|
Veterán
Bejegyzések: 1661
|
Töri nem volt rossz, de én ma ránéztem a matek emelt javítókulcsára..... hát elborzadtam :S
|
|
Aktív
Bejegyzések: 189
|
Nektek is szóltak törin, hogy egészítsétek ki a táblázatot az 1910-es nemzetiségesnél? |
|
Aktív
Bejegyzések: 256
|
Kalmár Tamás - 2008. május 07. @ 19:53 A teszt részében? Nem is volt táblázat. Be kellett írni a számok mellé h ki hol lakott----›atlasz:D |
|
Veterán
|
Nekünk nem :O fura is volt h nem teljes. |
|
Aktív
|
holnap angol.. remélem nem fogok a fogalmazás résznél megint gonna meg wanna szavakat használni:D |
|
Aktív
|
Az egy táblázat volt. :D számok oszlop meg nemzetiségek oszlop. ergo táblázat… |
|
Aktív
Bejegyzések: 495
|
azért nem kellett kiegészíteni, mert hat hely volt és három pont járt érte (elemenként 0,5 pont), de megmondom neked, az egyes a magyar, a nyolcas a szlovén volt:P amúgy meg: ipari forradalom, erdély népei, magyarország újrabenépesülése:) |
|
Aktív
|
Én
Ezekről volt a legjobb a forrás meg az atlasz |
|
Aktív
Bejegyzések: 429
|
Arankáim!
Ugyan szedjétek már össze magatokat,
Még rá “mén” a házaséletünk is ...
|
|
Veterán
|
Kalmár Tamás: Értettem hogy táblázat! :D Ki is töltöttem, csak az volt a fura, hogy az 1-es és a 8-as nemzet nem volt benne. De akkor nem hiba, direkt csinálták ilyenre. |
|
Aktív
|
Theorba - 2008. május 08. @ 08:43 húú és melyik iskolának? Szerinte milyen volt a matek az elmúlt évekhez képest? |
|
Aktív
Bejegyzések: 429
|
Toldy Ferenc, Bp.
Az elmúlt évekhez képest még nem faggatam:
(Ráadásul még mindenütt vendég-elnököl is.) |
|
Aktív
|
Nekünk szóltak a tanárok, hogy egészítsük ki, mert, hogy nekik is szóltak. |
|
Aktív
Bejegyzések: 193
|
angolhoz senki nem szól hozzá?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 424
|
Én hozzászólok az angolhoz, előrehozottat tettem mellesleg.
|
|
Aktív
|
Angol
Hát a vizes az tényleg tré volt. Én végül két helyre írtam be az E-t mert már tisztán látszott hogy nem csak egyet cseréltem fel.
A listeningnél nálunk kijelentkezett a windows magától és kiakadt a szöveg, de aztán rendberakták. Az email nél 70 szó lett. Fera ne parázz a 50 és 80 között voltál akkor nincs semmi para akárhova írtad. Az angol leányzó levelére meg megmondtam hogy legyen farmer és akkor lesz ideje a hülye verseit is irogatni viszont büdös lesz. Ezzel viszont túllógtam a keretet 125 szó lett. |
|
Aktív
|
Én nekem az e-mail lehet 85 lett :D meglátjuk
Ja, a what/which-kérdésre tudjátok a választ? |
|
Aktív
Bejegyzések: 495
|
the car which we bought vagy that we bought, what biztosan nem:) hajrá mindenkinek, készüljünk a szóbelikre!! |
|
Aktív
|
Fera - 2008. május 08. @ 19:08 a magnós részen meglepődtem, mivel teljesen jól lehetett hallani mit mondott. régen mindíg olyan szar minőségű volt, hogy semmit nem lehetett érteni. az első feladat nem volt se könnyű se nehéz, a második sztem jó volt, a harmadik is ment. de majd kiderül hogy jót írtam vagy rosszat:) |
|
Aktív
|
vidacsm - 2008. május 08. @ 21:20 elvileg úgy van, hogy ha a tartományba esel akkor max pontot is kaphatsz, ha viszont +- 50&#xot; írsz, akkor is értékelhető, csak nem full pontszám. szal no para. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1165
|
Ez a német… Hát basszus, hallás utáni szövegértésné Tokio Hotel-ről szólt az 1ik |
|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
az az olvasott szövegértés volt nem? :D vagy igy elrontottam volna? A tokio hoteles teszt benne volt az egyik érettségi előkészítős könyvben. Ez mák volt! A levél sztem túl nehéz volt a középszinthez képest. De majd meglátjuk h tanítónéni milyen jószivűen javít :P Mert hát ez félig-meddig szubjektív :P |
|
Veterán
|
sorry igazad van az olvasott. :D |
|
Aktív
|
Semmi gond ;) ez a stressz meg az izgalom miatt lehet :D A Tokio Hoteles kiscsajoknak el sem kellett olvasni...Csak a kérdéseket és már tudtá is rá a választ merthát akkora nagy fanok:D Csak nem biztos hogy a németre fordítás ment:D |
|
Veterán
|
iRaky - 2008. május 09. @ 20:36 de gonosz:D |
|
Aktív
|
Nekünk kijavította a mateknénink az érettségiket.
|
|
Veterán
|
hát ez gyorsan ment, amúgy várd ki a végét, mert már párszor volt javítási útmutató mateknál idén:D |
|
Aktív
|
hűha.
|
|
Veterán
|
hát amit a szaktanárok megkapnak javítási útmutató, már párszor volt javítva. pl most látom, h az 1ik feladatban szó szerint a 7-ben eddig a B válasz volt csak jó, hogy az az állítás megfordítottja, de most már a C-t is elfogadják ezen idokkal: “Bár definíció szerint az a) állítás megfordítása a b) állítás, a középszintű követelmények körébe nem tartozó logikai elemzéssel bizonyítható, hogy a b) és a c) állítás logikailag ekvivalens.” |
|
Aktív
|
értem.
|
|
Aktív
|
Neo19 - 2008. május 10. @ 13:47iRaky - 2008. május 09. @ 20:36Semmi gond ;) ez a stressz meg az izgalom miatt lehet :D A Tokio Hoteles kiscsajoknak el sem kellett olvasni...Csak a kérdéseket és már tudtá is rá a választ merthát akkora nagy fanok:D Csak nem biztos hogy a németre fordítás ment:D Fellebbezni kell, mert német tudás nélkül is lehet németből érettségizni XD |
|
Veterán
|
a törinél sem kell töri tudás:D |
|
Aktív
|
Akkor is fellebezünk! Mindenhol, mindenben! Ha nem...Akkor tüntetünk. Elfoglaljuk a Kossuth-teret:D Vagy balhézni fogunk, hogy a neten már fent voltak a feladatok (6) |
|
Aktív
Bejegyzések: 27
|
Amikor megláttam hogy a német érettségi lapomon hogy Tokio Hotel, sürgősen kimentem a mosdóba mert elkapott a hányinger. Legszívesebben visszaadtam volna a lapot és megmondtam volna hogy ebből a sz.rból én nem érettségizek. Ez undorító!!!!! |
|
Aktív
|
Most nézem az angol javítási kulcsot
Basszus, szerintük a vizesnél komolyan a mozgalom származik az ókori fürdőkből (C lehetőség)? Nekem ez olyan logikátlannak hangzik :s
(Egyébként például SG.hu-n is rengetegen ugyanúgy az E-t írták be a 15-öshöz mint én, plusz az Origó rögtönzött megoldása is EIC kezdetű megoldást írt...) |
Összes oldal: 4
|
||||||
| « Safari Windows-on: 3x-os novekedes | 1200FPS: Diet Coke + Mentos » |

Sztem sem volt nehéz a töri. Sok jó téma volt ami feküdt :) Remélem jó lészen :P