner. Minden tipusú és gyártmányú hangszerben találok érdekeset/használhatót.
Ja és a legbonyolultabb és mégis legnyagszerűbb hangszer az emberi hang. Na azt is
...ja és a doromb nálam is játszik :)))) |
|
Macőrült
|
most shakere meg csörgöre vadászok :) aki használja őket mire érdemes figyelnem? |
|
Aktív
Bejegyzések: 85
|
Kiskoromba gitárral kezdés,azután 8 év zeneiskola csellón,aztán 5 év Zenesuli Kőbányán gitárszakon(ez is maradt az állandó szerelmem-mármint a gitár)Egy a bajom,nagyon nincs időm gyakorolnés így csak felejtek.Gitár:Washburn MG 400,Line 6 Flexton combó. |
|
Aktív
Bejegyzések: 137
|
Jopar evig dob , magantanarnal, aztan egy kis konga is egy afrikai sractol
|
|
Aktív
Bejegyzések: 167
|
losodavid - 2008. május 05. @ 12:11
kéne bizony......kellene feltennem egy új húrozatot, meg 1-2 dolgot rendbeszedni…
|
|
Aktív
Bejegyzések: 167
|
SolarEclipse - 2008. május 05. @ 13:31 Hmm...nem lehet semmi amit művelsz velük....egyszer szívesen meglátogatnálak, hogy jobban megismerjem ezeket a cuccokat.. |
|
Aktív
Bejegyzések: 198
|
SolarEclipse - 2008. május 05. @ 21:04 Solar! Arra, hogy érezd a ritmust :))))))))))))) |
|
Macőrült
|
Appleboy - 2008. május 05. @ 22:27SolarEclipse - 2008. május 05. @ 13:31probálok billentyűzni de nem tudok :D egri vagy? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1162
|
SolarEclipse - 2008. május 05. @ 16:31
én is dorombozok itt-ott, amíg nem törik el.... már volt kb 4 dorombom és mindegyiknek lepattant a pengetője, lehet, hogy én vagyok a béna (néha túl hevesen játszok) de az is lehet, hogy jobb minőségű dorombokat kellene vásárolnom? Te nem tudod véletlen, hogy melyek jó strapabíróak illetve szabad-e oda-vissza pengetni őket? ( nekem így tanították, csak azért kérdem, mert lehet, hogy ez az oka a hamari dorombtönkremenésnek :( ... )
|
|
Macőrült
|
http://www.doromb.com/index.htm nekem innen van (egy barátom ajándékozott meg vele)
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3115
|
én úgy tanultam, hogy dorombot csak magam felé pengessek. |
|
Macőrült
|
lehet mind a két írányba pengetni (van olyan model aminél írják hogy csak befelé) amug yén i skifelé pentegetem valahogy ugy áll kézre nekem. |
|
Törzsvendég
|
Na és ki milye műfajban nyomja??? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 538
|
Szinte az összes stílust játszom. (komolyan!)
|
|
Törzsvendég
|
összes stílus? rap-pop-jazz-komoly-cigányzene-funky-disco? vagy hogy van ez? |
|
Macőrült
|
dorombom nekem is van, de azt nem számítottam a hangszerek közé, pedíg az.
|
|
Törzsvendég
|
losodavid - 2008. május 06. @ 11:59
Pont úgy, ahogy írod!
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2489
|
Béssz, meg a többi… :) OFF! Kedves DJ-k :) ha van egy iPod-om és nyomok rajta egy play-t akkor zenész vagyok? :)))) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 901
|
mac toi - 2008. május 06. @ 13:33 Manapság már igen!
-Min jáccó?
Amúgy meg gitározni próbálok az aláírásomban szereplő zenekarban. |
|
Macőrült
|
mac toi: engem biztos lenézel de acid és minimal “buzi” vagyok ez van. :)
|
|
Macőrült
|
mac toi - 2008. május 06. @ 13:33
nem zenészek a dj-k de azért van köztük olyanok akik hihetetlen dolgokat tudnak csinálni.
én is szívatom haverokat mindig amikor mondják hogy ez+az zenélt a tegnapi bulin. persze dj-röl beszélnek és mindig vissza kérdezek:
|
|
Macőrült
|
Solar Newpest (IV.ker) De a boltban is megvannak az ekvivalens eszközök, mert itt tartjuk a Ttrtjazz hangszereit. (VII.-kerület)
|
|
Macőrült
|
Nem akartam senkit megbántani! Annyira! :)))))
|
|
Macőrült
|
mac toi igen de ők nem zenészek hanem dj-k.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 370
|
furulya: 3év - zeneiskola (yamaha)
|
|
Macőrült
|
SolarEclipse - 2008. május 06. @ 16:28
Van lehetőség, de jópofa dolognak hívom, nem zenélésnek! éérted!? :))))
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3152
|
mac toi - 2008. május 06. @ 13:33
lassan bármivel az lehetsz :)
|
|
Macőrült
|
tms - 2008. május 06. @ 17:38mac toi - 2008. május 06. @ 13:33ha van egy iPod-om és nyomok rajta egy play-t akkor zenész vagyok? :)))) :))) láttam már! Cool! Le is töltöttem a progikat hamar! :))) |
|
Törzsvendég
|
almaTom - 2008. május 06. @ 13:21losodavid - 2008. május 06. @ 11:59összes stílus? rap-pop-jazz-komoly-cigányzene-funky-disco? vagy hogy van ez? Hol végeztél? vagy kihez jártál? |
|
Aktív
Bejegyzések: 216
|
10 év klarinét, 8 év magánének. Apropó zenebona: Fél kezemet adom ezért az MP+ fájlért “colorStar - Sudden Love”. A dal eddig csak a We are magyar vol. 2. című válogatáson szerepel. A válogatás CD-t nem nagyon venném meg ezért az egy számért. Ha minden igaz, ősszel jelenik meg az új colorStar album, amin már ez a szám is szerepelni fog, DE NEM BÍÍROM KIVÁRNI! :) Akinek megvan a szám, segítsen lécci lécci lécci! |
|
Törzsvendég
|
szpedro84 - 2008. május 06. @ 20:33 most neked a zene kell mp3ban?? |
|
Törzsvendég
|
Az o.sz.k-ban 91-ben végeztem Esze Jenônél. Kaptam egy szép barnakötésû diplomát sikeres elôadómûvészi vizsgámról.
|
|
Törzsvendég
|
losodavid - 2008. május 06. @ 20:54 Na! Ismered? |
Összes oldal: 2
|
||||
| « 1200FPS: Diet Coke + Mentos | Uj NIN album: the Slip » |
Csak kíváncsiságból megkérdezném azoktól, akik zenészek itt a Macesek között......
Ki milyen hangszeren tud játszani??? és mióta nyomja… melyik márkát részesíti előnyben és miért??
velem kezdve, zongora és néhány fafúvós..
Márkák: zongoráknál (Stuart & Sons, Fazioli, Mason & Hamlin)....
fúvósoknál: főleg Yamaha, de fuvoláknál: Muramatsu, Sankyo
Konzit végeztem, most meg a hangszerész iskolát tolom....12 éves korom óta foglalkozom zongorákkal.
Let’z go, ti jöttök:-D